کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR
۲۱:۵۴, ۲۷/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۰۵ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: bes01.jpg]
.
[تصویر: 08.jpg]
.
سلام .

برادر ELENOR با 36 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند.
این هم صندلی داغ آقای ELENOR ...
بفرمائید بنشینید برادر ....
.
[تصویر: hotcheirelenor.gif]
.
.
  • لطفا پست های با مضمون اعتراضی (به بسته شدن مبحث یا محرومیت یا ... ) در این تاپیک ارسال نفرمایید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، شیدا ، نرگس مهدوی ، Farzaneh ، میم.حسین.الف ، انتصـار ، هادی... ، مجید املشی ، آفتاب ، مصباح ، السا ، سیمرغ ، Agha sayyed ، MohammadMeraj ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، MAHDI59 ، عشقم کربلا ، محمد حسین ، صبا ، Mohammad Trust ، nasimesaba ، Mahdy2021 ، ELENOR ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، azade ، Night_World ، m.hossein ، حسن.س. ، mahdy30na ، Hadith ، nafas ، سرباز ولایت ، N.Mahdavian ، fafa*

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۸, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
5 مورد از شکل هایی که به ذهنتون میرسه رو بگید در واقع این شکل رو کجاها میشه دید؟
میخواستم بگم ده مورد بهتون تخفیف دادم
[تصویر: 87705000882820014211.png]

مثلا:
-چشم خرچنگ
-کیف پول خورد زنانه
-ادم مریخی
.....

سوال دوم

با در بطری نوشابه چه کارهایی میشه انجام داد؟
5 مورد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، السا ، دل خسته ، azade ، سدرة المنتهی ، ELENOR ، nasimesaba ، mahdy30na ، آفتاب ، مجید املشی
۰:۳۰, ۲۹/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۳ ۰:۳۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #32
آواتار
  • اعتماد ب نفستون زمانی ک کاربرساده بودین با الانی ک مدیرید چقدر تفاوت داره؟ ( مثلا وقتی کاربر عادی بودین اینجوری Blushبودین ، بعد ک مدیر شدین Cool شدین ؟ )
  • شده با ابزار مدیریتی تون کاری کنین ک بعدا پشیمون بشین و عذاب وجدان بگیرین؟ اگه بله، دنبال حلالیت گرفتنش بودین؟
  • اگه از همین امشب شما رو بکنن کاربر ساده ی ساده ، ناراحت میشین یا خوشحال؟
  • شما در حالت عادی هم کتابی حرف میزنین و برای بقیه ترسناکین ؟ Soldier :دی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، azade ، آفتاب ، سدرة المنتهی ، یاســین ، ELENOR ، Farzaneh ، nasimesaba ، mahdy30na ، مجید املشی
۰:۴۴, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
1-Whats your name!
2-elenor چرا و به چه معنا؟
3-زود جوش میارید؟
4-کی و چگونه مدیر شدید؟
5-خودتون دوست داشتید مدیر شید؟
6-چقدر دشمن شناسید؟ (حوزه و محدوده دشمن شناسی شما چقدره؟)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، آفتاب ، السا ، سدرة المنتهی ، ELENOR ، Farzaneh ، nasimesaba ، mahdy30na ، مجید املشی
۱۰:۰۴, ۲۹/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۳ ۱۰:۴۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول: 5 مورد از شکل هایی که به ذهنتون میرسه رو بگید در واقع این شکل رو کجاها میشه دید؟
چشم حلزون
چشم خرچنگ
کله ی زرافه با دو تا شاخش
دو تا سوزنی که تو جا سوزنی گرد و پارچه ای فرو شده

نقل قول: با در بطری نوشابه چه کارهایی میشه انجام داد؟
ما دبستان بودیم باهاش فوتبال بازی می کردیم Big GrinBig Grin
جا شمعی
من هدف تیراندازیشون هم می کردم ...با تفنگ بادی
کار یک پیمانه کوچک را هم می کند برای ریختن آبلیمو مثلا

نقل قول:اعتماد ب نفستون زمانی ک کاربرساده بودین با الانی ک مدیرید چقدر تفاوت داره؟ ( مثلا وقتی کاربر عادی بودین اینجوری [تصویر: blush.png]بودین ، بعد ک مدیر شدین [تصویر: cool.png] شدین ؟ )
از اول ناظر بودم .... کاربر ساده فقط دو روز بودم به نظرم

نقل قول:شده با ابزار مدیریتی تون کاری کنین ک بعدا پشیمون بشین و عذاب وجدان بگیرین؟ اگه بله، دنبال حلالیت گرفتنش بودین؟
ما معمولا بارها و بارها تذکر می دهیم ... اکثر کارها هم قابل بازگشته ... اگر دوستی اعتراض کند و به جا باشد من یا مدیر کل بر می گردونیم ....

