کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۹, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۹:۰۱ توسط karimjannat.)
شماره ارسال: #81

(۱۱/بهمن/۹۰ ۷:۳۴)mehrdadx8 نوشته است:  افکار من و افراد این سایت یکی نیست و نخواهد شد پس این پست آخر منه.......
شما بدبختانه انقلابتو ثابت یکه تاز در جهان می دونی بدون نمونه نه عزیز من یه نگاه به انقلابای دورو برت بنداز نه امروزیا و بعد می بینی حقیقتی رو که خیلی تلخه.............
نگاه بچه گانه شما به سیاست بخاطر رسانه ای هست که روی مغز شما سالها کار کرده و من واقعا این رسانه را تحسین می کنم ...........
شما ایرانو دارای وزنه در جهان م بینی نه ایران فقط در یک میز شطرنج بین قدرتهای جهانی گیر کرده..............
شما می گید سیاست شما دشمنی با اسرائیله و بخاطر دینه نه عزیزم بخاطر بقا هست بخاطر..... (نمیشه در اینجا صحبت کرد خودتون بالاخره می فهمید)
میز سیاست خیلی بزرگ تر از ایناست البته من نمی گم باید درکش کنید چون نمی تونین بفهمینش اگه کسی مثل من و شما سیاستو می فهمید که جهان نابود می شد..................
کلام آخر شما جهانو خیلی کوچیک می بینین در حد خودتو اسرائیل که نابود شد بعدش چی................... و احتیاج به زمان دارید زمان به شما یاد میده که حرفای من از کجا منشا گرفته

1)کسی از شما نخواست که افکارتان با سایت یکی شود، هرکسی نحوه تفکر خود را دارد

2)بله انقلاب ایران بدون نمونه و بکه تاز دنیاست و این ویژگی انقلابهایی است که برای خدا باشد، همانطور که انقلاب رسول الله این گونه بود و انشاالله انقلاب مهدی موعود

3)نگاه بچه گانه!!!من به سیاست حاصل کارکرد رسانه نیست، حاصل سالها مطالعه عمیق و مستمر می باشد ولی نگاه ساده لوحانه شما ناشی از پروپاگاندای رسانه ای می باشد که بدون ارائه دلیل مشغول عقده گشایی علیه نظامی اسلامی است چرا که این افق نگاه دینی بنیانش را هدف گرفته
4)همین که امروز همه مفسدان عالم برای نابودی و سرنگونی ما کمر بسته اند و به اجماع رسیده اند نشانگر وزنه تاثیرگذاری ما در دنیاست....((امروز ما در شرایط بدر و خیبریم)) یعنی صفحه شطرنج هم در اختیار ماست نه اینکه((در شرایط شعب ابی طالب)) باشیم که در صفحه شطرنج گیر کرده باشیم.
5)دشمنی با اسرائیل به خاطر بقاست....عجب؟!!Smile من اظهار نظری در این مورد نمی کنم چون ریشه این حرف هم مشخص است و هم هدفش

6)میز سیاست بزرگ باشد یا کوچک...اصلا مهم نیست، مهم حفظ تقوا است...امام علی (علیه السلام) می فرماید: (معاویه فکر می کند من سیاست کردن بلد نیستم؟ به خدا قسم که اگر سیاست کنم تمام عرب و عجم را راه چاره ای نیست،ولی هیهات که تقوا در سیاست را رعایت می کنم)).....هرچند ما امروز تقوا را در سیاست رعایت نمی کنیم(در مسائل خرد و کف جامعه) ولی در مسائل تاثیرگذار تنها حکومتی هستیم که آن را رعایت می کنیم...نمونه ها بسیار است و از حوصله این نوشتار خارج

7)ما جهان رو کوچک نمی بینیم بلکه افرادی جهان رو کوچک می بینند که در کتابهایشان آن را در حد دهکده کوچک می کنند و می خواهند سبک زندگی خود را بر آن دیکته کنند...ریشه این حرف شما در مورد اسرائیل هم همان مورد 5 است که پاسخ نمی دهم
در ضمن برای ریشه یابی حرف های شما احتیاجی به زمان نیست هم اکنون نیز مشخص است
[b]والسلام من اتبع الهدی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، انصارالمهدی ، رمز شب
۹:۳۰, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۹:۳۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #82
آواتار
در تایید ارسال شماره 83،

