|
#پنجمین تولد تالار - متشکرم از ...
|
|
۱۷:۴۳, ۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
خیلی از کاربران خوب تالار با ارسال هاشون و با مباحث خوبشون به بالا بردن سطح آگاهی ما کمک کردند و حضور موثر و همیشگی در تالار داشته اند...
برخی از کاربران فعال زحمات شایانی را برای بخش های مربوط به فعالیتشان متقبل شده اند و از هیچ تلاشی جهت ارتقا سطح کیفی تالار دریغ نکرده اند . . . خیلی از عزیزان همسنگر با پست هاشون ، با تاپیک هاشون و ... کلی به ما تلنگر زدن ، کلی باعث بیدار شدن ما شدن (ان شاءالله) ، باعث کلی خیر شدن. خیلی ها با مطرح کردن سوال هاشون و دغدغه هاشون،باعث شدن که ما جواب خیلی از سوال هایی که به ذهنمون هم نرسیده بود رو بریم دنبالش و ... خیلی ها هم دارن پشت صحنه کار میکنن.برای زیبایی تالار ،برای اماده بودن فضای تالار،برای نظم تالار،برای مسائل فنی تالار و ... از همه عزیزان ، از همه همسنگرهای عزیز تشکر می کنیم.و دعا می کنیم که عاقبت به خیر بشن. خیلی از این عزیزا الان دیگه به تالار سر نمی زنن ، ان شاء الله که هر جا هستن سلامت و موفق باشن. شما هم اگه می خواید از کسانی تشکر کنید بسم الله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۴, ۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۴ ۲۱:۴۱ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام بر شما خوبان
واقعا جای قدر دانی داره تلاش بعضی دوستان چه کاربر عادی ، چه فعال و چه مدیر و ناظر تشکر از عزیزانی که مطالب خوبی و کاربردی و مفید قرار میدن، تشکر از عزیزانی که بحث میکنن، اما بدون توهین و تمسخر و جدال جای بعضی از دوستان هم که دیگه تو تالار نیستن خالیه از دوستای عزیز تالاریم هم سپاسگزارم که به موقعش گوش منم پیچوندن و تشر زدن بهم و من از این کارشون لذت میبرم ![]() و یه تشکر هم میکنم از عزیزانی که وقتی کاری دارم بهشون پیام میدم و جواب نمیدن و تا مدتها این شکلی میشم ![]() ![]() ![]() و با زمانی بسی طولانی تبدیل میشم به : ![]() البته الان دیگه بلد شدم ناراحت نشم از این جواب ندادن های بعضی از بزرگواران ولی از دوستان توقع ندارما ... از ما گفتن بود حالادعا کنیم برای هم : ان شاءالله خداوند هادی همه مون باشه و رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ یا علی / التماس دعا |
|||
|
|
۰:۱۷, ۱۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
در خدمتتون هستیم با سری دوم تشکر ها
![]() ![]() جای زینب خانوم، مامان ِ زهرا کوچولوی گل واقعا خالی ... البته الان دخترشون دیگه خانومی شدن واسه خودشون ![]() واقعا ی وقتایی حرف ِ دل میزدن ... نوشته هاشون بوی "مامان" میداد ![]() در عین بلند بود متنهاشون، و در عین اختلاف نظری ک همیشه بین هر دو نفری هست، محتوای نوشته هاشونو دوست داشتم و خوب توصیف میکردن اوضاع جامعه رو و راه حل ارائه میدادن ...این گل ها تقدیم ب زینب خانوم ![]() ![]() ![]() تشکر بعدی اختصاص داره ب جناب ِ حسن.س. و همچنین جناب مهدی سینا و جناب میم.حسین.الف و جناب عبدالرحمان ؛ محتوای تاپیک ها و پست هاشون ی وقتایی سنگین بوده برام، اما واقعا مفید بوده، لازم میدونم تشکر از این بزرگواران تشکر سوم، از جناب ِ مجید املشی هست بخاطر ِ کمک های فراوانی ک کردن ب ما توی این تایپک و البته بقیه تاپیک هاشون.و فیلم های مناسبی ک وقت میذاشتن و ب ما معرفی میکردن ؛ البته صبوری و سعه صدرشون توی تاپیک های داغی ک ب وجود اومده بود قبلترها و ناراحتی ها و سوء تفاهم ها رو خیلی منطقی و با آرامش جواب میدادن توی تاپیک ادامه دارد . . .
