کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هدف مستند ظهور arrivals
۲۱:۱۶, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان امام زمانی

مدتی پیش مطلبی دیدم با عنوان "هدف از ساخت مستند ظهور یا arrivals چیست؟" که البته تا جایی که من یادمه8 به نتیجه ای نرسیده بود!!
ولی هرچی دنبال اون تاپیک گشتم پیداش نکردم
و خودم به دلیل اهمیت این موضوع دوباره این تاپیک رو ساختم

[تصویر: THE-ARRIVALS-RELOADED.jpg]
این چیزهایی رو که مطرح می کنم چیزاییه که خودم بهش رسیدم.

مستند جنجالی ظهور به یک باره وارد جامعه شد و به دلیل جذابیت و مستند بودنش به سرعت توسط بچه ها منتشر شد!

[تصویر: back_of_one_dollar.jpg]

هزینه های زیادی برای این مستند شد ! هزینه های چند میلیون دلاری
ولی چرا؟ و توسط چه کسی ؟
دو تا دانشجوی آمریکایی ؟!!!!!
یه کم عجیبه

ولی چی شد که من به هدف این سریال مستند جذاب رسیدم

بیاید کمی فکر کنیم؛
هدف این از علنی کردن این موضوعات چیه؟
آیا میخوان با این کارا تفکرات خودشون رو به ما نشون بدن؟
شاید بگین این بدگمانیه !!
خوب در غیر این صورت برای چی بخوان که این چیزها علنی نشه ؟

به نظر من دلیلی برای علنی نکردن این موضوع نیست که هیچ، بلکه با علنی کردن این موضوعات میتونن خودشون رو بزرگترین سیستم کره ی زمین که همه چی به دست اونهاست نشون بدن ( که یکی از روش های عملیات روانیه)
در صورتی که همچین چیزی به هیچ عنوان وجود نداره ؛ دلیل: چیزی که خودتون الان دارین می بینین ، اگه کل دنیا دست صهیونیست هاست چرا نمیتونن به یه شهر کوچیک (غزه) حمله کنن و بگیرنش ؟!! ؛ ایران پیشکش!!

بریم سر اصل مطلب :
یک ماه پیش برای اولین بار فیلم جنگیر رو دانلود کردم و گذاشتم تا با داداشم نگاه کنیم
ولی متأسفانه منی که عاشق فیلم ترسناک و بودم و با ولع خاصی نگاه می کردم نتونستم بیشتر از نصفش رو نگاه کنم و زدم ، رفت!

خیلی دنبال دلیلش گشتم و آخرش فهمیدم که مستند آریوالز به نوعی جن و مشتقاتش (تسخیر و جنگیری و ...) رو از تو دنیای تخیل بیرون کشیده و به زندگی روزمره مون آورده . . .
دوستان!
کار بزرگ و بسیار خطرناکیه
وقتی شما قبول کردی که کسایی هستن که با جن ارتباط برقرار می کنن یعنی به اونها اهمیت دادی و تو زندگی انسان ها داخلشون کردی !
در حالی که ما معتقدیم با اومدن حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ارتباط بین انسان و جن قطع شده و فقط با کارهایی که کاملا منافی با دین باشه میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد
و تو قرآن می خونیم که شیطان هیچ گونه تسلطی نمیتونه داشته باشه

رویه شون چی بوده؟
اونها اومدن و تو مستندشون فقط از فراماسونها ، تاریخشون، بزرگی و قدرت اونها و کابالا صحبت کردن و تمام دنیا رو به نوعی به فراماسونها ارتباط دادن...
و در نتیجه ناخودآگاه ارتباطات ما و اجنه و شیاطین رو امری بدیهی و غیر قابل انکار جلوه دادن جلوه دادن!!

هالیوود با تمام قدرتش سعی داشت تا شیاطین رو به ما بشناسونه ولی این مستند کاملا خواسته نهایی شون رو به واقعیت تبدیل میکنه ؛ یعنی قبول کردن وجود شیاطین در زندگی انسان ها و تصرفاتی که میتونن انجام بدن ؛ ولی توی اسلام این موضوع به کلی رد شده

باز هم میگم این افکار کاملا شخصیه و خواهشا کسی بدون تفکر و قبول کردن حرفام رو قبول نکنه

یا حق!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، m.hossein ، paramida.ir ، mofa
۲۱:۲۹, ۲۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

