کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدوم شوهر خوبه؟
۱۲:۱۳, ۱۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه.
این مدتی که نبودم خیلی توی نت میگشتم.
درباره این که جوونای ما کجا گیرن که ازدواج اینقدر سخته؟
دیدم خیلی از بچه ها گیرن.
گیر کسانی که دارن به خاطرش زندگی هاشون رو تباه میکنن و اون ها وجود خارجی ندارن.
عکس های زیر رو میشناسین؟

[تصویر: q1txreywl3fprumpsc06.png]

یکیش افسر مین جان گو ئه تو یانگوم که عااااشق یانگوم بود.
یکیش جومونگ افسانه ایه که عاشق سوسانو بود.
یکیش اون افسره است تو سریال سرنوشت که عاشق خانوم دکتره میشه.
یکیش هم بازیگر نقش دکتر لی تو بیمارستان چونا ست که عاشق خانوم دکتر قصه میشه.
چند تا چیز توی همه اینا مشترکه که باعث میشه دخترای ما عاشق اینا بشن.
بی تعارف بگم...
پسرهای بازیگر کره ای هم به خاطر ژنتیکشون و هم به خاطر این که مجبورن به جای سربازی کمربند سیاه تکواندو داشته باشن، اکثراً خوش هیکلن.
لزوماً لخت نمیشن که هیکل شیش تیکه شون رو به نمایش بذارن، از روی لباس هم خوش اندامیشون مشخصه.
همه شون توی فیلم ها پسرهای مغروری هستن که به دخترا محل نمیذارن، اما ناگهان عاشق یه دختری میشن که اولش هم ممکنه بچزوننش، اما بعد از 20 تا 50 قسمت بلاخره میگیرنش.
صحنه های محرک جنسی توی فیلماشون نیست.
نهایتاً دست دختر رو توی فیلم میگیرن.
اما...
یه امای گنده...
چی میشه که دخترای ما عاشق اینا میشن؟
چی میشه که دخترای ما زندگیشون فنا میشه به خاطر اینا، بدون این که خودشون بدونن؟
من به شما میگم...
چند تا موضوع توی این مساله دخیله...
یکی حرفهای عاشقونه ایه که نویسنده روزها و هفته ها در موردش فکر میکنه و مینویسه که اینا تو فیلم بگن.
یکیش موقعیت هاییه که نویسنده خلق میکنه که اینا اون حرف ها رو توش بزنن.
اکثراً این ها عشقشون رو جلوی ضلع سوم مثلث به دختره ثابت میکنن.
خوب معلومه که هر دختری باشه خوشش میاد.
نکته بعدی اینه که اینا توی فیلم ها واسه عشقشون فداکاری میکنن.
یعنی توی فیلماشون اکثراً توی یه نقطه ای از فیلم از خودشون میگذرن که عشقشون راحت باشه.
شاید همین موضوع باعث بشه که عشقشون هم طولانی بشه، اما جذاب میشه.
نکته بعدی ای که باعث میشه این فیلم ها تاثیر بذارن، موسیقی فیلم هاشونه.
موسیقی های آرام و بسیار تاثیر گذار که در کنارش شعرهایی خونده میشه که واسه ما که کره ای بلد نیستیم شبیه زمزمه میمونه.
دلیل دیگه اینه که مردهای داستان های کره ای دنبال روابط جنسی نیستن و دختر فیلم رو واسه خودش میخوان.
همین باعث میشه که تمام دخترها چنین مردهایی رو آرزو کنن.
همه این ها باعث میشه سریال های کره ای بین مردم محبوب بشن.
علی الخصوص بین دخترها.
تا اینجاش که چیز جدیدی نبوده و همه این ها رو میدونستیم.
من از خانومای تالار یه سوالی داشتم.
مجرد و متاهل فرقی نداره.
شما بین شخصیت های خیالی که نویسنده ساعت ها و شاید روزها وقت برای خلقش گذاشته، و حضرت علی (علیه السلام) کیو برای ازدواج ترجیح میدین؟
آدمی که واقعاً وجود خارجی داشته و سر تا پا عشق به همسر بوده.
تمام شجاعت هایی که کره ای ها توی فیلماشون نشون میدن که با شمشیر میزنه، طرف 10 دیقه بعد میفته رو زمین، به گفته آقای رحیم پور ازغدی منصوب به امامان ما بوده.
آدمی که خدا واسه خلق کاراکترش وقت گذاشته.
همه مون میدونیم که با پاسخ ما، امام علی یا افسر مین جان گو نمیاد خواستگاری ما...
اما خواهشاً پاسخ بدین که دوست دارین همسر ایده آلتون چه طوری باشه؟
این رو هم در نظر بگیرین که شاید اگه همسر امام علی بودین، زیاد از خونه بیرون نمیرفتین و واقعاً باید رعایت تمام اصول اسلامی رو هم میکردین.
متاهل ها پاسخ بدن که دوست دارن همسرشون شبیه کی باشه؟!
وقتی این روزا به روضه های ایام فاطمیه گوش میدم، از صمیم قلب عشق به همسر رو میتونم تو رفتارها و گفتارهای ایشون و حضرت زهرا حس کنم.
چطور بدون این که فیلمش رو ببینم، میتونم عشق سرشار بین این دو رو درک کنم؟!
من مطمئنم که اگه صدا و سیما اندکی شعور داشت و سریالی با موضوع رفتار علی ابن ابی طالب در خانواده میساخت، دخترها عاشق چنین شخصیتی میشدن.
وقتی دخترها عاشق چنین شخصیت هایی بشن، مسلماً مردها هم تلاش خواهند کرد که خودشون رو به اون کاراکتر نزدیک کنن.
به خدا قسم اگه داستان زندگی این دو رو کره ای ها ازش فیلم بسازن، همه میخکوب تلویزیون میشن.