|
|||
|
|
۴:۰۷, ۱۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
فقر، روز را بی اندیشه گذراندن است...
به نام خدا سلام دوستان از همگی که مارو تحمل میکنن کمال تشکر رو دارم، ان شاء الله اندیشه بیدار باشیم. یا علی |
|||
|
|
۵:۳۲, ۱۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
تشکر از : همه کاربران محترم تالار از بلنگوی تالار اعلام میکنن تعداد کاربران: 10,756 عضو در تالار ![]() البته دوستانی که باعث رشد اول تالار و بعد باعث ترقی دوستان شدن و این وسط بنده هم چیزهایی رو از این دوستان یاد گرفتم جا داره از دوستانی هم یاد کنیم که پیش ما نیستن تو تالار ولی باقیات و صالحاتشون همیشه برامون هست تشکر خاص از داداشام و خواهران گرامی که در این مدت بدون هیچ چشمداشتی کمک کردن و هر سوالی بود با هرچند تاخیر اما پاسخ دادن تشکر خاص هم از محمد گل با طرح هاش که حال و هوای خاصی به ادم میده برای ورود به تالار با این هدرهای قشنگش. دوستان ببخشین که اسامیتون رو نگفتم ولی به اینجا سر بزنین در انتها تشکر از همه دوستان که این برادرشون ساختن و تنهاش نزاشتن ![]() |
|||
|
|
۲:۴۹, ۱۱/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۴ ۳:۵۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
مرخصی میگیرم میام اینجا ارسال میزنم مثل این شاگردا که موقعی که برف میامد میرفتن یواشکی حیاط مدرسه برف بازی (البته شما دهه هفتادیا نمیدونید چی میگم .... متاسفم براتون>>آنتی تز آنتی نوستالژی) من قبلش از میلاد.ر تشکر کنم چنان میره تو قالب سخنگو خانوادشو هم تحویل نمیگیره ادمین ها برادرای خوبین و با جنبه خدا حفظشون کنه محمد خیلی سرش شلوغه سید ابراهیم که شهره شهره به حسن اخلاق با خانمش پس منم ازش راضیم مجید املشی هم که چهره فرا سیاره ایه سایته بعدا براتون برند ساز میشه ادمیرر هم پسر خوبیه (برخوردی باهاش نداشتم) حسن عزتی هم که جزء پدربزرگای اتاق مدیرانه و بسیار خونسرد نُظار هم برادراشون خوبن عمدتاً ولی خب درهمن و همه اینا بخاطر سید ابراهیمه...هرچه فریاد دارید بر سر سید ابراهیم بکشید دکتر سفیدچیان هم که خیلی مخلصیم خادم الامام هم که از سایت خودش استفاده میکنیم علی هم که از نوابغ و نوادر سایت بود ... متاسفانه بخاطر سید ابراهیم ها از دستش دادیم .... همون فریاده رو دوباره سرش بکشید محمد تراست از معدود بنفش هایی هست که میخوامش ولی احتمالا قبل ازدواج مثل حیدر شهید میشه البته بشرطی که از قارون تبری پیدا کنه (جدی)دیگه خیلی وارد جزئیات نمیشم داستان میشه برای جزئیات لیست تموم شد (پاکت منو بدید برم) در لیست افراد آنلاین پنهان و آشکار هم دوستان دیگری هستن واقعا وجودشون برای سایت نعمته ولی برای خانوادشون نعمت ترن ما اعضایی داریم که حقیقتا شناخته شده نیستن ولی چون اخلاقشون سیاست دنیوی نبوده الحمدلله جلو نیومدن و در پشت پرده خدمت میکنن و ... چند نفر از همکارا تو این چند ماه واقعا کمکم کردن برای حرکتمون بصورت جداگانه و ویژه ازشون تشکر میکنم (هر کسی نمیتونست جایگاهشون رو تحمل کنه و ادامه بده ...