|
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
|
|
۲۳:۲۳, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ان الله لا یغفر ان یشرک به و یغفر ما دون ذلک لمن یشا و من یشرک بالله فقد افتری اثما عظیما
قطعا خداوند شرک را نمیبخشد و غیر از شرک را برای هر کسی که بخواهد خواهد بخشید و کسی که به خداوند یکتا شرک میورزد و کسی را با او موازنه میکند قطعا دروغی ساخته و گناه بزرگی مرتکب شده است سوره النسا ایه 48 سلام بر همه کاربران و دوستان محترم ! بنده طلبه سطح عالی حوزه علمیه هستم و افتخار دارم در این تالار مباحثی را خدمت عزیزان تقدیم کنم که ان شا الله تعالی مورد نیاز ایشان باشد و زمینه ترقی معرفتی همه ما را فراهم کند ... خداوند یکتا همان موجود بی همتایی که عالم وجود از ان اوست راه سعادت را بر بندگان خود مشخص نموده و بوسیله حجت نهان و حجت اشکار حجت خود بر بشر تمام کرده و هر گاه یکی از ایشان از روی خطا به گناهی الوده شود به او بشارت بخشایش داده حتی گناهان بزرگ نیز قابل بخشایش است ... تنها گناهی که خداوند صراحتا توبه را در مورد ان نمیپذیرد شرک بالله است که متاسفانه امروزه میان عوام شیعه بسیار دیده میشود و قابل اصلاح نیست ... امیدواریم خداوند یکتا ما را از این گناه نابخشودنی که هیچ گاه غضب الهی در مورد ان خاموش نمیگردد محفوظ بدارد و ما را روز به روز به توحید و توجه به سوی خود سوق دهد .... موفق باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۴۲, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
میدونید وهابی هاسعی میکنن چند تا مورد رو تو مذهب شیعه وارد کنند که حقانیت شیعه بره زیر سوال 1 شهادت حضرت فاطمه علیه سلام رو رد کنند=تطهیر عمر و ابوبکر 2 شرک دونستن توسل و عدم انجام توسل= پنهان کردن کمک ائمه اطهار در قضای حاجات 3 شرک دونستن زیارت قبور ائمه=مردم کرمات وشفا دادن ائمه اطهار را نبینند و...... والا چه اسراری 1نفر کلی وقت بزاره 500 پست بزنه که بگه مثلا حضرت فاطمه شهید نشده یا توسل شرکه تورو خدا نگید که از امام زمان نسبت به شیعه دلسوز تر هستید و سعی بر هدایت افراد دارید جناب عالم مقدس برای شیعه عین روز مشخصه که توسل شرک نیست زیارت قبور شرک نیست حضرت صدیقه طاهره شهید شده اگه 1روز بری بین الحرمین به چشم خودت میبینی از این شرکی که شما دم مزنید چقدر ادم شفا میگیرن من نمیدونم شما رو سنی خطاب کنم یا وهابی ولی بدون شیعه امامی داره که هر جا پاشو اشتباه ور داره بهش تذکر میده و راه درس رو بهش نشون میده (نمونش هم زیاده مثل بچه زنده ای که در شیکم مادر مرده اش بود و مرجعی حکم به دفن مادر و بچه داده بود و... همه داستانشو میدونند ) مگر اینکه اعتقاد به امام زمان نداشته باشی یا بگی امام توی غیبت هیچ کاری نمیکنه شما نگران حال خودت باش |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۱۷:۲۳ توسط آیات.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۲ ۴:۴۲)bahman6307 نوشته است: بسم اله الرحمن الرحیم سلام این تهمته که به ایشون می زنید لطفا دچار سوء تفاهم نشوید ایشون نمیگند توسل شرکه ایشون میگند باید با جملات صحیح توسل کنید مثل دعای توسل آیا دقت کرده اید چگونه با جملات زیبا در آن توسل می کنیم؟ مثل زیارت امین الله مثل تمام زیارت نامه های معتبر که درحرم ها می خوانیم مثل زیارت عاشورا مثل هزاران دعا وزیارت نامه های گران بها که اندک هم نیستندوسند معتبری نیز دارند...زیارت جامعه در اصل زیارت جامعه صغیره هست که باید خوانده بشه وزیارت جامعه کبیره سند صحیحی ندارد وعلما به برخی از فرازهای این زیارت نامه ولو اندک ایراداتی گرفته اند بهتر است ما ایرانی ها زبان عربی را یاد بگیریم تا بفهمیم توسل در دعاهای معتبر چگونه است اگر می دانستید عذاب تهمت زدن چقدر شدید است این گونه پاسخ نمی دادید |
