|
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
|
|
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذر میخواهم منبعفرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است ! در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است. راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر ! باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است. پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید! همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست. انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکسهای او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانههای مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمیداند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد ندادهاند. |
|||
|
| آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۴, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #261
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #262
|
|||
|
|||
|
امروز شخصا از دکتر عباسی در مورد برنده شدن جایره اسکار توسط جدایی پرسیدم ایشون هم اذعان داشتند که کاملا سیاسی بوده و اهداف پنهانی از این موضوع داشتند..
|
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #263
|
|||
|
|||
|
کاش ازجناب دکترعباسی هم اینومیپرسیدین:اگه ده نمکی وسلحشوربودن هم همین نظر رو داشتن؟؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #264
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۰ ۲۱:۴۸)mohammad1369 نوشته است: امروز شخصا از دکتر عباسی در مورد برنده شدن جایره اسکار توسط جدایی پرسیدم ایشون هم اذعان داشتند که کاملا سیاسی بوده و اهداف پنهانی از این موضوع داشتند..دکتر بعد از مراسم برلین هم گفتند که سیاسی بوده! لینکش رو هم دادم تویه صفحات قبلی هست! اصولا همیشه این عمویه ما به همه چی شکاک هستند و سیاسی می دونن مادامی که عکسش ثابت بشه ![]() نه خداییش کلی دلیل آورد که سیاسیه ولی امروز رو من تویه جلسه نبودم خیر سرم فردا مراسم ازدواجمه نبودم تا شما رو بشناسم ! انشالله با بنده هماهنگ کنید بنده شما رو تویه جلسات زیارت کنم! در مورد سیاسی بودن فیلم های ساخته شده توسط سلحشور و ده نمکی هم باید بگم که ایشون هم می گن سیاسی هستش به خصوص برای ده نمکی ولی چون برای کشور است و نوعی انتقاد سازنده مشکلی ندارد به خصوص که طیف طرفدار ولایت هستند ولی جدایی نادر از سیمین به قول دکتر به معنای واقعی جناس هستش! |
|||
|
۲۳:۱۴, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #265
|
|||
|
|||
|
جناب گمنام به نقل از خودتان اینجا اینترنت هست و داستانسرایی نکنید
کل جمعیتی که در فضای مجازی به نحوی از این فیلم حمایت کرده اند به 100هزار نفر نمیرسد. که این عدد یک درصد جمعیت ایران نمیشود چه رسد به جهان. پس انچنان جماعتی برخلاف تصور شما مسحور سحر جناب فرهادی نشدند. دوم رایی که در این فضای مجازی داده شده 60% نمره کامل 10داده اندبه فیلم جدایی!!!!و 30%نمرات 8 و 9 داده اند!! پس چندان همین ارا40 هزارنفری نیز معتبر نیست!! چنانکه مجموع درصدی که نمره 10 به دو فیلم{جدایی و درباره الی} داده اند از 100% هم بیشتر میشود !! خودتان نیز میگویید تحت تاثیراحساسات 10 داده اند!! خب نظر و تفکر و ارایی که تحت تاثیر احساسات و نه خرد و کارشناسی همه جانبه فیلم{از نظر تکنیکی} داده شده چه ارزشی دارد که شما مرتب میگویید بیایید و ببینید که چه کرده و چه شده........ داستانسرایی بنقل از خودتان کافیست اعداد در فضای مجازی همه چیز را بازگو میکنند .{بازدید و حمایت کمتر از یک درصد جمعیت ایران و جهان!! بیش از 100% نمره 10 دادن به دو فیلم این اقا تحت تاثیر احساسات به نقل از خودتان ! انوقت هنوز نمره نهایی دوفیلم 8 هست!!} موفق باشید. خدانگهدار. |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #266
