کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۷, ۱۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۹/بهمن/۹۰ ۱۵:۰۳)only_y2d نوشته است:  
(۹/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۰)blue.blood نوشته است:  [
این حرف مسخرست !
مگه آقای فرهادی از بیت رهبری نماینده شده ؟ یا دولت بهش ماموریت داده که بره اونجا ؟ یا از طرف سپاه و ارتش و بسیج رفته اونجا ؟!!!
شما این همه جوش میزنید چون فکر میکنید این آقا نماینده ی مردم ایرانه ! در حالی که اون فقط 1 آدمه که از طرف خودش باید حرف بزنه و اعمال و رفتارش در خارج کشور به هیچ کسی ربطی نداره ...

خیلی ببخشید. این فیلم تو این کشور ساخته شده و از ج.ا.ا مجوز پخش گرفته.
فکر میکنین اینجا مجوز نمیگرفت میرفت اونجا بهش جایزه میدادن ؟
خب پس فیلمی که مجوز داره و Nتا جایزه و سیمرغ گرفته ، چرا این همه ازش بد میگید ؟؟!
(۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۲۵)رمز شب نوشته است:  فرهادی یه آدمه خیلی با هوشه وپـــــر استعداد....مسلما تا بوده و نبوده کسایی به اون ور جذب میشدن که با هوش باشن و مخـــالف ...فراستی توی برنامه هفت حـــرف خوبی زد که تمام جوایزی که در مجامع بین المللی توی رشته های ورزش و علمی و...داده میشه قابل تقدیرن.اما جشنواره های هنری بخصـــــوص سینمایی کاملا سیاسی هستن.
اگه دقت کرده باشید ما سال پیشم نماینده اسکار داشتیم ...فیلم بدرود بغداد که از بازی و تکنیک وفیلمنامه چیزی کم نداشت....پس کووو؟چی شد کجا رفت؟؟؟
این افتخــــار واسه فرهـــادی هست و بهش تبریک میگم امـــا واسه من ایرانی افتخار نیست... اهداف سیاسی رو که بخوان با هنر به هدف برسونن اسمش هنر نیست ضده هنره
چـــــــــــرا باید فیلمهای سیاه نما جایزه بگیرن؟؟پس جای امید چی میشه جای سینمای معنوی ومفهومی ما توی جهان کجاست؟؟؟
سیاه نمایی ؟!
بابا اگه سیاه نمایه ، اگه دروغه ، اگه ضد جامعست اگه چیزاییه که شما میگید ، پس چرا این همه موفقیت داخلی و خارجی داره ؟؟؟
شما که میگید این فیلم
سیاه نمایه از جامعست ، بگید کجاست ایراد داره ... بگید نقد کنیم ، تحلیل کنیم ، نه اینکه هی گیر دادید حرف خودتون رو میزنید ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوا
۱۴:۴۵, ۱۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #42
آواتار
مجوز دلیل خوبیشه؟

یا جایزه هایی که رفقاش بهش دادند؟

شاید هم اکران در اسرائیل مدال افتخارشه؟

به نظر شما از جایزه فجر و مجوزش میشه به عنوان دلیلی برای خوبیش استناد کرد، یا اینکه بهتره از اکران در اسرائیل نتیجه بگیریم یه جای کار مسئولای جشنواره فیلم فجر و مجوز ده های محترم می لنگه؟
۱۴:۵۸, ۱۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۹ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۷)blue.blood نوشته است:  
(۹/بهمن/۹۰ ۱۵:۰۳)only_y2d نوشته است:  خیلی ببخشید. این فیلم تو این کشور ساخته شده و از ج.ا.ا مجوز پخش گرفته.
خب پس فیلمی که مجوز داره و Nتا جایزه و سیمرغ گرفته ، چرا این همه ازش بد میگید ؟؟!
ببخشید
شرمنده
حالا وزارت ارشاد و مسولانی که باید از فی*ل*ترهایه دولتی بگذرن همه رفقایه یه عامل خود فروختن که تا به دلایل سیاسی فیلمش جایزه گرفته و به دلیل ضد ایرانی بودن تو اسراییل پخش میشه ...
شماها خیلی دمتون گرمه ...

(۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۵)MohammadSadra نوشته است:  مجوز دلیل خوبیشه؟

یا جایزه هایی که رفقاش بهش دادند؟

شاید هم اکران در اسرائیل مدال افتخارشه؟

به نظر شما از جایزه فجر و مجوزش میشه به عنوان دلیلی برای خوبیش استناد کرد، یا اینکه بهتره از اکران در اسرائیل نتیجه بگیریم یه جای کار مسئولای جشنواره فیلم فجر و مجوز ده های محترم می لنگه؟
شما خیلی حالت خوبه
از فرط خوشحالی داری به ملت گیر میدی ؟!!!
۱۵:۰۳, ۱۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۵:۱۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #44
آواتار
خیلی ممنون از لطفت، دممون گرم، دمتون گرم با اینهمه هماهنگی و ...

فیلم رفته اسرائیل پخش بشه، به نظر شما مشکل از کجا بوده؟

نمی خواید بگید که پیدا کنید پرتغال فروش را، بعد هم کلی با هم بخنیدم.

بالاخره چند نفری از این فیلم خوششون اومده و بهش جایزه دادند. پیدا کنید وجه اشتراک این چند جا و چند نفر محترم را ؟؟؟؟؟؟؟ (شامل جشنواره فیلم فجر، جشنواره کذا، صاحبان سینماهای اسرائیل که بدون شک همه باهم متفقیم حساب قرونشون رو دارند و بی دلیل به کسی لطف نمی کنند)
(۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۸)blue.blood نوشته است:  شما خیلی حالت خوبه
از فرط خوشحالی داری به ملت گیر میدی ؟!!!

نا مفهومه من که فقط چندتا سوال پرسیدم.
۱۵:۵۳, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #45

(۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۷)blue.blood نوشته است:  
(۹/بهمن/۹۰ ۱۵:۰۳)only_y2d نوشته است:  خیلی ببخشید. این فیلم تو این کشور ساخته شده و از ج.ا.ا مجوز پخش گرفته.
(۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۲۵)رمز شب نوشته است:  فرهادی یه آدمه خیلی با هوشه وپـــــر استعداد....مسلما تا بوده و نبوده کسایی به اون ور جذب میشدن که با هوش باشن و مخـــالف ...فراستی توی برنامه هفت حـــرف خوبی زد که تمام جوایزی که در مجامع بین المللی توی رشته های ورزش و علمی و...داده میشه قابل تقدیرن.اما جشنواره های هنری بخصـــــوص سینمایی کاملا سیاسی هستن.
اگه دقت کرده باشید ما سال پیشم نماینده اسکار داشتیم ...فیلم بدرود بغداد که از بازی و تکنیک وفیلمنامه چیزی کم نداشت....پس کووو؟چی شد کجا رفت؟؟؟
این افتخــــار واسه فرهـــادی هست و بهش تبریک میگم امـــا واسه من ایرانی افتخار نیست... اهداف سیاسی رو که بخوان با هنر به هدف برسونن اسمش هنر نیست ضده هنره
چـــــــــــرا باید فیلمهای سیاه نما جایزه بگیرن؟؟پس جای امید چی میشه جای سینمای معنوی ومفهومی ما توی جهان کجاست؟؟؟
سیاه نمایی ؟!
بابا اگه سیاه نمایه ، اگه دروغه ، اگه ضد جامعست اگه چیزاییه که شما میگید ، پس چرا این همه موفقیت داخلی و خارجی داره ؟؟؟
شما که میگید این فیلم
سیاه نمایه از جامعست ، بگید کجاست ایراد داره ... بگید نقد کنیم ، تحلیل کنیم ، نه اینکه هی گیر دادید حرف خودتون رو میزنید ...

دوست عزیزم
سلام

شما فقط جایزه رو می بینید مثل همون مثل مو. اون پیچش مو رو نمی بینید. وقتی این فیلم داره تو اسرائیل اکران میشه این هم یعنی " ایرانی ، افتخار کن " ؟!!!!

فیلم ارباب حلقه ها ، 2012 ، میلیونر زاغه نشین و ... هم این همه در دنیا تقدیر شد و جایزه داخلی و خارجی گرفت.
شما میلیونر زاغه نشین را دیده اید ؟! تا من اسمش رو می یارم یاد بدبختی ها ، دزدی ها ، فلاکت باری ها و هزارتا چیز دیگه تو هند میشید. غیر اینه ؟!!!!!

می دونید یک خارجی اگر این فیلم رو ببینه فکر میکنه یکی مثل من و تو بدبخت هایی هستیم که تو ایرانیم و خدا رو شکر می کنه که ایرانی نیست و در ایران زندگی نمی کنه !!!!