پ.ن:
شهادت دلخراش حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به پیشگاه همسرشون تسلیت میگم.
بقیه ائمه اولادشون هستن و فکر نمیکنم کسی به اندازه علی ابن ابی طالب غصه دار این مطلب باشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، Silence ، mohammad reza ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، سدرة المنتهی ، Ali#59 ، عقیق ، السا ، azade ، انتصـار ، mahdy30na ، مجنون العباس ، یاســین ، sarallah ، افشین ، بیداری12 ، عشقم کربلا ، faateme-313 ، آیات ، nasimesaba ، معلم

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۵۳, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱:۴۹)فرشته مهربون نوشته است:  ما از این تاپیک نتیجه میگیریم که اگر خاستگار دختری علی ابن اب طالب علیه السلام بود باید ردشان کرد!
چون اگرچه ایشون بسیار مهربان بوند اما چیزی که ایشون از همسرشون می خواستند برای ما ممکن نیست.
همون جومونگ خیلی بهتر است Big Grin

نخیررر

ما نتیجه میگیریم نه تنها علی(علیه السلام) را نشناختیم و نشناساندیم....

بله جومونگ و هزارتا کوفت و زهرمار را کردیم الگو و کردیم در دل و جان دخترانمان....

و پسرهایی را تربیت کردیم که مه تنها بویی از علی نبردند بلکه دماغشان راهم بالا نمتوانند بکشند و البته دخترانی که فقط بلدند ریاضی حل کنند!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، رکن الهدی ، مجید املشی ، عقیق ، faateme-313
۱۳:۰۷, ۱۵/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱۳:۱۳ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #32
آواتار
وکیل مدافع های زینب خانم اگر اجازه بدن ایشون خودشون صحبت کنند Big Grin

آیا وقتی می خواهیم برای نوجوانان خودمون تصویر کنیم که شما حاضری علی ابن ابی طالب (علیه السلام) شوهر شما باشن به شرطی که پنجمی بچت سقط بشه و میخ توی پهلوی تو فرو بره ؟ پاساژ نری . درس نخونی . آیا این طرز شناسایی دادن از طرف شما درسته ؟
همه گل و بلبل رو برای سوسوانو و جومونگ تصور کردین بعد برای همسر علی ابن ابی طالب (علیه السلام) اینها رو تصویر کنیم ؟این طرز نوشتن از طرف شما درسته که مدام حرف خودتون رو هم تکرار می کنید و پشمون هم نیستید ؟!!!!!!!!
حالا مقایسه رو درنظر نگیریم !!!!!!!!!
شما الان داری دفاع می کنید یا حمله می کنید Big Grin

