|
در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟
|
|
۱۴:۳۷, ۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام. خواستم بگم من در زمینه میکس و ادیت فیلم فعالیت داشتم و برای جاهای مختلف پروژه هایی رو ساختم. با نرم افزار هایی مثل edius , پریمیر آشنایی نسبتا خوبی دارم. در هر صورت هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم.
اگه مایل بودید نمونه کارهایی که داشتم رو براتون می فرستم. یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۴, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بتپنده مترجم هستم البته آماتور
![]() یعنی مقالات انگلیسی خودم رو ترجمه می کنم حالا اگه به دردتون می خورم من در خدمتم
|
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
طراحی وبسایت
انیمیشن طراحی سه بعدی جلوه های ویژه طراحی پوستر و.... |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
من مترجم عربی هستم در برگردان فیلم ها و مستندهای عربی می توانم کمک خوبی کنم در نوشتم مقالات و ترجمه انها نیز مهارت دارم اگر نیاز داشتید خبر کنید
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام من خیلی دوست دارم در زمینه رسواسازی شیطان
و همدستاش کمکی بکنم.میتونم توکارترجمه یا ساخت کلیپ power point آموزشی،یا جستجو تو اینترنت کمک کنم. خوشحال میشم من حقیر و قابل بدونین وتوثواب این کارا شریک کنین. |
|||
|
|
۰:۳۳, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم تو زمینه ترجمه انگیسی به فارسی و بالعکس میتونم کمک کنم. تحقیق تو اینترنت هم میتونم انجام بدم.مثلا تو سایتهای انگیسی میتونم اگه مطلبی خواستین پیدا کنم. خلاصه دوست دارم تو این کار بزرگ شریک باشم |
|||
|
|
۳:۳۲, ۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۰ ۳:۳۳ توسط my little son.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام
من فارغ التحصیل طراحی صنعتی هستم و دیپلم گرافیک دارم در زمینه نقاشی و ساخت دکور هم کار کردم در ضمن عکاسی و فیلمبرداری هم کمی بلدم الان هم خونه دارم و پر از زمان خالی کاری اگر بود حتی اگه خیلی پیش پا افتاده در خدمتم |
|||
|
|
۳:۳۸, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
آقا این همه ثبت نام کردیم ... پس این چیه دیگه این وسط؟؟؟
صدبار ثبت نام کردیم آقا حرکت کنید, این صدبار
هرکسی تو زمینه ی ترجمه مهارت داره از همین الان کارش رو شروع کنه و مقالات فارسی رو به انگلیسی و بالعکس ترجمه و منتشر کنه. تو زمینه های دیگه هم به همین شکل... اگه ما بخوایم وایسیم برای مدیران و فعالان این سایت و فروم تمام عمرمون پای ثبت نام و اسم نویسی و ... تلف میشه. ![]() |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام
من در زمینه ی فتوشاپ میتونم کمک کنم |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
من در زمینه های گرافیک و ساخت وبسایت و اتوران ها می تونم کمک کنم |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
Salam
man Dar Zaminehaye Etegahdi O Ejtemaee O kheyli Chizaye Dge mitoonam Komak konam Tarjome ham mitoonam anjam Bedam Omidvaram Be khatere ENG neveshtanam mano bebakhshid YA hadeAghal Age Postam RO nemizarid Vaseye Namayesh khodetoon bekhoonidesh va age Be ye Feke O andisheye KHEYLI javoon ehtiyaj dashtid Man RO khabar konid Rasti man Dar morede Mohtavaye Bazi az Barnamehaye Shabakeye MANOTO kheyli Shaakiyam O ghasde Roshan sazi Dar morede in shabake RO daram O az oonjayi ke In barnamehaye In shabake KHEYLI por binnandast O man Ta hala jayi nadidam ke Kasi Tahlileshoon kone Khahesh mikonam Ye Forsat be man Bedid Ke khodam RO Arze konam O Be Ghasde Delam Beresam Bazam Az inke ENG neveshtam Azatoon mazerat mikham O Say mikonam POSThaye Badim Ro PARSI benevisam . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,871 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,640 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,602 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,815 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,854 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,752 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|
| محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی | خیبر110 | 71 | 34,858 |
۱۵/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: دل خسته |
|