نقل قول:اگه از همین امشب شما رو بکنن کاربر ساده ی ساده ، ناراحت میشین یا خوشحال؟
خوشحال ... چون سرم خیلی شلوغه و به کارهای دیگم می رسم

نقل قول:شما در حالت عادی هم کتابی حرف میزنین و برای بقیه ترسناکین ؟ [تصویر: soldier.png] :دی
خیر ...این طور نیست
در دنیای مجازی چون همه چیز ممکن است دروغ باشد به این شکل عمل می کنم

نقل قول: 1-Whats your name!
ارسال 15 همین تاپیک

نقل قول: 2-elenor چرا و به چه معنا؟
ارسال 4 همین تاپیک

نقل قول: 3-زود جوش میارید؟
خیر
نقل قول: 4-کی و چگونه مدیر شدید؟
بعد پخش شدن مستند ظهور من جدا و آقای mahdy2021 جدا هر کدوم به اقای بیداری اندیشه پیشنهاد زدن تالار رو دادیم
پیشنهاد من یک ویژگی هایی داشت و پیشنهاد mahdy2021 یک ویژگی هایی ... آخر سر پیشنهاد ایشون قبول شدن و تالار رو زدند و ما هم این جا ثبت نام کردیم و چند روز بعد آقای بیداری اندیشه مسئولیت انجمن های مخفی رو بر عهده ما گذشتن

نقل قول: 5-خودتون دوست داشتید مدیر شید؟
من آن زمان دوست داشتم تالار راه بیافتد و دچار مشکل نشود .... مدیر و ناظر و غیره فرقی نمی کرد ... تالار هم کلا 20 تا سی تا کاربر فعال داشت

نقل قول:-چقدر دشمن شناسید؟ (حوزه و محدوده دشمن شناسی شما چقدره؟)
مهم ترین دشمن هر کس خودش است و من هنوز خودم رو کامل نشناختم ...اول راهیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Farzaneh ، یاســین ، azade ، nasimesaba ، mahdy30na ، Agha sayyed ، السا ، میم.حسین.الف ، Havbb 110 ، مجید املشی ، fafa*
۱۱:۳۶, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام و عرض خسته نباشید برای وقتی که میزارید جواب میدین
چون بیشر سوالا رو دوستان پرسیدن ، یه چندتایی رو در خدمت شما هستیم( البته سوالات رو مشترک اماده کردم)
  1. سرانه مطالعه شما در روز و یا ماه ؟
  2. چرا ایجا فعالیت میکنین؟
  3. هدفتون از روز اول که ثبت نام کردین چی بود؟
  4. باتوجه به اینکه این تالار بیشتر بر روی گفتمان محوری هست ، نظرتون درباره مطالب سلسله گونه چیه؟ مفیده و یا نه؟
  5. نظرتون درباره ارامش ، امسال تالار در ایام غدیر چی هست، ایا ماهیت مباحث اشکار شده و یا اینکه کسی دیگه دنبال مباحثه و ... نمیاد و روش عوض شده!
  6. بنظر شما الان دشمن روی فیلم (سینمایی سریال ) سرمایه گذاری کرده یا کارتون( انیمه و انیمیشن)[/b]
سوال بود بازم ولی...
یک جمله بسازید بی زحمت که این عبارات توش باشهBlush
عالم( به کسر لام) ، مهد ، دنیا ، مادر ، چادر

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، nasimesaba ، یاســین ، ELENOR ، Farzaneh ، السا ، مجید املشی
۱۲:۰۴, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام

واقعا خسته نباشید ، این همه جواب سوال دادن حتما سخته
خب اینم سوالات مرحله اول

1-آشپزی بلدید؟(اگه مثبته چه غذایی رو بهتر درست میکنید؟)
2-غذای مورد علاقه تون چیه؟
3-بهترین غذایی که تا حالا خوردید چی بوده؟
4-فکر میکردید رای هاتون در صدر جدول باشه اونم با این همه اختلاف با نفرات بعد؟
5-چه کتابی هست که هر چی بخونید خسته نمیشید و بازم دوس دارید مطالعش کنید؟
6-هدیه دوس دارید چی بگیرید؟
7-از کدوم شاعر خوشتون میاد؟
8-چقدر به تاریخ علاقه دارید؟

به زودی با سوالات جدید برمیگردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ELENOR ، Farzaneh ، السا ، مجید املشی
۱۲:۴۲, ۲۹/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۳ ۱۲:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:
  1. سرانه مطالعه شما در روز و یا ماه ؟
در روز بالای 3 ساعت ...که تقریبا نیم ساعت رمان است و دو ساعت اخبار و یک الی دو ساعت هم مطالعه تخصصی
نقل قول:چرا ایجا فعالیت میکنین؟
سوال بهتر این است که چرا دنبال هم چین جایی بودی که ایجاد شود که در پاسخ قبلی شرح دادم ...
مکانی برای گفت و گو پیرامون مباحث آخرالزمانی

نقل قول:هدفتون از روز اول که ثبت نام کردین چی بود؟
در پاسخ قبلی شرح دادم

نقل قول:باتوجه به اینکه این تالار بیشتر بر روی گفتمان محوری هست ، نظرتون درباره مطالب سلسله گونه چیه؟ مفیده و یا نه؟
هر کدوم جای خودش را دارد ..درست تالار گفت و گو است ...ولی الزما باعث نمی شود طرح های دیگر از ارائه مطلب درش جایی نداشته باشد .... اتفاقا نحوه های جدید از گفتمان و ارائه زاده می شود

نقل قول:نظرتون درباره ارامش ، امسال تالار در ایام غدیر چی هست، ایا ماهیت مباحث اشکار شده و یا اینکه کسی دیگه دنبال مباحثه و ... نمیاد و روش عوض شده
نمیدونم Dodgy
ولی خوب قوانین تالار نسبت به پارسال هم عوض شده و دیگر هم چون بحث هایی احتمالا نخواهیم داشت
از طرفی شاید برادران اهل تسنن به خاطر موضوعات منطقه و حمله داعش دیدشون نسبت به لازمه ی بحث های آن چنانی، بازخورد ها و نتایج احتمالی آن تغییر کرده است
نقل قول:بنظر شما الان دشمن روی فیلم (سینمایی سریال ) سرمایه گذاری کرده یا کارتون( انیمه و انیمیشن)
انیمه و انیمیشن

نقل قول:ک جمله بسازید بی زحمت که این عبارات توش باشه[تصویر: blush.png]
عالم( به کسر لام) ، مهد ، دنیا ، مادر ، چادر
دنیا هر روز، چون مادری عالمان را در زیر چادر مهد کودک خود به بازی می گیرد.

نقل قول:-آشپزی بلدید؟(اگه مثبته چه غذایی رو بهتر درست میکنید؟)
خیر

نقل قول:غذای مورد علاقه تون چیه؟
شیشلیک ...ماهیچه ...استیک
نقل قول:بهترین غذایی که تا حالا خوردید چی بوده؟
شیشلیک
ماهیچه
نقل قول:فکر میکردید رای هاتون در صدر جدول باشه اونم با این همه اختلاف با نفرات بعد؟
فکر نکردم بهش اصلا ...
نقل قول:چه کتابی هست که هر چی بخونید خسته نمیشید و بازم دوس دارید مطالعش کنید؟
هم چین کتابی برای من وجود ندارد ...ولی باید نسبت به قرآن این چنین بشویم ..من هنوز به این درجه نرسیدم
نقل قول:-هدیه دوس دارید چی بگیرید؟
فرقی نمی کند ... مادی باشد خودم تلاش می کنم به دست می آورمش
معنوی هم باشد باید لایقش باشم و گرنه به دردم نمی خورد ولی دعای عاقبت به خیری پدر و مادر رو با هیچ چی عوض نمی کنم
نقل قول:از کدوم شاعر خوشتون میاد؟
مولوی
نقل قول:چقدر به تاریخ علاقه دارید؟
خیلی ... مثلا مستندی در مورد تاریخ دموکراسی داشتم می دیدم خیلی برام مسحور کننده بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Farzaneh ، یاســین ، Agha sayyed ، Hadith ، السا ، میم.حسین.الف ، مجید املشی ، fafa* ، mahdy30na
۱۴:۲۶, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

از هر چه بگذریم
سخن النور خوش تر است ...

