کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۱, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
کاربر محترم
من خودم هنرمندم و عاشق هنرم خوشبختانه جد در جد خانواده من هنری بودن و من با این حیطه آشنا هستم ...
بعد منظورتون از صاحب پدر هنر رو در بیاری چیه؟
آره با بدبینی موافقم ولی آخه بستنی خوردن با فیلم ساختن(میگیم نه توی حوزه های دیگه)مقاله دادن,کتاب نوشتن,....چه شباهتی دارن؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۵۰, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #62

(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۸)313 نوشته است:  
(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۱)mehrdadx8 نوشته است:  به دیگه بهتر از این نمیشه یه نابغه سینما هم که داریم داخل انجمن جناب 313 یه لطفی کن منم بزار بازگر نقش بد داستان تا شاید لیاقت پیدا کردم به مراسم اسکار رسیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
جناب اگه همه چیز اینقدر ساده بود پس همه فردا اسکار بودن شما به 3 ماهه دیگه استراحت احتیاج دارید درباره فیلمنامتون فکر کنید منم تا اون وقت آمادم می تونیم شروع کنیم دستمزدم باهات را میام ناراحت نباش بریم که خدا بخواد اسکار بعدیو بگیریم نپره یوختیWink

حتما از همین حالا شروع میکنم Wink

در ضمن بنده از سینما سر رشته ای ندارم

ولی یه نفر رو میشناسم که اگه بود مطمئنا حرفی برای گفتن نداشتید

اون کسی نیت جز پسر خاله محترم بنده :

Reza_Jackman

که به علت سربازی اینجا نیست
تا یه حال اساسی به بحث ها بده Wink

به امید وطن فروشیهای بیشتر و کسب تمامی جوایز جهانی بدبختیDodgy

شما که از سینما سر رشته ندارید چرا حرف می زنین برید یه نگاه به فیلمای سینمای جهان بندازین و انوقت خودتونو در سطحی بدونین که دربارش با بی شرمی نظر بدید من هنرمند نیستم جد در جدمم هنرمند نبوده و نیست اما هنرو دوست دارم و درکش می کنم و به خودم اجازه بی احترامی نمی دم
این افکار هس که در جامعه ما افتاده که هر چی در جهان معروف بشه به ضرر ایرانه و اگه ادامه پیدا کنه قطار جهانی شدن از روی ما رد میشه و ما در اقتصاد سیاست و هنر و ورزش در تاریکی تنها می مونیم و بس.................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۲۳:۵۵, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
نقل قول:شما که از سینما سر رشته ندارید چرا حرف می زنین برید یه نگاه به فیلمای سینمای جهان بندازین و انوقت خودتونو در سطحی بدونین که دربارش با بی شرمی نظر بدید من هنرمند نیستم جد در جدمم هنرمند نبوده و نیست اما هنرو دوست دارم و درکش می کنم و به خودم اجازه بی احترامی نمی دم
این افکار هس که در جامعه ما افتاده که هر چی در جهان معروف بشه به ضرر ایرانه و اگه ادامه پیدا کنه قطار جهانی شدن از روی ما رد میشه و ما در اقتصاد سیاست و هنر و ورزش در تاریکی تنها می مونیم و بس.................

دوست عزیز لطفا ادب رو رعایت کنید Dodgy

من هیچوقت خودم رو با جهان مقایسه نکردم
همیشه سعی کردم ببینم کسی که ولایت امر رو داره چی میگه

لطفا از این به بعد تو بحث ها جو نگیرتتونWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۰:۰۱, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #64

(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۵)313 نوشته است:  
نقل قول:
شما که از سینما سر رشته ندارید چرا حرف می زنین برید یه نگاه به فیلمای سینمای جهان بندازین و انوقت خودتونو در سطحی بدونین که دربارش با بی شرمی نظر بدید من هنرمند نیستم جد در جدمم هنرمند نبوده و نیست اما هنرو دوست دارم و درکش می کنم و به خودم اجازه بی احترامی نمی دم

دوست عزیز لطفا ادب رو رعایت کنید Dodgy

من هیچوقت خودم رو با جهان مقایسه نکردم
همیشه سعی کردم ببینم کسی که ولایت امر رو داره چی میگه

لطفا از این به بعد تو بحث ها جو نگیرتتونWink

شما به یک کارگردان بزرگ کشور که حالا جهانی شده بی احترامی کردید و حالا می گید نه نکردم
از کی تا حالا با بی شرمی جزو کلمات مخالف ادب شده.............
اگر خودتو با جهان مقایسه نکنی عقب می افتی و فرو میری این حقیقته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جو گیر نشدم شما مراقب خودتون باشید Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوا
۰:۰۲, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #65
آواتار
حقیقت تلخه.....
در مورد کدوم جهـــــان حرف میزنید مگه هر چی که اون گفت باید قبول کنیم ... نمیدونم چرا رسم شده توی این تالار به جای بحث منطقی بی ادبی و بی احترامی به هم بکنن
در ضمن من کی بی احترامی کردم؟!!
آره جهان مــــــــــــــــــــا آمریکاست ...فعلا تاهرچی هست اون باید برا ما تایین تکلیف کنه...ما هم براش مثه سیاه لشگر میمونیم و هر چی گفت براش سوت و دست میزنیم.تاییدش میکنیم کاشکی یه ذره عمیق تر فکر میکردیم[/b]
[i]معروفیت با پیشرفت فرق داره...میتوونم بپرسم چی تو جهان دیگه مطرح شده که به ضرر ایران بوده؟خدایی مثال بزنید
[i]
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۰:۱۱, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #66

(۱۱/بهمن/۹۰ ۰:۰۲)رمز شب نوشته است:  حقیقت تلخه.....
در مورد کدوم جهـــــان حرف میزنید مگه هر چی که اون گفت باید قبول کنیم ... نمیدونم چرا رسم شده توی این تالار به جای بحث منطقی بی ادبی و بی احترامی به هم بکنن
در ضمن من کی بی احترامی کردم؟!!
آره جهان مــــــــــــــــــــا آمریکاست ...فعلا تاهرچی هست اون باید برا ما تایین تکلیف کنه...ما هم براش مثه سیاه لشگر میمونیم و هر چی گفت براش سوت و دست میزنیم.تاییدش میکنیم کاشکی یه ذره عمیق تر فکر میکردیم[/b]
[i]معروفیت با پیشرفت فرق داره...میتوونم بپرسم چی تو جهان دیگه مطرح شده که به ضرر ایران بوده؟خدایی مثال بزنید

[/b]

مشکل شما اینا که جهانو فقط آمریکا می بینین من به 35 کشور سفر کردم افکارشونو دیدم به اروپا آمریکای لاتین آسیای شرقی و.....
جهانو جوری می بینن که همه با هم به صورت همکار عمل می کنن با همن و برای هدفی مهمتر کار می کن و پیشرفت آره یعنی جهانی شدن دوست من جهانی فکر کردن و جهانی زندگی کردن
من نگفتم شما بی احترامی کردین من داشتم با کاربر محترم 313 حرف می زدم
۰:۲۰, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #67
آواتار
خب قبول...من جهان شما رو قبول دارم ولی یه سوال اگه جهان مهمه آیا اکثریت جهان به معروفیتش کمک کردن یا اقلیت؟
جهانی که شما توی تاپیک قبلی مثال میزنید اقلیته ...نه اکثریت
یه سوال شخصی بنظرتون این فیلمی که جهانی شد قراره به وضعیت مملکتمون کمک کنه؟آیا واقعا سودی داشت؟ پیشنهادی ارائه داد؟امیدی داد؟...خدایـــی کلاهتون رو قاضی کنید چقدر از پولی که واسه بودجه این فیلم شد صرف مفهوم های آموزنده بود چه راه نجات بخشی بهمون یاد داد؟
۰:۲۵, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۰:۲۷ توسط mehrdadx8.)
شماره ارسال: #68

(۱۱/بهمن/۹۰ ۰:۲۰)رمز شب نوشته است:  خب قبول...من جهان شما رو قبول دارم ولی یه سوال اگه جهان مهمه آیا اکثریت جهان به معروفیتش کمک کردن یا اقلیت؟
جهانی که شما توی تاپیک قبلی مثال میزنید اقلیته ...نه اکثریت
یه سوال شخصی بنظرتون این فیلمی که جهانی شد قراره به وضعیت مملکتمون کمک کنه؟آیا واقعا سودی داشت؟ پیشنهادی ارائه داد؟امیدی داد؟...خدایـــی کلاهتون رو قاضی کنید چقدر از پولی که واسه بودجه این فیلم شد صرف مفهوم های آموزنده بود چه راه نجات بخشی بهمون یاد داد؟

خوب سهم همه در جهان یکی نیست در اقتصاد آمریکا 15 ترلیون چین 9 و ژاپن 4و کشوری هم هست که فقط چند ملیون دلار سهم داره و فرهنگ و هنرم همینه اما در مفهوم جهانی شدن همه با همیم نه در یک سطح
در کشور های جهان در صنعت سینما فیلم سازهای دولتی داریم و خصوصی دولتی باید یک سری قوانینو رعایت کنه مثلا فیلم باید فلان نکات اخلاقو داشته باشه فلان چیزو تبلیغ کنه
اما فیلم سازی مستقل وظیفه دیگه ای داره
۰:۳۸, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #69
آواتار
آره قبول ....ولی این چه جهانی که یکی باید سود بیشتری ببره و یکی کمتر...
اما هنـــــر یه پایه داره که مستقلش چه وابسته اش باید ازش اطاعت کنن ,خیلی لز سبک های هنری اومدن و رفتن و ترد شدن پس ضده شدن چون قانون اصلی رو پیروی نکـــــردن... اینجاست که مسئله ضد هنر مطرح میشه
۰:۳۸, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #70

دقیقا بخاطر اینکه اون سال فیلم مادر به عنوان نماینده ایران معرفی نشد...چون تنگ نظزی و حسادت شغل دوم مردم ایران است.از جمله افرادی که این فیلم را به عنوان نماینده معرفی نکردن.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]