کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$#
۰:۰۹, ۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

مدتها برام سوال بود که

خدایا چی میشه که من از گناه بدم بیاد

استاد ما میگه که روی همه ی گناهان را یک لایه شکلات کشیدن ، ظاهر خوشمزه ای داره ام زیرش لجن و کثافته

این گناه لعنتی خوشمزه است
اگه خوشمزه نبود برای نفس که آدم به طرفش جذب نمیشد
خوب چه خاکی بر سرم بریزم؟

شنیدید که ارشمیدس بعد از کشف مسائل مربوط به وزن مخصوص و چگالی و حجم و... در حمام همانجوری از حمام پرید بیرون و فریاد زد یافتم یافتم و...

حالا خدا رو شکر با اینکه ما هم یافتیم یافتیم اما به لطف خدا لباسهایمان تنمان بودWink

و اما بریم سر اصل مطلب

چگونه آدم از گناه بدش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر انسان توفیق پیدا کنه با کسی آشنا بشه و ربط پیدا بکنه که اون شخص حقیقتاً از گناه بیزار باشه، خود به خود اثر تکوینی این ربط روحانی بین روح من و اون شخص میشه اینکه من هم از گناه بدم بیاد

چند نکته اینجا لازم است:
1- این ربط از بالا به پایین است
من نمیتونم ایجادش کنم
کسی که مرتبه ی عبودیتش بالاتر از من هست باید این اذن رو بده تا ارتباط روحانی بین روح اون شخص و من ایجاد بشه

(شنیدید میگن یا صاحب الزمان نظری به ما کنید، یا تحولات شگفت انگیز که بعضی از انسانها بعد از مواجه شدن با یه آدم اهل دل پیدا میکنند!!!!!!!!!!!!
اینها همه نتیجه ی همین راه دادن هست

آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند,
آیا بُوَد که گوشه ی چشمی به ما کنند

[/i]
)

2- نکته ی دوم:
با اینکه باید از بالا به پایین این ربط ایجاد بشه اما مقدماتش دست ما است
مقدماتش هم میشود تضرع به درگاه خدا و توسل به اهل بیت و گدایی و تلاش در مسیر بندگی و....

یه وقتایی هم خدا از فضلش (فضل یعنی بی استحقاق بخشیدن) به آدم حال میده
البته باید شکر این نعمت رو به جا بیاره

حالا القصه

بنده، خدا یه لطفی کرد بهم
برای رفع یک سوال و شبهه رفتم سراغ یه آدم خفن
بعد که ارتباطم با اون تموم شد و جواب سوال و گرفتم
دیدم در وسط خیابان های شهر اولیای خدا تهرانDodgy
با اینکه پر است از حوری و قوری
اما حالم از همشون بهم میخوره
به طرز حیرت انگیزی حالم داشت به هم میخورد
به محض اینکه چشمم میخورد به حوری های کف خیابان انگار یه سیخ داره میره توی چشمم

الله اکبر

[b]چه اثر حیرت انگیزی داره ایجاد ارتباط حقیقی و محبت حقیقی پیدا کردن نسبت به دوستان خدا دوست شدن با دوستان خدا

از اینجا تازه فهمیدم معنی این حدیث نبی مکرم اسلام چیست که می فرمایند:

رسول اکرم میفرمایند: ُ يَا عَلِيُّ حُبُّكَ تَقْوَى وَ إِيمَانٌ وَ بُغْضُكَ كُفْرٌ وَ نِفَاقٌ
ای علی حب و محبت تو، تقوا و ایمان است و بغض و دشمنی باتو کفر و نفاق است

این حدیث شریف در منابع بسیار معتبر مانند أمالی و معانی الأخبار شیخ صدوق، روضة الواعظين‏ فتال نیشابوری و... آمده است.

حالا این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تقوا، خویشتنداری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تقوا آن چیزی هست که نتیجه وجود آن در انسان میشود خویشتن نگهداری و پرهیزگاری.

خوب محال ممکن است حب معصیت و حب علی بن ابیطالب در یک قلب جمع شود در یک لحظه!!!!!!!!!!!!!

