کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت!
۱:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بسم رب الشهدا والصدّقین

سلام

روزی از قول استادِ استادِم شنیدم که میگفتند وهابی ها و اعمال ایشان یکی از مهمترین موانع تأخیر افتادن در امر ظهور هستند و فعالیت هایی فکری و تروریستی و اعتقادی و تبلیغاتی و.... آنها بیشترین صدمات رو داره در مورد واقعه ی ظهور میزنه

راستش من اونموقع خیلی نفهمیدم معنی این حرف رو و با حماقتم حتی کمی هم شک داشتم

اما:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد از آنکه یکی از خالص ترین و فعالترین رفقای خود را که کار مهمش تنها این بود که مباحث ناب شیعی و ضد اعتقاد وهابی رو به زبان انگلیسی و متعاقباً فارسی و عربی نشر بده و خودش هم به عنوان یه الگوی عملی مسلمان شیعه بیشترین مبلغ مذهب حقه ی شیعه 12 امامی بود رو به شهادت رساندند و عمق کلام استادِ استاد و حقانیت کلام ایشان پی بردم

عزم حقیر برای گرفتن انتقام این همسنگرم جذم است

انتقام واقعی در افشای کاملی پوچی و ابطال زیربنای اعتقادی فرقه ی ضاله وهابیت و اشاعه و روشنگری در سطح بسیار گسترده ی این مطلب به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی در سراسر کشور و جهان است

اما به تنهایی این مهم از عهده ی حقیر بر نمی آید

نیاز به همراهانی دارم

در چند زمینه

یک، تهیه محتوای اصلی با استفاده از آیات قرآن و منابع روایی اهل سنت و تشیع که با استفاده و استناد به آنها و دلایل عقلی محکم که برخواسته از آیات و روایات هم هست ابطال این فرقه و حقانیت تشیع اثبات بشه

و در گام بعدی تبدیل این محتواها به زبان های انگلیسی و عربی

و در گام سوم که بسیار بسیار مهم هست نشر این مطالب در سراسر کشور و جهان به هر شکل و غالب ممکن است

شاید مجبور باشیم از غالب جذاب مستند، شبیه کار مستند arrivals هم الگو بگیریم که البته این یکی از غالبهای احتمالی هست

هر که هدفش رضای خداست ولو به قیمت شهادتش، بسم الله بگه

و جانِ من

خون پای این راه داده شده

بسم الله که می خواید بگید واقعی باشه و پای کار باشید

و بعد هم بگید توی چه قسمتی میتونید بیشتر کمک کنید

انتظار حقیر از تیم تالار بیشتر است

این مسئله برای من یه مقدار غیرتی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

إن تنصر الله ینصرکم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، حلما ، MESSENGER ، Reza2035 ، أین المنتظر ، آزرم‌شاه ، EMPERATOR ، مجنون الحسین ، parisan ، 7parsa4 ، meshkat ، Hadith ، وحید110 ، A L I ، mohamad ، ANTI satan ، محمود ، ELENOR ، rajaby ، Seyed Mohsen ، mohammad008 ، MohammadMeraj ، محمداحسان ، rastin ، janali ، Ramin_Ghn ، Reza14 ، خاک ، مسافر ، zarati313 ، paradise ، ضد ماسون ، خادم الرضا ، boghz ، libera ، Gryffen ، محب الزهرا ، ehsan_mt ، oO DaViD Oo ، انتصـار ، Amir ، aybaniz ، Aysan ، bagheri4 ، ganjname ، میلاد.م ، منتظر کوچولو ، سرود پیروزی ، ترنم وحیدی ، ghadimi2 ، محیصا ، MOH3N-P ، هدهد ، خادمة الزهرا ، FOADG ، esm386 ، V-E ، mia'd ، Irani ، chista3 ، Tolou ، F_R ، Secret ، nader008 ، sioosh ، حوریه سادات ، Ghiamat.ir ، حسام+ ، ghalesari ، adeldarbandi ، vahid1878 ، حسن عزتي ، mhklord ، pcyord ، abas_341 ، lpsl ، انصارالمهدی ، فدک زهرا ، fardinho ، shakiba ، mhvvhm ، vahrakan ، یا ثارالله ، fandogh ، only_y2d ، یا صاحب الزمان ، برادر تعادل ، zizi ، nariman45n ، Havbb 110 ، m.hossein ، حقیر ، رمز شب ، mahdy30na ، حضرت عشق

