|
چقدر از سرگرمی های رایانه ای و تلوزیونی استفاده می کنید؟
|
|
۱۷:۴۰, ۲۲/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۵ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام - روزانه چه قدر از صنعت سرگرمی استفاده می کنیم؟ - چه قدر از عمر گرانبهای خود را پای فیلمها و سریالها و کارتونها و برنامه های بی فایده تلف کرده ایم؟ - آیا تا به حال به این اندیشیده اید که بعد از دیدن آنها چه قدر به علم و آگاهی شما افزوده شده است؟ - این لحظات گرانبها را با چه چیزی معامله می کنیم؟ کمی تفکر کنیم.... بزرگان چه قدر در طول روز مشغول استراحت بوده اند، چه قدر به دنبال لغو و لهو دنیا رفته اند. این جعبه جادو همه مارا جادو کرده است... ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۵, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من خودم تا همین سال گذشته resident evilاز بازی های مورد علاقه ام بود..یادمه اولین بار اول راهنمایی اِویل3رو بازی کردم که خیلی وحشتناک و جذاب و خیلی فکری بود....به نظرم با بازی های دیگه فرق داشت...حتی tumb riderکه انواع و اقسام مختلفی داشت،و تعدادش بیشتر بود،برام جذابیتی نداشت..
نمیدونم هربار که بازی میکردم بیشتر بهم خوش میگذشت.. فکر کنم اِویل 3 رو،20 باری تا آخر رفته باشم.. اِویل 5 رو هم که همین سال گذشته رفتم تا آخرو بعد هم متنبه شدم.. این بازی ها خیلی جذابن..من بهشون علاقه داشتم چون اَکشن بودن و قهرمانهاش کارهای جالبی میکردن.. من همیشه دوست داشتم گروه ویژه پلیس باشم که با مخالفت خانواده دیگه دنبالش نرفتم...این بازی ها رو هم دنبال میکردم چون واقعا علاقه داشتم..اما چیزی که باعث شد این بازی هارو ترک کنم و با وجود سختی زیاد دیگه نرم دنبالش این بود که یک روز از خودم پرسیدم ،آیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)واقعا از دست من راضیه؟ چرا باید زندگی و عمرم رو پای این بازی ها بذارم..آخرش چی به من میرسه.. خلاصه این دست سوال های فلسفی بود که من رو نجات داد.. کسی هم که معتاده باید یک سری سوال براش ایجاد کنید و درگیرش کنید..پند و اندرز هیچ فایده ای نداره..باید خودش به این برسه که کارش سود دنیوی و اُخروی براش نداره..سوالی که میشه ایجاد کرد اینه که:اگر قیامت بشه و ازت بپرسن از عمر و جوونیت چطوری استفاده کردی ،چی داری جواب بدی؟؟ من یادمه مادرم خیلی از من سوال میکرد و لی هیچ وقت من رو موعظه نکرد..در نهایت خودم به این نتیجه رسیدم.. |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
شکرخدا من از بچگی با کامپیوتر مخصوصا با بازی هاش مشکل داشتم ولی من الان چه جوری می تونم یه بچه ابتدایی رو قانع کنم که حداقل این زمانه استفاده از کامپیوترش رو نصف کنه! ازش این سوالای آخرتی و آینده رو ازش بپرسم؟براش توضیح بدم؟با رفتارم بهش بگم؟من که نمیتونم تنبیهش کنم مجبورم طوری براش بگم که براش جا بیفته شماها من چی کار کنم؟ یاعلی |
|||
|
۲۱:۱۵, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من یک گیمر هاردکورم هدف من آگاهی مردم از پشت پرده بازیهاست من هم نقد استراتژیک بلدم وهم فنی
در ضمن این یک صنعت است که در حال حاضر به هیچ وجه نباید بچه های زیر 17 سال بازی کنند متعسفانه نگاه کودکانه به صنعت بازی ها باعث افت ما از شرکتهای ماسونی یوبیسافت .ea .نینتندو .سونی و... میتونند افکار خود را در بازی القا کنند همین ماسونا اومدن شاهزاده ایرانی را ساختند این صنعت دقیا جایگاه فیلم را دارد و به درجه بندی esrb باید دقت کرد که عموم عناوین بالای 17 سال هستند اون وقت میان جی تی ای بازی میکنند کی بچه 6 ساله در جه این بازی بالای 17 سال است
|
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اول از همه اینکه خوشحالم که این مبحث نظر دوستان رو به خودش جلب کرده. guided عزیز خواهش می کنم، اینجا متعلق به خودتونه. انشاالله مبحث رو همینجا ادامه میدیم. این مشکل باید برای دو گروه سنی جداگانه بحث شود: 1- گروه سنی کودکان و نوجوانان : بازیهای رایانه ای و تماشای برنامه های تلویزیون بیش از حد ( و جدیدا هم ماهواره) 2- گروه سنی جوانان و بزرگسال : مشاهده فیلم و سریال و ماهواره و خوش گذرانی و رفیق بازی در مورد گروه سنی اول باید بگم که خودم اصلا چنین مشکلاتی نداشتم چون خیلی علاقه به درس خواندن داشتم و این شوق تحصیل مرا از سرگرمیها و بازیها دور کرد. مهمترین عاملهای تاثیرگذار در من اینها بودند: - قهرمان جلوه دادن افراد تحصیل کرده توسط اطرافیان و خانواده - نظام تشویق و جایزه - رفت و آمد کم خانواده با خانواده های دیگر و در کل معاشرت مختصر ولی در مورد گروه سنی دوم با نظر دوست گرامی علی110 موافقم و راهکار ایشان را قبول دارم. |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