عزیزم این مطرح شدن نیست !!!! مگر نه گلشیفته فراهانی با بازی در فیلم دروغ ها همراه لئوناردو دیکاپریو از همه موفق تره !!!!
الان برو حال و روز این بیچاره رو ببین .

ایرادش آن قدر پیداست که در سرزمین اشغالی پخش شده و میشه ، فکر می کنی اینطور نیست ؟!!!!

لطفا دیدت رو باز کن و اینقدر سطحی نگر نباش .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، انصارالمهدی
۱۶:۰۶, ۱۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۱ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #46
آواتار
[/quote]
نقل قول:
سیاه نمایی ؟!
شما که میگید این فیلم

[/quote]
باشه قبول
اول از همه یه سوال میشه یه خلاصه درست واسه جدایی... داشته باشید و هدف فیلم دقیقا نشون دادن چیه؟؟
چند تا سکانس مثال میزنم:
بحث بین نادر و سیمین توی آشپزخونه یادتون هست ...در مورد چی بود؟؟ موندن یا نموندن!!!دیالوگ معادی رو یادتونه که تو این مضمون بود :تو اگه مردی بمون با این شرایط...لیلا حاتمی دقیقا از چی ناراضیه؟

یا اون صحنه که ساره بیات(شخصیت بدبخت و بظاهر مذهبی فیلم) که زنگ میزنه به دفتر مرجع, واسه اینکه با دستکش به پیرمرد دست بزنه یا بدون دستکش...!!!!
ایرادی که معادی به دخترش واسه کلمه "ضمانت نامه"میگیره... که یادتونه؟چـــرا این شخصیت خشک باید ریشی باشه؟؟؟
و البته پلان بسیار جالب واسه من, اون صحنه ای که لیلا حاتمی توی قاب پنجره آموزشگاه هست و پشت به پرچم ایران داره حجابشو عوض میکنه مقنعه شو در میاره و جاش شال میپوشه
راستی به فوتبال دستی که بازی کردنشون فـــکر کردین؟خواهشا اون صحنه رو دوباره ببینید....

فرهادی واقعا باهووشه توی این گیر دار های انتخابات و اغتشاش ها بی بی سی ازش میپرسه چرا تو اعتراض نمیکنی به وضعیت؟ اون جواب میده:من با فیلم هام حرفامو میزنم

در مورد موفقیت داخلیه برنامه ریزی شدش ....انقدر مطمئنم که حیف قابل گفتن نیست.... فقط توی این زمینه میشه گفت که هر فیلمی که بخواد در جشنواره خارجی گل کنه اول باید جشنواره های داخلی مهره تاییدشو بزنن واسه عبور از اینها باید یا واقعا ایده آل باشی(که اگر باشی عمرا توی جشنواره های خارجی بهت نگاه هم نمیکنن) یا احتیاج به لابی و تبانیو افراد بانفوذ داشته باشی
که اینجا یه سوال پیش میاد داور های پارسال رو میدونید کی بودن؟
کی گفته جشنواره های داخلی صد در صد سالمند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، blue.blood
۱۷:۱۳, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
اسکار
،
حقِ جدایی است چون ...
خفقانی که هنرمند با هنرش ایجاد می کند صد برابر بدتر از خفقان سیاسی است . نباید در فیلممان بگوییم که هیچ امیدی نیست و نشان دهیم که همه دروغ می گویند . بچه و بزرگ دروغ می گویند . همه جبرا دروغ می گوییم و تقصیر خودمان نیست و در آخر نتیجه گیری کنیم که برویم آن سوی آب . متاسفم که به چنین شرایط هنری رسیده ایم.[تصویر: 161.jpg]آقای فرهادی بخاطر فیلم خوش ساخت «جدایی نادر از سیمین» باید هم اسکار منتقدان آمریکا را دریافت کند، چون در این فیلم:

1. از همان ابتدای فیلم، دعوا شروع شد و تا آخر مخاطب در استرس وقایع فیلم نگه داشته شد.
[تصویر: 158.jpg]
2. هر دو طرف دعوا (نادر و زن خدمتکار) در دادگاه دروغ گفتند و برای دروغ گفتن خود، دلیل منطقی داشتند.

3. تنها کسی که دروغ نگفت «سیمین» بود، که می خواست برای یک زندگی بهتر به خارج از کشور مهاجرت کند. البته او در ازای درخواست شوهرش برای ماندن حاضر بود، بماند.
[تصویر: 159.jpg]

4. آنهایی که دروغ گفتند، متشرّع بودند و حتی برای کارهای روزمره خود از دفتر مرجع تقلید استفتا می کردند.

