|
محرمیت برای ازدواج ...
|
|
۱۵:۰۹, ۲۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام ![]() همه ما میدونیم که تشکیل زندگی و ازدواج کردن چقدر خوب و مفید هست برای شخص و جامعه و خانواده و آینده و... انسانها... و چقدر این انتخاب حساس هست و باید با درک جوانب صورت بگیره... طبیعتا یک آدم رو از همه جوانب نمیشه شناخت و هر چقدر هم که بخواهیم کنکاش کنیم باز هم فقط میتونیم قبل از ازدواج اندک شناختی از طرف مقابل پیدا کنیم... الا من رحم ربی ! طبیعتا اگر بخواهیم کاملا شناخت پیدا کنیم باید صدها سال وقت بگذاریم اما شناخت چند ماهه از طرف مشاوران ضروری اعلام شده و این شناخت در حالی که دو طرف نامحرم هستند و ارتباط دارند، رعایت جوانبش خصوصا برای مذهبی ها سخته! حالا میخوام نظرات شخصی و عمومی شما دوستان رو بدونم که تا چه حد :
تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۱۸, ۲۶/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۵ ۸:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یه پیشنهاد میخواید موقعی که داماد اومد خونه برای خواستگاری بگردینش شاید عامل انتحاری باشه!!!
وقتی انقد به داماد بی اعتمادین میخواین زندگی هم بکنید؟؟ ضمناً حالا همه فقیه ن تو تالار از من بی سواد بشنوید در ازدواج دائمی زن حق شرط و شروط در مورد رابطه فی مابین نداره ولی در ازدواج موقت ریز به ریزش قابل محدود کردنه پس از.... نترسن بعدش هم رفتن خاک بر سری دوست من مگه رفتن مجلس غیبت و تهمت؟ حلاله نوش جونشون یچیز دیگه چیز ![]() وجدانا بعضیا فیلمشونه یعنی قلبا با ازدواج موقت مخالفن میان بهانه جور میکنن که آی سوء استفاده و... یه چی دیگه چی ![]() اللهم العن 310 بعدد فضائل امیرالمؤمنین
|
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۲۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام به فاطمه عزیزم
![]() (۲۵/فروردین/۹۵ ۱۵:۰۹)فاطمه خانم نوشته است:مخالفم و توصیه هم نمیکنم (۲۵/فروردین/۹۵ ۱۵:۰۹)فاطمه خانم نوشته است: اگه انسان شریفی باشن و به معیارهام نزدیک باشن گفتگو رو ادامه میدم |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۲۶/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۵ ۷:۴۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۵ ۸:۱۸)عبدالرحمن نوشته است: حالا همه فقیه ن تو تالار از من بی سواد بشنوید در ازدواج دائمی زن حق شرط و شروط در مورد رابطه فی مابین نداره ولی در ازدواج موقت ریز به ریزش قابل محدود کردنه پس از.... نترسنبا سلام حق داره بله ولی ایا میشه تضمین کرد که هیچ کاری خلاف خواسته طرفین انفاق رخ نده؟ متاسفانه خیلیا از شروط و قواعد و احکام نکاح ( جه دائم و چه موقت ) نمیدونن و تنها چیزی که بلدن النکاح سنتی و ... و اینکه پیامبر خودش چند تا زن داشته و ... . برادر من خواهر من کمی تامل کنین و تفکر بعد این سخنان عامیانه بزنین . بازم میگم و اگه بازم لازم باشه تکرار میکنم که عقد موقت ( متعه ) ( صیغه ) برای فقط اشنایی و ... نیست . علت اصلیش چیز دیگه ای هست ، حالا بعضیا برای کارهای مشروع استفاده و برخی هم برای کلاه شرعی . شما میخوای تو این مدت چیکار کنی که میخوای متعه کنی و اشنایی بیشتر پیدا کنی؟ میخوای ببینی بانوی شما و یا اقای شما ریز به ریز جزئیاتش رو تجسس کنی؟ میخوای دستش رو بگیری ؟ باباجان مثل یه بچه خوب اخلاق و رفتارش رو خودش و خانوادش رو پسندیدی پدر و مادر و خواهر و برادرت رو بفرست باخودش و خانوادش و ... یه صحبتی بکنن و اگه معیارهای که میخوای رو داشت بری با دست گل و شیرینی خواستگاری و عقد رسمی کن و بعد هرکاری میخوای بکن . ممکنه فاطمه خانم بگن بحث به حاشیه کشیده شد ولی لازم دیدم که تذکر بدم تا شاید دوستان نگاهشون منحرف نشه . اگه اسپم میدونید حذف کنید . امام كاظم عليهالسلام به على بن يقطين كه از آن حضرت درباره متعه پرسيده بود مى فرمايد: «ما انت و ذاك قد أغناك الله عنها...» ، «تو را به نكاح متعه چه كار؟! و حال آنكه خداوند تو را از آن بی نياز كرده است» وسائل الشيعة باب 5، ح 1. |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۲۶/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۵ ۰:۰۰ توسط Islam.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول: 1. مهمترین نکته تو ازدواج این است که فرد خودش رو بشناسه و به روحیات خودش اشنا باشه! حتما تعیین کنه که از ازدواج چی میخواد. در این صورت کارش خیلی اسون میشه. مرحله ی بعد دیدن خانواده ی فرد و خودش در خانواده اش است. دیدن خانواده خیلی مهمه و خیلی مسائل رو مشخص میکنه. اینجاست که اهمیت ازدواج به سبک اسلامی خودش رو نشون میده. مرحله ی سوم هم اجازه گرفتن از پدر دختر برای چند مرحله بیرون صحبت کردن است. تا هرچقدر که لازم باشه. نهایتش دو هفته طول میکشه که این فرایند زیر نظر هر دو خانواده است و نیازی به صیغه ی محرمیت نیست. فردی که تکلیفش با خودش مشخص باشه و انتظارش از ازدواج مشخص ، با سوال های خوب و کنایه ای میتونه فرد مقابل رو بشناسه إن شاء الله. فردی که تکلیفش با خودش مشخص باشه و انتظارش از ازدواج مشخص ، با سوال های خوب و کنایه ای میتونه فرد مقابل رو بشناسه إن شاء الله. نهایتش این است که یک سفر یک روزه با دختر و مثلا مادر هاتون برید تا همدیگر رو بهتر بشناسید. اسلام به اقایون اجازه داده که زینت های خانوم رو قبل از ازدواج ببینند و حتی در اینجا هم هیچ نیازی به صیغه کردن نیست.( البته این در صورتی است که تمام حرف ها زده شده باشه و قصد واقعا ازدواج باشه و نگاه هم از روی شهوت نباشه.) از امام صادق علیه السلام سوال شد مردی که می خواهد زنی را به همسری بگیرد می تواند به موها و زیبایی های او نگاه کند؟ حضرت فرمودند: اگر در این کار قصد لذت نباشد عیبی ندارد. رسول اکرم صلی الله علیه و آله: چون خداوند به قلب کسی انداخت که با زنی ازدواج کند و از او خواستگاری کرد مانعی ندارد که به او نگاه کند. روایت از این دست زیاد هست. اما هیچجا از صیغه ی محرمیت صحبت نشده. به نظر حقیر این مسئله ی صیغه برای شناخت افراط است. نقل قول: باید طرف مقابل و خانواده اش رو ببینم. |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۲۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۵ ۱۳:۵۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت گرامیان
ابتدا تشکر می کنم از ابراز نظرات ارزشمندتون مطالب خوبی رو فرمودید که واقعا جای تعمل داره و واقعا استفاده کردم . ![]() همونطور که تاکید کردم قرار نبود مسئله متعه رو اینجا بررسی کنیم و فقط داریم راجع به دو جمله صحبت می کنیم که در پست اول ذکر کردم و می تونید ببینید ![]() رسما و شرعا اعلام می کنم بابت به حاشیه کشوندن و انحراف تاپیک راضی نیستم و تمایل دارم فقط نظر اعضا رو راجع به مطلب مورد نظر خودم بدونم . . . ضرورت مشورت با خانواده