دمشون گرم انسان های خاصی هستن >> رندان شب زنده دار که صاحب نفسانند) ... موقعی که همه تنهام گذاشتن به هر دلیل (و این به خاطر بدی من بود و خرابکاری برخی افراد حقیقتا شقی) این ها بودن که کمکم کردن و منم نباشم این کارو میکنن و برخیشون هم بدون اینکه مثلا من بدونم کمک میکنن همچنین تشکر میکنم بخاطر وجود برخی دشمنان نادان که وجودشون برای ما خیر بود البته نه بنا به خواستشون ... طرف به تنهایی روزی 10 تا کاربری میسازه بعد میاد میگه وای از مطالب تالارتون تشکر میکنم تازه وارد تالار شدم و ... بعد یهو خاطره میگه برای سال 91 و وایِش میشه هووووی ضمنا از اهالی نتی که در این چند سال باهاشون چایی خوردیم و زدیم تو سر و کله هم و ... اهالی سایت آنتی و چندتا سایت و تالار دیگه که من با همشون دوستم و هیچ کینه ای ازشون ندارم و اونا هم احتمالا ندارن ... دوست دارم برگردیم به دوران 4 5 سال پیش ...هیچ چیزی مثل رفاقت و دوستی نمیشه (این پاراگراف رو با موسیقی فیلم شجاع دل "ترک شماره 11 " و با صدای استاد رائفی تو ذهنتون پخش کنید و بخونید خیلی حال میده) در آخر هم تشکر میکنم از خانواده محترم رجبی و اهالی خیابان الوند و کریس بولتون و تیمش بسه زنگ کلاسمون خورد من رفتم ____ اگر بچه های خوبی باشید اپیزود دوم تشکر هم میرسه ...شایدم در اوج خداحافظی کنم با تاپیک |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام بر بزرگواران
در موج جدید گرایش به مهدویت که از چند سال پیش شروع شد، خیلی ها حضور داشتن. همانطور که حتما شما هم دیدید با تغییر جهت وزش باد دیگر از برخی خبری نیست و محو شدن. مشخص شد که عده ای صرفا موج سوار بودند و دنبال نان! امروز تا حدی موج خوابیده و این شاید خیلی خوب نباشه ولی فهمیدیم که هر کسی دنبال چه بوده. چه سایتها و چه شخصیتها الان موج گرایش به آمریکا روی بورس است! تشکر میکنم از کسانی که در این سالها خالصانه برای امر ظهور حضرت تلاش کردند و صرفا موج سوار و جوگیر نبودند. خوشبختانه این تالار و بسیاری از کاربرانش از این دسته هستند. اسم کسی رو نمی برم چون ممکنه فراموش کنم ولی در این سالها افراد زیادی در تالار زحمت کشیدن که شاید الان حضور نداشته باشن افرادی که مستند ساختن یا ترجمه کردن. مقالاتی نوشتن یا مطالبی خلاصه کردن.کارهای گرافیکی و رادیو انجام دادن. و همه اینکارها رو انجام دادن که دیگران رو بیدار کنن من از همه تشکر میکنم و امیدوارم خداوند اجرشون رو بده و همچنان تحت هدایت خودش جلو بریم در پایان هم از مدیران تشکر میکنم که چنین فضایی رو برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مهدوی و روز فراهم کردن. من نتونستم در این سالها با برخی فضاهای مشابه ارتباط برقرار کنم. حس میکنم اینجا بی آلایش تر و جدی تر بوده و هست |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام به همه بزرگواران ..میخواستم از آقا مجید املشی تشکر کنم که منو با تالار آشنا کرد و خیلی هم اینجا زحمت میکشه....