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۰, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
دوستان اسم خانم mehrnaz جامونده. خواهشا از پست من تو همین صفحه کپی کنید.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، خیبر110 ، وحید110 ، janali ، MESSENGER
۱۹:۰۷, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به زودی نقشه راهی را تقدیم میکنم که هدفمان چیست و از کجا می خواهیم شروع کنیم و چگونه میخواهیم به هدف برسیم إن شالله

دوستانی دارم که به مراکز اصلی پژوهشی قم در ارتباطند و کار تخصصی در این زمینه انجام میدهند

باید از تمام ظرفیت ممکن و تجربه های قبلی استفاده کرد

فعلاً هر کسی هر محتوایی که میتونه از کتاب و مقاله و کلیپ گرفته تا... شروع کنه خودش جمع آوری کنه
توی اینترنت هم تا میتونید گشت بزنید و اطلاعات کسب کنید

خود بخش پژوهش و تولید محتوا به چند بخش قرار هست تقسیم بشه

اما صادقانه میگم دوستان

اینکار همت بلند میخواد

نگذارید این خون مطهر هدر رود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

که البته هدر نخواهد رفت اما از نظر کوتاهی ما میگم

تمام کسانی هم که در سایر 3 قسمت دیگه ابراز آمادگی کردند شروع کنند به مطالعه در این زمینه

نظرات و پیشنهادات رو در همین بخش به سمع و نظر حقیر و سایر همسنگران برسونید

و البته ذکر 3 نکته

مهمترین مسئله در این راه تلاش برای انجام کار خالصانه و تلاش برای ترک معصیت هست تا هر چه بیشتر عنایات خداوند و یاری حضرت حجت نصیبمون بشه

نکته ی بعدی این که من فکر میکنم باز هم باید تعداد بیشتری به جمع ما بپیوندند و البته ما به حول و قوه خدا کار رو شروع میکنیم

اما تا زمانی که در حال تدوین استراتژی و هدف گذاری هستیم خواهش حقیر این هست که شما از مطالعه و پژوهش و جستجو غافل نشید

به زودی برای انجام یک اقدام حساب شده با مشورت شما و سایر دوستان و بزرگان برنامه ی عملیاتی رو تقدیم خواهم کرد إن شالله

یا الله و یا رحمان و یا رحیم یا مقلّب القلوب ثبّت قلوبنا علی دینک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، أین المنتظر ، meshkat ، boghz ، mohammad008 ، وحید110 ، مجنون الحسین ، janali ، libera ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، محمود ، rastin ، V-E ، mahdiyar
۱۹:۱۳, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲۳/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۶)ضد ماسون نوشته است:  ش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
4- مجنون الحسین
meshkat -5
ELENOR -6
mohammad008 -7
zarati313-8
دوستانی که میخواند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
1-m.shirazi80
2- خادم الرضا
3- mahdi12
mehrnaz -4
دوستانی که میخواهند در تبدیلی مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
1- علی 110
2- منتقم زهرا
3- EMPERATOR
zohur -4
ELENOR -5
6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم)
7-janali(تدوین)
8-ضدماسون
دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند:
1- منتقم زهرا
2- مجنون الحسین
3-m.shirazi80
EMPERATOR -4
meshkat -5
6- وحید110
7- ELENOR
Reza14 -8
rastin -9
7zahra7-10
mahdi12-11
ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد)
mehrnaz-13
14-ضد ماسون

توکل بر خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، أین المنتظر ، janali ، MESSENGER ، rastin
۱۹:۳۳, ۲۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۵ توسط خاک.)
شماره ارسال: #54
آواتار
بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
4- مجنون الحسین
meshkat -5
ELENOR -6
mohammad008 -7
zarati313-8

دوستانی که میخواند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
1-m.shirazi80
2- خادم الرضا
3- mahdi12
mehrnaz -4

دوستانی که میخواهند در تبدیلی مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
1- علی 110
2- منتقم زهرا
3- EMPERATOR
zohur -4
ELENOR -5
7-janali(تدوین)
8-ضدماسون
9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک)

دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند:
1- منتقم زهرا
2- مجنون الحسین
3-m.shirazi80
EMPERATOR -4
meshkat -5
6- وحید110
7- ELENOR
Reza14 -8
rastin -9
7zahra7-10
mahdi12-11
ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد)
mehrnaz-13
14-ضد ماسون

یا لثارات الحسین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، أین المنتظر ، janali ، MESSENGER ، rastin
۱۹:۳۵, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
(۲۳/مرداد/۹۰ ۱:۳۱)علی 110 نوشته است:  انتقام واقعی در افشای کاملی پوچی و ابطال زیربنای اعتقادی فرقه ی ضاله وهابیت و اشاعه و روشنگری در سطح بسیار گسترده ی این مطلب به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی در سراسر کشور و جهان است

علی آقا، این کار هدف بسیار بزرگی است که نیازمند نیرو و هزینه بسیار زیاد نیز می باشد
به نظر شما ما دست خالی می توانیم این کار را انجام دهیم؟؟

(۲۳/مرداد/۹۰ ۱:۳۱)علی 110 نوشته است:  تهیه محتوای اصلی با استفاده از آیات قرآن و منابع روایی اهل سنت و تشیع که با استفاده و استناد به آنها و دلایل عقلی محکم که برخواسته از آیات و روایات هم هست ابطال این فرقه و حقانیت تشیع اثبات بشه
و در گام سوم که بسیار بسیار مهم هست نشر این مطالب در سراسر کشور و جهان به هر شکل و غالب ممکن است
شاید مجبور باشیم از غالب جذاب مستند، شبیه کار مستند arrivals هم الگو بگیریم که البته این یکی از غالبهای احتمالی هست

شما فرمودید:اثبات ابطال این فرقه و حقانیت شیعه
این یعنی یک جنگ تمام عیار و به مبارزه طلبیدن همه مسلمانان غیر شیعه
درسته؟

یا اینکه ما باید از اهل تسنن نیز برای سرکوبی این وهابیون استفاده کنیم
مانند یهودیانی که بر ضد صهیونیسم تلاش می کنند

در ضمن شما گفتید: "نشر این مطالب در سراسر کشور و جهان به هر شکل و غالب ممکن است"
این کار یعنی اینکه ما باید همه وقت و تلاشمان را در فضای واقعی و مجازی برای مدتی فقط صرف این کار کنیم.

در ضمن این کار نیازمند مدیریت یکپارچه و قوی نیز می باشد که خدایی ناکرده از راه به بی راه نرویم
امیدارم این جنبش به سرانجام برسد

علی آقا منتظر توضیحات شما هستم

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، ضد ماسون ، خاک ، janali ، MESSENGER ، rastin ، dideban ، V-E
۱۹:۳۹, ۲۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۱۹:۴۰ توسط paradise.)
شماره ارسال: #56
آواتار
به نام خدا

دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
4- مجنون الحسین
meshkat -5
ELENOR -6
mohammad008 -7
zarati313-8
9- paradise

دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
1-m.shirazi80
2- خادم الرضا
3- mahdi12
mehrnaz -4

دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
1- علی 110
2- منتقم زهرا
3- EMPERATOR
zohur -4
ELENOR -5
7-janali(تدوین)
8-ضدماسون
9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک)

1- منتقم زهرا
2- مجنون الحسین
3-m.shirazi80
EMPERATOR -4
meshkat -5
6- وحید110
7- ELENOR
Reza14 -8
rastin -9
7zahra7-10
mahdi12-11
mehrnaz-13
14-ضد ماسون
15- paradise
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، mohamad ، ضد ماسون ، خادم الرضا ، وحید110 ، janali ، Seyed Mohsen ، MESSENGER ، rastin
۱۹:۴۰, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #57
آواتار
برای پیمودن راهی طولانی قدم هایی کوتاه لازم است .
همین که یک دیتا بیس مفید در عرض حتی 4 تا 5 سال ایجاد کنیم . دوستانمون در همه جای دنیا با استفاده از این میتونند مبارزه کنند .
وهابیت هم از اهل تسنن جداست . کدام برادر سنی گفته هر کس 7 تا شیعه بکشد به بهشت میرود؟
وهابیت از حمایت کامل امریکا و سهیونیزم بر خوردار است . چون جهالت مطلق و ضد تبلیغی است برای اسلام . با توجه به قشر هدف برای ما این کار از ما بر می اید .
به امید خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، mohamad ، خادم الرضا ، janali ، libera ، MohammadMeraj ، MESSENGER
۱۹:۴۹, ۲۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۱۹:۴۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲۳/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۵)mohamad نوشته است:  
(۲۳/مرداد/۹۰ ۱:۳۱)علی 110 نوشته است:  انتقام واقعی در افشای کاملی پوچی و ابطال زیربنای اعتقادی فرقه ی ضاله وهابیت و اشاعه و روشنگری در سطح بسیار گسترده ی این مطلب به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی در سراسر کشور و جهان است

علی آقا، این کار هدف بسیار بزرگی است که نیازمند نیرو و هزینه بسیار زیاد نیز می باشد
به نظر شما ما دست خالی می توانیم این کار را انجام دهیم؟؟

(۲۳/مرداد/۹۰ ۱:۳۱)علی 110 نوشته است:  تهیه محتوای اصلی با استفاده از آیات قرآن و منابع روایی اهل سنت و تشیع که با استفاده و استناد به آنها و دلایل عقلی محکم که برخواسته از آیات و روایات هم هست ابطال این فرقه و حقانیت تشیع اثبات بشه

شما فرمودید:اثبات ابطال این فرقه و حقانیت شیعه
این یعنی یک جنگ تمام عیار و به مبارزه طلبیدن همه مسلمانان غیر شیعه
درسته؟

یا اینکه ما باید از اهل تسنن نیز برای سرکوبی این وهابیون استفاده کنیم
مانند یهودیانی که بر ضد صهیونیسم تلاش می کنند

در ضمن شما گفتید: "نشر این مطالب در سراسر کشور و جهان به هر شکل و غالب ممکن است"
این کار یعنی اینکه ما باید همه وقت و تلاشمان را در فضای واقعی و مجازی برای مدتی فقط صرف این کار کنیم.

در ضمن این کار نیازمند مدیریت یکپارچه و قوی نیز می باشد که خدایی ناکرده از راه به بی راه نرویم
امیدارم این جنبش به سرانجام برسد

علی آقا منتظر توضیحات شما هستم
سلام
ببخشید دخالت میکنم ولی با حرف شما مخالفم
به نطر شما اگر ایران با دید عقلانی (عقل داریم تا عقل)میگفت که چرا من جلوی یک دنیا به تنهایی و بدون امکانات کافی ایستادم ما به اینهمه پیروزی میرسیدیم
نظر من اینه که فقط باید بخواهیم که واقعا شروع کنیم به فعالیت کردن.
حتی یک اطلاع رسانی کوچیک و اگاهی دادن هم در زمینه ضد وهابیت تاثیرات زیادی خواهد داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، خاک ، خادم الرضا ، وحید110 ، janali ، MESSENGER ، V-E
۲۰:۰۰, ۲۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۲ توسط خاک.)
شماره ارسال: #59
آواتار
>>>> Wahhabis are not Muslim<<<<
فقط باید فریاد بزنیم و به دنیا بگوییم
وهابی ها مسلمان نیستند
این کار برای ما کافی است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، خادم الرضا ، وحید110 ، janali ، libera ، Seyed Mohsen ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، rastin ، V-E ، Tolou
۲۰:۰۷, ۲۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۸ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #60
آواتار
اي عروس مو سپيد آسمان قدر يك لحظه بيا با من بمان

به همان خدايي كه جان بر تنم كرد آرزوي گفتن يك آه را در دلشان مي گذارم هزاري امثال محيا ها همه فداي خاك كف پاي مادرم ام ابيها حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها)

عزيزان هزينه ي چي ؟
هر كاري باشه خودم به عهده مي گيرم ، از ترجمه انگليسي و فرانسوي و عربي
كاربر Rahilla از دوستان صميمي محيا بود وهم اكنون در تالار عضو هست به زبان ايتاليايي و اسپانيايي مسلط است .
entisha هم يكي از دوستان صميمي محيا هست اما خودش هنوز مسيحي است و لي به حرمت محيا قبول كرده مطالب وب سايت هاي وهابيت رو جمع آوري كنه و براي تالار بفرسته تا بتوانيم با خيال راحت و تحقيق بيشتر پاسخ گوي شبهات آنها و مردود كردن ادعاهاي مزخرف شيطان صفت اين پلشت صفتان باشيم
از نظر مالي هم پول مراسم عقد را كنار گذاشته بودم حالا هم صرف مجلس عقد ميشود اما عقد دلهايشيعيان با هم خودم همه جوره ساپورت ميكنم اگر به هزينه اي نياز شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، وحید110 ، ضد ماسون ، paradise ، mohamad ، بیداری اندیشه ، مجنون الحسین ، Hadith ، janali ، libera ، Seyed Mohsen ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، MAHDI59 ، ANTI satan ، خاک ، rastin ، Admirer ، user313 ، V-E ، Tolou ، خادمة الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]