|
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
|
|
۱۸:۰۳, ۱۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۷:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بعد از این که در این تاپیک در مورد جانشینی جناب ابوبکر بحث شد و طرف بحث انصراف داد . خواهر محترم دیگری تقاضای بحث در تاپیک جدید را داشت تاپیک قبلی به احترام عزیزان اهل سنت . این تاپیک ایجاد شد . دوستا مثل همیشه فقط یک نفر بحث میکند و بقیه در پیام خصوصی کمک کنند احترام طرفین و مقدسات یکدیگر کاملا رعایت شود . اگر کسی توهینی انجام داد بی تعارف یک هفته محروم میشود سوال اول بنده چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد ایا پیامبر جانشیت تایین کردند ؟ چرا؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۴, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۵۷ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۲ ۲:۵۳)عایشه نوشته است: فاطمه و عبدالرحمن که خیلی باسوادن! بیان برای بحث اگه جرات دارن که خوشبختانه نه سواد دارن نه جرات!جناب محب الزهرا شما چه کاره هستید که ارسالهای بنده را ویرایش میکنید؟ شما که سابقا هرچه ادب و نزاکت داشتید در برخورد با خانم فرمیسک نشان دادید لازم نیست در برخورد با بنده هم ادبتان را نشان دهید. اگر خیلی سواد دارید برای مباحثه بجای وحید 110 اعلام حضور کنید تا به شما نشان دهم توهین به خواهران اهل تسنن ما چه طعمی دارد! میخواهم ببینم بجز هوچی گری سواد هم دارید یا خیر؟ یا چون خانم فرمیسک دختر بسیار زیبایی است و دختران شیعه قیافه ندارند اینقدر ایشان در تالارهای شیعی منفور است!!!!!! ![]() ظاهرا فاطمه معاون تالار به ایشان دستور میدهد عکسش را از تالار بردارد! خوب عزیزدلم فاطمه خانم! ایشان دختر زیبایی است مایل هست همه چهره اش را ببینند. ناچار نیست مانند برخی !!! روبنده بزند تا چهره زشتش پنهان بماند!! تکلیف بنده را مشخص کنید: 1. چه کسی مناظره میکند؟ بنده صرفا یا با وحید 110 یا علی 110 یا محب الزهرا مباحثه میکنم. میخواهم ببینم افرادی که به خانم فرمیسک اهانت کردند تا از تالار خارج شود واقعا سواد دارند یا فقط مسدود کردن بلد هستند؟ 2.ارسال پست از سوی سایر کاربران شیعی ممنوع است مگر اینکه خانم آتوسا و خانم فرمیسک هم بتوانند با آیدی خودشان پست بگذارند (البته من مایل به حضور این دو دختر زیبا در این تالار مذهبی!!!! نیستم. صرفا برای رعایت عدالت. همین) (۱۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۱)وحید110 نوشته است: اینکه بنده وقت نداشته باشم و مثلا یکی از دوستان را معرفی کنم یک روند منطقی و طبیعی است . این چه روند طبیعی است که هر اوباشی می تواند در اینجا پست بگذارد اما بنده باید به ناچار آیدیم را به اشتراک بگذارم تا اهل تسنن هم بتوانند پست بدهند؟ در این تاپیک فقط یک نفر شیعه باید بتواند پست بگذارند نه هزار اوباش و اراذل که واقعا صبر بنده را به نهایت رساندند. انشاءالله دختران و پسران سن بالای تالار موفق به ازدواج شوند و دست از حسادت به اهل تسنن بردارند. بنده دیگر تا وقتی تکلیف این مناظره مشخص نشود پستی نمیگذارم. آیدیم را هم به هر کسی از اهل تسنن که بخواهد به اهانتهای اوباش شیعه پاسخ بدهد خواهم داد تا پاسختان را بگیرید. |
|||
|
۲۰:۰۲, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
