|
حضور زن (آیه مباهله)
|
|
۱۴:۱۷, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۰:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جناب منتظر کوچولو!!!!!!!!!
من ی سوال برام پیش اومد از نوشته های شما: چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان بعد پیامبر فاطمه را هم با خودش می بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ایشون (فاطمه زهرا) نگفته برای زنه بهتره هیچکی اون را نبینه اون هم هیچکی را نبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس یا این حرف را ایشون نگفته!!!!!!!!!! و حدیث جعلی هست!!!!!! یا اینکه قرار نیس ک زنها خودشون را قایم کنن و بین خودشون فاصله بندازن با مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جوری شما صحبت کردی ک انگار زنها شیطانن!!!!!!!!!!!!!!!!!! باید ازشون دوری کرد!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۱, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۱۵:۲۴ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام حرفای شما پس بر هیچ منبعی استوار نیستین . برای حرفهاتونم که دلیل و سند نمیارین . میشه بگین از روی چه چیزی بحث میکنید؟ تخصص دوستان بر روی انحراف از مباحث خیلی قویه ولی بدونین که از شاخه به شاخه پریدن فایده نداره چون وقتی صحنه بیشتر باز شه خیلی چیزایی که پنهان بوده نمایان میشه. پس زیاد از شاخه به شاخه دیگه نرین. با توجه به اینکه گفتین " خو معلومه دختر و نوه هاش میشن اهل بیت پیامبر نه عمو و دایی و بقیه فامیلهاشون!!!!!!!!!!!!!!!!!!" خو چطور بزرگان شما میگن که اهل بیت میشه زنان رسول خدا؟ معلوم نیست کدوم طرفی هستین ( امید وارم که جویای حقیقت باشید ) اتوسا شما گفتین که "خو من کاری ندارم چی تو کدام کتاب گفته!!!!!!!!!!!!! ای حدیث حضرت زهرا خلاف قرآنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس مال ایشون نیس!!!!!!!!!!" خو شما مدرک ندادی که بگی اصلا کجا اومده بعدشم میگی کاری به کتابش نداری. پس اگه کار ندارین چرا میخواین بگین اینو کی گفته و درسته یا نه؟ اینم برای اینگه بیشتر بدونین" ما خالف کتاب الله فاضربوه علی الجدار " دوم اینکه اسلام با بودن زن در کجا و چرا مخالف هست؟ شما الان دارین اینجا فعالیت میکنید ایا از نگاه اسلام اگه درست نیست چرا پس دارین فعالیت میکنین؟ (تازه خودتونم میگید که 16 سال دارین پس دیگه حتی بچه ممیز هم نیستین که بگیم اشکال نداره و بچه هست و میتونه فعالیت کنه و شما از نگاه شرع انسانی مکلف هستین.) و اگر موافق هست چرا پس مگید که موافق نیست؟ اتوسا گفته "مثلا ی جا دیدم نوشتن حضرت زهرا رو برگرداند از خلیفه دوم!!!!!!!!!!! در صورتی ک پیامبر هزار تا توهین بهش میشد اشغال رو سرش می ریختن همچی کاری نمیکرد!!!!!!!!!!!! اونوقت دخترش همچین کاری می کنه؟؟؟ پس داستان جعلیه!!!!!!!!!!" این موضوع ربطش به این بحث بی مورده چون بازهم میگم فقط شاخه به شاخه رفتن و فایده ای نداره مگر طولانی کردن مباحث . درباره رو برگردوند حضرت زهرا : این موضوع شخصی هستش . ربطی به اینکه فرزند نبی کرم هستن داره؟ ام المونین عایشه و حفصه و ... چون همسر رسول خدا بودن ایا مثل رسول خدا رفتار میکردن؟ قیاستون مع الفارق هست اگه نمیخواین متون حدیثی مثل صحیح بخاری رو قبول کنین بگین حداقل ئیکه سند نیاریم و اگه میخواین بگین درست نیست پس باید جواب مولوی ها و بزرگان اهل سنت رو بدید که در این مدت طولان یاین کتاب رو کامل و بون اشتباه میدونن. حضرت فاطمه(سلام الله علیها) فرمودند: من از ابوبکرو عمراذيّت شدم و از دست اين دو نفر دلگيرم . «فَغَضِبَتْ فَاطِمَةُ بِنْتُ رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه وسلم فَهَجَرَتْ أَبَا بَكْر، فَلَمْ تَزَلْ مُهَاجِرَتَهُ حَتَّى تُوُفِّيَتْ». صحيح البخارى: 4/42، ح 3093، كتاب فرض الخمس، ب 1 ـ باب فَرْضِ الْخُمُسِ . خو این رو برگردوندن مخالف کدوم حکم هست؟ و در پاسخ به اینکه کسانی که نبی اکرم رو ازار و اذیت کردن طبق نص صریح قران : إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُّهِينًا بىگمان كسانى كه خدا و پيامبر او را آزار مىرسانند خدا آنان را در دنيا و آخرت لعنت كرده و برايشان عذابى خفتآور آماده ساخته است احزاب 57 حالا شما بفرما که امدن زن در مباحث ایرادی دارد یا خیر؟ "فقط برای ویرایش متن بهم خورده ویرایش کردم نه چیز دیگه"
|
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:مثلا ی جا دیدم نوشتن حضرت زهرا رو برگرداند از خلیفه دوم!!!!!!!!!!! اونجایی که دیدی نوشته معتبر ترین کتاب اهل سنته که همه حدیثاش صحیح حساب میشه خوب در مورد کسی تحقیق کن ببین پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به کی نفرین کرد که صورتش برگشت و بهش میگفتن قورباغه یا مارمولک (چلپاسه) به چه کسی گفت هیچ وقت جلو چشم نیا و ... و ببین چه کار ناجوری کرده بوده که همچین برخوردی باهاش شده وووو استدلال قواءد داره .... بعد هم خداوند میفرماید اهل البیت ال بیت یعنی این خانه خاص . اگر منظورش همه خانه های پیامبر بود مثل ایات دیگر میفرمود بیوتهن . موفق باشی |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام تا اونجا که من مطالب و پاسخ هارو خوندم، دلایل منطقی و قابل قبولی ارائه شد که هر عقل سلیمی رو اقناع می کنه پس دوستان، بیش از این وقت خودتون رو صرف مجاب کردن عقاید کسی نکنید که چشم و گوش خودش رو بسته و به پاسخ ها از جنبه ی پاسخ بودن نگاه نکرده و فقط خواسته که به خیال خودشون مچ گیری کنن به ایشون پیشنهاد می کنم که بد نیست اگه شده یه نیم نگاهی هم به این تاپیک بندازن :
|
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۲۳)علی 110 نوشته است: وقتی شخصی اینگونه مطلبی رو ارسال می کند دوستان:دوست گرامی، این عبارات به عنوان کنایه هم بکار میره. یعنی در مورد امری که از اون رضایت ندارن، به نیت گلایه میگن «شکر خدا اینجور شد» یا «الحمدلله اینجور شد» که البته از جهت اینکه کنایهای به عطای خداوند میشه، بسیار ناپسند هست، و بجای شکر گفتن، کفرگویی هست. ولی این هم که شما میفرمایید استدلال صحیحی نیست، هرچند کار ایشون در کل اشکالاتی داره، ولی این اشکال وارد نیست. بنده در مورد مسائلی که از آیات قرآن مطرح شد، شبههای دارم. میخواستم ازتون بپرسم آیا به نظرتون مناسب هست که همینجا بیانش کنم، یا در یه تاپیک جداگانه بپرسم؟ (۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۰۲)علی 110 نوشته است: شکی نیست که شوخی با نامحرم حرام قطعی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آی که چقدر حرف دلم هست. ولی بنده نمیدونم که آیا این شامل حرفهای طنزآمیز سنگین هم میشه؟ آیا ممکنه ازتون خواهش کنم که شرایط این مسئله رو در این تاپیک تشریح بفرمایید؟ (۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۳۸)علی 110 نوشته است: آيه 173 سوره بقره آمده است:«فَلَا» قبل از «اِثم» جا انداخته شده!!!!! درستش این هست: «إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةَ وَالدَّمَ وَلَحْمَ الْخِنزِيرِ وَمَا أُهِلَّ بِهِ لِغَيْرِ اللّهِ فَمَنِ اضْطُرَّ غَيْرَ بَاغٍ وَلاَ عَادٍ فَلا إِثْمَ عَلَيْهِ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ» بهتر هست که برای اطمینان، همیشه از یه منبع کپی بفرمایید. من تبیان رو پیشنهاد میکنم. (۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۴۱)mahdy30na نوشته است:آقای جویای حقیقت یکی دیگه هستن! ![]() (۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۴۱)mahdy30na نوشته است:البته خودشون هم در این ارسال اشاره کرده بودند، فقط اشتباه با قرآن تطبیق میدن. (۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۴۱)mahdy30na نوشته است:نه دوست گرامی، (البته منم معتقدم اشکال ایشون وارد نیست ولی) از برای ما میگن. یعنی منظورشون اینه که اگه اینطوره پس چرا ما قبول داریم. (۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۴۱)mahdy30na نوشته است:این هم مانند قبلی هست. نمیگن اسلام با فعالیت زنان موافق نیست، بلکه ادعا میکنن بعضی محدودیتهایی که ما بیان میکنیم در اسلام وجود نداره و میگن اگر اینطوره پس چرا ما اینها رو قبول داریم. |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