دوم هم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) پس چطوری رفت و آمد می کردند ؟ ایشون بعد از شهادت پدرشون هر روز سر قبور شهدای احد می رفتند ؟ پس همه کور بودند ؟ یا اصلا ایشون نمی رفتند ؟HuhHuhچطوری هیچ کس ایشون رو ندیده ؟ یا بهتره بگیم هیچ کس جرات نکرده ایشون رو تصویر کنهHuh
چرا نتیجه های عجیب و غریب می گیرید اینقد؟!!!

(۱۵/اسفند/۹۳ ۱:۵۳)mahpare نوشته است:  نخیررر

ما نتیجه میگیریم نه تنها علی(علیه السلام) را نشناختیم و نشناساندیم....

بله جومونگ و هزارتا کوفت و زهرمار را کردیم الگو و کردیم در دل و جان دخترانمان....

و پسرهایی را تربیت کردیم که مه تنها بویی از علی نبردند بلکه دماغشان راهم بالا نمتوانند بکشند و البته دخترانی که فقط بلدند ریاضی حل کنند!
قبله مسلمان راست است خانم گرامی !
همه باید دنبال حقیقت بروند . حق هم که از باطل مشخص است .
به پسرها و دخترها توهین دست جمعی انجام دادید . مراقب رفتارتون باشیدDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، ترنم ، اسکای ، ehsanagiyan
۱۶:۱۷, ۱۵/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #33

من یه سوالی داشتم.
معلم عربی ما میگفت امام زمان که بیان، برای حضرت عیسی (علیه السلام) جشن عروسی برگزار میکنن.
خیلی جاها هم شنیدم که ایشون خودشون هم که بیان ازدواج میکنن.
شاید برای چندمین بار و شاید هم برای اولین بار.
همسر این عزیزان هم از بین دخترای همین کره خاکیه دیگه.
یعنی یکی از ماها.
حالا موضوع اینه که اگه کسی قرار باشه زن امام زمان بشه، نمیتونه تصور کنه که امام علی اومده خواستگاریش؟
خیلی چیز عجیب غریبی نیست.
نکته مهم اینه که زمان امام علی (علیه السلام) یه زن کامل هم بوده، اما زمان ائمه دیگه، این زن کامل وجود نخواهد داشت.
شاااید خدای نکرده و زبانم لال، هر کسی که قرار شد زن امام زمان بشه، بشه مثل جعده.
نمیشه؟؟!!
بشه مثل زن نوج یا زن لوط...
بلاخره لازمه که خودمون رو ارتقا بدیم.
این برداشت من از این تاپیکه.
ضمن این که این برداشت شما از نوشته های ایشون بود که فکر کردین ایشون گفتن اگه زن امام علی (علیه السلام) میشین حتماً باید 5 امین بچه تون سقط بشه.
من اینجوری گرفتم که "حاضرید با سن کم و به هنگام بارداری بازم برای شوهرتون چنین از خودگذشتگی ای بکنین؟"
ضمن این که کسی که به پسرش وصیت میکنه، "سعی کن نه کسی زنت رو ببینه و زنت کسی رو ببینه" فکر میکنم خودش هم به این موضوع واقفه و به زن خودش هم چنین عقیده ای داره.
مشکل اینه که ما این کارها و خانه نشینی و حجاب زن ها رو بد میدونیم.
دانشگاه رفتن اونقدر نشانه شخصیته، که الآن همه ضد دین و زشت میدونین که تصور کنین حضرت زهرا (سلام الله علیها) دم به دقیقه بیرون از خونه نبودن.
معیارهامون عوض شده.
قبول کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، faateme-313 ، بیداری12 ، زینب خانوم
۱۶:۳۰, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
وای خانوم ام ابیها بلاخره یکی پیدا شد مطلب دستش بیاد
بعله اگه حضرت علی علیه السلام نبودن خانوم فاطمه زهرا بی همسر می ماندن وبرعکس...
اما امامان دیگه امون مگه از همین زنان خوب جامعه همسر نگرفتن؟
چطور تو چیزای دیگع خودمون رو مقایسه کنیم ولی به اینجا که میرسع کسی لیاقت نداره حرف نزنهSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، زینب خانوم
۱۶:۵۸, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
نقل قول:
  • سرکار خانم اسکای که معتقدین حضرت زهرا پوشیه نمیزده و از خونه هم بیرون میرفته و اگه شرایط پیش میومده تو برف هم قدم میزده!
مرحمت کنین یه حدیث، تنها یه داستان و نمونه از مطرح شدن قد و بالا و رنگ پوست و مدل چشم و ابروی حضرت زهرا (سلام الله علیها) بیارین تا من اسمم رو به قلیدون تغییر بدم.