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #267
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۴)aria2 barzin نوشته است: جناب گمنام به نقل از خودتان اینجا اینترنت هست و داستانسرایی نکنیددوست عزیز نمی دونم چرا هر کاری می کنم متوجه نمی شید. من هم به شما امتیازات تخصصی را نشان دادم و هم احساسی پس دیگر جای بحثی نمانده |
|||
|
۰:۴۴, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۰:۴۶ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #268
|
|||
|
|||
|
سلام و درود بر ایران و ایرانی درود بر جدایی نادر از سیمین و درود بر اصغر فرهادی مرسی ، مرسی که توانستی در این تحریم و فشار سخت مالی ، در این هیجانهای بیهوده و باطل ، در این وضعیت نابسامان ، که خودمان هم نمیدانیم چه میشود و چه خواهد شد ، تو توانستی دل مردمت را نه با اسکار بلکه با سخنانت در اسکار خوشحالمان کردی و بار دیگر توانستی نام ایران را در جهان نه به اسم تروریست ، نه به اسم چیز ، بلکه با افتخار صدا کنی و به زبان فارسی به همه ی دنیا بگی "سلام " مرسی آقای فرهادی بزرگ سخنرانی اصغر فرهادی پس از دریافت جایزه : اصغر فرهادی پس از دریافت اسکار بهترين فيلم خارجيزبان براي «جدايي نادر از سيمين» سخنانی كوتاه درباره مردم ايران گفت: دوست دارم از آکادمی، سونی پیکچر کلاسیک و دوستان عزیزم مایکل بارگر و تام برنارد تشکر کنم. سلام به مردم خوب سرزمینم (به زبان فارسي) در این لحظه بسیاری از مردمان کشورم ما را تماشا می کنند و همگی خوشحال هستند؛ نه به خاطراهمیت دادن به ما یا به خاطر فیلم یا سازنده آن، بلکه در این دورانی که ما از جنگ صحبت میکنیم و ترس و رعب بین کشورهایمان رد و بدل میشود، نام کشورم ایران در این جا با فرهنگ و تمدن بینظیرش برده می شود. فرهنگ غنی و باستانی کشورم زیر گرد و غبار سنگین سیاست پنهان شده است. من با افتخار این جایزه را به مردم کشورم تقدیم می کنم؛ مردمی که به تمام تمدن ها و فرهنگ ها احترام میگذارند و هر گونه خصومت و خشمی را خوار میشمارند... |
|||
|
۰:۵۴, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۱:۰۰ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #269
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۹)جویای حقیقت نوشته است: (۳۰/دی/۹۰ ۱۹:۴۴)vahrakan نوشته است: از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذر میخواهم منبعفرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است ! در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است. راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر ! باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است. پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید! همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست. انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکسهای او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانههای مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمیداند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد ندادهاند. بسم الله الرحمن الرحيم سلام دوست عزيز : بنده نه طرفدار آقاي فرهادي هستم و نه پدركشتگي با شما دارم . پس صحبت هاي بنده رو به عنوان يه فرد بي طرف بخونيد . جالبه بگم كه نه « درباره الي » رو كامل ديدم و نه « جدائي نادر از سيمين » رو ديدم . دوست عزيز : هر چي نباشه مسلمون هستيم . کدوم مسلمون ....