|||
|
۱۷:۱۰, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب یاقوت سلام مشکل ما اینجاست که اقای عالم ملکوت نمیگن دقیقا کدوم رفتار شیعه شرکه که بعد معلوم بشه برای شما و من ، ایشون تو کدوم زمین بازی میکنه وقتی 1 نفر کلی گویی میکنه به هیچ سند و مدرکی اهمیت نمیده و افکار مریض گونه ای داره از همه مهمتر خودش رو هدایت یافته میدونه باید معلوم کنه کدوم رفتار شیعه (دقت بفرمایید شیعه) شرک هستش در ضمن انسان بی انصافی نباشد در سر تا سر پستهای عالم ملکوت پر است از جسارت به ائمه شاید شما نمی بینید اما جسارت ایشان خیلی مارا ناراحت کرده و به پست من میگویید تهمت!!!!!!!! ایشان با افسانه خواندن قضیه در ودیوار تمامی علمای ما را دروغ گو خطاب کردند ان وقت من تهمت میزنم عجب !!!!!!!!! امید وارم نیت شما خیر بوده باشد یا علی مدد |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۱۷:۲۱ توسط آیات.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۴/دی/۹۲ ۲۰:۵۲)عالم مقدس ملکوت نوشته است: سلام علیکم نمی دانم منظور شما ازارسال این آیه چیست اما: آیات قرآن توسط یکدیگر تفسیر می شوند: ولا تنفع الشّفاعة الّا لمن اذن له....آیه 23سوره مبارکه سبأ وشفاعت کسی نزد او سودمند نیست مگر کسی که به او اجازه داده شده پس نتیجه میگیریم که خداوند اجازه شفاعت را به برخی از بندگانش می دهد . . . |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
ببخشید من دوتا سوال داشتم
نمیخواستم تو بحث بیام اما دیگه دو تا سوال ذهنمو مشغول کرده بود یادمه یه حدیثی خونده بودم از امام علی علیه السلام که (نقل به مضمون) : خانمی که در دوران بارداری از دنیا بره شهید محسوب میشه،میخواسم بدونم اگه حضرت فاطمه سلام الله علیها شامل این مقام نمیشه پس تاویل این حدیث کجاس؟(منبع هم ماشالا همه حوزوی،یه سرچی کنید مطمئنم از من زودتر پیدا میکنید) 2-سوال دومم:همه ما شیعیان 14 معصوم رو برگزیدگان خدا میدونیم که دیگه اخر و تمام کننده همه خوبی ها هستن پس ایا نباید در مرگشون هم الگو باشن،نباید بهترین مرگ که همانا شهادت رو داشته باشن؟ اسیه که شهید شد مقامش بالاتره یا حضرت فاطمه سلام الله علیها؟حالا اگه نخواستین کلا راجع به زندگی شون بگید همین مقطع فوت کردنشون رو مقایسه کنید 3-تصور کنید یه زلزله ای ،اتش سوزی شد و تمام اسناد و مدارک در مورد شهادت این بانو 1000 سال پیش از بین رفتن،به نظرتون با عقل دو دو تا چهارتا،بانویی که گفتمان جبرائیل رو با حضرت حق میشنوه و کلی فضایل دیگه که به قول دوستمون گوش نامحرم هست نمیگیم،چطوری باید از دنیا بره ببخشید من چون فیزیک خوندم کلا عادت داریم کل به جز و استدلال استنتاجی بریم،یعنی با دو تا برهان همه چیو کشف کنیم،تا حالا هم موفق بودیم،بیشتر از اینم توضیح نمیدم بعضی حقایق عقلیه 4-به قول بنده خدایی حضرت محسن 6 ماهه بودن که شهید شدن،اینم داشته باشید که امام حسین علیه السلام 6 ماهه به دنیا اومدن،اینم داشته باشید که هر پسری از این دو معصوم به دنیا می اومد امام میشد،اینم واسه اهلش گفتم اینم بدونید یک سوم جمعیت سادات از بین رفتن!!! |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۱۹:۳۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