فکر کن امام علی (علیه السلام) بیاد خواستگاریت...
دیگه این که یه نمونه همه چی تمومه و ایرادی نداره که...
این که دیگه نمیخواد براش تاپیک بزنیم و رفتار با زن ها رو بهش یاد بدیم.
شما بفرمایین، حاضرین 9 سالگی هم نه، 18 سالگی باهاش ازدواج کنین و تا 27 سالگی 4 تا بچه بیارین و خودتون تو خونه آشپزی رو انجام بدین و کور هم که اومد دم در خونه تون چادر سر کنین؟
حاضرین به خاطر شوهرتون که علی ابن ابی طالبه، تشریف ببرین جلوی در که میخ فرو بره تو پهلوتون و بچه 5 امتون سقط بشه؟

این دقیقا صحبت های صاحب این تاپیکه و منو مخاطب قرار داده !

اما چیزایی که شما گرفتید و من نگرفتم !

نقل قول:من اینجوری گرفتم که "حاضرید با سن کم و به هنگام بارداری بازم برای شوهرتون چنین از خودگذشتگی ای بکنین؟"
ضمن این که کسی که به پسرش وصیت میکنه، "سعی کن نه کسی زنت رو ببینه و زنت کسی رو ببینه" فکر میکنم خودش هم به این موضوع واقفه و به زن خودش هم چنین عقیده ای داره.
مشکل اینه که ما این کارها و خانه نشینی و حجاب زن ها رو بد میدونیم.
دانشگاه رفتن اونقدر نشانه شخصیته، که الآن همه ضد دین و زشت میدونین که تصور کنین حضرت زهرا (سلام الله علیها) دم به دقیقه بیرون از خونه نبودن.
معیارهامون عوض شده.
قبول کنیم.

عجب . ایشون که سوال منو جواب ندادن پسر کامل چه جور پسریه! بگذریم .

کمتر از 18 سال بارداری های مکرر، زن رو ضعیف میکنه . با طرح سوالات این مدلی فکر نمیکنید که دختر بیچاره بترسه و فکر کنه زن فقط برای زاییدنه .

چجور میشه نه کسی زن ادم رو ببینه و زنت کسی رو ببینه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

طبق کدوم منبع و احادیث؟ مطمئنید ؟

عجب . سال 2015 هستیم . شرمنده خانومی حامله هست . ببخشید ، غلط کرد ، اشتباه کرد اما گفتن باید سزارین بشه .

وا مصیبتا که خانومی باید دانشگاه بره تا دوره های تخصصی جراحی و پزشکی رو طی کنه . ببخشید ضد دین عمل کرده . چون باید هر روز بره دانشگاه. شوهرش هم بی شعوره . چون پول نداره و خانومش مجبوره هر روز با اتوبوس بره دانشگاه .راننده اتوبوس بالاخره موقع پول گرفتن نگاش به خانوم میفته . غلط کرد این شوهر که گذاشته خانومش بره دانشگاه . ضد دین عمل کرده . مرد دیوانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تازه باید پوشیه رو هم برداره موقع کاراموزی یا جراحی چه میدونم !!. یه موقع قیچی و سوزن تو شکم مریض باقی نمونه . ای وای همه هم که تو اتاق عمل خانوم نیستن . !!