جناب درست پسند کلام شما درست ولی چون ایشون کلا هیچ مدرکی ارایه نمیدن و دوپهلو هست حرفاشون بعدشم اونی که فرمودین خودشون گفتن بله گفتن ولی چی هست رو خواستم به ایشون بگم که دفعه بعد حداقل متن داشته باشن و یکم بگردن دنبالش و نگن شنیدم بلکه بگن دیدم .("بعدشم ی حدیث هست ک میگه کلام ما رو با قرآن بسنجید اگه خلاف قران بود ب دیوار بزنین!!!!!!!نمیدونم منعبش چیه!!!!!!!!!! ولی شنیدم خعلی موثقه!!!!!!!) این حدیث نبوی هست و درباره جعل گفته های نبی اکرم و ... خود حضرت رسول پیش پیش راه حل و کلید دادن که چطور تشخیص بدیم و کور کورانه قبول نکنیم. ایشون کلا هیچ کتاب و سندی رو با توجه به اینکه میگن کاری به کتاب و گویندش ندارم رد میکنند و این خودش ضعف هست . وقتی شما برج بسازی ولی بعد بگی که نقشه ساختمونو ببینیم ، به شما بگن ساختمونو سیر کن نقشه میخوای چیکار چه میکنی؟ اگه اینجوری باشه که دیگه هیچی/ کلا برای هر حرفی باید دلیل ارایه بدن وگرنه چیزی جز حرف بی مدرک و ... محسوب نمیشه. کلا نقل قولمون خراب شده نمیشه زیاد حرف زد چون متنها با هم خلط میشن |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۱۷:۲۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای علی 110 برای اولین و آخرین بار به شما اخطار می دهم که مراقب لحن گفتار خود باشید. اگر یک بار دیگر مشاهده کنم که یکی از دختران معصوم ما را "بی حیا" خطاب کردید سخنی که لایق شخصیت شماست دریافت خواهید کرد. جنابعالی فردی هستید که صرفا هنرتان کپی پیست از کتب و یا سایتهای اینترنتی است و فاقد هرگونه قدرت تفکر؛ اندیشه و استدلال هستید. شما تنها جایی می توانید عرض اندام کنید که پرسشها به گونه ای باشد که پاسخ آن را بتوانید از منابع مختلف کپی کنید! وگرنه بنده حتی یک مورد مباحثه از شخص شما ندیده ام که پاسخهای شما به مخاطب جز این باشد: 1. شما کافر هستی! 2. شما ابلیس و شیطان هستی! 3. شما قصدت لجبازی است! 4. استدلالت مضحک است 5.هدفت اثبات خودت است. .... آقای محترم کپی پیست کن! کسی شما را مجبور نکرده است وقتی قادر به بحث منطقی نیستید به مخاطب اهانت کنید. اگر یک بار دیگر گزارشی از خانم آتوسا در خصوص اهانت شما دریافت کنم آنچه که استحقاق آن را دارید خواهید شنید. فی امان الله |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
من که ندیدم کسی بی حیا خطاب کرده باشه!
صندوق پیام خانم اتوسا هم پر بود ازش سوال کنم . نمیدونم به چه زبونی بگم . این جور موارد رو گزارش بدید یا به بنده نامه بدید نه که راسا بیاین دعوا! |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۱۷:۱۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
همیشه آخر مباحثه با برخی از اهل تسنن یاد شطرنج بازی کردن شیر فرهاد برره می افتم!
یک دفعه ای با کفش می زد رو صفحه ی شطرنج می گفت: هــــــــــــــــا کــــــــــیش و مــــات وشدی!! |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۹۲ ۱۶:۵۵)عایشه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم گویند غیبت از زنا بدتر است و تهمت از غیبت بدتر و خدا شاهدی که کافی است مطالب هم مشخص و استدلالها و براهین عقلی و نقلی و مستند به آیات و روایات هم مشخص و در خانه اگر کسی هست یک حرف بس است و به قدر کافی پاسخ داده شده است و ارسال کننده ی مطلب بالا هم هر چه می خواهد بگوید می تواند بگوید که از کوزه همان برون تراود که در اوست |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۱۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۲ ۱۲:۰۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
فکر کنم این برای بار چندم است که برادران و البته خواهران اهل تسنن اینگونه به بحث ها پایان می دهند...
اصلا نفس عمل این بزرگواران صحه استواری بر روش و عقیده ما است. دیگه کم کم داریم می فهمیم این یعنی آقا بحث تموم شد و ما رفتیم. چندین بار این اتفاق در همین تالار افتاده است... کابر عایشه! (که پرچمدار بحث های منطقی بودید!!!!!!!!!!!) مستدل صحبت بفرمایید. اگر موردی بود که ای کاش در قالب پیام خصوصی مطرح می کردید، حالا که در فضای عمومی این تهمت زده شده یا باید حتما حتما سند بیاورید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |