|
اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!!
|
|
۱۹:۲۶, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خب اول از همه بگم که خودم میدونم که تاپیکم ربطی به این انجمن نداره اما چون وقت کاغذ بازی های اداری! بخش پیشنهادات سایت رو نداشتم، همینجا نوشتم مدیران جابه جا کنند خب دوستان امروز سر این کلکل های استقلال پرسپولیس با دوستان استقلالی به این نتیجه رسیدیم که 3 روز مدیریت سایت دست ما باشه!(اوهوع!) مکالمه بین من و آلاله هم این بود(بخونید جالبه!) نقل قول: ![]() آلاله: نه خب نمیشه که! نمیشه همه ارسال های مدیرو بدون دلیل حذف کرد رضوانه: نه خب حداقل نصف ارسالاشونو حذف میکردیم، آی من تا صبح خنده کنم!!! آلاله: ای بابا میزنن بن میشیم بدون دلیل حذف کنیم، مدیریتو ازمون میگیرن رضوانه: آها فهمیدم! همه ارسالاشونو میذاریم در حالت در انتظار تایید(مخصوصا ارسال های آقای مجید املشی و آقای Elenor ) هیچ وقت هم تایید نمیکنیم! آلاله: Likeeeeeeeeeeeeeeee خب حالا به دور از شوخی ازتون میخواستم که واقعا نظراتتون رو بگید فقط خواهشا التماسا! حریم ها شکسته نشه(ان شاءالله) مدیران این تالار گفتمان بزرگان ما هستند و نمیخوایم هیچ توهینی بهشون بشه اما میخوایم یه خرده خواسته هامونو بگیم دوستان خواسته هاتونو بگید الان بهترین فرصته ![]() مسئولین دارن به حرفامون گوش میدن ما کاربرا: ![]() مسئولین : فعلا یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۴, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با سلام
(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۳)فاطمه خانم نوشته است: ما زندگیمون رو تعطبل کردیم باز نتونسیم رضایت ملت رو جلب کنیم . بنده توی این ارسال همین حرف رو زدم فقط چون به شوخی و خنده گفتم کسی جدی نگرفت (۲۷/دی/۹۲ ۲۰:۳۹)در جستجوی سختی نوشته است: اگر سه روز جای مدیران و ناظران بودم (که همینطور مشخصه ناظر بودم اما حالا موضوع رو جدی مطرح می کنم واقعاً ناظران و مدیران این تالار صبر و تحمل زیادی دارند چون در اکثر موارد وقتی پستی ویرایش یا حذف میشه مورد هجمه و توهین قرار می گیرند بنده وقتی ناظر بودم به خاطر حذف پست های تکراری یا ویرایش مطالب ناشایست دیگران مورد توهین قرار می گرفتم اما در هر صورت مهم نیست چون اون موقع برای رضای خدا حاضر بودم این حرف ها رو تحمل کنم یکی دیگه از مشکلات ناظران و مدیران این هست که به سختی می توانند اظهار نظر کنند نه از سر تنبلی یا اینکه بخواهند از زیر کار فرار کنن چون هم به چشم دیگه ای بهشون نگاه می کنند و فکر میکنند که این طور اشخاص همه چیز تمام هستند درصورتی که اینجوری نیست ناظران و مدیران هم مثل بقیه کاربران عصبانی می شوند، ناراحت می شوند اما باید ساکت بمونند بنده با اینکه حدود شش ماهی میشه که ناظر نیستم اما به خاطر اینکه کسی بهم متلک نگه مجبورم کمتر توی تاپیک ها کمتر شرکت کنم اما باز هم از نیش و کنایه دیگران در امان نیستم من از همه کاربران محترم درخواست دارم که کمی وجدان و انصاف داشته باشند و توقع بیجا از این عزیزان نداشته باشند اینجا کسی دنبال نفع مادی نیست هیچ مسئولی داخل تالار حقوق نمی گیره که بخواد در قبالش پاسخگو باشه پس بهتره کمی در خواسته هامون تجدید نظر کنیم حتی اگر خواسته به حقی باشه با تشکر |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
راستی دوستان به عنوان این تاپیک هم یه نگاهی بیاندازند بد نیست... قرار بود در این جا پیشنهادات مطرح بشه...