وهمچنین تشکر میکنم از همه فعالان در رادیو بیداری که عالی بود...و همه کسایی که اینجا زحمت میشکن... یه تشکر دیگه از کسایی من اینجا آگاه کردن حالا چه با دعوا چه با ملایمت .......... تشکر میکنم از سید ابرهیم و خانوم شیدا و...... |
|||
|
|
۸:۱۷, ۱۲/آبان/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من تشکر میکنم از خانم یاسین که واقعاً پست های خیلی مفیدی دارن و من از خوندنشون لذت میبرم.
چه در زمینه سبک زندگی و طب سنتی... و چه در زمینه مسائل قرآنی. از آقای محمدصدرا هم متشکرم که توی تاپیک برجام تمام تحلیل های عقلی و رسمی برجام رو که در مخالفت با برجامه می آرن. در واقع یک تاپیکه و بیان تمام مضرات برجام. از آقای مهدی سینا هم بابت پست های جالبشون تشکر میکنم. |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۲/آبان/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خسته نباشید خدمت همه زحمتکش های تالار و همه اون هایی که برای انجام در عرصه جنگ نرم دغدغه دارن و تلاش بی شائبه دارن (چه توی تالار چه هر جای دیگه)...یه عذر خواهی خیلی بزرگ به همه اعضا بدهکارم بخاطر اینکه علی رغم رنگم فعالیت لازم رو نداشتم تو تالار...والبته میشه گفت دلیل عمده ی اون شروع زندگی متأهلی بود و مساله ازدواجم که با وجود دادن آرامش به زندگیم دغدغه های فکری زیادی با خودش آورد(البته از نوع خوبش) و خلاصه اینکه سر آدمو شلوغ میکنه ازدواج (علی الخصوص تو چند ماه اول)...ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــخب من هم مسلما تو این تالار از خیلی ها خیلی چیزها یاد گرفتم و مطمئنا تو زندگی بیست و چند ساله مجردی این مدتی که با تالار و اعضاش آشنا شدم و توش فعالیت می کردم بهترین دوران زندگیم بود... (الحمد لله علی کل النعمة و الحمد لله علی کل حال)تشکر فراوان از همه اون هایی که تو این چند وقت باعث ترقی و رشد روحانی و معنوی مون شدن( تو لحظه های نابم خیلی دعاشون می کنم) اسم نمی برم از دوستان که گمنام بمانندو فیض گمنامی رو ببرند)در پناه حضرت مادر سلام الله علیها روز به روز بهتر و سریع تر مراحل رشد و ترقی روحانی رو طی کنید تا به سر منزل مقصود رسیم...
یا مـــــــــ ا د ر!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه | mohamad | 90 | 13,438 |
۷/اسفند/۰۴ ۲۱:۴۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| #پنجمین تولد تالار - خاطرات من ... | سخنگو | 39 | 19,545 |
۲۰/آبان/۹۴ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... | سخنگو | 7 | 4,189 |
۱۶/آبان/۹۴ ۴:۴۲ آخرین ارسال: soora |
|
| #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... | سخنگو | 4 | 2,939 |
۱۴/آبان/۹۴ ۰:۰۷ آخرین ارسال: پرنیان |
|
| #پنجمین تولد تالار - بهترین سرصفحه ی تالار به نظرم ... | سخنگو | 17 | 29,717 |
۱۲/آبان/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

![[تصویر: Logo_5th_Birthday_www_bidari_andishe_ir.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8219927384/Logo_5th_Birthday_www_bidari_andishe_ir.jpg)

ولی از دوستان توقع ندارما ... از ما گفتن بود حالا