(۱۱/بهمن/۹۰ ۰:۴۳)mehrdadx8 نوشته است:  هیچ چیز عادلانه نیست و نخواهد بود هیچ وقت همیشه قدرت مشخص می کنه نه اشتبا نکنین این زور گویی نیست کشوری که یک چهارم اقتصاد جهان مال خودشه باید سود بیشتری ببره تا دیگران و کشوری که اولین صادر کننده هم هست همینطور
هیچ وقت قابل مقایسه با اون کشورای ضعیف نیستن
پایه های ثابت هنر در فیلم رعایت شده ون چیزی که شما می خواید یعنی نشون بده ایران هیچ مشکلی نداره و بهشه وظیفه ایشون نبود و بخاطر همینم همه ناراحت شدن

بدون شرح
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: karimjannat ، انصارالمهدی ، 313
۱۱:۵۶, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #83
آواتار
نقل قول:
سیاه نمایی ؟!
بابا اگه سیاه نمایه ، اگه دروغه ، اگه ضد جامعست اگه چیزاییه که شما میگید ، پس چرا این همه موفقیت داخلی و خارجی داره ؟؟؟
شما که میگید این فیلم
سیاه نمایه از جامعست ، بگید کجاست ایراد داره ... بگید نقد کنیم ، تحلیل کنیم ، نه اینکه هی گیر دادید حرف خودتون رو میزنید ...

[/quote]
باشه قبول
اول از همه یه سوال میشه یه خلاصه درست واسه جدایی... داشته باشید و هدف فیلم دقیقا نشون دادن چیه؟؟
چند تا سکانس مثال میزنم:
بحث بین نادر و سیمین توی آشپزخونه یادتون هست ...در مورد چی بود؟؟ موندن یا نموندن!!!دیالوگ معادی رو یادتونه که تو این مضمون بود :تو اگه مردی بمون با این شرایط...لیلا حاتمی دقیقا از چی ناراضیه؟

یا اون صحنه که ساره بیات(شخصیت بدبخت و بظاهر مذهبی فیلم) که زنگ میزنه به دفتر مرجع, واسه اینکه با دستکش به پیرمرد دست بزنه یا بدون دستکش...!!!!
ایرادی که معادی به دخترش واسه کلمه "ضمانت نامه"میگیره... که یادتونه؟چـــرا این شخصیت خشک باید ریشی باشه؟؟؟
و البته پلان بسیار جالب واسه من, اون صحنه ای که لیلا حاتمی توی قاب پنجره آموزشگاه هست و پشت به پرچم ایران داره حجابشو عوض میکنه مقنعه شو در میاره و جاش شال میپوشه
راستی به فوتبال دستی که بازی کردنشون فـــکر کردین؟خواهشا اون صحنه رو دوباره ببینید....

فرهادی واقعا باهووشه توی این گیر دار های انتخابات و اغتشاش ها بی بی سی ازش میپرسه چرا تو اعتراض نمیکنی به وضعیت؟ اون جواب میده:من با فیلم هام حرفامو میزنم

در مورد موفقیت داخلیه برنامه ریزی شدش ....انقدر مطمئنم که حیف قابل گفتن نیست.... فقط توی این زمینه میشه گفت که هر فیلمی که بخواد در جشنواره خارجی گل کنه اول باید جشنواره های داخلی مهره تاییدشو بزنن واسه عبور از اینها باید یا واقعا ایده آل باشی(که اگر باشی عمرا توی جشنواره های خارجی بهت نگاه هم نمیکنن) یا احتیاج به لابی و تبانیو افراد بانفوذ داشته باشی
که اینجا یه سوال پیش میاد داور های پارسال رو میدونید کی بودن؟
کی گفته جشنواره های داخلی صد در صد سالمند؟
[/quote]
من واقعا حرفات رو قبول دارم ، ولی همون طور که مردم تو هند دست کمی از میلیونر ذاقه نشین ندارن ، این فیلم هم دروغ نیست ...
من سکانسی نمیبینم که با جامعه ی ما در تضاد باشه .
من در طرفداری از این فیلمم چون داره حقیقت جامعه رو میگه .
درسته آقای فرهادی موذی(!) بازی در آورده ، ولی میشه گفت فیلمش با واقعیات جامعمون خیلی جور در میاد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane ، رمز شب
۱۶:۳۱, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #84

امروز مطلبی رو تو اینترنت دیدم حیفم اومد از دوستان دریغ کنم،با این عنوان:
آقای فرهادی حداقل از مارلون براندو یاد می گرفتی