از اینجا میفهمیم که ما محبتمان به مولا علی آبکی است تا حدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیال میکنیم که محبت ما زیاد است به مولا

اما برای اینکه خیلی دپرس نشیم توضیح بدم که:

امکان نداره کسی محب علی بن ابیطالب باشه

اما
بعد از اینکه خدایی نکرده گناه کرد بگه به به عجب گناهی کردم

یعنی محب علی بن ابیطالب حتماً بعد از گناه از کارش پشیمونه مثل...
و میگه خدایا... خوردم
نفهمیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حب گناه و حب علی بن ابیطالب در یک قلب جمع نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و به خاطر همین هست که در تعریف حداقل ایمان
روایت داریم که
نشانه ی داشتن حداقل ایمان این است که انسان از ارتکاب به گناه و معصیت احساس ندامت کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما مهمترین نتیجه ای که میخوام از این بحث بگیرم بحث همنشین و رفیق است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اول به این آیه ی قرآن کریم خوب توجه فرماید:

يَا وَيْلَتَى لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا﴿۲۸-فرقان﴾
اى واى كاش فلانى را دوست [خود] نگرفته بودم
(۲۸)

و به این بیت عمیقاً بیاندیشید

دریغ و افسوس که تا این زمان ندانستم

که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق

نتیجه ی مقدماتی بحث من در یک جمله:

اگر انسان توفیق پیدا کنه با کسی آشنا بشه و ربط پیدا بکنه که اون شخص حقیقتاً از گناه بیزار باشه، خود به خود اثر تکوینی این ربط روحانی بین روح من و اون شخص میشه اینکه من هم از گناه بدم بیاد

به زودی بیشتر اگه خدا توفیق بده در موردش صحبت میکنم به امید خدا!!!!!!!!!!
إن شاء الله

دوستان علاقه مند بحث تکمیلی رو حتماً از این لینک دنبال بفرمایند

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid108769
البته حواستون باشه که اینها مطلقاً جوازی برای مجاهده ی نفس برای ترک معصیت نیست!!!!!
به شدت به این پست توجه کنید!
قسمتی از آن را که به دردمان میخورد اینجا ذکر میکنم:
من یه دوست خیلی باحالی دارم از دوران دانشجویی که اس ام اسهای بسیار ارزشمندی گه گاه برام میفرسته
یکی از این اس ام اس ها این بود

"ای خدا،
اگر مرا به جرمم مؤاخذه کنی، تو را به عفوت مؤاخذه میکنم
اگر مرا به گناهانم باز خواست کنی، تو را به مغفرتت باز خواست می کنم
و اگر به دوزخم بری، مقابل اهل دوزخ ندا میزنم، خدایا من دوستت دارم!
خدایا
من قدرت ترک معصیت ندارم، مگر آنکه به عشقت بیدارم سازی
"
مناجات شعبانیه

خوب من به شدت به فکر فرو رفتم در مورد همون جمله ای که آبی رنگ و بُلدش کردم
زنگ زدم به استاد و ازشون پرسیدم:
استاد بر طبق این فراز مناجات شعبانیه من چه کنم تا خدا محبت خودش رو بگذاره در قلب من تا من بتونم ترک معصیت کنم چون من میدونم زورم به نفسم نمیرسه! ...
و اما جواب شاگرد اول استادِ استاد به این سوال که:
بر طبق این فراز مناجات شعبانیه من چه کنم تا خدا محبت خودش رو بگذاره در قلب من تا من بتونم ترک معصیت کنم

جان من ببینید چه جواب حیرت انگیز و دقیقی به من دادند!

گفتند: اولاً این فراز مناجات شعبانیه
مال من و شما و در مرحله ی ما نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مال اولیای خدا است در مرحله ی ترک اولا و ترک هر آنچه از منِ خودشون باقی مونده که جز با تابش عشق خدا به دلشون نمیتونن بهش دست پیدا کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد گفتند: برای امثال من و شما همون مجاهده فعلاً لازم هست
خیلی خیلی خیلی نکته مهم است دوستان
ایشان خیلی دقیق فهمیدند که در نفس چموش بنده چه چیز نهفته که اساساً این سوال رو پرسیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایشون فهمیدن که من از روی تنبلی میخوام یه جورایی پُلیتیک و میونبری بزنم به بهانه ی عدم توان مقابله و مبارزه و مجاهده و یه میانبوری بزنم و بپیچونم این مجاهد رو!
بعد ادامه دادند راه برای من و شما و امثال ما در مرحله ی ما مجاهده است (داخل پرانتز ببینید چه قدر بزرگوارند ، من رو با خودشون یکی میکنند در کلامSmile الله اکبر از این تواضع مردان خدا!!!!!!!!)