نقل قول: یا چون خانم فرمیسک دختر بسیار زیبایی است و دختران شیعه قیافه ندارند اینقدر ایشان در تالارهای شیعی منفور است!!!!!! نقل قول:(البته من مایل به حضور این دو دختر زیبا در این تالار! نیستم. صرفا برای رعایت عدالت. همین) زشته بخدا هر چی میخوام بحث حاشیه ای نباشه ... مگه اینجا تالار تبلیغ دختره که هی شما مرتبا این رو تکرار میکنید !!! از یه طرف میگید تالار پرنه اینجا از یه طرف هی میگید فلانی زیباست . یعنی چی این حرف؟!! مهم اخلاق و شعور هست . اینجا اخه کی به قیافه کسی کار داره مگه ما قیافه دخترا رو دیدیم اینجا بعد معلوم شده که ایشون خوشکله بقسه زشتن بعد منفور شده؟!!! اتفاقا تا قبل اینکه باطنش رو نشون بده خیلی هم مورد احترام بود . اخه این چه حرف خاله زنکیه میزنید . نقل قول: این چه بساط زشت و زننده ای است که به راه انداخته اید؟ این حرف خودتان نیست؟! این خاله زنک بازیا چیه . اسم طرف رو میگید بعد هی میگید خوشکله . زشته بابا به خدا نقل قول: وحید 110 ارسال پست ازسوی اراذل و اوباش شیعه دیگر تحمل ناپذیر شده است. شما پست های همین تاپیک رو بخونید معلوم میشه ارازل و اوباش کیه در ضمن چه کاری به فاطمه خانم دارید شما . با سواد یا بیسواد. هر کس در زمینه خاص خودش تخصصایی داره . نقل قول: و گرنه بنده از شما شیعیان که تنها به قول خانم فرمیسک به صیغه و زن می اندیشید نفرت دارم. خوب چه لزومی داره در مقابل شیعیانی که به صیغه می اندیشند مدام از زیبایی و وجنات خودتون تعریف کنید!!! عمرا اگر به خاطر قول اول کار نبود با همچین وضعی ادامه میدادم . در ضمن شما که میگید پیروز میدان . انگار اصلا بحث منطقی و علمی به چشم ندیده اید !! این حرف اصلا شایسته حوزه اندیشه نیست . در مورد صیغه هم دعوت به مناظره رو قبول نکنید یعنی حرف ما درسته ... نقل قول:. چه کسی مناظره میکند؟ بنده و اقای این المنتظر این رو ما تعیین میکنیم کی بحث کنه . مگه ما برای شما تعیین کردیم کی بحث کنه که شما برای ما ؟!! نقل قول:این چه روند طبیعی است که هر اوباشی می تواند در اینجا پست بگذارد اما بنده باید به ناچار آیدیم را به اشتراک بگذارم تا اهل تسنن هم بتوانند پست بدهند؟ اعلام کردم با توجه به اینکه نتیجه لازم گرفته شده هر کسی از اهل تسنن در این تاپیک میتواند پست منطقی و محترمانه بگذارد این عایشه یک ای دی کاربری است . ربطی به ما ندارد چه کسی پشت ان است . تنها میدانیم این نام کاربری نماینده اهل سنت است . نقل قول: آیدیم را هم به هر کسی از اهل تسنن که بخواهد به اهانتهای اوباش شیعه پاسخ بدهد خواهم داد تا پاسختان را بگیرید.دیگه شما حق مطلب رو ادا کردید . چیزی نمانده کسی بخواهد بگوید . اگر مطلبی دارید اراءه دهید وگر نه حاشیه درست نکنید دلایل جانشینی ابوبکر (مباحثه ) این هم بحث فرمیسک بود که با اینکه خودش پاک کرد ولی بنده همه رو با نقل قول جواب میدادم . خودتون قضاوت کنید (خواننده گرامی ) |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
نقل قول: این خاله زنک بازیا چیه . اسم طرف رو میگید بعد هی میگید خوشکله . زشته بابا به خدا بله بنده این پست را نوشتم و ادامه دادم که اگر رفتارتان را درست نکنید برخورد دیگری خواهم کرد. بعد دیدم محب الزهرا شروع به خاله زنک بازی کرد. ایشان به چه حقی ارسالی را که بنده ویرایش کرده بودم مجدد ویرایش کرد؟ ایشان چه کاره است؟ در بحث قبل با خانم فرمیسک هم با النور (که هر دو این مدیران جزء بیسوادان هوچی هستند) شروع به توهین به خانم فرمیسک کردند. میخواهم بدانم محب الزهرا چرا در وقت بحث منطقی پیدایش نیست اما هنگام هوچی گری و توهین پیدایش میشود؟ واقعا اگر به خاطر این دو هوچی گر نبودند که مرا به فرار از بحث متهم نکنند محال بود ادامه بدهم. |
|||
|
۲۰:۲۲, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۶ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۲)وحید110 نوشته است: در مورد صیغه هم دعوت به مناظره رو قبول نکنید یعنی حرف ما درسته ... تمامی درگیریهای ایجاد شده به خاطر فرار شما از این بحث است حالا میخواهید مناظره دیگری ایجاد کنید؟!! شما این بحثهای کنونی را به سر انجام برسانید بحث جدید پیشکش. بنده درخصوص شهادت حضرت فاطمه خواستار ایجاد تاپیک شدم شما که میدانستید شکست میخورید قبول نکردید. تصور کردید درباره صیغه حرفی برای گفتن دارید؟ صیغه یک بدعت بعد از پیامبر است و بنده میتوانم از کتب شیعی برایتان دلیل بیاورم. آقای این المنتظر نه سواد دارد (اگر داشت در این تاپیک یا تاپیک امامت پستی گذاشته بود نه اینکه تازه بگوید: یکی خلاصه رو بگه من ببینم چی بگم!!!!) این چنین شخصی میخواهد مناظره کند؟ جنابعالی هم در سطح بنده نیستید و فقط چون به اصطلاح معاون تالارید برای اثبات اینکه چیزی نمیدانید با شما بحث می کنم. نه اینکه خیلی سطحتان بالاست. درباره بحث با خانم فرمیسک وقتی شما ایشان را محروم کردید تا با این کار از مناظره فرار کنید!! موفق شدید و ایشان مناظره را ترک کرد. چرا وقتی ایشان چندی قبل گفت که تاپیک مناظره بازشود تا ایشان ادامه بدهید آن را باز نکردید؟ غیر از این بود که هدفتان اتمام مناظره و فرار از آن بود؟ شما مرا خسته کردید. در این تاپیک از این پس فقط شما به تنهایی پست ارسال میکند و مرتب ابراز علاقه برای فرار نمیکنید. در غیر این صورت بنده مانند شما بیکار نیستم که مرتبا وقتم را تلف کنم. جناب عبدالرحمن اولا شما حق ارسال پست ندارید. در ضمن به شما حق میدهم که زن باسواد ندیده باشید به همین خاطر از زن بودن من تعجب کرده اید. اگر بیشتر با خانمهای اهل تسنن آشنا شوید متوجه میشوید که علاوه بر جمال کمال هم دارند و عقده ای هم نیستند!
|
|||
|
۲۰:۲۹, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
خب خانم عایشه گرامی... شما به سطح دوستان که دیگه نباید کاری داشته باشید... فکر کنم حتی براتون هم راحت تر باشه که از مبانی مذهبتون دفاع کرده و در مقابل آیینی را که داره اسلام را منحرف میکنه مشخص کنید.
واقعا برای خود من همچنان سواله چرا این تاپیک های مناظره ای هر از چند وقت یکبار اینگونه میشه... حقیقتا شیطان نمیخواهد بگذارد ما و شما به یک نقطه مشترک برسیم.. حال آنکه بسیار داریم. |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز و گرامی پست بجز بحث اصلی تالار از این پس حذف خواهد شد .
۱۰۰ بار گفتم باز هم میگویم . اسیر حاشیه نشوید در پناه خدا |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۵ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۴۲)وحید110 نوشته است: دوستان عزیز و گرامی پست بجز بحث اصلی تالار از این پس حذف خواهد شد .تمامی پستها بجز بنده و شما باید حذف شود و حتی اگر یک نفر کاربر از این پس پست بگذارد بنده بحث را معلق خواهم کرد. ************** جناب عبدالرحمن بجای فحاشی در پیام خصوصی بهتر است کمی مطالعه کنید. حتما برای شفایتان دعا خواهم کرد. (گرچه شما معالجه شدنی نیستید. در ضمن مریض جنسی افرادی هستند که زن را مانند یک کالا برای چند ساعت کرایه می کنند و مانند فواحش به آنها دستمزد می پردازند نه بنده. موفق باشید) در ضمن جناب سید ابراهیم خدا نکند آن روزی برسد که ما با افرادی به اشتراک نظر برسیم که زن را نه یک انسان بلکه یک وسیله رفع شهوت می دانند و این توهین بزرگ به زن را جزء مذهبشان می دانند؛ حال آنکه حتی یک نفر از زنان اهل بیت و پیامبر هم نبوده که به ننگ صیغه شدن تن داده باشد. لعنت بر تمامی کسانی که زن را نه یک انسان که یک وسیله رفع نیاز جنسی مرد می دانند. |
|||
|
۰:۱۲, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۰:۲۰ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
تا زمانی که : 1. پستهای کاربران شیعی حذف نشود. 2. تاپیک اثبات خلافت شیخین (نویسنده پاک کرد و رفت) باز نشود بحثی انجام نخواهد شد. نمیشود محب الزهرا هرچقدر مایل باشد اهانت کند (هم در آن تاپیک هم در اینجا) بعد بحث به راحتی ادامه پیدا کند. در ضمن جناب فایترز کیست که با وجود آنکه بارها به کاربران مختلف اهانت کرده مسدود و محروم نمیشود؟ ایشان یا آیدی مدیران است یا از سوی مدیران دستور دارد که به مخالفان اهانت کند. اگر یک بار دیگر این کاربران هتاک و بی نزاکت پستی ارسال کند پاسخی خواهم داد که در تالار به یادگار بماند. |
|||
|
۰:۳۳, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۰:۳۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
نقل قول:بحثی انجام نخواهد شد.میل خودتان است دوست داشتید بحث کنید . نداشتید هم نکنید . اجباری در کار نیست . ولی پست های اسپم رو پاک میکنم . البته بجز اسپم های ای دی شما تا بعدا ادعا نکنید پست هایم پاک شد د رمورد فایترز یک مورد توهین نشان دهید تا برخوردی که صلاح میدانم انجام دهم همین الانم به نظرم بحث تکمیل شده هست . چند تا مطلب مونده تموم کنم دیگه از طرف من تموم شدس . اگر مطلب جدیدی دارید بفرمایید وگر نه بهانه نیارید یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱:۴۷ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
وحید 110
1. وقتی دو کاربر اهل سنت مسدود هستند عبدالرحمن یا هر اوباش دیگری چرا باید بتواند در این تاپیک پست بگذارد؟ 2. چرا اینقدر از بازکردن تاپیک خانم فرمیسک هراس دارید؟ میخواهید ادعا کنید خیلی علم دارید و دیگران از مناظره فراری اند؟ آقای فراری که تابحال بارها خواسته اید فرار کنید شرط من همان دو است که گفتم در غیر این صورت مناظره به نفع ما تمام شده. نقل قول: دوست داشتید بحث کنید . نداشتید هم نکنید . میدانم خیلی آرزو دارید به نحوی بنده از تالار بروم. (بنده هم علاقه ای به ماندن در اینجا ندارم.منتها نمیخواهم به هوچی گرانی مثل محب الزهرا و النور و فایترز و .... میدان بدهم تا بگویند فرار کرد.) در واقع این نقشه شماست که با خسته و ناراحت کردن بنده بحث را که از انجام ان عاجزید تمام کنید. منتهی چون یک بار خانم فرمیسک را مسدود کردید تا از مناظره فرار کنید اینبار نمیخواهید از همان راه استفاده کنید. به همین خاطر به اوباش تالار پیام میدهید تا در اینجا پست گذاشته و اهانت کنند. مناظره یعنی بین دو نفر. چه معنی میدهد اوباش در اینجا مرتب پست بگذارند؟ مگر بجز بنده کسی در اینجا پست میگذارد؟ از امتناع شما از باز کردن تاپیک خانم فرمیسک فهمیده میشود که شما برای فرار کردن از بحث با ایشان چقدر به خودتان زحمت داده اید. من واقعا برای شما متاسفم و برادران و خواهران اهل تسنن لطفا به باطن رافضیان دقت بفرمایید. (5188) - زمان اهدای اعتبار امروز، ۰:۴۴ اهدای اعتبار به خاطر ارسال شماره #259036 مثبت (+1): حوصله کل کل و حاشیه ندارم . اگر مطلبی دارید بفرمایید اگر نه من بحثی در این تاپیک ندارم جناب وحید 110 بنده هنوز بحث دارم. شرایطی که گفتم اعمال کنید تا بحث را ادامه بدهم. شما حوصله حاشیه ندارید؟ 80 درصد پستهای شما در تالار بیداری اندیشه حاشیه و بی ارزش است. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!! | علی 110 | 17 | 12,769 |
۸/فروردین/۰۳ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,508 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,532 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| میزان کدورت فاطمه سلام الله علیها از شیخین چه اندازه بود؟ | عالم مقدس لاهوت | 5 | 2,913 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۳۲ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,120 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟مباحثه | عالم مقدس ملکوت | 38 | 16,116 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۲:۱۹ آخرین ارسال: al-shia |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,284 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)