اونی که معاویه میپسنده یا اونی که علی علیه السلام میپسنده ....پس هر گردی گردو نیست ![]() نبايد به راحتي بهم تهمت بزنيم . نیازی به تهمت زدن نیست ...ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است شما كافيه به چشم هاي آقاي فرهادي نگاه كني تا ببيني كه نگاه ايشون به كدوم سمته . بودن ایشان در ان چشنواره صهیونی یعنی تایید کردن قلبی انان و نیازی به نگاه نمودن به جهت نگاه ایشان نیست. در ضمن خود شما وقتي به يه مراسم ازدواج دعوت ميشي و البته مراسم مختلط باشه ، پيش نمياد كه به يه حركت يه زن غريبه كه اصلا حواسش به شما نيست ، بخندي ؟ علاج واقعه را باید پیش از وقوع کرد .....بنده در این مراسمات شرکت نمیکنم ....چون نفس شرکت در این گونه مراسمات شیطانی است اصلا نشده تا حالا به حرف يكي از دانشجويان جنس مخالفت بخندي ؟ خیر این مورد را به خاطر نمی اورم ايشون توي اون مراسم نه به عنوان مسملون ، بلكه به عنوان يه انسان حق خنديدن هم نداره ؟ جوابتان را در بالا دادم ....اصلا چرا باید به این مراسم برود .... كجاي اسلام نوشته كه يه انسان نبايد بخنده و عبوس باشه ؟ اسلام ننوشته که عبوس باشی .....بلکه کمثل الحمار یحملوا اسفارها هم نباشی من نمي دونم اين چه موجي هستش كه توي كشور افتاده همه دارن تو سر همديگه ميزنن كه فرهادي فلان كرد ، بهمان كرد و ... !!! دیگه چیکار باید میکرد که نکرده .....همین که به این جشنواره رفت ....تمام شعارهای ایرانی ها رو ر این سی سال زیر پاهاش له کرد بابا شما رو بخدا ول كنين اين كارها رو . من نمیدونم که چرا ما باید اینها رو ول کنیم ....چرا اینها ما ها رو ول نمیکنند...بگذارید بروند به یک کشور دیگر....همچون گلشیفته ها و ازادی بیشتری برایشان فراهم شود ....چرا با پول بیت المال فساد میکنند. يه كم منطقي باشين و البته مسلمون باشين . من مسلمون شیعه هستم .....اثنی عشری .....نه مسلمون خشک و خالی كجاي اسلام نوشته كه همه ي افراد بايد اسلام رو زوري قبول كنن ؟ هیچ جای اسلام ننوشته ....اما زمانی که مسلمان به دنیا می ایی و شیعه امام زمان هستی باید به اداب ان عمل نمایی. خدا وكيلي كجا اومده ؟ [b]« لا اِكراهَ في الدّين » كه رو توي قرآن داريم ، براي من و شما فرستاده شده هاااااا !!! همین تعابیر یک طرفه بود که کار دست خوارج داد ....چون کل قران رو به یک ایه تابیر کردند. وگرنه خود خدا بهتر از همه ي ما اينها رو مي دونست و نيازي به گوشزد كردن اون نداشت . هر كسي اسلام رو قبول كرد ، بايد تابعش باشه . اما هر كسي كه اونو قبول نداشت كه نبايد به زور اونو وادار به پذيرش كنين . اگه اسلام رو قبول نداره ....تکلیف ملت رو مشخص کنه و بگه که دینش چیه یا به چی اعتقاد داره ...تا کمتر بگذاریم از بیت المال حیف و میل کنه شما فقط وظيفه داري راه و چاه رو نشون بدي . همون كاري مقام حق تعالي با بنده اش انجام داد . بقيه با خودشه و خودش اون دنيا مسئوله . اگه این دولت وملت نبودند ...امثال این اقا به اینجا نمیرسیدند.....حتی اون رفته گر زحمت کش هم در جایگاه خودش مسئوله .....امثال این اقا که مسئولیتشون سنگینتره ....که متاسفانه خوب بهش عمل نمیکنند .... آقاي فرهادي قبل از همه ي اين چيزهايي كه دارين ميگين انسان كه هست ، نيست ؟ انسان خلق شده.....اما از ادم بودنش خبر ندارم....چون به درونش نگاه نکردم. حق انتخاب داره ، نداره ؟ در قالب قانون بلی ....اما در غیر این صورت نه . پس چرا هي دارين بدوبيراه ميگين ؟ چون شایسته شنیدن این حرفاست. اون از آقاي سلحشور كه مثلا كارگردان اثر فاخري مثل يوسف پيامبر(علیه السلام) هستش كه فقط فحش ناموس نداد به اهالي سينما و تلويزيون كه خودش رو مسلمون ميدونه و بقيه رو كافر !!! یک نگاه به جامعه سینمای مثلا اسلامی ما بیندازی ...از سر تا تهش رو فساد گرفته ....نیازی به تمجید نداره ...چون خیلی افتضاح شده ....یکی مثل سلحشور لازم داره تا بکوبدش و اصلاحش کنه ....اینا از تلوزیون جمهوری اسلامی به این جایگاه رسیدن ....پس باید در چارچوب شرع این مرز و بوم فکر کنند ....نه ... با حفظ احترام به ايشون ، شيعه علوي اين نوع برخورد و ادبيات رو اصلا قبول نداره و اين نوع رفتار به هيچ وجه تابع رفتار و منش حضرت علي (علیه السلام) نيست . شیعه علوی کدام شخص .....اون دیدگاهی که بهایی های نجس میپسندند و این فیلم رو حمایت میکنند و تا جایی که این فیلم در سینماهای تلاویو پخش میشه .....یا علویان معتقد به ظهور صاحب الامر ..... بله ؛ بنده هم قبول دارم كه ايشون كه دارن توي يه كشور اسلامي زندگي مي كنن ، بايد تابع قوانين اسلامي اون كشور هم باشن . چطوريه كه هر فرد خارجي كه وارد ايران ميشه حق نداره با نامحرم دست بده و البته هر زن خارجي هم كه وارد كشور هم ميشه موظفه كه حجاب رو رعايت كنه و البته اونا همه چيز رو رعايت مي كنن . اما ايشون قوانين اسلامي كشور رو رعايت نمي كنن . ![]() دوستان عزيز : حالا شما همش بگين اسلام ، اسلام !!! كدوم اسلام ؟ همون اسلامي كه به نامش از مردم سوءاستفاده بشه ؟ ![]() در لفافه سخن نگو برادر من ....اسلام راهش مشخص و برابر نص قرانه .....اگه شخص یا اشخاصی از این موضوع سوء استفاده میکنند ....چرا کل یک ایدئولوژی یا یک دین راو یا یک ملت را متهم به نادانی و نادرستی میکنی .....درست قضاوت کن.... ![]() توي مملكت اسلامي مردم فقط مستقيم به هم فحش ندن ؟ پشت سر كه هزارجور بدوبيراه به هم ميگن . مملکت اسلامی یا امام زمانی هم که باشد .....همه به حد کمال نرسیده اند تا درست در برابر هم تصمیم بگیرند ....اگر این گونه بود مدینه فاضله از ان ما بود. اسلام ناب محمدي واقعا اينجوريه ؟ اسلامي كه بخاطرش واقعه ي كربلا اتفاق افتاد تا [/b]ماهيتش زنده بمونه ، واقعا اين اسلامي هستش كه داريم مي بينيم ؟ در کدام کشور توانستی یک اسلام به صورت تام و کامل پیدا بکنی .....همانطوری که در بالا به شما عرض کردم این اسلام را در مدینه فاضله باد جست ...نه در ای کشور عزیز که هزاران دشمن داخلی و خارجی دارد.. شما رو بخدا به اسم دين ، تفكرات خودتون رو به ديگران تحميل نكنين . و شما هم به اسم بی دینی شمشیر بر علیه اسلام نکشید. حالا اين بنده ي خدا يه اشتباهي كرد . داستان برسیسای عابد را شنیده اید ...ایشان هم فقط یک اشتباه نمود ....و ساکن جهنم شد. توي دانشگاهها ، بعضي ادارات ـ حتي دولتي ـ ، جمع دوستان ، توي كوچه و خيابون و ... تا حالا نديدن كه دختر و پسر به هم دست بدن ؟ همه اشتباه و گناه است و دلیل نمیشود که درست و پسندیده باشد ....ایشان خودش که میداند این عمل توسط اغلب هم میهنانمان نکوهش میشود ....پس چرا در مقابل ان همه رسانه این عمل قبیه را انجام داده اند. چرا اونجا داد و بيداد راه ننداختي ؟ آره اين با اون فرق داره !!!!!! هيچ فرقي نداره ؛ اگه از همين دوران جلوش رو بگيري ، ديگه اينجوري نميشه كه يه بابايي بره اونور دنيا موقع جايزه گرفتن به يه نامحرم دست بده و بعدش ما اينور دنيا تا چند وقت تو سروكله ي همديگه بكوبيم !!! این قضیه چیزی رو از گناه ایشون کم نمیکنه ..... در پايان لازمه بگم كه مخاطبم فقط جناب Vahrakan [b] امیدوارم جوابت را گرفته باشی هم تالاری عزیز .....کاش به جای اینکه اینقدر که برای امثال این اقا تعصب به خرج بدهید ....برای اقایمان صاحب الامر ارواحنا له الفداء متعصب بودیم ....که ایشان نیز از ما دلخون است. نيست . بلكه همه ي افراد هستش . در پناه الله يا مهدي مدد [/b] |