تازه خانوم دندانپزشک رو یادم رفت . دختر بی حیا !!

خانوم معلم ها رو کجای دلم بزارم .

***********************************************************************************

واقعا متاسفم که میایید ابرو درست کنید . چشمو کور میکنید . اما هنوز مصرانه فکر میکنید چه ابرویی شده !!!!

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، ehsanagiyan
۱۷:۲۲, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام.

استاد ما تو کلاس فرهنگی می گفت حضرت زهرا سلام الله علیها طوری پوشش داشتند که کسی اگه ایشان را می دید نمی دونست صورت حضرت به کدام طرفه!!! یعنی نمی توانست تشخیص بدهد حضرت رو به ایشان ایستاده اند یا پشت. یا وقتی راه می رفتند چادرشان روی زمین قرار می گرفت.
حالا این سوال شده بود برای یک نفر که خانم چادرشان خاکی می شد که!!!

ایشون همون کسی هستند که وقتی وارد محشر می شوند نداداده می شود که همه چشم هایتان را فرو اندازید که فاطمه سلام الله علیها می خواهند عبور کنند!

خداییش چقدر تحقیق کردیم در مورد همین نوع پوشش ایشان. خود بنده که هیچی. ولی باور دارم تماما. خیلی خوبه زن هیچ مردی رو غیر شوهر خودش نبینه. خیلی خوبه در تیررس نگاه جستجو گر هیچ مردی نباشه. به نفعشه تماما.به نفع زندگیشه و به نفع جامعه و فرزندان و...

یکی دیگه از اساتید می گفت نگاه به نامحرم باعث بداخلاقی میشه! حالا چرا بعضی دختران ما این طور رفتار نمی کنند و یا حتی منکر اون می شند باید چه کرد؟ بالاخره هرکسی هر طور که می تونه باید فرهنگ درست اسلامی رو رواج بده.

بازم ازتون تشکر می کنم زینب خانم. دختران ما باید بفهمند که ارزشمندی اون ها و حتی نفع اون ها تو دینمدار بودنه.

دوستم که حلقه صالحین داشت برای چند تا دختر بچه می گفت: یکیشون حتی نمی دونست حضرت زهرا کیه!!!!!!

بعضی وقت ها احساس وحشت می کنم. چون می دونم به نوبه خودم هیچ کار خاصی برای معرفی درست دین به دیگران نکرده ام. همش فکر میکنم اگه بمیرم خدا حتما بازخواستم میکنه و...

درحدیثی از معصوم(فکر می کنم امام عسگری علیه السلام) که به سخن هرکس گوش کنی به تحقیق او را عبادت کرده ای. اگر او از جانب خدا باشد، خدا را عبادت کرده ای واگر ازجانب شیطان باشد شیطان را عبادت کرده ای.

ماها که معصومین علیهم السلام را ندیده ایم. ولی سخنانشان هست که گوش کنیم. وقتی چشم های پر شده از ترکیب صورت فلان هنر پیشه چه طور می خواهی حالی بمونه برای گوش کردن موعظه یا خوندن چند حدیث و روایت؟! تا یادمون بمونه ما باید خدا را توجه داشته باشیم و عبادت کنیم!

چشم رو باید کنترل کرد. گوش رو همین طور تا گرفتار طاغوت نشیم. ولی این کارو نمی کنند. چون عده ای حلاوت و زیبایی سخنان ایشان را نچشیده اند.بنده دنیا شدیم چون الگو نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون حدیث وروایت نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون مبلغ نداریم یا کم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا چون ابتکار در تبلیغ نداریم؟؟؟؟؟؟؟
یا نمی تونیم زیبایی سخن ایشان رو به جوونمون انتقال بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟

بله. کسانی مثل بنده کم کاری می کنند که جو فرهنگی ما این شده که حق وباطل رو با هنرمندی و جذابیت به خورد مردم می دهند و با پنبه سر می برند. جنگه نرم دیگه!