پ ن: قبل از اینکه تهمتها هجوم بیاره باید بگم منظورم از دوستان فقط برادران بود...
|
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱۹:۰۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
خب عجله دارم برای گفتن... دارم میرم... غلط املایی بود ببخشید
... مخصوصا آقا وحید روش خیلی فکر کنه: خانم یکی از پیشنهاداشون در مورد اهل سنت این بود: هفته ی وحدت بود .میرفتم تالار سنی ها و دعوت میکردم همکاری 2 تالار داشته باشیم .با هم دوست باشیم.حداقل سعی میکردم . [/font] خب پیشنهاد خوبیه... من یه کم بهش شاخ و برگ می دم... ببینید مخصوصا تو این ایام وحدت میتونیم با همکاری عایشه(اگر برگردد) و یا دوستان دیگر اهل تسنن دست بگذاریم روی مشترکاتمون و حداقل در این امور به نتایج واحدی برسیم... من خیلی بعید می دونم این بحث ها ادامه پیدا کنه شما سنی بشوی و یا ایشان شیعه... هرچند انصافا تاثیر خودش را گذاشته و میگذاره... [font=Tahoma] ولی چه خوب بود تو این ایام... بیاییم در مورد مشترکاتمون (مثل اخلاق حسنه رسول خدا از منابع شیعی و سنی ) بحث کنیم... چهره هایی که هر کدام از مذاهب از رسول خدا ارائه می دهند... در همین ها هم بحث هایی میتواند شکل بگیرد ولی با هدف رسیدن به یک نقطه مشترک و نه غالب شدن در بحث.
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۰:۴۴ توسط help me.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
نظرای بعضی کاربرا خیلی خوب بود. من که خودم هیچوقت این مسئولیت رو قبول نمیکردم چون واقعا سخته و صبر وحوصله میخواد از همین جا به همه مسئولا و ناظرای گران خدا قوت عرض میکنم.
ولی نظر خودم رو فی البداهه میگم ( وقت ندارم در موردش فکر کنم ) با توجه به بحثای داغی که گذشت در مورد رفتار کاربرا و.... من خودم دو سته از کاربرا رو اینجا اخراج میکردم یا معلق، تا زمانی که رفتارشون رو عوض کنن. 1- کسایی که خیلی سخت میگیرن و از بس همه چی رو پیچیده میکنن و سخت میکنن باعث میشن یکسری کاربرایی که تازه نفس هستن یا... از تالار دل زده بشن و برن و اون یکم معرفت و شناختی رو که گاهی از بعضی تاپیکا میگرفتن رو از دست بدن(خیلیا مثل من دلشون به تالار تو فضای مجازی خوشه و جای سالمی رو سراغ ندارن که برن ، هم استفاده کنن و هم خسته کننده نباشه براشون ) 2- کاربرایی که خیلی راحت و بی پرده شوخی میکنن و حرفشون رو میزنن و خیلی وقتا بجای بحث کردنای منطقی بحث رو به حاشیه میکشونن و نمیذارن تاپیاکا روال عادی خودش رو طی کنه و به نتیجه برسیم یا خیلی راحت به اعتقادات و صحبتای بقیه توهین میکنن و کلا ادمای عصبی هستن . بدلایلی که خودمم نمیدونم از استفاده کردن از شکلکها معذورم .... |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۳)فاطمه خانم نوشته است: خیلی دلم می خواست جواب تک تک کاربرها رو با دلیل بگذارم متاسفانه وقتش نیست . فاطمه خانوم عزیز تو این تاپیک اگر خدایی نکرده بخواد دلی شکسته بشه،،،،دیگه ذره ای ارزش نداره ![]() ( به فاطمه خانوم بودمااااا!) به دل نگیرید حقیقت اینه که هرشخصی یه اخلاقی داره و همین یونیک بودن اونو یه آدم خاص میکنه هرکسی یه مدل رفتار میکنه اگر میفرمایید مدل تالار قبلا با الان فرق داشته چون آدم هایی هم که تو تالار بودن با الان فرق داشتن دلیلی نداره ما همگی مثل هم باشیم ![]() اما در مورد اون حس روحانی که به نظرتون قبلا تالار داشته و الان نداره!