رو هم که فرمودید واجب هست و مطلب مهمی هست که درسته . برادر islam درست فرمودند منتها با تقطیع خراب شده ! درسته ! در حدیث جایی نوشته نشده که برو و با متعه دختری رو بشناس و منظورشون این بوده که متعه برای منظور دیگر هست .. . خانم ام ابیها هم که فرمودید مخالف هستید . این موردی که شما گفتید در مورد امتحان کردن هم بحث خیلی مفصلی می طلبه . اصولا کسی که بخواد همه غذا ها رو بچشه با یه غذا نمی تونه بسازه (یاد بنی اسرائیل افتادم )آدمی که چندین نفر رو دیده باشه سخت راضی میشه یا اصلا راضی نمیشه و دچار مشکل میشه . مقایسه پیش میاد و تبدیل میشه به یک مرض ! هیچ جا هم در دین به این توصیه نشده که همه رو امتحان کن و بعد یکی رو انتخاب کن !! یکی اخلاقش بهتره یکی دینش یکی پولدارتره یکی هم زیباتره ! آدم اینطوری به خودش ضربه میزنه ! در ضمن در روایتی دیده بودم که اگر در ضمن فرزند دار شدن ، زن یا شوهر به یاد کسی دیگری باشند ، فرزندشون خودفروش میشه ![]() . علاقه دارم نظر تعداد بیشتری رو از اعضا " فقط درباره پرسش خودم بدونم " ![]() ممنون که رعایت می کنید و همراهی ... |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۲۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۵ ۱۳:۵۳)فاطمه خانم نوشته است: سلام خدمت گرامیان شما خودتون عملا بحثتون حاشیه س پرسش شما قسمتی از سنت ازدواج موقته چطور فرار میکنید از اصل قضیه؟ سنت رسول خدا قابل نظر سنجیه؟ |
|||
|
۱۴:۱۴, ۲۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۵ ۱۳:۵۷)عبدالرحمن نوشته است: شما خودتون عملا بحثتون حاشیه س از اولش عرض کردم که بحث سر درست و غلطی و حرام و حلالی متعه نیست ! مشخصه که متعه برای اون که شرایط ازدواج رو نداره چی هست و حکمش هم هست . یک نفر نمی تونه ازدواج کنه متعه می کنه ! بحث من سر این هست که شما توصیه می کنید به محرمیت برای شناخت یا نه ؟ و با فردی که این کار رو کرده و به هم خورده موضوعش چه برخوردی می کنید ؟ دختر یا پسر با خانواده ی خوب متاسفانه بعد از صیغه برای شناسایی ،ازدواجشون به هم می خورده و سوال نفر بعدی این هست که شما تا حالا با کسی صیغه محرمیت خوندی یا نه !؟ طبیعتا پای آبرو درمیان هست! کسی که با جامعه در ارتباطه حرف منو باید متوجه بشه ! این جوابش چی هست ؟ شما بفرمایید به نظر من مشکلی نیست و من مورد ازدواج رو به خاطر این رد نمی کنم ! یکی هم می گه من مخالفم به این دلیل ! دیگه چرا سنگ پرتاب می کنید !؟ طبیعتا راه شرعیه ولی نتیجه اش خیلی می تونه مخرب باشه برای آینده . یا آبرو بر در سطح بین المللی! دیگه فکر می کنم واضح تر از این نمیشه گفت ! کجا می تونم فرار کنم !؟! |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۲۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۵ ۱۳:۵۷)عبدالرحمن نوشته است: شما خودتون عملا بحثتون حاشیه س بله متعه سنت رسول خداست و بعضی جاها هم حتی بحث از ضرورتش میشه در صورتی که لازم باشه. حالا ما اینجا داریم بحث می کنیم که ایا متعه برای شناخت قبل از ازدواج هم لازم هست یا نه؟ که دوستان نظرشون رو میدن. مثلا نظر من اینه که هیج جایی نیاز به این موضوع اشاره نشده و حتی اجازه دیدن زینت های خانم ها هم بدون نیاز به متعه صادر شده. همچنین فاطمه خانم می خواد نگاه عرفی رو به این مسئله بسنجه. که اگر بشنوید این اتفاق برای همسرتون قبلا رخ داده، عکس العملتون چه خواهد بود؟ اینجا بحث سر زوایای مختلف و مصداق های مختلف و کاربردی این موضوع است، و الا اصل موضوع متعه به عنوان سنت رسول الله رو که اکثرا قبول داریم. |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۵ ۱۴:۱۴)فاطمه خانم نوشته است: از اولش عرض کردم که بحث سر درست و غلطی و حرام و حلالی متعه نیست ! بله من توصیه میکنم و به همسرم هم گفتم اینو که ده تا دخترم داشته باشیم بازم همینکارو میکنیم هیچ ایرادی هم نداره انقد متعه رو محدود میکنید که عملاً حذف میشه من تو این شرایط قرار نگرفتم که ببینم دختری که قبلا صیغه شده چطور میشه ولی اگرم پسری قبول نکرد همون بهتر که قبول نکرد شوهر خوب و روشنفکر زیاده البته رو من حساب نکنید ![]() (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۴:۲۱)Islam نوشته است: بله متعه سنت رسول خداست و بعضی جاها هم حتی بحث از ضرورتش میشه در صورتی که لازم باشه. دقیقا عرف چی هست؟؟ یه روزی در کنار پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی مینویسم حرف مردم و عرف فکر کنم یه جایگاه ویژه هست مخصوص خاله زنک های مذکر و مونث کنار 310 در چاه ویل |
|||
|
۰:۵۴, ۲۸/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من فکر میکنم اون چاه ویل مخصوص کسانیه که راه میفتن و ....
من نمیدونم! شما میخواین صیغه کنین قبل عقد دائم که چی کار کنین؟ میشه این آشنایی بیشتر که بدون صیغه آدم میره ته ویل رو توضیح بدین چیه. بالاغیرتا رمزی و ... جواب ندین بذارین همه آگاه بشن و اسلام درست به همه برسه. شما که معتقدین اگه قبل از ازدواج صیغه نشه جوونا میرن ته جهنم میشه بفرمایید مگه جوونا چی کار میخوان بکنن؟ اگه بحث حرف زدنه که حلاله. مگه حرفای خاک بر سری باشه. واسه حرفای خاک بر سری هم عقد دائم در صورت پسندیدن اخلاقیات و خانواده دختر پیشنهاد میشه. اگه بحث خریده که یه روز با مامانتون و مامانش میرین یه حلقه میخرین و بقیه خرید عقد هم مفصل بعد از محرمیت انجام بدین. هر چقدم خواستین دستتون به هم بخوره و همدیگه رو نگاه کنین و .... اگه بحث مهم بودن ظاهر خانمه که کاربران دیگه گفتن که یه نگاه حلاله. ضمن این که به شخصه معتقدم اگه آدم باشه ولی از قیافه بهره ای نبرده باشه باید دو دستی چسبیدش. چون تو این دوره و زمونه آدم گیر نمیاد. اگه بحث اینه که میخواین با هم محرم باشین که برین رستوران تا ببینید چی میخوره که ضمن این که معیار بسیار چرت و قابل دو رویی ایه اما باز هم با حضور خانواده قابل حله. شما بفرمایید صیغه یکماهه قبل از ازدواج رو واسه چی میخواید؟ پ.ن منظورم به شخص شما نیست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درخواست مشاوره برای ازدواج | Islam | 34 | 10,540 |
۱/اسفند/۹۴ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| راهنمایی...ولایت معیاری برای ازدواج آری یا خیر؟؟ | fafa* | 64 | 21,900 |
۱/دی/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: Islam |
|
| تفاوت صیغه ی محرمیت با عقد در چیست؟ | sakineh110 | 29 | 24,261 |
۱۸/مرداد/۹۴ ۲۳:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟ | دیدگاه نوین | 19 | 8,975 |
۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: ـــ |
|
| پیش نیاز ها لازم و ضروری برای امر ازدواج | ELENOR | 5 | 3,086 |
۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,984 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)