خانم زینب خانم بازم تشکر.

خدا زیاد کنه زحمت کشان فرهنگی رو به اون ها سلامتی بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، زینب خانوم
۱۷:۳۰, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱۶:۵۸)اسکای نوشته است:  این دقیقا صحبت های صاحب این تاپیکه و منو مخاطب قرار داده !

اما چیزایی که شما گرفتید و من نگرفتم !

عجب . ایشون که سوال منو جواب ندادن پسر کامل چه جور پسریه! بگذریم .

کمتر از 18 سال بارداری های مکرر، زن رو ضعیف میکنه . با طرح سوالات این مدلی فکر نمیکنید که دختر بیچاره بترسه و فکر کنه زن فقط برای زاییدنه .

چجور میشه نه کسی زن ادم رو ببینه و زنت کسی رو ببینه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

طبق کدوم منبع و احادیث؟ مطمئنید ؟

عجب . سال 2015 هستیم . شرمنده خانومی حامله هست . ببخشید ، غلط کرد ، اشتباه کرد اما گفتن باید سزارین بشه .

وا مصیبتا که خانومی باید دانشگاه بره تا دوره های تخصصی جراحی و پزشکی رو طی کنه . ببخشید ضد دین عمل کرده . چون باید هر روز بره دانشگاه. شوهرش هم بی شعوره . چون پول نداره و خانومش مجبوره هر روز با اتوبوس بره دانشگاه .راننده اتوبوس بالاخره موقع پول گرفتن نگاش به خانوم میفته . غلط کرد این شوهر که گذاشته خانومش بره دانشگاه . ضد دین عمل کرده . مرد دیوانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تازه باید پوشیه رو هم برداره موقع کاراموزی یا جراحی چه میدونم !!. یه موقع قیچی و سوزن تو شکم مریض باقی نمونه . ای وای همه هم که تو اتاق عمل خانوم نیستن . !!

تازه خانوم دندانپزشک رو یادم رفت . دختر بی حیا !!

خانوم معلم ها رو کجای دلم بزارم .

***********************************************************************************

واقعا متاسفم که میایید ابرو درست کنید . چشمو کور میکنید . اما هنوز مصرانه فکر میکنید چه ابرویی شده !!!!

.

سلام.
اینقدر خودتو اذیت نکن عزیزم.....Heart
بیخیال....Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، ehsanagiyan
۱۸:۲۵, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
خانوم اسکای اروم خواهشا اروم...کسی دعوا نداره که
شما هرجور خودت می پسندی زندگی بفرمایید...
اینکه زنی خوشبخته که نه مردی او را ببیند ونه او مردی حدیث از خود خانوم فاطمه زهراس...مصداق بارزشم خودشون هستن
شمام می تونی بگی این ماله عهد دقیانوسه..باشه نظر شماست
ولی زندگی ایمه الگوی اول واخر تاریخ بشریته ...یعنی خدا شرایطشون رو طوری قرار داده که برای همیشه باشن نه فقط زمان خودشون...
شما اصل مطلب رو رها می کنی میری هرچی سوتفاهم داره پیدا می کنی
شما لازم نیست۹سالگی ازدواج کنی چون قرار نیس ۱۸سالگی فوت کنی
مطلبی که شما باید دریافت می کردی که نکردی اولویت مادر شدن بود که الان برای دخترای ماکارو درس و خوش گذرونی بیشتر اولویت داره
هیچ دختری تا حالا تو اخبار نگفتن از دانشگاه نرفتن یا سرکار نرفتن مرده!!گفتن؟من که نشنیدم
پس نفرمایید عین نان شب واجبه اگه نره عقب افتاد ه بدبخته
چون من واقعا به این نتیجه رسیدم این همه دختر تحصیلکرده از ۱۰۰۰جور دانشگاه دادیم بیرون ..اصن اساسی فرهنگمون رفته بالا؟؟؟نه فقط توقعات واوهام دخترای ما زیاد شده همین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم
۱۹:۲۸, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱۸:۲۵)رکن الهدی نوشته است:  شما لازم نیست۹سالگی ازدواج کنی چون قرار نیس ۱۸سالگی فوت کنی