بعدش من گفتم ، حاج آقا خوب من که زورم نمیرسه آخه، هی دو قدم میرم جلو هی چنان خرابکاری میکنم که اصلاً نمیشه گفت ، مثل چی میخورم زمین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جمله ی گوهر باری گفتند:
گفتند: عیبی نداره هر بار میخوریم زمین باز با تضرع بیشتر به درگاه خدا و توسل بیشتر به اهل بیت بلند میشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه گفتند فکر میونبور و راه اس ام اسی و تلفنی و کپسولی و آمپولی برای آدم شدن از ذهنت خارج کن، باید جون کند

این عبارت باید جون کند هم مال خودشون هست!!!!!!!!!!!Smile

بعد ادامه دادند گفتند توی قرآن گفته إن الله یحب التوابین، إن الله یحب المحسنین، إن الله یحب متوکلین، إن الله یحب المتطهرین و....
گفتن خدا میگه من توبه کنندگان و نیکوکاران و متوکلین و پاکیزگان و... دوست دارم
در گام اول ما باید سعی کنیم شبیه بشیم تا اونجایی که میتونیم به کسانی که خدا گفته دوستشون داره
بعد که ما شبیه شدیم درحد توانمون به کسانی که خدا گفته من اونا رو دوست دارم، خود خدا محبتش هم میگذاره در قلبمون

بعد اضافه کردن، البته هیچ مسئله ای هم نیست که ما در همین مرحله هم از خدا بخواهیم که خدا محبتش رو بگذاره در قلبمون، اما مطلقاً به این معنا نیست که ما در این مرحله سر سوزنی بخوایم به این بهانه که ما نمیتونیم ترک معصیت کنیم از مجاهده کم بگذاریم!
اساس مجاهده است ولو که هزاران بار هم بخوریم زمین و راهی جز این نیست باید زحمت کشید و جون کند!
التماس دعا برای پدر و مادرم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Mitsonary ، payam mahdi ، Aleyasin ، Admirer ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، paradise ، N.Mahdavian ، mahdy_mir ، Reza14 ، مسافر ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، yamin ، zarati313 ، MAHDI59 ، freewish ، فدايي ولايت ، نسیم ، ali.khm ، mohamad ، Ramin_Ghn ، SARV ، behzad-jn ، rezvan ، گل مرداب ، حسن.س. ، fazel ، montazer ، یا ثارالله ، jkb ، ساقی ، حسام+ ، MohammadMeraj ، محمد رضا. ، Hadith ، saloomeh ، MohammadSadra ، Havbb 110 ، asire entezar ، یاران مهدی ، najmeh ، باهتول ، تفکر ، ONLY66 ، nasimesaba ، M03TAFA ، یوسف خان ، جبریل ، eriha ، taleb ، parisan ، Agha sayyed ، Tolou ، محیصا ، 872325 ، فدک زهرا ، sayed reza ، m.hossein ، F_R ، rahi ، تازه مسلمان ، Farzaneh ، منادی حق ، mohaddese ، رضا محمدی ، عماره ، حفیظ ، mohammadhadi ، laanbar1-2-3 ، morydanger ، بچه شیعه ، ZaHrA110M ، حوریه سادات ، roohi_issa ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، amiroooo ، zahra11 ، zryy ، meisamtiger ، Aryha ، help me ، fafa* ، Just God ، میم.حسین.الف ، مجتبی110 ، آیدا77 ، arman mohseny ، mohammad reza ، هادی... ، 135 ، عشقم کربلا ، Anti gods

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۶, ۲۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۶ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #21
آواتار
آقا اگر من رو هم مسخره نمی کنین، لطفا بگین "ولایت علی بن ابیطالب" چی هست و اصلا یعنی چی و چه جوری بدست میاد و نتیجه و اثرش چی هست؟ ولایت با حب چقدر فرق داره؟ ولایت مولا فقط بحث در مورد جانشینی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست و امامت و یا اینکه کلا یک چیز فراتر از این حرفهاست؟! (مثلا مقام ولایت مقام کرنش به جایگاه انسان کامله یا ...؟) ولایه علی بن ابیطالب حصنی و من دخل حصنی امن من عذابی!!!

