|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 33 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #321
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۳۳)مجید املشی نوشته است: سلام بله دقیقا درسته...اگه فرد تمام درس هاش رو بلد باشه میتونه این ها رو تهییه کنه نکنه های تستی،میانبرها،وکلا روش های مختلف رو یاد بگیره |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #322
|
|||
|
|||
|
فردا نتایج اولیه ارشد میاد دوستان التماس دعا داریم. |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #323
|
|||
|
|||
|
یادش بخیر چه دورانی بود
![]() توصیه من به دوستان این هست که اصلا استرس نداشته باشید و به خدا توکل کنید وقتی شما تلاشتونو کردید دیگه بقیشو بسپارید به خدا... هر چی به صلاحتون باشه اتفاق میفته جایی که من الان هستم با هدف قبلی 180 درجه متفاوته ولی الان راضیم و خدا رو هم شاکرم. سر جلسه بیخود به خودتون استرس ندید چون به راحتی تست هایی که بلدید رو میتونید بزنید و هیچ فرقی با قبل کنکور نداره. در ضمن پیشنهاد میکنم(اگه تبلیغ نشه!) کتاب زرد تخصصی قلم چی رو حتما در این ایام بگیرید و تست هاشو بزنید خیلی کمک میکنه (حتی اگه زیاد درس نخوندید) |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #324
|
|||
|
|||
|
دوستان التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #325
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #326
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان اگه مجاز شدن حتما اعلام کنن
![]() دوستانی که التماس دعا ازشون داشتم فعلا نگهدارین برای کمتر از یکماه دیگه ![]() |
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۳ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #327
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان خیلی ممنون ازتون بابت دعا.
![]() امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد. بچه هایی که کنکور دارید بشینید بخونید و تا کنکور تالار نیاید ![]() راستی من مجاز شدم . لعنت به هرچی کنکوره. |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #328
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۰۶ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #329
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم منم مجاز شدم. من فقط 20 روز درس خواندم. فکر کنم بزارم برای سال بعد... |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #330
|
|||
|
|||
|
من در مرحله دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد م هستم اما از خوشی و سایر مسایل کاری باز کنکور کارشناسی ارشد دادم در رشته علوم سیاسی الان رتبم ۴۱ شده اصلا نمیدونم چیکار کنم ??? قصد ادامه تحصیل در این رشته ندارم اما گولم میزنه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,591 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,239 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)