،،،،یعنی منظورتون اینه که ما که اومدیم این حس روحانی رو از بین بردیم؟ ![]() آبجی راحت باشید تعارف نداریم که! شوخی کردم . . . در کل به نظر من الان تالار بیداری هر روزش داره بهتر از دیروز میشه حداقل اینو تو این چند ماهی که عضو تالار بودم فهمیدم . . . خب دوستان ادامه پیشنهادامو بگم؟ ****به نظرم موقعی که هر شخصی عضو میشه همون موقع ثبت نام یه سری گزینه براش در نظر گرفته بشه که در هنگام ثبت نام تو تالار توانایی هایی که داره علامت بزنه و در ضمن علایقش هم بگه(مثلا اونم چند تا گزینه بذاریم که علامت بزنه و بشه آماری متوجه شد) بعد از اینکه اینکارو بکنه مدیران بعد از ثبت نام هم علایقش رو میدونن تا حدی و هم توانایی هاشو و میشه(اگر امکانش باشه) پیامی از طریق خود سیستم سایت براش فرستاده بشه که توش عنوان تاپیک های مرتبط با علاقش توش باشه و بره اونجاها نظراتشو و تجربیاتشو بگه(البته این کار برای مسئولان فنی نیاز به کار زیادی داره برنامه نویسی میخواد!) ولی تو زمان صرفه جویی میشه برای توانایی ها هم میشه پیام درخواست همکاری فرستاده بشه فعلا یا حق
|
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
قبل از هر چیزی باید بگم که اگه بخواین بیداری اندیشه رو با بقیه ی تالار های مذهبی مقایسه کنید توی بقیه ی تالار ها صمیمیت و رفاقت بین کاربران با خودشون و ناظران به پای اینجا اصلا نمیرسه.
یعنی شما میرید توی یه تالار دیگه مدیران و ناظراشون انگار کیف میکنن که پز مدیریتشون رو بدند و پست هاتونو حذف کنن بعد هم با لحن اداری یه جمله زیر پست حذف شده بنویسن که ما هم بعله! ولی خداروشکر توی بیداری این موارد شاید کمتر از ده درصده ، که باید از مدیران و ناظران عزیز تشکر کرد. اما در مورد موضوع این تاپیک: حرفهایی که دوستان زدن خیلیاش درسته. مثلا حضور بعضی از ناظران و مدیران عزیز خیلی کم احساس میشه که فکر میکنم دو تا علت داره: 1.کمبود وقت به خاطر وظایفی که در تالار دارند 2. احساس خاص! ![]() حالا احساس خاص چیه؟ اینه که مثلا من فکر میکنم وقتی ناظر شدم دیگه با بقیه فرق دارم و باید نوشته هام تحت شدیدترین موارد امنیتی و خیلی کنترل شده باشه! که من اینو قبول ندارم. البته باید یه مقدار صبر و تحمل زیاد بشه ولی نه این که از نظراتشون در تاپیک ها بی بهره باشیم. مثلا خود من از وقتی کاربر فعال شدم خیلی از چیزهایی رو که تو ذهنمه نمینویسم چون فکر میکنم برام افت داشته باشه! ان شا الله که فقط همون مورد اول درسته! من هم اگه ناظر بشم ( که فعلا وقتشو ندارم!! ) از یکی دو تا از ناظرین محترم فعلی تالار(که اخلاق و لحن صحبت خیلی خوبی دارن و حوصلشون زیاده) الگو میگیرم و سعی میکنم مثل اونها عمل کنم.البته یه سری ایده ها و فعالیت هایی هم توی سرم هست که میخوام انجامش بدم ولی بدون ناظر یا مدیر بودن اجرایی شدنش ممکن نیست ، سعی میکنم اونها رو عملی کنم. |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۱۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است: ( این --> (۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)سید ابراهیم نوشته است: پ ن: قبل از اینکه تهمتها هجوم بیاره باید بگم منظورم از دوستان فقط برادران بود... (۲۸/دی/۹۲ ۲۰:۰۳)help me نوشته است: بدلایلی که خودمم نمیدونم از استفاده کردن از شکلکها معذورم شاید کسی برداشت بد بکنه یا به گناه بیفته. اینا الان تیکه ان؟؟؟! ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۵۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۱۸)Tishtar نوشته است: اینا الان تیکه ان؟؟؟!اره برادر خوبم تیکه اندددددددددددددددددددددد.......... تیکه انداختن شاخ و دم نداره. دوستان واقعا بیاین یه خورده به درون خودمون نگاه کنیم ...البته حقیقی نگاه کنیم همین تاپیک ............تاپیک فوتبال..............تاپیک محرم نامحرم......تاپیک التماس دعا...........اون تاپیک فتوگرافی های من کسی تا حالا به این فکر کرده بین این همه تاپیکهای علمی و دینی و ....با سطح اطلاعاتی بالا چرا این تاپیکها این قدر بازدید کننده دارن؟؟ چرا خود من هر لحظه به این تاپیک ها سر میزنم؟ یه پنج دقیق افراد انلاین رو ببینید هیچ ثانیه ای پیدا نمیشه که چند نفر در حال مشاهده این تاپیک ها نباشن واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟تا حالا بهش فکر کردین؟ این نشان دهنه صمیمیته .......تاپیکی که میتونی بیای راحت بدون داشتن چهارچوب دیدگاهی خاص بنویسی...یعنی حرف بزنی ما ها وقتی توی تالار(خونه) بیداری اندیشه جمعیم دوست داریم باهم حرف بزنیم ..دوست داریم هم دیگر رو دوست داشته باشیم... دوست داریم با هم دیگه شوخی کنیم بگیم بخندیم .از کارای هم ایراد بگیریم ......به دور از نگاه به رنگ هاااااااا ابی قزمز سبز مشکی نارنجی هر رنگی که هستین یا هستیم دوستان به وضوح داره دیده میشه که ما داریم خوانواده شدن رو میطلبیم...و باور میکنیم...چون خود حقیقیمون رو برداشیم اوردیم اینجا....با خود حقیقیمون داریم مینویسیم....با همون لحنی که همیشه توی یک خانواده حرف میزنیم... چطور تو یه خانواده ب دور از تمام دغدغه های روزانه شب میطلن که حتما دور هم جمع بشن همدیگر رو ببینن از احوال هم اگاه بشن... اینجا هم ما با زدن این تاپیک ها و این همه شوق بازدید و پست داریم به نیاز (حب ) خودمون جواب میدیم... (یه چیزی تعریف کنم ما تو بسیج دانشگاهمون به جانشین خواهر که از دوستامون هستن میگیم مامان) خوانواده یعنی دور هم بودن...........برای هم مهم بودن ..........دلخوری هاااااااااااااااااا اشتی هاااااااااااااااااااااااااااا دوست داشتن هاااااااااااااااااا من چیزی بنام مدیر و ناظر و ...اینجا نمیبینم من داداش اول دوم وسوم و ابجی بزرگ و ابجی .... میبینم |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای سلامتی مدیران تالار | Agha sayyed | 77 | 35,030 |
۲۴/اسفند/۹۶ ۲۲:۲۲ آخرین ارسال: ali1455 |
|

) از یکی دو تا از ناظرین محترم فعلی تالار(که اخلاق و لحن صحبت خیلی خوبی دارن و حوصلشون زیاده) الگو میگیرم و سعی میکنم مثل اونها عمل کنم.