نقل قول: اینی که گفتید یک چیزی به ذهنم رسید یه معمایی بود خیلی سال پیش چه زمانی بود که یک چهارم جمعیت کره زمین یکجا کشته شدند؟ جوابش زمان قتل هابیل بوسیله قابیل بود (شیث بدنیا نیامده بود) حالا اینها هم چه جنایتی کردند خدا عالمه ریشه ای کار کردند |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) جناب عالم مقدس ملکوت اولاٌ: اگر سوءظنی از جانب من و یا سایر دوستان نسبت به جنابعالی واقع شده است،گمان می کنم بهتر است چرایی این وقوع را در طرز بیان نمودن عقاید و نوع نگاشت مطالبتان جویا شوید. ثانیاٌ: فرموده اید که طلبه سطح عالی حوزه علمیه هستید.تمنا دارم خواهش این بنده حقیر را پذیرفته و نام مدرسه مبارک علمیه ای را که در آن کسب علم می نماید مرقوم داشته و یا نام اساتیدی که چنین مطالب گهر باری را در ذهن طلاب مدارس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می پرورانند ذکر نمائید.(بنظر بنده حقیر یا اساتید جنابتان جزء دسته آخوندهای غرب زده و خود فروخته و مرتدی امثال احمد کسروی ها می باشند و یا اصلاٌ شیعه نیستند.) مرقوم داشتید که ((اینکه ثابت شود درب خانه ای آتش گرفته یا خیر چه فرقی به حال ما (شیعیان) می کند)).به که چه استدلالی فرمودید و الله اکبر از این همه اسرار بر روشنفکر نمایی بیهوده...انشا الله که با اظهار تشیعی که داشتید نظرات حضرات آیات عظام را پذیرا هستید. آیت الله صافی گلپایگانی (دام ظله): در این ایام عزاداری و سوگواری حضرت در کل فاطمیه جمادی الاولی تا فاطمیه جمادی الثانیه ...سزاوار است که مجلس داشته باشیم ... باید که کامل باشد سینه زنی ها ،عزاداری ها، راهپیمایی ها به هر کیفیت و به هر شکلی که باشد باید این مراسم احیا بشود. آیت الله وحید خراسانی( دام ظله) : وظیفه ما این است که در این مصیبت کبری که مادر ائمه هدی نیمه شب غریبانه دفن شد و قبر او که گنجینه اسرار خداست مخفی ماند به پا خیزیم و آنچه در توان داریم در تعظیم شعائر روز شهادت او انجام دهیم چون شهادت آن حضرت سند احقاق حق اول المظلومین است. مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی (قدس الله): انقلاب اسلامی ، از توجه خاص ملت ایران به همین ایام(فاطمیه) ،نشأت گرفت و امروزه بهترین عامل برای حفظ و تداوم آن ، اهمیت دادن به چنین ایامی است ؛ لازم است مومنین و پیروان اهل بیت به ایام فاطمیه بیش ازگذشته اهتمام ورزیده و نگذارند این حادثه ناگوار درلابلای حوادث دیگرکم رنگ شود.((کتاب فاطمه وفاطمیه ص23)) مرحوم آیت الله تبریزی (قدس الله): رسول الله اینقدر دخترش راسفارش کرد ... این (دختر) راشب دفن کردند، شب غسل دادند ،این چه شده بود، این سفارشی که شده بود، آن موده ذی القربی اگرقدر متیقنش فاطمه زهرا بود، این چه شده بود که شبانه دفن شده بود ، قبرش را مخفی کردند، این آیت است برای تمام ؛ اینها روی حکمت شده است ،این فاطمه زهرا این وصیتش وعمل کردن مولا امیرالمومنین به آن وصیتش به تمامه وکماله ، این دلیل گذاشتن است برای اجیال آتیه .... بیدار باشید ، احیا بکنید آیات اعظام میرزا جواد تبریزی ، فاضل لنکرانی (قدس الله سرهما)، وحید خراسانی ، صافی گلپایگانی (حفظهما الله)و بیت آیت الله سیستانی (حفظه الله) و... پس از تعطیلی روز شهادت حضرت زهراء در سال ازجمله مراجعی بودندکه حرکت دستجات عزاداری را راه اندازی و خود غالبا با پای برهنه شرکت می نمودند و اما با این همه منابعی که از اکابر علمای اهل سنت و جماعت در مورد صدق آتش افکندن از جانب خلیفه ثانی بر درب خانه مادر مظلومه شیعیان حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) برایتان نقل کردم،باز نوشته اید که ((تمام این منابع فقط به تهدید اشاره کرده اند)).مجبورم جهت روشن شدن اذهان برای نمونه متنی را شاهد بیاورم.(گر چه بنظر حقیر یا حضرتعالی اصلاٌ زحمت بررسی و خواندن این اسناد را به خود نداده اید و یا ...) تاریخ الإسلام للذهبی، ج 3، ص 118 ابوبکر:فأما الثلاث اللاتی وددت أنی لم أفعلهن فوددت أنی لم أکن کشفت بیت فاطمة وترکته وأن أغلق علی الحرب ابوبکر:سه کار را انجام دادم که ای کاش هرگز آنها را انجام نداده بودم که یکی از آنان این هست که: ای کاش دستور نمی دادم که خانه فاطمه زهرا س را هتک حرمت کنند و به زور وارد خانه او شوند،حتی اگر خانه فاطمه س سنگر جنگی می بود. دیگر منابع معتبر اهل سنت که این قضیه را نقل کرده اند:تاریخ الطبری ، ج 2، ص 619 ـ تاریخ مدینة دمشق لإبن عساکر، ج 30، ص 418 ـ مجمع الزوائد و منبع الفوائد للهیثمی، ج 5، ص 202 ـ کنز العمال للمتقی الهندی، ج 5، ص 631 ـ لسان المیزان لإبن حجر العسقلانی، ج 4، ص 189 ـ میزان الإعتدال للذهبی، ج 3، ص 109 و باز گهر فشانی نموده اید که اگر این واقعه(سوزندان درب خانه حضرت فاطمه س) رخ داده بود حتماٌ مطلبی از سوی امامان معصوم(علیه السلام) در بیان آن رخداد می آمد. واقعاٌ که صد آفرین به این همه فضلی که یکجا جمع کرده اید.یا حضرت آقا اصلاٌ نمی دانید معنی مناظره و مباحصه علمی چیست که مطالبتان را بدون ارائه هیچ گونه منبعی توکلت علی اللهی بیان می کنید و یا اصلاٌ قصد مباحثه ندارید...امید که زحمت بررسی صحت اسناد ذیل را بر خود هموار سازید. 1) بحار، ج 28، ص 390; تلخيص شافي، ج 3، ص 76 . . امام صادق عليه السلام فرمودند: «والله ما بايع علي حتي راي الدخان قد دخل بيته; به خدا سوگند! علي عليه السلام بيعت نكرد مگر زماني كه ديد دود وارد خانه اش شده است .» 2) ميرجهاني، نوائب الدهور، ص 192 . . مفضل به امام صادق عليه السلام عرض كرد: گريه چه پاداش و ثوابي دارد؟ حضرت فرمودند: اگر گريه بر حق باشد، ثواب آن قابل احصا نيست . آنگاه مفضل گريه شديد و طولاني نمود و گفت: اي پسر رسول خدا! روز انتقام شما [از جنايتكاران] بزرگ تر از روز محنت و غصه شما خواهد بود . پس حضرت صادق عليه السلام فرمودند: «ولا كيوم محنتنا بكربلاء، وان كان يوم السقيفة واحراق النار علي باب اميرالمؤمنين والحسن والحسين وفاطمة وزينب وام كلثوم و فضة وقتل محسن بالرفة اعظم وادهي وامر لانه اصل يوم النداب; نه چون روز محنت ما در كربلا، و گر چه روز سقيفه [و غصب خلافت] و سوزاندن آتش بر در [خانه] اميرمؤمنان و حسن و حسين و فاطمه و زينب و ام كلثوم عليهم السلام و كشته شدن محسن بر اثر فشار، بزرگ تر، دردناك تر و تلخ تر است; زيرا اساس روز ندبه ها بود .» 3) ميرجهاني، نوائب الدهور، ص 192 . و ص 18 . مفضل روايت مفصلي از امام صادق عليه السلام درباره علائم ظهور و كارهاي حضرت حجت عليه السلام بعد از ظهور نقل نموده است، در بخشي از آن مي خوانيم: حضرت آن روز را به ياد مي آورد و مي گويد: «وجمعهم الجزل والحطب علي الباب لاحراق بيت اميرالمؤمنين وفاطمة ... واضرامهم النار علي الباب; و جمع نمودنشان هيزم تروخشك بر در خانه، براي سوزاندن خانه علي عليه السلام و فاطمه عليها السلام، آتش زدن آنها درب [خانه علي عليه السلام] را .» 4) بحارالنوارج 43، ص 172 - 173، ح 13; ابراهيم الجويني، فرائد السمطين، ج 2، ص 36 . 