نقل قول:هزینه های زیادی برای این مستند شد ! هزینه های چند میلیون دلاری
ولی چرا؟ و توسط چه کسی ؟
برادر عزیز شما وقتی میخواید تحلیل بفرمایید، باید بر اساس مستندات و شواهد موجود تحلیل کنید. نه چیزهای دور از ذهن

هزینه چند میلیون دلاری؟!!!!!!
این هزینه رو میشه تشریح کنید که در چه مواردی استفاده شده؟
لیستی برای هزینه کردها را بفرمایید با حدود هزینه ها

دانشجوی آمریکایی؟؟؟
شما چطور به این نتیجه رسیدید که سازندگان مستند آمریکایی هستند یا دانشجو در آمریکا بودند؟

فعلا همینقدر نقد بنده به نوشته شما کافیه چون می دانم برای همین موارد هم سندی ندارید

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، مجید املشی ، faateme-313 ، ضحی ، ELENOR ، mahdi14 ، fazel ، m.hossein ، salman313 ، كارمند پيمانی ، mofa ، danialdd ، مینا زینلی
۹:۳۵, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۲۹)Mahdy2021 نوشته است:  سلام

برادر عزیز شما وقتی میخواید تحلیل بفرمایید، باید بر اساس مستندات و شواهد موجود تحلیل کنید. نه چیزهای دور از ذهن

هزینه چند میلیون دلاری؟!!!!!!
این هزینه رو میشه تشریح کنید که در چه مواردی استفاده شده؟
لیستی برای هزینه کردها را بفرمایید با حدود هزینه ها

دانشجوی آمریکایی؟؟؟
شما چطور به این نتیجه رسیدید که سازندگان مستند آمریکایی هستند یا دانشجو در آمریکا بودند؟

فعلا همینقدر نقد بنده به نوشته شما کافیه چون می دانم برای همین موارد هم سندی ندارید

آقا مهدی من از شما خواهشمندم که من رو از این جهالت (که شما میفرمایید) خارج بفرمایید.

شما خودتون اون مستند رو دوبله کردید پس باید تمام اطلاعات رو داشته باشید
درست میگید من هرچی تو اینترنت سرچ کردم هیچ مطلبی رو پیدا نکردم و تمام این اطلاعاتم از چیزهاییه که تقریبا یک سال پیش تو همین تالار کسب کردم و متأسفانه حتی از همین تالار هم این مطالب حذف شده ؟!!!!Huh

حالا چرا نمیدونم؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: كارمند پيمانی
۱۱:۳۱, ۳۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۱۱:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۳۰/آبان/۹۱ ۹:۳۵)mahdi14 نوشته است:  آقا مهدی من از شما خواهشمندم که من رو از این جهالت (که شما میفرمایید) خارج بفرمایید.

شما خودتون اون مستند رو دوبله کردید پس باید تمام اطلاعات رو داشته باشید
درست میگید من هرچی تو اینترنت سرچ کردم هیچ مطلبی رو پیدا نکردم و تمام این اطلاعاتم از چیزهاییه که تقریبا یک سال پیش تو همین تالار کسب کردم و متأسفانه حتی از همین تالار هم این مطالب حذف شده ؟!!!!Huh

حالا چرا نمیدونم؟!!

خود شما بهترین فردی هستید که می تونید تحقیق کنید

مثلا در مورد هزینه تولید!
به نظر شما هزینه بر ترین فعالیت در مستند ظهور چی بوده؟
1- تعریف ایده و اهداف مستند
2- جمع آوری اسناد موجود در اینترنت و فیلمها و سخنرانی ها و ....
3- نوشتن سناریوی مستند
4- درخواست از دوستان در برخی کشورها برای فیلم گرفتن از برخی مکانها (مثلا هرم سر روشن در دوبی)
5- انجام چند سفر تحقیقاتی
6- ساخت هر قسمت طبق سناریو با نرم افزارهای کامپیوتری ساخت مستند(در کل 51 قسمت)
7- آپلود آن بر روی یوتوب
8- ایجاد یک سایت

حالا ممکنه من بازم مراحلی رو جا انداخته باشم و اگر دوستان کمک کنن خوبه
ولی سوال اینجاست که کدوم یک از مراحل فوق حتی به 100 هزار دلار احتیاج داره؟ (میلیون دلار که....) Smile

اینجا هم در این زمینه بحثهایی شده: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-9328.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسعود.پاکرو ، ELENOR ، mahdi14 ، m.hossein ، حوریه سادات ، كارمند پيمانی ، tazevared
۱۲:۵۵, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
چیزهایی که توی مستند ظهور گفته شد همون چیزهایی بود که اقای رائفی پور هم گفته خب با این تفاسیر رائفی هم باید توی دارو و دسته ی ماسونا باشه که واسشون تبلیغ میکنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۲۹, ۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۱ ۱۲:۱۴ توسط mahdi14.)
شماره ارسال: #6
آواتار
آقا مهدی من خیلی دنبال اینکه چه کسایی این مستند رو ساختن ، از چه منابعی استفاده کردن ، و خلاصه توضیحاتی حتی کلی گشتم ولی متأسفانه چیزی پیدا نکردم !!!
حتی به سایت ویک آپ پروجکت که توسط ایران فی*ل*تر شده رفتم ولی چیزی پیدا نکردم!!!!

ولی شما (بچه های بیداری)رو دعوت میکنم به یه همفکری :
بیاید کمی فکر کنید و بعد بگید: دلیل این که این سایت توسط صاحبان اینترنت بسته نشده ؟! و چرا از 54 قسمت این سریال-مستند فقط بخش مربوط به 11 سپتامبر تو یوتیوب فی*ل*تر میشه ؟!

ببینید هدف صهیونیست ها چیه ؟ آیا غیر از اینه که با درست کردن فیلم هایی شبیه 2012 ترس رو بر مردم ملت ها حاکم کنند
آیا غیر از اینه که افکار خودشون و خودشون رو به مردم دنیا بشناسونن (مثل فیلم صهیون) ؟

خوب تو اگه کسی این مستند رو نگاه کنه به نظرتون بیشتر قدرت ماسون ها رو درک میکنه یا ضعفشون رو؟

حالا یه سؤال دیگه : آیا ماسون ها قدرتمندن ؟ اگه اینطوره چرا از پس یه شهر کوچیک بر نمیان (غزه) ؟!!!!

خوب به نظرتون ما چه نفعی از این اطلاعاتی که از این مستند بدست آوردیم میبریم ؟

شاید بگید خوب فردا کل مردم قیام می کنن و دولت هایی که فکر می کنن وابسته به صهیونیسم هست رو برکنار می کنن !
آیا برکناری دولت مردا باعث ضعف یک کشور و جنگ های داخلی و خیلی چیزهای دیگه نمیشه ؟

آقا مهدی بحث فقط سر پولش نیست ، سر محتوی است ...

بعد هم به دوست عزیزم میگم : من نمیگم رائفی پور ماسونه ولی احتمال انحرافش هست (حتی ناخواسته)

خواهشا نظراتتون رو بگید (خیلی خیلی مهمه) !!!!
۲۱:۰۴, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7

تمام مطالب نه... آقای رائفی پور نیز به این اشاره داشته که با تمام مستند موافق نیست و گفته دارای اشکالاتی هست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi14 ، كارمند پيمانی
۱:۴۲, ۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #8

آقا مهدی
نمیشه از واقعیت فرار کرد و اون رو مطرح نکرد به بهانه ی این که باعث ایجاد ترس میشه
کسی که به خدا ایمتن داره فقط باید از خدا بترسه و مسلمون باید واقعیت حق و باطل رو بدونه تا الان هم دیر شده باید از قدیم همه علما برا آگاهی دادن تلاش میکردن ولی متاسفانه به همین دلایل کمی کوتاهی کردن (البته کمی حق داشتند چون بیشتر مردم جنبه شنیدن این مضوعات را ندارند و برایشان سنگین است) یه جمله کلیشه ای تو همین سریال هست که میگه "پیروزی ازان خداست"
تا قبل اینکه من با فراماسونری آشنا شم مثل همه مردم -به خاطر نوع اطلاع رسانی- فکر میکردم دجال یهو میاد و 4تا آدم دور خودش جم میکنه و...
ولی خدا رو شکر الان فهمیدم جنگ حق علیه باطل یعنی چی
در باره هزینه فیلم هم نظرم رو قبلا مدیر سایت نوشته و حتما خود سازندگان فیلم هم از کسانی کمک گرفتن وتحقیق انجام دادند وگرنه از شکم مادر که نمیدونستند چه خبره تو دنیا و اگر خیلی هزینه هم شده باشه شاید انسان هایی که زندگیشان را در راه مهدویت گذاشته اند هزینه ها را متقبل شده اند البته اصلا به 1000 دلار هم نمیرسه من وچند تا از دوستان هم میخواستیم همچین سریالی بسازیم ولی مطالب تکراری بود اگه مطالب جدید به دستمان برسد شاید ساختیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، mofa ، danialdd
۱۷:۰۲, ۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۱۶)mahdi14 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

این چیزهایی رو که مطرح می کنم چیزاییه که خودم بهش رسیدم.

هزینه های زیادی برای این مستند شد ! هزینه های چند میلیون دلاری
ولی چرا؟ و توسط چه کسی ؟
یه کم عجیبه

هدف این از علنی کردن این موضوعات چیه؟
آیا میخوان با این کارا تفکرات خودشون رو به ما نشون بدن؟
شاید بگین این بدگمانیه !!
خوب در غیر این صورت برای چی بخوان که این چیزها علنی نشه ؟

به نظر من دلیلی برای علنی نکردن این موضوع نیست که هیچ، بلکه با علنی کردن این موضوعات میتونن خودشون رو بزرگترین سیستم کره ی زمین که همه چی به دست اونهاست نشون بدن ( که یکی از روش های عملیات روانیه)
در صورتی که همچین چیزی به هیچ عنوان وجود نداره ؛ دلیل: چیزی که خودتون الان دارین می بینین ، اگه کل دنیا دست صهیونیست هاست چرا نمیتونن به یه شهر کوچیک (غزه) حمله کنن و بگیرنش ؟!! ؛ ایران پیشکش!!

خیلی دنبال دلیلش گشتم و آخرش فهمیدم که مستند آریوالز به نوعی جن و مشتقاتش (تسخیر و جنگیری و ...) رو از تو دنیای تخیل بیرون کشیده و به زندگی روزمره مون آورده . . .
دوستان!
کار بزرگ و بسیار خطرناکیه
وقتی شما قبول کردی که کسایی هستن که با جن ارتباط برقرار می کنن یعنی به اونها اهمیت دادی و تو زندگی انسان ها داخلشون کردی !
در حالی که ما معتقدیم با اومدن حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ارتباط بین انسان و جن قطع شده و فقط با کارهایی که کاملا منافی با دین باشه میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد
و تو قرآن می خونیم که شیطان هیچ گونه تسلطی نمیتونه داشته باشه

رویه شون چی بوده؟
اونها اومدن و تو مستندشون فقط از فراماسونها ، تاریخشون، بزرگی و قدرت اونها و کابالا صحبت کردن و تمام دنیا رو به نوعی به فراماسونها ارتباط دادن...
و در نتیجه ناخودآگاه ارتباطات ما و اجنه و شیاطین رو امری بدیهی و غیر قابل انکار جلوه دادن جلوه دادن!!

هالیوود با تمام قدرتش سعی داشت تا شیاطین رو به ما بشناسونه ولی این مستند کاملا خواسته نهایی شون رو به واقعیت تبدیل میکنه ؛ یعنی قبول کردن وجود شیاطین در زندگی انسان ها و تصرفاتی که میتونن انجام بدن ؛ ولی توی اسلام این موضوع به کلی رد شده

باز هم میگم این افکار کاملا شخصیه و خواهشا کسی بدون تفکر و قبول کردن حرفام رو قبول نکنه

یا حق!

سلام....

نه آقا ساخت این مستند خیلی هم راحته من به شخصه تنهایی یه مستند درباره ی بانک ساختم دقیقا همین جوری فقط هم با یه مووی میکر...اصلا هم خرج نداشت فقط نیاز به وقت و حوصله داره....

قدرت که خیلی دارن .... درضمن اینکه نمیتونن غزه رو بگیرن اینه که با این کار مستقیما وارد جنگ با ایران و حزب الله میشن...

در مورد جن : اولا که جن تو تخیلات نیست کاملا یک مبحث واقعیه....درضمن با تولد حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) راه ارتباط اجنه با عالم غیب قطع شد نه با انسان ها....

در مورد تسلط شیاطین هم قرآن خودش گفته که بر کسانی که زیاد گناه میکنند شیطانی قرار میدهیم که بر او مسلط باشه آیش یادم نیس....

لطفا بابت اتهاماتی که وارد میکنید دلیل داشته باشید و الا باید جواب پس بدهید....

یاعلی(علیه السلام)...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Eve ، mofa ، danialdd ، ارش کمانگیر ، shervin6623
۱۳:۵۳, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10

با سلام
دوست عزیز چرا فکر میکنی جن تخیلیه؟چرا؟
واقعیت محضه!
امیدوارم یه روز یا یک شبی نصفه شبی یک جن کافر بیاد سراغت و یه حال اساسی بهت بده تا اونجا به این یقیین برسی که واقعیت داره و البته خیلی بلاها میتونه سرت بیاره
باور کن جن واقعیه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]