|
برنامه راز + مستند ظهور!
|
|
۱۷:۵۵, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برنامه راز + مستند ظهور
مجري گري برنامه راز را جناب دكتر طالب زاده به عهده دارند. اين برنامه بعضي از شبها روي آنتن شبكه 4 سيما قرار مي گيرد! خيلي برنامه جالبيه تماشاي اون رو به دوستان توصيه مي كنم در برنامه آينده قرار است به مستند ظهور كار عبدالله هاشم پرداخته بشود. گويا مصاحبه اي هم با او (عبد الله هاشم) ترتيب داده شده از قبل كه در همان برنامه پخش خواهد شد. اين برنامه قرار است دوشنبه شب 17 مرداد ماه 1390 ساعت 15/23 دقيقه به مدت يك ساعت و نيم به صورت زنده بر روي آنتن شبكه 4 سيما برود. احتمالا كارشناس برنامه جناب دكتر شاه حسيني خواهند بود. اميدوارم مورد توجه دوستان علاقمند قرار بگيره. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۶, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
میشه ادرس سایت عبد الله ایمیل کنید مرسی
|
|||
|
۳:۱۹, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۰ ۳:۰۹)جادوگر نوشته است: اتفاقا من امشب از برنامه راز با مستند ظهور اشنا شدم انقدر کنجکاو شدم الان ساعت 3 نصف شبه از خوابم زدم مستند دانلود کنم متاسفانه سرعت پایین اجاز نمیده بابا یه کاری واسه سرعتش انجام بدیددوست عزیز بنده خودم از همین سرور در حال دانلود هستم و سرعت اتفاقا خیلی بالاست.سرعت لینک ارتباطی سرور 1 گیگ است و هر کاربر به صورت مجزا حداقل با سرعت 300 کیلوبایت در ثانیه (1.8 مگابیت) میتونه دانلود کنه به هر حال ماه رمضان است و سحرها هم مردم بیدارن و دانلود میکنن .پیشنهاد میدم 3 قسمت را همزمان بزارید برای دانلود(با استفاده از دانلود منیجر)
|
|||
|
۳:۳۵, ۲۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۰ ۳:۴۸ توسط جادوگر.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
راستی من سلام یادم رفت فعلا شب خوش
![]() ![]() سلام مقدمش تونستم دانلود کنم الان این شکلی شدم از بیخوابی تو سایت برنامه رازم رفتم کلیپ انشا الله بابا صداش کم نمیشد هنز فری نداشتم ولی اقای طالب زاده دمش گرم . برنامش عالیه من از پارسال ماه رمضون دنبال میکردم تمام 5شنبه میدم کاش از دکتر پور حسینی بیشتر دعوت کنه
|
|||
|
۲۳:۲۴, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام
بچه ها کسی برنامه 5 شنبه رو ضبط نکرده بذاره ببینیم ؟ از شانس بد ما اون شب مهمون داشتیم نتونستم ببینم
|
|||
|
۰:۳۸, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
فروم چرا پنچر شده بود؟
= sms راز چند بود؟ می خوام پیغام بدم تو ماه رمضون یه برنامه دیگه در مورد مستند ظهور و کارهای عبدالله داشته باشند + یه نفر کارشناس که پخته تر از قبلیه نظر بده - |
|||
|
۸:۱۱, ۲۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۸:۱۶ توسط shia12.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
3000045من دوبار اس ام اس دادم نمی دونم چرا ارسال نشد
البته اون برنامه رو دیدم نمی دونم چرا آقای طیب اینقدر اسرار داشتند که مستند ظهور رو بگن که برای عبدالله هاشم هست همه ی ما می دونیم که این کار 52 قسمتی رو عبدالله هاشم درست نکرده در ضمن کارهای عبدالله هاشم حداقل در ایران خیلی طرفدار نداره این رو از پست های دوستان می شه فهمید ولی خیلی خوبه که بعد از ماه مبارک می خوان یک مستند جدید رو ارائه بدن به نام arrived امیدوارم درست نوشته باشم ولی در کل برنامه خوبی بود من 5 دقیقه اولش رو ندیدم خیلی دوست داشتم اسم تالار بیداری اندیشه که اینقدر در گسترش این فیلم زحمت کشیده لااقل برده می شد و اگه ایشون منظرورم خود بیداری اندیشه هست ترجمه نمی کردن واقعا چه کسی می خواست ترجمه کنه امیدوارم که در یک برنامه دیگه بهتر رو این موضوع بحث بشه در ضمن تو سایت راز کلیپ ماهر زین رو که اون شب پخش کرد رو قرار دادند می تونید دانلود کنید |
|||
|
۸:۳۳, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
آقا منم نتونستم ببینم.اگر می تونید برای دانلود بذارید این قسمتو.من تا به حال اکثر برناه هاشو ضبط کردم.این قسمتم 10 دقیقه ی آخر رسیدم که هیچی نفهمیدم.:s
|
|||
|
۸:۵۷, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام
من برنامه ای رو که درباره مستند ظهور بود دیدم اما یه ابهامی برای من به وجود اومد مگه مستند ظهور رو نوریگا و اکرنار نساختند؟ حالا این وسط چرا همه چی به اسم عبدالله هاشم تموم شد یکی این داستان رو واسه من شفاف سازی کنه ممنون |
|||
|
۹:۴۸, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما پنج شنبه دوهفته پیش اگر راز رو مشاهده کرده بودید، متوجه می شدید.
مستند ظهور کاملا براساس یافته ها و گفته ها هاشم ساخته شده و دو جوون گل لبنانی اومدند اون رو مستند کردند و تقدیم به بشریت کردند. راستی همون پنج شنبه قبل دوهفته پیش گفت که هاشم یه سنی بوده که شیعه شده!!!! |
|||
|
۱۰:۰۵, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به نظر من برنامه راز در حال حاضر جز معدود برنامه های قابل دیدن رسانه است.اینروزا توی تلویزیون ما پر شده از فیلمها و سریالها و برنامه های بی محتوا و البته بامحتوای ضد دینی و لیبرال و غربگرا که هیچ ابائی از حمله به ارزشهای ملی و مذهبی ندارن.امیدوارم قدرت نامرئی ضد دینی حاکم بر صدا و سیما نتونه جلوی این برنامه رو بگیره و با قدرت به کارشون ادامه بدن.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,350 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,151 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,081 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,870 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,228 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,632 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,843 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|

.پیشنهاد میدم 3 قسمت را همزمان بزارید برای دانلود(با استفاده از دانلود منیجر)
تو سایت برنامه رازم رفتم کلیپ انشا الله بابا صداش کم نمیشد هنز فری نداشتم ولی اقای طالب زاده دمش گرم . برنامش عالیه من از پارسال ماه رمضون دنبال میکردم تمام 5شنبه میدم کاش از دکتر پور حسینی بیشتر دعوت کنه