اولی که درمورد قهرمان جلوه دادن افراد تحصیل کرده بود خب چی کار کنیم باید نشونشون بدیم آیندشون چی میشه دومی راه حل به نظر من بچه ها رو شرطی میکنه من فکر میکنم با بعضی از این تشویق های ما بزرگترا اون بچه فقط میخونه نمره بگیره اصلا چیزی نمی فهمه اون همه درس زیاد به دردش نمیخوره سومین راه حل رو هم فکر نکنم روی بیشتر بچه ها جواب بده چون نمیدونم اینا تو مدرسه چی یاد میگرن که مارو هم تربیت میکنن و برامون تعیین و تکلیف میکنند! ولی اگه روی همین سه تا روش و اون دوتا تقسیم بندی یه ذره کار کنیم فکر کنم یه چیزه خیلی عالی بتونیم در بیاریم یه چیزی بگم؟ من میگم یه کاری بکنیم اونم اینکه ما اول بیام خصوصیات یه جامعه آرمانی (مهدوی)رو در بیاریم و از توی این خصوصیات شاخص های رفتاری این گروه سنی رو پیدا کنیم بعد خصوصیات جامعه کنونی خودمون رو در بیاریم و حدفاصله هارو دربیاریم فکر کنم اینجوری راحت تر بتونیم روش مقابله و راه حل بدیم اگه خواستید بگید من چندتا مقاله هام که درباره مدرسه مهدوی هست رو میدم چون توش خصوصیات خوب بررسی شدند یاعلی به امید تشکیل جامعه مهدوی |
|||
|
|
۰:۵۱, ۱/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۸۹ ۰:۵۶ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نظرم این که یه نفر به بازی کامپیوتری معتاد میشه به خاطر رفتار پدر و مادر و به خصوص مادره. وقتی والدین نتونن اون وقتی که باید برای فرزندشون بذارن، این طوری میشه. وگرنه هیچ بچه ای رفتن به پارک و...را به بازی با کامپیوتر ترجیح نمی ده و اگه هم بده از اول این طوری نبوده واین طوری یادش دادن. وقتی پدر و مادر که مشغله زیادی هم دارن میبینن بچه اشون آروم نشسته و با کامپیوتر بازی می کنه، خب براشون خوبه دیگه!!!!
اما برای تغییر این رفتار: کلا فرایندی به نام فرایند تغییر وجود داره. برای تغییر دادن هر عیب یا عادتی. لفظ فرایند هم به این دلیله که تغییر دادن یک عادت یا عیب زمان بره. بنابراین باید انتظار داشت که تغییر یک عادت یا عیب حداقل چند ماهی و گاهی حتی چند سال طول بکشد و اگر غیر از این باشه میشه تحول. یعنی برای مدتی کوتاه حالتی به یه حالت دیگه تبدیل شده که مقطعیه. اما اصل فرایند تغییر شامل جایگزینی و تثبیته. مثلا برای همین عادت به بازی کامپیوتری. شما هرچقدر هم که به بچه ها بگید کمتر بازی کنید فایده ای نداره. اول باید یه جایگزین براش پیدا کنید. مثلا رفتن به شهربازی. (باید بگردید تا ببینید به چی علاقه داره) وقتی کم کم موارد دیگه را جایگزین کردید و البته طی چندین ماه، تثبیت ایجاد میشه یعنی دیگه برای فرد این رفتار درونی میشه. این فرایند تغییر را میتونیم به موارد دیگه هم تعمیم بدیم از جمله موارد اخلاقی. ...البته فرد اول باید بپذیره که باید تغییر کنه ها. در این مورد خود فرد باید برای خودش جایگزین انتخاب بکنه. ضمنا بازی با کامپیوتر بیشتر مخصوص آقایونه.... بهتره در مورد های دیگه هم بحث بشه. مثلا روزی چند ساعت می خوابید؟ روزی چند دقیقه یا چند ساعت با موبایل یا تلفن صحبت می کنید؟ و.... امیدوارم نظراتم سازنده باشه |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۸۹ ۲۲:۳۷ توسط امیر گیمر.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
البته بخش گیم مایکروسافت باطرحی به نام فمیلی ستینگ این وضعیت را بهبود بخشیده مثلا والدین میتونند روی m تنظیم کنند تا بازی بالای 17 بازی نکنند یا ظرف ساعتی خاموش میشه البته این سیستم برای پلتفرم 360 است
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زامبی کشی!! سرگرمی جدید در همه بازی ها!! | hamidreza_shab | 14 | 9,129 |
۲۳/مهر/۹۳ ۱۷:۵۳ آخرین ارسال: hamidreza_shab |
|
| سرگرمی اسلامی در خانواده | joseffist | 26 | 11,446 |
۳۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۹ آخرین ارسال: zryy |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای | محب الزهرا | 15 | 12,457 |
۳۰/دی/۹۲ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| چه نوع سرگرمی و چه زمانی حلال است؟ | Detector | 40 | 25,631 |
۳۱/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۵ آخرین ارسال: Detector |
|