علی جان راستی یک سوال اخوی: دلیلی داره رفتی سراغ جوشن کبیر؟ نمی دونم چرا شب قدر که یه کله 100 تا فرازش رو می خونیم هیچی نمیشه. ولی روزهای عادی قسط بندیش که می کنی پنج تا پنج تا می خونی عجب آدم رو منفجر می کنه؟ Huh
کلا هم این خیلی باحاله که دعاهای ماه رمضون رو تو روزهای عادی بخونیم ها. هم مزه می ده هم یک جورایی آدم ارزش رمضون های گذشته رو که قلع و قمعشون کرده می فهمه... Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، nasimesaba ، یا ثارالله ، فانوس *7* ، Tolou ، عماره ، فاطمه خانم ، ساقی ، help me
۱۵:۲۶, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۸)علی 110 نوشته است:  در هر امری ببینید حکم خدا چیست
همان را انجام دهید که این میشود همان رعایت تقوای الهی!!!!!!!
با عرض سلام .
این تقوایی که می فرمایید مراتبی هم دارد ؟ یعنی پایین ترین درجه ی آن این بود که ابتدا فقط ببینم کاری را که انجام می دهم آیا خداوند آن را دوست دارد یا خیر یا اینکه پایین تر از آن هم هست ؟
بنده چند وقت پیش با بچه های خوابگاه خطبه ی همام نهج البلاغه را با هم مطالعه کردیم , راستش اکثریت این توصیفات را نداشتیم و از این بابت خیلی ناراحت شدیم . ما چگونه میتوانیم به آن درجه از تقوا که مورد تآیید حضرت امیر(علیه السلام) هست برسیم ؟ ابتدایِ ابتدا از کجا باید شروع کنیم ؟ مراتب بالاتر از تقوا کدام است ؟ آیا آنها هم درجاتی دارند ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Tolou ، nasimesaba ، عماره ، فاطمه خانم ، Anti gods
۲۰:۴۳, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
شما از توبه شروع کنید
ابتدای ابتدای ابتدای ابتدایش توبه است
به این تاپیک ها به دقت مراجعه بفرماید

1- از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!)

2- وقتی که من گناهی مرتکب شوم این کارها رو معمولاً انجام میدم!!

3-فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند!

4- می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم و هر هفتاد بند رو قرار دادم همراه با متن عربیشون)

و بعد از آن

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...#pid109163

بعد تلاش برای انجام واجب و ترک حرام
بر نماز اول وقت بسیار مواظبت کنید و داشتن ساعت خلوت با خدا
از حق الناس به شدت بپرهیزید (بیشتر حق الناس زنان در آخر الزمان به ویژه مربوط به بحث حجاب و زبانشان است و داشتن روحیات فمنیستی ولو به شکل مذهبی آن در مورد فمنیست مذهبی با سرکار meshkat میتوانید مشورت کنید و راهنمایی بخواهید)
و به ویژه از گناهانی که مربوط به زبان و چشم است

بعدشم این تاپیک رو بابت سوالهای شما و سایر دوستان مانند شما ایجاد کردم
استفاده بفرماید إن شاء الله مفید خواهد بود

راهنمای استفاده ی بهینه از ارسالهای علی 110 در تالار

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Tolou ، nasimesaba ، seyed313 ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh ، ساقی ، help me ، Anti gods
۲۰:۵۸, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۸)علی 110 نوشته است:  رسول اکرم میفرمایند: يَا عَلِيُّ حُبُّكَ تَقْوَى وَ إِيمَانٌ وَ بُغْضُكَ كُفْرٌ وَ نِفَاقٌ

این حدیث شریف در منابع بسیار معتبر مانند أمالی و معانی الأخبار شیخ صدوق، روضة الواعظين‏ فتال نیشابوری و... آمده است.
تفصیل این معنا که ریشه ایمان به خدا و تقوا حب مولا علی هست را میتوانید در مقاله ی بسیار مهم رابطه ی حب اهل بیت و ایمان مشاهده بفرماید.
از حدیث بالا مشخص میشود که مغز و ریشه تقوا محبت امیر المومنین است و بغض مولا علامت و نشانه ی بیتقوایی است. یعنی هر چه محبت ما نسبت به امیر المومنین بیشتر شود در نتیجه ی این محبت خویشتن نگهداری ما هم بیشتر میشود!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر بسیار از مطالب خوب این تاپیک، اما چرا محبت امام علی(علیه السلام)؟؟؟چرا از بین بقیه امامها، ایشون؟؟؟

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، یا ثارالله ، nasimesaba ، ساقی ، help me
۲۱:۱۳, ۲۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۲۱ توسط seyed313.)
شماره ارسال: #25
آواتار
حضرت علی می فرماید : بزرگنرین گناه ترس است.
برادر سخنان شما بسیار زیبا بود انشاا... روزی برسد گناه کمیاب شود. وروزی کلا نابود گردد.

به انتظار ننشینیم به انتظار بایستیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، nasimesaba ، MohammadSadra ، رضا محمدی ، ساقی ، help me ، آیدا77
۱۰:۴۷, ۲/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۱ ۱۰:۴۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۸)neda نوشته است:  
(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۸)علی 110 نوشته است:  رسول اکرم میفرمایند: يَا عَلِيُّ حُبُّكَ تَقْوَى وَ إِيمَانٌ وَ بُغْضُكَ كُفْرٌ وَ نِفَاقٌ

تفصیل این معنا که ریشه ایمان به خدا و تقوا حب مولا علی هست را میتوانید در مقاله ی بسیار مهم رابطه ی حب اهل بیت و ایمان مشاهده بفرماید.
از حدیث بالا مشخص میشود که مغز و ریشه تقوا محبت امیر المومنین است و بغض مولا علامت و نشانه ی بیتقوایی است. یعنی هر چه محبت ما نسبت به امیر المومنین بیشتر شود در نتیجه ی این محبت خویشتن نگهداری ما هم بیشتر میشود!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر بسیار از مطالب خوب این تاپیک، اما چرا محبت امام علی(علیه السلام)؟؟؟چرا از بین بقیه امامها، ایشون؟؟؟

سلام این سوال من هم بود... با جستجو در نت تا حدودی پاسخش رو پیدا کردم که از این سایت کپی کردم براتون:

مقايسه مقام و منزلت امامان

در كتاب مرآت العقول است: واجب است معتقد باشيم كه افضل ائمه، اميرالمؤمنين(علیه السلام) و بعد امام حسن و امام حسين و بعد امام زمان اند و بعد ساير ائمه كه همه مساوي هستند. منظور از اين واجب چيست؟ آيا منكر واجب، مرتد يا كافر يا فاسق و يا معصيتكار محسوب مي شود؟

جواب:
منظور از واجب در كلام ايشان، معناي مشهور است، ولي اگر كسي منكر اين مطلب باشد، مرتد محسوب نمي شود. مرتد به كسي مي گويند كه منكر ضروري دين باشد، به طوري كه انكار آن به انكار خدا و رسول برگردد. بنابراين اگر كسي به مطلب صاحب مرآت العقول معتقد نباشد، مرتد نيست.

شكي نيست كه افضل ائمه اميرالمؤمنين است، چون پدر امامان است، ولي از حيث مقام امامت همه مساوي هستند.

امام صادق(علیه السلام) فرمود كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: نحن في الامر والفهم و الحلال و الحرام نجري مجري واحداً فأمّا رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و علي(علیه السلام) فلها فضلهما؛ ما نسبت به امر و فهم حلال و حرام در يك روش هستيم، امّا پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و علي(علیه السلام) فضيلت خود را دارند".