*نوشته بودی که برخی کتابها را چند بار مطالعه میکنی ،چرا ؟ متن را متوجه نمیشوی و یا با هر بار خواندن مطالب جدیدی را کشف میکنی ؟

**فکر میکنی چقدر تالار (مطالب و کاربران ) بر روی مسیر پیشرفت و زندگی خصوصی ات تاثیر داشته ؟ ، وچقدر شما بر روی تالار (مطالب و کابران ) تاثیر گذاشتی ؟

***این بخش تحت نظارت در قدیم و تحت مدیریت فعلی چقدر بر روی روحیاتت تاثیر گذار بوده ؟ آیا سرّی زندگی کردن و مخفی بودن را دوست داری ؟

****بنظر خودت مدیر موفقی بودی و اگر قرار باشد به خودت از 100 نمره بدی چند میدی؟

***** در زندگی برون تالاری جدی و رسمی هستی و یا نه ،شوخی و جدی را باهم تلفیق میکنی ؟

فعلا چیز دیگری یادم نمی آید ، تابعد ...Wink

موفق باشی و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ELENOR ، nasimesaba ، Hadith ، السا ، مجید املشی ، Farzaneh ، mahdy30na
۱۴:۳۷, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:*نوشته بودی که برخی کتابها را چند بار مطالعه میکنی ،چرا ؟ متن را متوجه نمیشوی و یا با هر بار خواندن مطالب جدیدی را کشف میکنی ؟
برخیشون به دلیل فهم بیشتر است مثل کتب اخلاقی
برخیشون به دلیل تحقیق مجدد است مثل کتب روایی
برخیشون به دلیل دوست داشتن داستان آن داستان است مثلی برخی رمان ها

نقل قول:فکر میکنی چقدر تالار (مطالب و کاربران ) بر روی مسیر پیشرفت و زندگی خصوصی ات تاثیر داشته ؟ ، وچقدر شما بر روی تالار (مطالب و کابران ) تاثیر گذاشتی ؟
روی زندگی خصوصیم تاثیر زیادی نداشته تالار هم یک بعدی از زندگیم هست که جای خودش را دارد و برای اهدافی که برای خودم دارم انگیزه های بیشتری را فراهم می کند
نقل قول:این بخش تحت نظارت در قدیم و تحت مدیریت فعلی چقدر بر روی روحیاتت تاثیر گذار بوده ؟ آیا سرّی زندگی کردن و مخفی بودن را دوست داری ؟
من سری و مخفی زندگی نمی کنم ...با رعایت مسائل امنیتی زندگی می کنم ...
مثال می زنم ...دانشگاه امام صادق در آخرین مرحله مصاحیه به خونتون هم میان ... من تا زمانیکه حکم و معرفی نامه نشون ندادند راشون ندادم ...ولی خیلی ها این کار رو می کنند ... من هیچ موبایل و کامپیوتری رو نمی فروشم ...خیلی ها می کنند
این ها رعایت کردن مسائل امنیتی است
ربط زیادی به تالار هم ندارد
عقل سلیم حکم می کند
نقل قول:بنظر خودت مدیر موفقی بودی و اگر قرار باشد به خودت از 100 نمره بدی چند میدی؟
هیچ نظری ندارم جدا ... چون معیارش مشخص نیست
نمره رو وقتی می دهند که کلیدی وجود داشته باشد
در این حوزه و نحوه مدیریت هم همان طور که می دونید نظرها خیلی متفاوت است

نقل قول:در زندگی برون تالاری جدی و رسمی هستی و یا نه ،شوخی و جدی را باهم تلفیق میکنی ؟
معمولی هستم ... نه خیلی شوخ و نه خیلی جدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، nasimesaba ، Hadith ، Agha sayyed ، السا ، میم.حسین.الف ، مجید املشی ، Farzaneh ، mahdy30na
۱۴:۴۲, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
1. دانشگاه امام صادق درس میخونین؟؟! ( اوووووه WinkBig Grin )
2. معدل دیپلم؟! Cool
3. و این که از بین مستند های تالار به نظرتون کدومش بهترینه؟ Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، السا ، مجید املشی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]