|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۵, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان
واقعا شرمنده که دیر جواب دادم من در حال خوندنشم و خدا رو شکر خیلی خوبه در واقع همونی هست که دنبالش بودم اسم دقیق کتاب قرآن حکیم و شرح آیات منتخب هست و ترجمه: حضرت آیت الله مکارم شیرازی به انضمام فهرست موضوعی مطالب هست رنگ روی جلدش قهوه ای هست اگر سوال دیگه ای هم بود در خدمتم التماس دعا |
|||
|
|
۰:۲۰, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان. کتاب خاطرات همفر جاسوس نگلیسی رو میخونم که در رابطه با پیدایش وهابیت در ایران و نقش انگلیس در این فتنه است.خیلی جالبه.خصوصا آخرش.ت.صیه میکنم حتما بخونید.
|
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
سلام
انگار عقب ماندم من که کلا جنگی ام کتاب همپای صاعقه را که تمام کردم هم اکنون در حال خواندن کتاب بسیار زیبای جاده های خلوت جنگ هستم امیدوارم کسانی باشند که کتاب زنده باد کمیل را خوانده باشند کتاب جاده های خلوت مانند زنده باد کمیل اثر محسن مطلق است و زندگی نامه ی کلی او را دربر میگیرد این کتاب تازه چاپ است |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مجله نوروزی ارتشی دات کام ....که در ان به اشنایی با تجهیزات نظامی میپردازد به شما معرفی میکنم لینک دانلود مجله
|
|||
|
|
۷:۳۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
منم دارم کتاب متقین سید مهدی شجاعی رو می خونم و کتاب انسان کامل شهید مطهری.
البته اگه درس و مدرسه و کنکور بگذاره
|
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
صلاة الخاشعين بر بال قرب ( نگاهي به مفهوم توسل ) محمد علي انصاري |
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۱۵ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مدتی قبل یک سری کامل ازچاپ سال اول نشریه "انتشارات نسل جوان" که چاپش مربوط به سال 1347 بوده رو از جمعه بازار کتاب تهیه کرده بودم که بعد از مدتی طولانی یه مرحمت آنفولانزا تونستم یه کتاب غیر درسی دستم بگیرم... ![]() مقالاتی که اون دوره نوشته شدن خیلی نزدیک به وضعیت الان جامعه امونه: مقاله هایی درمورد روح باتوجه به پرسشهایی که مخاطبین نشریه داشتند... یه مقاله درمورد "عصیان خطر بزرگی که جوان امروز را تهدید می کند" مقاله ای با عنوان : عصری که امتیازات آن مخصوص به ماشین است نه انسان! یه نظرم جالبترین مقالات این نشریه بودند. . . خطر!!! راستی انگار آمار مطالعه بچه های تالار خیلی اومده پایین. . انشاالله تابستون درست میشه... . |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
سلام .
من در حال مطالعه ی کتاب " برنامه ی سلوک در نامه های سالکان " هستم . کتابی که در این مدت خیلی چیزها به من آموخت . چیزهایی که مدت ها دنبالش بودم . کتاب فوق العاده ای که برنامه ی سلوک عده ای از عارفان بزرگ که انسان آرزو داره فقط لحظه ای در کنارشون بشینه و از نور وجودشون نور بگیره .عارفانی که الان در بین ما نیستند ولی هنوز میتوانند عامل هدایت باشند . عارفانی که جای استاد رو برای انسان پر میکنند . واقعاً اینها چه کسانی بودند که با اینکه الان در بین ما نیستند , میتوانند انقدر انسان رو به خدا نزدیک کنند ؟! واقعاً اینها از زندگی لذت بردند و گوی سبقت را از دیگران ربودند ولی ما غافلیم ! |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . بنده در حال حاضر "تـــبار انحراف" رو مطالعه میکنم....درباره جریان شناسی نفوذ یهود هست....از حجت الاسلام طائب..... تاپیکی هم درباره این کتاب در تالار هست: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-756.html |
|||
|
|
۰:۲۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
از فردا چه خبر؟ پژوهشی درباره ی عالم پس ازمرگ نشانه های ظهور. زندگی نامه علامه طباطبایی.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,113 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,996 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,608 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,789 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,320 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,279 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|