5 . پيامبر اكرم در يكي از سخنان خويش كه از حوادث آينده خبر مي داد، فرمود: «واما ابنتي فاطمة فانها سيدة نساء العالمين ... واني لما رايتها ذكرت ما يصنع بها بعدي كاني وقد دخل الذل بيتها وانتهكت حرمتها وغصبت حقها ومنعت ارثها و كسر جنبها واسقطت جنينها وهي تنادي يا محمداه فلاتجاب وتستغيث فلاتغاث; و اما دخترم فاطمه، سيده زنان جهانيان [از ابتدا تا انتهاي آفرينش] است ... و من آن گاه كه فاطمه ام را مي بينم به ياد آنچه كه با او رفتار مي شود [از ستمها و اهانتها] مي افتم . گويا مي بينم كه خواري به خانه او راه يافته، و حرمتش هتك، و حقش غصب شده است، و [از] ارثش جلوگيري بعمل آمده، و پهلويش شكسته و فرزندش سقط شده و او ناله مي زند يا محمدا! پس جواب داده نمي شود و كمك مي خواهد، سپس كمك نمي شود انشا الله ادامه دارد ... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خدمت جناب یاقوت عزیز دوست گرامی به احتمال قریب به یقین جنابعالی از عمق مشکلاتی که بیان این شبهات می تواند به وجود آورد مطلع نیستید و یا نظر مبارکتان به سمت آنها معطوف نشده است.علی ایها الحال عقاید و نظرات مطروحه جناب عالم مقدس ملکوت و یا لااقل طرز بیان ایشان جای هیچ گونه دفاعی ندارد .امید به خدای بزرگ که در نحوه موضع گیری خود کمال دقت را مبذول دارید.با عرض پوزش. ارادتمند شما.علویون. |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۲ ۲۰:۴۲)علویون نوشته است: بسم رب الحیدر سلام علیکم شما باید توجه کنید که بنده از کدام مطلب ایشان دفاع کردم سپس دلیل بنده را نقد بزنید.... |
|||
|
۲۲:۲۴, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۲ ۱۷:۱۰)bahman6307 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم عجبا ! جنابعالی از سویی ادعا میکنید که هنوز بحث و نقطه اختلاف بنده را متوجه نشدید ان وقت با کنابه بنده را وهابی خطاب میکنید ؟؟؟!!!!!! بنده کل قضیه فاطمیه را رد نکردم که جنابعالی مغطله میکنید و مرا مخالف میخوانید بلکه به شاخ و برگ های اضافی ان که توسط مداحان محترم ساخته شده اشاره کردم .... خب شما چند حدیث صحیح السند تاریخی و چند حدیث سند الصحیح از اهل البیت علیهم السلام بیاور که تصریح شده باشد درب خانه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها را سوزاندند ....بسم الله من منتظرم ! قرار نیست هر تهدیدی عملی شده باشد تا بدان تصریح نشده باشد ... اگر شما توهین به ائمه اطهار سلام الله علیهم را در عدم اعتقاد به خرافات میدانید دیگر حرفی نمیماند ولی توهین واقعی را کسانی کردند که به جای اینکه پیرو مکتب توحیدی اهل البیت باشند ان عزیزان را فقط حصر در عزا و ظلم هایی که بهشون رفته کرده اند و دیگر چیزی برای معرفی ان ارجمندان عالم خلقت ندارند .... جنابعالی بزار مهر تایید کاربری ات خشک بشه بعد این قدر خصمانه وارد میدان شو ! هداکم الله تعالی |
|||
|
۲۲:۳۰, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
نقل قول: !!!!!!!!!! اول اینکه مگه جای شادی و سرور هم برای شیعه گذاشتند!!!!؟ منظورم همان افرادی هستند که در زیارت عاشورا و جامعه کبیره لعن شدند دوم اینکه ما عزا بگیریم شما میگید چرا عزا گرفتی عید بگیریم میگید چرا عید گرفتی مشکلتون دقیقا با چیه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عوامل گناه چیست؟ چگونه گناه نکنیم!؟& | MESSENGER | 16 | 13,463 |
۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: میثاق |
|
| دلایل عصمت (از گناه و اشتباه) پیامبر (صلوات الله علیه و آله) | وحید110 | 7 | 4,388 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|