مگه حضرت زهرا میدونستن که قراره 18 سالگی فوت کنن؟؟
ولی دلیلی که الان برای بچه ها میارن که مثلا زود ازدواج کنین اینه که مثلا میگن حضرت زهرا 9 سالگی ازدواج کردن شما هم یاد بگیرید!!نمیگن که قراره 18 سالگی فوت کنید.!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan
۲۰:۴۴, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
نقل قول:ولی زندگی ایمه الگوی اول واخر تاریخ بشریته ...یعنی خدا شرایطشون رو طوری قرار داده که برای همیشه باشن نه فقط زمان خودشون...

نقل قول:اینکه زنی خوشبخته که نه مردی او را ببیند ونه او مردی حدیث از خود خانوم فاطمه زهراس...مصداق بارزشم خودشون هستن
شمام می تونی بگی این ماله عهد دقیانوسه..باشه نظر شماست

من واقعا نمیدونم چجوری باید نوشت .خسته شدم از بس تو این تاپیک شوهر شوهرSmileSmileSmile مطلب گذاشتم تا بگم منظورم چیه.

مگه نمیگید که زندگی ائمه الگوی اول و اخر تاریخ بشریت هست .

خیلی خوب من مجدد مثال میزنم . فرض کنیم در جامعه ای هستیم که زنی نه مردی میبیندش و نه اون مردی رو میبینه.
در این جامعه ، خوشحال میشم بدونم چجوری یه خانومی که مجبور به جراحی هست باید رفت و امد داشته باشه ؟ یه خانومی شکر خورد ، غلط کرد دندون درد داشت ، شماها ببخشیدش ، مسواکشو خوب نمیزد Smileباید بره دندونپزشک .
طبق چیزایی که شماها میگید پس تو این جامعه زنی نباید بره دانشگاه . چون بالاخره مردا میبیندش. دندونپزشک زن که نداریم . مرد هم که باید اون پوشیه رو بزنه کنار ، بتونه دندون رو درست کنه . الان اون خانوم دقیقا باید چکار کنه ؟

اگر تحصیلات زن هم بدرد نمیخوره . پس یه کلاس اکابر بزارن در حدی که بتونه پولای آقاشو بشمره Smile. خوب بازم تا اکابر بخواد بخونه نیاز به یه معلم زن هست . حالا اون معلم خانوم مجبوره بیاد بیرون . بالاخره شاید بچه داشته باشه . شوهری گذاشته این خانوم بره سر کار . الان حکم اون مرد میشه اعدام دیگه .

پوشیه هم باید جاهایی برداره . دست و پا گیره .

من سوال ساده ای پرسیدم . چجوری میشه زنی نیاد از خونه بیرون پس ؟ بازم میگم طرح سوال این تاپیک اشتباهههههههههه. همش هم وکلا دارن توجیه میکنن . تفسیر میکنن .

متاسفانه این تاپیک زد چشم رو ناقص کرد .ابرو هم بیریخت شد .

نقل قول:هیچ دختری تا حالا تو اخبار نگفتن از دانشگاه نرفتن یا سرکار نرفتن مرده!!گفتن؟من که نشنیدم

زن های زیادی بودن که به خاطر نبود یک دکتر ، سر زایمان مردن . زن های زیادی هستن که به خاطر بیسوادی ، تا پسر بدنیا نیارن فکر میکنن زن نیستن . برو یه سر بهزیستی . واست متاسفم که پیگیر وضعیت زنان از اخبار هستی . پس گوش هاتو محکم تر بگیر که نشنوی . دخترانی هم بودن که با رفتن به دانشگاه فهمیدن نباید زیر حرف زور مردان قبیله شوهر کنن . تهش خودسوزی کردن . گوش هاتو محکمت بگیر .

خوش باشید تو این تاپیک شوهر شوهر وای وای !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، ehsanagiyan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]