کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!!
۱۶:۴۶, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
احتمالا همه میدونیم که فیلم گذشته اصغر فرهادی به عنوان نماینده ایران به آکادمی اسکار معرفی شد .
http://www.farhangnews.ir/content/50075

فیلم رو همین امروز دیدم ... فیلم کاملا غربی است و هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی ندارد . موضوع داستان حول یک دعوای خانوداگی میگرده که بیشتر توی جوامع غربی میشه ازش سراغ گرفت ، داستان مثلث های عاشقانه یک زن و دو مرد ، دو زن و یک مرد !!!
[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_2.png]

خیلی ببخشید ... ولی داستان حول خانمی است که هنوز از شوهر قبلیش طلاق نگرفته با چند مرد دیگه رابطه داشته ، از آخرینشون هم که اونم هم هنوز زنش زنده است ، باردار است !!!
موضوع داستان ، بازیگر ها ، نوع فیلمبرداری و ... همه مخصوص فیلم های غربی است . اصلا نمیشه به عنوان نماینده ایران ازش نام برد !!!
یک فیلم کاملا غربی است !!!
[/font]
[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_3.png]
ببخشید من سواد فیلم سازی ندارم ، اما به عنوان یک جوان ایرانی ، باید افتخار هنری و سینمایی ام یک فیلم غربی باشد ؟؟؟ باید وقتی بهم بگند فیلم درجه یک ایرانی ، یاد فیلم هایی بیوفتم که کارگردان های ما میرند اروپا پر میکنند ؟!!! موضوع سر این نیست که فیلم کجا پر شده ... مشکل اینجاست که موضوعش هم اروپایی است ... آخه بین چند درصد از خانواده های ایرانی ما چنین مشکلات خانوادگی داریم ، اونم به این شکل ؟!!! این معضلات اجتماعی که ناشی از ضعف بنیان خانواده است بیشتر مخصوص جوامع غربی است .
اون وقت این فیلم باید بشه نماینده ایران ؟!!!
[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_1.png]
[font=B Zar]
یک زمان میگفتیم فیلم درجه 1 ایرانی ، به یاد حاتمی کیا میوفتادم ، از کرخه تا راین ... آژانس شیشه ای ... روبان قرمز و ... !!! الان نسل جدیدمون فیلم درجه 1 ایرانی رو فیلمی با موضوعات و شکل و شمایل غربی باید تصور کند ؟!!!
یادمه دو سال پیش که داشتم فیلم جدایی نادر از سیمین رو میدیدم ، وسطای فیلم یاد این جمله امام افتادم که گفت :
عزیزان من ، ما از حصر اقتصادی نمیترسیم ما از دخالت نظامی نمیترسیم آن چیزی که ما را میترساند وابستگی فرهنگی است !!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، nahal_m ، rastin ، وحید110 ، SAViOR ، jafar ، Night_World ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، m.hossein ، مصباح ، دل خسته ، fiftynine ، حسن.س. ، شیدا ، Admirer ، black ، محب الزهرا ، Bahar ، بیداری اندیشه ، آیلار ، mahdyshr ، عدالت ، mahramaneh ، mahdy30na ، Justice Bringer ، یاوران مهدی ، السا ، melanie2222 ، ضحی ، من انقلابی ام ، fafa* ، keyvan-rostamy

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۸, ۲۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۰:۱۷ توسط هادی....)
شماره ارسال: #61
آواتار
نقل قول:همینم که تا اسم روحانی و خاتمی و فرهادی و ... میاد شما و دوستانتون مثل قارچ سبز میشین، دیدگاه شما رو نسبت به این افراد مشخص میکنه !

آقای matey
از بس شما گفتی ، به رنگ سبز آلرژی گرفتم،
بیا این کلماته جلبک و اصلاحات و روحانیو این صحبت ها رو بیخیال شو ....
آخه ما به اینا چه کار داریم آقا !!!!!!!!!!!!!!
چه ربطی داره آقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برایه اطلاعتون می گم که من و آقای 110 ، داریم می گیم که جدایی خوش ساخته و این رو نباید کتمان کرد ، که شما و دوستتون ، آقای عدالت قبول ندارین ، و با هم اتفاقه نظر نداریم ...
ما با هم اتفاق نظر نداریم...
به نظره من از همون جا باید بحث رو جمع بندی می کردیم، که به اینجا نرسه که بحث به جلبک و فلانی و فلانی برسه!!!!!