مارلون براندو، پرطرفدارترین و ستایش شده ترین بازیگر سینمای جهان است. وی دوبار جایزه اسکار گرفت ولی بار دوم به مراسم اسکار نرفت.
وی در طول عمر خود جوایز متعدد بین المللی در سینما از جمله جشنواره فیلم کن و ... را بدست آورد. براندو دوبار به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد جایزه اسکار را بدست آورد. اسکار دوم وی بخاطر بازی در بهترین فیلم تاریخ سینما (پدرخوانده) بود که وی آن را نپذیرفت.
روزنامه وطن امروز در یادداشتی در این مورد نوشت:
در بیشتر نظرسنجی‌هایی که از منتقدان، کارگردانان و سینماگران جهان صورت گرفته و می‌گیرد، فیلم «پدرخوانده» ساخته فرانسیس فوردکاپولا در جایگاه اول یا جزو چند فیلم برتر تاریخ سینما دانسته می‌شود. از نظر محبوبیت و عامه‌پسندی نیز «پدرخوانده» همین جایگاه جهانی را داراست و به تعبیری بر قله صنعت سینما ایستاده است.

مراد از این نوشته کوتاه، توصیف جایگاه «پدرخوانده» در سپهر هنر هفتم نیست بلکه نیت توشیحی است به رفتار متفاوت بازیگر سرشناس این فیلم، مارلون براندو در مقام برنده اسکار بهترین بازیکن مرد برای ایفای نقش تاریخی «دون کورلئونه». براستی می‌توانید واکنش براندو افسانه‌ای را حدس بزنید؟

براندو جایزه اسکار را قبول نکرد، در مراسم حاضر نشد و به جای خود یک سرخپوست را به مراسم اسکار فرستاد تا بیانیه براندو را به نفع سرخپوستان و در اعتراض به رفتار غیرانسانی هالیوود با این صاحبان اصلی سرزمین آمریکا بخواند. البته اجازه داده نشد این سرخپوست تمام بیانیه را بخواند و بعد از این نیز مدیران و اهرم‌های رسانه‌ای هالیوود تا سال‌ها براندو را تحت تهاجم و فشار قرار دادند اما به‌رغم همه تبلیغات منفی هالیوود، میزان محبوبیت براندو در آمریکا و دیگر نقاط جهان افزایش یافت.

این بازیگر اکنون در میان بسیاری از علاقه‌مندان سینما و منتقدان به‌عنوان «بهترین بازیگر تاریخ سینما» شناخته می‌شود. خب! تا اینجا ما با یک هنرپیشه «آمریکا‌یی» طرف هستیم که اینگونه «استقلال» خود را حفظ می‌کند و حیثیت «وابسته» هالیوود را به چالش می‌کشد و حرکت او در تاریخ سینما ماندگار می‌شود، پس بیراه نیست اگر ما از یک کارگردان «ایرانی» که جوایز مطرح سینمایی جهان- به هر علتی- به او داده می‌شود انتظار داشته باشیم در مراسم گلدن‌گلوب یا اسکار درسی که از براندو می‌آموزد، این باشد که سر خود را بالا بگیرد و از موضع یک ایرانی غیرتمند، جنایت اخیر ترور و خون تازه ریخته شده دانشمند هسته‌ای کشورش را محکوم کند و اگر این شجاعت را ندارد که آمریکا و صهیونیست‌ها را خطاب قرار دهد- چرا که صاحبان اسکار همان‌ها هستند- لااقل غیرت داشته باشد و «به‌طور کلی» ترور را در جهان محکوم کند و به رسم مألوف فیلم‌های اصغر فرهادی یک پایان باز برای مخاطبش بگذارد تا مراد او را از «ترور» خود تفسیر و تاویل کنند.

آیا به نظر شما در برابر فداکاری‌های بزرگ یک ملت این انتظار زیادی است؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، انصارالمهدی ، رمز شب
۱۶:۵۰, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۲۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #85
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۱)karimjannat نوشته است:  
پس بیراه نیست اگر ما از یک کارگردان «ایرانی» که جوایز مطرح سینمایی جهان- به هر علتی- به او داده می‌شود انتظار داشته باشیم در مراسم گلدن‌گلوب یا اسکار درسی که از براندو می‌آموزد، این باشد که سر خود را بالا بگیرد و از موضع یک ایرانی غیرتمند، جنایت اخیر ترور و خون تازه ریخته شده دانشمند هسته‌ای کشورش را محکوم کند و اگر این شجاعت را ندارد که آمریکا و صهیونیست‌ها را خطاب قرار دهد- چرا که صاحبان اسکار همان‌ها هستند- لااقل غیرت داشته باشد و «به‌طور کلی» ترور را در جهان محکوم کند و به رسم مألوف فیلم‌های اصغر فرهادی یک پایان باز برای مخاطبش بگذارد تا مراد او را از «ترور» خود تفسیر و تاویل کنند.

مصطفی روشن های ما لیاقتشون برای مطرح شدن بیشتر از طلاق سیمین جون بود.

یه شیر مردی که به این برادر فرهادی دسترسی داره از طرف من بهش بگه، "همسنگر اسکاری، سیمین جون رو بردی اسکار بگیره، مصطفی یه ما رو هم دریاب"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی ، karimjannat ، رمز شب
۱۹:۰۶, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #86

(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۱)karimjannat نوشته است:  د، پس بیراه نیست اگر ما از یک کارگردان «ایرانی» که جوایز مطرح سینمایی جهان- به هر علتی- به او داده می‌شود انتظار داشته باشیم در مراسم گلدن‌گلوب یا اسکار درسی که از براندو می‌آموزد، این باشد که سر خود را بالا بگیرد و از موضع یک ایرانی غیرتمند، جنایت اخیر ترور و خون تازه ریخته شده دانشمند هسته‌ای کشورش را محکوم کند و اگر این شجاعت را ندارد که آمریکا و صهیونیست‌ها را خطاب قرار دهد- چرا که صاحبان اسکار همان‌ها هستند- لااقل غیرت داشته باشد و «به‌طور کلی» ترور را در جهان محکوم کند و به رسم مألوف فیلم‌های اصغر فرهادی یک پایان باز برای مخاطبش بگذارد تا مراد او را از «ترور» خود تفسیر و تاویل کنند.
آیا به نظر شما در برابر فداکاری‌های بزرگ یک ملت این انتظار زیادی است
اول ميگيد چرا جايزه دادن.... بعد ميگيد حالا كه دادن يه حرفي هم از طرف ما بزن....!
شما چجور ادم هاي هستيد ديگه! يعني ته سياستيت ها.
ان شا الله اگه فرهادي دفعه دوم كارش به اسكار كشيد اين بيانيه رو ميديم ايشون قرائت كنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: marjan ، blue.blood ، حوا
۱۹:۲۲, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۲۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #87
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۰۶)Vblock نوشته است:  اول ميگيد چرا جايزه دادن.... بعد ميگيد حالا كه دادن يه حرفي هم از طرف ما بزن....!
ان شا الله اگه فرهادي دفعه دوم كارش به اسكار كشيد اين بيانيه رو ميديم ايشون قرائت كنه.

حق با شماست.

راستی اگر دفعه بعد، این همسنگر اسکاری، یه فیلم درباره مصطفی بسازه؛ ده برابر بهتر، تکنیکی تر و خوش ساختتر از جداییه سیمین جون، به نظرت باز هم بهش اسکار میدن؟
۱۹:۲۸, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #88

(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۰۶)Vblock نوشته است:  
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۱)karimjannat نوشته است:  د، پس بیراه نیست اگر ما از یک کارگردان «ایرانی» که جوایز مطرح سینمایی جهان- به هر علتی- به او داده می‌شود انتظار داشته باشیم در مراسم گلدن‌گلوب یا اسکار درسی که از براندو می‌آموزد، این باشد که سر خود را بالا بگیرد و از موضع یک ایرانی غیرتمند، جنایت اخیر ترور و خون تازه ریخته شده دانشمند هسته‌ای کشورش را محکوم کند و اگر این شجاعت را ندارد که آمریکا و صهیونیست‌ها را خطاب قرار دهد- چرا که صاحبان اسکار همان‌ها هستند- لااقل غیرت داشته باشد و «به‌طور کلی» ترور را در جهان محکوم کند و به رسم مألوف فیلم‌های اصغر فرهادی یک پایان باز برای مخاطبش بگذارد تا مراد او را از «ترور» خود تفسیر و تاویل کنند.
آیا به نظر شما در برابر فداکاری‌های بزرگ یک ملت این انتظار زیادی است
اول ميگيد چرا جايزه دادن.... بعد ميگيد حالا كه دادن يه حرفي هم از طرف ما بزن....!

این نظر من نیست،اول متن هم نوشته بودم که نقل قوله از سایت الف و روزنامه وطن امروز
۱۹:۳۰, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۶ توسط ComeDrinkWithMe.)
شماره ارسال: #89
آواتار
در تصویر زیر دیده می شود که اگر فرهادی می خواست عرف دیپلماتیک ایران را رعایت کند ، چه باید می کرد:

[تصویر: 17341148073994030687.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Vblock ، اکبر.ع ، Yaser_h2011 ، Rman ، marjan ، peimane ، blue.blood
۲۰:۱۱, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #90

برادر کاریکاتورا خنده دار بود ولی موضوعش ...
این همه احمدی نژاد میره اجلاسای مختلف چیکار میکنه؟؟
اصغر هم همونو انجام میداد
حداقل کاری که میکرد با انجلینا دست نمیداد . همین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]