|||
|
۲:۲۸, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۲:۵۴ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #270
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۰ ۲۰:۴۴)Unname28 نوشته است:(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۳)Amirsaeed نوشته است: مردم ایران زمانی خوشحال میشدند که این آقا در آنجا از حق مردم مظلوم فلسطین دفاع میکرد. نظر درج شده از قول بنده را مطالعه کنید بعد منطقی سوال طرح کنید از اینجا مطالعه کنید مردم ایران با طرفداری از ایران خوشحال میشوند و با حمایت مردم مظلوم فلسطین خوشحال تر ( جواب سوال بسیار ساده بود ) "پیشنهاد جالب فراستی در برنامه ی هفت ، به اصغر فرهادی برای اسکار" فراستی: الان یک نکته دارم که میخوام توصیه کنم به آقای فرهادی ، به عنوان یک هم میهن ، در اسکار اگر جایزه نگرفت که احتمال جایزه گرفتنش زیاد است و اگر جایزه نگرفت و فیلم اسرائیلی جایزه گرفت ، که احتمال میدم من(احتمال میدهد که فیلم اسرائیلی جایزه بگیرد) جایزه اول را به فیلم اسرائیلی بدهند و جایزه دوم را که فیلمنامه باشد به فرهادی بدهند ، من به عنوان یک ایرانی از ایشان میخواهم که آنجا در دفاع از فلسطینیان علیه اسرائیل اعلام موضع کند ، (آنجا) جای این کار هست و مطمئن باشد که این مردم تشکر واقعی خواهند کرد و این موضع یک موضع اصولی هست چون جزو معدود جاهایی است که ایران در مقابل اسرائیل قرار میگرد ، و باید یک بار دیگر گفت که ما با آن جانوران بی همه چیز و جهان خوار در واقع نماد سرمایه کثیف دلالی ،هیچ جای مشترکی نداریم ، من به نظرم در اسکار جای این هست ، اگر دوم شد در واقع اعلام موضع علیه اسرائیل بکند ، این توصیه من هست به آقای فرهادی... دانلود کلیپ یک فیلم در ضدیت اعتقادات مردم و توهین به فرهنگ و خانواده در ایران است و برای همین نمیتوان گفت این فیلم برای ایران و ما افتخار آورده است ، ایده بسیار خنده دار فرهادی برای ساخت این فیلم : "من یک تصویری در ذهن خود داشتم که بعدها متوجه شدم از ماجرایی شکل گرفته که زمانی برادرم برایم تعریف کردهبود؛ مرد میانسالی که پدر پیر و مبتلا به آلزایمر خود را تنهایی حمام میکند. این تصویر مانند دکمهای بود که من را وادار کرد برایش کت بدوزم!" |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,542 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!! | دیدگاه نوین | 67 | 28,533 |
۱/دی/۹۲ ۱۹:۲۱ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| اصغر فرهادی بار دیگر به ارزشهای اخلاقی دهنکجی میکند + تص | یاوران مهدی | 21 | 11,753 |
۱۷/آذر/۹۲ ۴:۰۵ آخرین ارسال: هادی... |
|
| «اصغر فرهادی» در دام تئوری «دهکده جهانی» | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,225 |
۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

میخواهم ![[تصویر: 13.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/13.jpg)
![[تصویر: 14.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/14.jpg)
![[تصویر: 15.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/15.jpg)
![[تصویر: 16.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/16.jpg)

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
![[تصویر: angry.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.gif)