۲۳:۵۹, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #62
آواتار
کاش دوستان کل کل رو کنار بذارند
من امیدوارم بحث به سمندون نکشه!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Justice Bringer ، مجتبی110
۰:۱۹, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #63
آواتار
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۳:۴۸)هادی... نوشته است:  چه ربطی داره آقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمیدونید! اینجا همه چیز به همه چیز ربط داره Smile ... سیاستو که دیگه نگو.

نقل قول:که به اینجا نرسه که بحث از جلبک و فلانی و فلانی کنیم!!!!!

بحث نکردیم، ایشون یه مثال زد از تعصبات بعضی کاربران بنده هم یه مثال زدم !!! مهمترین بحثی که پیرامون این فیلم هست سیاسی شدنش ـه، اونوقت شما میگی به سیاست ربطی نداره ؟!؟

ببینید، بنده به شخصه به نقد رائفی پور استناد میکنم در رابطه با این فیلم چون فک میکنم نقدش منصفانه و منطقی بود. شما هم لطف کنید برید نقد ایشون رو ببینید یا گوش کنید یا بخونید و اگه ایرادی دارین به این نقد وارد کنید.

ضمن اینکه، به نظر بنده جدایی صرف نظر از محتواش یه فیلم متوسط رو به خوب بود. اما محتوای توهین آمیزش باعث میشه که تمام جنبه های دیگۀ فیلم رو نادیده بگیریم.
۱۱:۴۳, ۲۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۱۲:۱۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #64

(۲۰/مهر/۹۲ ۲۳:۲۷)MaTeY نوشته است:  همینم که تا اسم روحانی و خاتمی و فرهادی و ... میاد شما و دوستانتون مثل قارچ سبز میشین، دیدگاه شما رو نسبت به این افراد مشخص میکنه !

خوب که چی ؟ هر کسی یه طرز تفکری داره !!!
من به این نتیجه رسیدم شما هم مثل بعضی از دوستان منطق بحث ندارید!
وقت قضاوت تعصب باید بره کنار!
خدا رو شکر همه چیز مکتوبه!

بنده هم هیچ وقت خونم به خاطر حسن سورج (فقط سرخه ای ها معنی این کلمه رو می فهمن ) و ممد تمدن و اصغر روشنفکر خونم به جوش نیومده! بار ها و بارها هم به اینا توپیدم!
اما اگر از این سه نفر خوشم نمیاد بنا نیست حقیقت رو کتمان کنم!

اما منطق شما اینه که چون از خاتمی خوشتون نمیاد بهش انگ های اثبات نشده بزنیم (گفتم اثبات نشده توجه کنید!)
چون از روحانی خوشتون نمیاد و بهش رای ندادید هم همینطور!
و چون از اصغر خوشتون نمیاد یا مثل بعضی دوستان فیلم هاش رو زیر سوال ببرید که سطح پایینه و یا اگر فیلم هاش رو قوی می دونید بگید چون اسم اون زنه مرضیه است پس به حضرت زهرا (سلام الله علیها) توهین کرده که این حرفتون خودش جسارت به حضرت هست!

تا کم میارید یک سری پیشفرض های واهی در مورد عقاید سیاسی و مذهبی نسبت به طرف مقابل تو ذهنتون می بافید که قانع نشید!
دوست عزیز اشتباه گرفتی !
اشکال نداره القائات برخی افراد به شما از ذهنتون پاک شدنی نیست! (به قول شاعر: چه به من گو ، چه به ...بقیش هم سانسور...)

(۲۰/مهر/۹۲ ۲۳:۲۳)تلمیخا نوشته است:  خب اگر یادتون باشه من در خیلی جاها همین طور صحبتام رو جلو بردم و شما گفتید توهم و ...

منم خیلی چیزا میدونم که شما نمیدونید ولی اینطوری که نمیشه بحث کرد

ما اینهمه بحث و استدلال کردیم شما وقتی سر و کلت پیدا شد که یک جمله سر بسته از جناب ر.. گفتم!

این هم نشون دهنده ی خیلی چیزاست

اینکه برخی دوستان می گن نقد رائفی پور دقیق بود می دونی مثل چی می مونه:

مثل این می مونه که من یک ماشین حساب بردارم بدون اینکه چیزی از حساب و ریاضی بدونم شروع کنم به جمع و تفریق کردن با اون! اونوقت به دلیل اینکه جواب حاصل یک عدد با 10 رقم اعشار به ما می ده بگم به به چقدر دقیقه! مو لا درزش نمی ره!

دقیقا منطق دوستان همینه!

یعنی به این دلیل که رائفی پور وارد جزییات بسیار ریز شدن دوستان فکر می کنن خیلی دقیقه!

برای پی بردن به دقت اون ماشین حساب یا باید خودم علم ریاضی رو بدست بیارم ببینم با حساب کتاب خودم جور درمیاد یا نه!
و یا اینکه این ماشین حساب رو کنار چند تا ماشین حساب دیگه که از صحت محاسبش مطمئنم قرار بدم ببینم جوابشون یکسان هست یا نه !
ولی دوستان هیچ کدوم از این دو کار رو انجام نمی دن . و فکر می کنن ر.. چه افشا گری محیر العقولی کردند و چه رمز های ناگشوده ای بروشون باز شده و از این جهت سر ذوق و هیجان میان. کسی هم که سر ذوق و هیجان اومده طبیعیه قانع نشه.

در هر حال ما تعصبی نداریم. نسبت به اشخاص هم مطلق صحبت نمی کنیم! نظرم هم نسبت به رائفی پور اینه که ایشون علم و فن بیانشون بسیار بالاست اما حیف که ..... .
سعی کنید نسبت به افراد بطور مطلق قضاوت نکنید همه چیز نسبیه . (الان میان می گن همین نسبی رو فرهادی بهت القا کردهSmile)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی...
۱۲:۴۳, ۲۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۱۲:۵۹ توسط هادی....)
شماره ارسال: #65
آواتار
آقای matey
خودم خبر دارم که فیلم سیاسیه...
این پست رو من در صفحاته قبل گذاشتم ...
نقل قول: فرهادی در جدایی ، دو تفکره اصلاح طلب رو نشون می ده که، یکی از این اوضاع خسته شده و می خواد بره ، و یکی می گه نه ، این راهش نیست ، باید ایستاد و جنگید ...
من از تفکرش حمایت کردم !!!!!!!!!!

این دلیل نمیشه که شما ما رو این جوری خطاب کنی....
نقل قول:تا اسم روحانی و خاتمی و فرهادی و ... میاد شما و دوستانتون مثل قارچ سبز میشین
استدلال هات خنده داره....
110 حرفه قشنگی زد:
نقل قول:در باز است + باز پرنده است: در پرنده است!!!!!
یه نگاه به حرفات بنداز، ببین چه نتیجه ای گرفتی از بحث!!!!!!

یکی از مبانی بحث کردن اینه که ، دو گروه حد اقل در یک چیز با هم مشترک باشند ، متاسفانه بینه ما دو گروه، هیچ نقطه مشترکی نیست...( در این تاپیک، نه همه ی تاپیکها...)
بحثه ما هم به خاطره همین رسیده به بچه های بالا ، وزق ها ، خیار و هر چیزه دیگری که سبز هست !!!!!!
۱۵:۲۰, ۲۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۱۵:۴۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #66
آواتار
دوست عزیز، بنده استدلالم رو 2باره برای شما هم تکرار میکنم، شما هرچه قدر دوست داری بخند !!!

فرضیات:

1) جنبش سبز به ولایت فقیه و به امام حسین توهین کرده است !!!
2) فرهادی در مصاحبه ای از جنبش سبز حمایت کرده است (بعد از تمام توهین هایی که به ولایت فقیه و به امام حسین (علیه السلام) کردند) !!!

نتایج:

1) احتمال دارد، فرهادی هم مانند جلبک ها، به ولایت فقیه و امام حسین (علیه السلام) و تشیع اعتقادی نداشته باشد.
2) احتمال دارد، فرهادی هم مانند جلبک ها، به اعتقادات تشیع در آثارش توهین کند یا کرده باشد.

...

نمیدونم درکش واقعاً انقدر سخته ؟!؟!؟ Huh Blush Sad

نقل قول:فرهادی در جدایی ، دو تفکره اصلاح طلب رو نشون می ده که، یکی از این اوضاع خسته شده و می خواد بره ، و یکی می گه نه ، این راهش نیست ، باید ایستاد و جنگید ...

آفرین به شما !!! رائفی پوری هم که از نظر شما تو آفسایده به این مطالب اشاره کرد !!!
پس اگر رائفی پور با این نقدش از جدایی نشون داده که از سینما هیچی حالیش نیست شما هم که حرفی مشابه حرف این فرد میزنی، داری میگی که منم هیچی حالیم نیست !!!

یه خورده منطق داشته باشید، خیلی چیز خوبیه به خدا !

تمام افرادی که بنده باهاشون سر نقد رائفی از جدایی بحث کردم، تا لایۀ سوم رو قبول دارن ... فقط توی لایۀ 4 هست که دچار تردید هستن و یا به کل رد میکنن !

اون دوستتون 101 که کلا لایۀ 3 (مربوط به مسائل سیاسی و انتخابات و جریانات سیاسی و ...) رو هم رد کرد (باتوجه به این نقل قول از ایشون) !!!

نقل قول:البته تو لایه اول و دوم به اندازه کافی فیلم رو بالا برد که بتونه قشنگ بکوبتش اما زهی خیال باطل.....

شایدم من دچار سوء تفاهم شدم در مورد گفتۀ ایشون !
۲۰:۵۰, ۲۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۲۱:۰۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #67

(۲۱/مهر/۹۲ ۱۵:۲۰)MaTeY نوشته است:  فرضیات:

1) جنبش سبز به ولایت فقیه و به امام حسین توهین کرده است !!!
2) فرهادی در مصاحبه ای از جنبش سبز حمایت کرده است (بعد از تمام توهین هایی که به ولایت فقیه و به امام حسین (علیه السلام) کردند) !!!

نتایج:

1) احتمال دارد، فرهادی هم مانند جلبک ها، به ولایت فقیه و امام حسین (علیه السلام) و تشیع اعتقادی نداشته باشد.
2) احتمال دارد، فرهادی هم مانند جلبک ها، به اعتقادات تشیع در آثارش توهین کند یا کرده باشد.

...

نمیدونم درکش واقعاً انقدر سخته ؟!؟!؟ Huh Blush Sad

یک آدم عاقل و بالغ بیاد اینجا در مورد این جمله نظر بده . آیا این مغالطه هست یا نه؟
هرچند خودتون هم بعیده ندونید. ولی خب هدفتون کل کل کردنه! باشه اشکال نداره!

مجید مجیدی هم فیلم تبلیغاتی میرحسین رو ساخت پس احتمالا قراره تو فیلم زندگانی محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به حضرت رسول توهین کنه!

و اما در مورد نقد ر.... :

لایه ی چهارم که کلا جای بحث نداره. باید خیلی کم عقل باشم بیام در مورد لایه ی چهارم بحث کنم!
در مورد لایه سوم اصول نماد سازی تو نقد رعایت نشد. مثلا اینکه فلان آدم ریش داره پس نماد فلان قشره. فلان آدم کروات می زنه نماد فلان قشره! فلان شخصیت نماد روشنفکراست!
تو یک داستان ساده درام اینقدر نماد سازی جایی نداره! درکل لایه سوم سندی براش وجود نداره که بگیم درسته! اما شما در گیر و دار فتنه و تنش و اصطکاک سیاسی بوجود اومده حرف هاش رو تماتاً قبول کردید. حالا شما کلاهتون رو قاضی کنید که آیا بی تعصب حرفاش رو قبول کردید یا با تعصب!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، آیلار
۱۹:۲۱, ۱/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۲ ۱۹:۳۱ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #68
آواتار
توجه: این پست رو خیلی وقت پیش (تقریبا همزمان با ارسالی که بهش جواب دادم) Save کرده بودم ولی یادم رفته بود ارسال کنم !

(۲۱/مهر/۹۲ ۲۰:۵۰)110 نوشته است:  مجید مجیدی هم فیلم تبلیغاتی میرحسین رو ساخت پس احتمالا قراره تو فیلم زندگانی محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به حضرت رسول توهین کنه!

کسی که جبر و احتمالِ دوم دبیرستان رو پاس کرده باشه، متوجه هست که بنده چی گفتم. نمیدونم شما چرا انقدر به خودت سخت میگیری !!!

ماهیت واقعی جنبش سبز تا قبل توهین هاشون به *اصل ولایت فقیه* و *امام حسین ع* برای برخی افراد بصیر! آشکار نشده بود. اما بعد از توهین های این ملعون ها حجة به همه تموم شد.

پس امیدوارم که متوجه باشید که کسی که قبل از ماجراهایی که به پا کردن جلبک ها و توهین هاشون ازشون حمایت کرده با کسی که بعد از توهین ها ازشون حمایت کرده، فرق داره !!!

زیاد درکش سخت نیست! حالا شما هرچقدر دوست داری مغلطه کنن و استدلال های خنده دار بیار !

نقل قول:در مورد لایه سوم اصول نماد سازی تو نقد رعایت نشد. مثلا اینکه فلان آدم ریش داره پس نماد فلان قشره. فلان آدم کروات می زنه نماد فلان قشره! فلان شخصیت نماد روشنفکراست!

ممنون که ما رو از اصول نماد سازی! تو نقد آگاه کردی دوست من Big Grin ... یه چند دقیقه ای داشتم میخندیدم !

فقط یه مثال برات میزنم امیدوارم که این یکی رو متوجه بشی [هرچند کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد] !!!

تصاویر زیر از 2تا فیلم هالیوودی و 1 Show هست شبیه خنده بازار که تو آمریکا پخش میشه که هر فیلم رو کارگردان های مختلف ساختن و همینطور اون برنامه رو. و در تمام تصاویر شخصیتای فرانسوی لباس راه راه پوشیدن !!!

فیلم Hancock

[تصویر: French_1.jpg]

فیلم Now You See Me

[تصویر: French_2.jpg]

برنامۀ SNL

[تصویر: French_3.jpg]

به این میگن نماد (قابل توجه شما که از اصول نماد سازی باخبری) !!!

سوال: حالا ازین به بعد هرکی تو فیلمای هالیوودی راه راه تنش بود، فرانسوی ـه ؟!؟!؟
جواب: معلومه که نه!

سوال: هرکی فرانسوی بود، الزاماً باید راه راه تنش باشه !!!
جواب: Hell, No !!!

بهمین ترتیب ازین به بعد هرکی رو دیدیم که تو یه فیلمی ریش داره ، معلوم نیست که اشاره به مذهبی بودنش داشته باشه ولی احتمالش زیادتره نسبت به کسی که ریش نداره !
یا همینطور برای کراوات هم میتونیم بگیم.

و هر کسی هم که ریش نداشت ... نمیتونیم بگیم کارگردان میخواسته غیرمذهبی بودنش رو القا کنه و در مورد کراوات و هر چیز دیگه ای هم به همین ترتیب !

4تا استدلال ریاضی ساده س و نیاز نداره به مغزمون زیاد فشار بیاریم ... پس زیاد سخت نگیرید !

نکته: حتما باخبر هستین که در جریانات فتنۀ 88 ، چقدر مسئلۀ ریش و چادر بزرگ شده بود و تو چشم بود ... طوریکه یادمه معلم فیزیک پیش دانشگاهیمون (که طرفدار احمدی نژاد نبود) میگفت منو بخاطر اینکه ریش داشتم گرفتن و زدن ! یا کسی دیگه ای میگفت خانومش بخاطر اینکه چادری بوده دنبالش کرده بودن !!!!!!!!!!!!!!!

در آخر ...

هیچکدوم از ما نمیتونه ادعا کنه که سینما حالیشه !!! پس حداقل وقتی میخوایم حرفای گنده گنده بزنیم، یه مقدار حواسمون رو بیشتر جمع کنیم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]