5. «ترمه» هم بخاطر پدرش مجبور شد دروغ بگوید...

6. در همان ابتدای فیلم، سیمین پول ها رو از کشو برداشته بود، اما نادر (که می خواهد صادق باشد) بدون تحقیق قضاوت کرده و به خدمتکار تهمت دزدی می زند.

7. در دادگاه های ایران عدالت اجرا نمی شود... اولا، شوهرِ خدمتکار، گرفتار همین بی عدالتی ها شده بود، ثانیا، دادگاه و قاضی نفهمیدند که کدام راست می گوید و هر دو طرف دعوا خودشان به نتیجه رسیدند.

[تصویر: 160.jpg]
8. قاضی بعنوان نماینده حکومت، چهره ای دارد ... عبوساً قمطریراً...

9. در کشاکش دعوای اول در دادگاه، صدای اذان حزن انگیز پخش شد... (این شیوه در فیلم های اسلام هراسی هالیوود مرسوم است)

10. تمام اماکنی که در فیلم به تصویر کشیده شد، نشان دهنده کهنگی و عقب ماندگی جامعه بود... بیمارستان، دادگاه و دادسرا، خیابان ها، حتی خانه نادر

11. یکی از دلایل نادر برای خارج نرفتن نگهداری از پدرش بود، که در دادگاه آخر لباس سیاه بر تن کرده بود، یعنی پدرش مرحوم شد، پس به چه دلیل دیگری حاضر نشد؟

12. سیمین و خانواده او، هم نادر و هم پدرش را دوست دارند.

13
. نادر، قُد است و حتی برای یک بار هم دوستی اش را به همسرش ابراز نمی کند.

14.
حالا شما جای دختر 11ساله خانواده، به سمت پدر و استرس های روزگار ایرانیان می روی، یا به سمت مادر و جهانِ جدیدِ پیش رو؟

ابراهیم حاتمی کیا در برنامه «راز» در عید سال 1390 گفت: خفقانی که هنرمند با هنرش ایجاد می کند صد برابر بدتر از خفقان سیاسی است . نباید در فیلممان بگوییم که هیچ امیدی نیست و نشان دهیم که همه دروغ می گویند . بچه و بزرگ دروغ می گویند . همه جبرا دروغ می گوییم و تقصیر خودمان نیست و در آخر نتیجه گیری کنیم که برویم آن سوی آب . متاسفم که به چنین شرایط هنری رسیده ایم.(سینمافا)

این کارگردانِ منتقدِ برخی رفتارهای حکومت، در نامه ای به سید رضا میرکریمی می نویسد: سيّد عزيز، متوقع نباش که با اين حَبّه قندت قادر به شيرين کردن کامِ جفامسلکان باشي. اين تلخي به بلنداي نسلِ اين نهضت همچنان ادامه‌دار است، ولي بدان، اين بارانِ سياهِ جفايِ غريبه‌هايِ دوست‌نما، پاياني دارد. تو حوصله کن و مباد که شکايت به غريبه بري. تو شاگردِ مکتبِ فردوسي و حافظي که نه کوچيدند و نه شوقِ ترکِ سرزمين به فرزندانشان دادند. اين عصر وارونگي پاياني دارد برادر!(سی نت)

شهید سید
مرتضی آوینی: بنده مخالف شركت در جشنواره هاي جهاني و دعوت از منتقدان بين المللي نيستم، اما مخالف آن هستم كه به ارزيابي جشنواره ها و داوري منتقدان بين المللي ايمان بياوريم. سينماي ايران بايد در جهت دستيابي به يك هويت مستقل حركت كند. و خود را در آينه صيقلي وجود مردم ببيند، نه در سراب روشنفكري و روشنفكرنمايي.

[تصویر: 162.jpg]
آقای فرهادی، جایزه آمریکا به فیلم ایرانی ات ... مبارک
به گزارش خبرگزاری فرانسه، ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده، روز چهارشنبه گفت: «ما می‌خواهیم رسما به اصغر فرهادی، کارگردان ایرانی، تبریک بگوییم... ما موفقیت او را تحسین می‌کنیم... موفقیت او سندی است بر غنا و انعطاف‌پذیری فرهنگ ایرانی»(رادیو فردا)

منبع:
سایت شهیدآوینی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، جویای حقیقت ، رمز شب ، انصارالمهدی
۲۲:۲۲, ۱۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۲۲:۵۲ توسط mehrdadx8.)
شماره ارسال: #48

سلام رفقا
من فکر هم نمی کردم دوباره به این سایت بیام .......
اما بگذریم من از کل جهان عقبم تازه می خواستم گلدن گلوبو دانلود کنم وقتی تو سایتا گشت زنی می کردم خندم گرفته بود که من چقدر عقبم تا خوردم به سایت سابق......
اول می خواستم با یه اسم دگه وارد بشم بعد گفتم ما که ادعای روشن فکری می کنیم خودمون از همه بدتر شدیم گفتم نه با اسم قبل وارد می شم تا حد اقل به خودم ثابت کنم که فرق دارم (فقط به خودم ثابت کنم نه دیگران)
حرفای همه رو خوندم 5 صفحه بود Confused خودم گیچ می زدم آخرش ......
اما بزار بگم مستقیما بگم که شما اصلا خانم جولی رو نمی شناسین زود نیاین بگین نه ما می دونیم ضد ایرانیه موافق اسرائل هست شما حتی به خودتون زحمت یه جستجوی ساده داخل گوگلو ندادین اگه روزی چنین افتخاری به من برسه که کنار چنین فرد بالایی عکس بگیرم اون عکسو تو قاب طلا می زارم چون هم هنرمند والایی هست و انسان بزرگی.....
دست دادن با افراد نماد شهور و معرفت ماست ما در ایران نیستیم که قوانینشو اجرا کنیم در جامعه ایران ما باید از قوانین نظام قانونی احترام بگذاریم در خارج باید احترام کشورو حفظ کنیم نه تمام قوانینو اجرا کنیم (مثلا تو ایران میشه چهارتا زن گرفت بری تو آمریکا این کارو همزمان انجام بدی پدرتو در میارن بعد می گی طبق قوانین ایران کار کردم طرف می گه به من چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
از اینا بگذریم جدایی نادر از سیمین فیلم قشنگی بود و لیاقت جوایزو داشت و شایستگیشو و اگر سخنگوی کاخ سفید تبریک کفته نه بخاطر حمایت بود بلکه اونا از هر فرصتی برای بهتر کردن رابطه با ایران استفاده می کنن اما...................؟؟؟!!!
نقدای این فیلمو به اهل هنر می سپارم چون من هنرمند نیستم ولی اینقدر از سیاست می دونم که بگم این فیلم اجتمایی بود نه سیاسی (خدا را شکر که ماسونی نشد راستی احیانا 22 یا 11 یا 33 یا.... داخل فیلم پیدا نکردین لوسیفری دجالی آنتی کرایسی چیزی نبود بگردین جو ینده یابندس حتما پیدا می کنین داخل سریال سوپر نچرال من تازه رسیدم به آزاد شدن لوسیفر حالا این چه ربطی داشت نمی دونم گفتم لوسیفر به ذهنم خورد)
سر همو درد نیاریم نرود میخ آهنین در سنگ و در آخر نه من خودمو ناراحت کنم نه شما پس بدرود تا بعد که یکی دیگه از افتخارات کشورو لگد مال کنیم و ثابت کنیم که کی هستیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock ، blue.blood ، حوا
۲۲:۴۰, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #49

موفقيت اصغر خان فرهادي مثل خاري تو چشم يه جماعتي شده. يه جماعتي كه مثلا كارهاي پر مغز و با محتوا ساختن از ديد خودشون ولي حالا ميبينن نهايت جاي كه ميتونن قدم بردارن جشنواره فجره و نه بيشتر.
اصغر فرهادي ايران و جهاني كرد. به جهان براي حتي شده چند دقيقه هم يادآوري كرد كه ايراني هم هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mehrdadx8 ، blue.blood ، حوا
۲۲:۴۶, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول: موفقيت اصغر خان فرهادي مثل خاري تو چشم يه جماعتي شده. يه جماعتي كه مثلا كارهاي پر مغز و با محتوا ساختن از ديد خودشون ولي حالا ميبينن نهايت جاي كه ميتونن قدم بردارن جشنواره فجره و نه بيشتر.
اصغر فرهادي ايران و جهاني كرد. به جهان براي حتي شده چند دقيقه هم يادآوري كرد كه ايراني هم هست

شما بدون توجه به محتوای فیلم اظهار فضل می کنید . اسرائیل که دشمن اول جمهوری اسلامی است چرا این فیلم را پخش کرده دوست عزیز
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: marjan ، MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]