|
فروشگاه مجازی بیداری اندیشه
|
|
۲۳:۵۷, ۲۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صله علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم با سلام خدمت مدیران محترم و کاربران عزیز پیشنهاد میکنم که در این تالار یک فروشگاه مجازی را اندازی بشود و انواع مستندها ، سخنرانی ها ، مقالات ، دعاها و ... را بصورت DVD یا CD موجود باشد تا دوستان عزیز به مطالب راحت تر دسترسی داشته باشند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۴, ۲۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان...
متوجه درخواستتان نشدم... ببینید در این پک انواع سخنرانی کلیپ و فیلم و کتاب و ..... قرار دارد نام بردن تک تک آنها زمان میبرد... اگر خدا بخواهد قصد داریم سرویس خرید پستی راه اندازی کنیم... البته دوستان اگر پیشنهاد یا حرف دیگری دارند واضح و کامل بفرمایند... در ضمن اطلاعات پک در این قسمت موجود است... اینجا |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با سلام
کار خیلی خوبیه چون با بیشتر کلیپ ها به علت حجم بالا با اینترنت پر سرعت هم زمان زیادی میره در رابطه با پست هم فکر کنم اداره پست به راحتی همکاری کنه |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان این کار خیلی عالی هستش من هم قبلاً این پیشنهاد رو دادم ...
ما می تونیم برای اینکه این کار ساده تر بشه و هزینه های پستی پایین تر بیاد یا اصلاً هزینه ی پستی ندیمالان فکر کنم توی تالار از هر استانی حداقل 10 تا عضو داشته باشیم در هر استان یک نفر رو برای انجام این کار در نظر بگیریم که خودش تمایل داشته باشه و وقت این کارو رو داشته باشه بعد سخنرانی ها و مستند ها رو هم به دست این عزیزان که در استان ها هستند می رسونیم و فقط می مونه که کسی درخواست خرید بده توی هر استانی که باشه به مسئولش اطلاع داده میشه تا براش ببره یا پست کنه که هزینه ی پست های استانی داخلی پایین هستش . این چیزی بود که به عقل ناقص من رسید و من خودم الان حاضرم برای کل استان قزوین این کار رو انجام بدم هر چند الان هم این کار رو انجام میدم دوست دارم که سازماندهی شده باشه !! ممنون میشم که دوستان ایرادهای این طرح رو بگن. |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۱۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۲ ۲۱:۵۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۸۹ ۲:۱۶) نوشته است: سلام http://ir8.ir/?BIDARI-SHOP |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,867 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,640 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,601 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,815 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,158 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,752 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|
| محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی | خیبر110 | 71 | 34,858 |
۱۵/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: دل خسته |
|