مقصود از امر، امر امامت و خلافت است يا فرماني است كه به مردم مي دهند و اطاعتش واجب است. نسبت به فضيلت علي(علیه السلام) بر امامان ديگر رواياتي وارد شده، نيز رواياتي وارد شده كه بعد از حضرت، حسنين و پس از آن ها امام دوازدهم افضل است و بقية هشت امام با هم در مقام امامت برابرند.

یا امام هادی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، عماره ، help me
۱۱:۳۶, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله
سلام
در مورد مفهوم واقی بندگی، حاج آقا پناهیان تو سخنرانیشون به همین نام بندگی بسیار زیبا این کلمه رو باز کردند و توضیح دادن، سخنرانی ایشون برا من که خیلی راه گشا و پاسخ دهنده ی سوالاتم بود، پیشنهاد میکنم هر کسی تونست اون سخنرانیا رو گوش بده
۱۵:۴۲, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۸)neda نوشته است:  
خداوند اراده فرموده است که متر و محک و میزان و امتحان و ملاک ایمان حقیقی جهتگیری حقیق قلب نسبت به وجود نازنین امیرالمومنین علی بن ابیطالب روحی لتراب مقدمه الفداه باشد از بین کل 14 معصوم ایشان برای این امر برگزیده شده است!

مُعَاوِيَةُ بْنُ عَمَّارٍ عَنِ الصَّادِقِ علیه السلام:
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلوات الله علیه و آله:
إِنَّ حُبَّ عَلِيٍّ قُذِفَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ فَلَا يُحِبُّهُ إِلَّا مُؤْمِنٌ وَ لَا يُبْغِضُهُ إِلَّا مُنَافِقٌ
وَ إِنَّ حُبَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ قُذِفَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُنَافِقِينَ وَ الْكَافِرِينَ فَلَا تَرَى لَهُمْ ذَامّاً
مناقب آل أبي طالب عليهم السلام(لابن شهرآشوب)، ج‏3، ص: 384

امام صادق علیه السلام فرمودند:
رسول خدا صلوات الله علیه فرمودند:
همانا حب علی (علیه السلام) تنها در قلوب مومنین قرار دارد و به همین دلیل غیر از مومن او را دوست نخواهد داشت و غیر از منافق او را دشمن نخواهد داشت
ولی محبت حسن و حسین (علیهما السلام) در قلب مومنین و منافقین و کافرین قرار داده شده است، لذا هیچ کس آنها را مذمت نخواهد کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، وحید110 ، fatemeh ، Tolou ، heaven ، عماره ، در جستجوی سختی ، ساقی ، help me
۱۰:۵۹, ۱۵/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۲۶)مسافر نوشته است:  آقا اگر من رو هم مسخره نمی کنین، لطفا بگین "ولایت علی بن ابیطالب" چی هست و اصلا یعنی چی و چه جوری بدست میاد و نتیجه و اثرش چی هست؟ ولایت با حب چقدر فرق داره؟ ولایت مولا فقط بحث در مورد جانشینی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست و امامت و یا اینکه کلا یک چیز فراتر از این حرفهاست؟! (مثلا مقام ولایت مقام کرنش به جایگاه انسان کامله یا ...؟) ولایه علی بن ابیطالب حصنی و من دخل حصنی امن من عذابی!!!
ولایت حقیقی ترکیب سه عنصر است

اول معرفت
دوم محبت
سوم اطاعت
هر گاه این سه عنصر در کنار هم شکل گرفت
یعنی شخصی حضرت امیر و جایگاه ایشان را شناخت، به ایشان بر اساس این شناخت محبت پیدا کرد و از ایشان اطاعت و تبعیت کرد در اعتقادات و رفتار و کردار ولایت حضرت شکل میگیرد
نتیجه اش می شود ایمان حقیقی و قرب و رضای خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، mohaddese ، fazel ، حسن.س. ، ZaHrA110M ، فاطمه خانم ، Tolou ، وحید110 ، ساقی ، help me
۲:۴۵, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

صرفا جهت بالا اوردن تاپیک

در پناه حق

امضای سیمرغ

«الله اکبر، الموت لامریکا، الموت لاسراییل، اللعنه علی‌الیهود و النصر للاسلام»

[تصویر: 584748343_1_3_.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی