شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اینو خواستم بنویسم که دل همه ............. نه دل خودم بیشتر از همه بسوزه.
اینکه چه جور میشه کسی مثل من هر روز موقع رفتن سر کار حرم امام رضا علیه السلام رو می بینه و گهگداری یک سلام.
چه قدر میشه تو نعمت بود و قدر اونو ندونست.
چقدر بده که مسیر خونت تا حرم امام 15 دقیقه بیشتر نباشه و صبحهای خلوت و دوست داشتنی رو برای زیارت اون آقا از دست بدی.
چقدر من بدم.
دوستان در حق این حقیر خیلی دعا کنید چون در آزمون بزرگی هستم که مدتهاست دارم باهاش دست و پنجه نرم می کنم.
گه دلم پیش تو و گه پیش اوست
رو که در یک دل نمی گنجد دو دوست
به نام خدا
سلام
اگه خدا بخواد روز شنبه راهی کربلام .. دعا کنید سفر با معرفتی داشته باشم ...
همتونو دعا می کنم .. اگه مطلب خاصی مدنظرتون هست که باید اونجا بگم، بهم بگید فردا و پس فردا یه سر به تالار می زنم..
واقعه کربلا اتفاق می افتد
هر گاه
دلت با دینت نباشد..
قلمت با قدمت نباشد..
و عملت با قولت نباشد..
آری بدون شک اتفاق می افتد..
هرگاه... هرگاه... هرگاه...
یا علی (علیه السلام)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
صبح زود فردا عازم مشهد هستم
1روزه میرم 3بعد از ظهر میرسم 10شب هم برمیگردم
دعا گوی همتون هستم
![[تصویر: 76835872087623626616.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/76835872087623626616.jpg)
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
سلام
این تاپیک رو تا صففحه دومش خوندم دیگه نتوستم بخونم...دلم گرفت،دلم میخواد اربعین برم کربلا اما نمیدونم چرا اینطوری شدم؟!یکی تولم میگه آقا داره صدات میکنه،پاشو برو اما پاهام نمیکشه،همین الان که دارم این مطلب رو مینویسم یه پام تو تالار هست یه پام تو سایت ثبت نام کربلا برای روز اربعین،نمیدونم چرا اینطوری شدم اما دلم قرار نداره.
نمیدونم چرا اما نمیتونم دکمه ثبت نام رو بزنم،دلم داره از کنده میشه.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
14مهر1391 دقیقا 14ماه و 3 روز پیش وقتی از کربلا برگشت عاجزانه درخواست کردم به بزرگترین هدیه من برای خودتون عمل کنید اونم وقت گزاشتن روزی 7 یا 8 دقیقه خوندن زیارت عاشورا و فقط خیس کرن سطح شمتون نه اشک ریختن بود که اونم فقط به خوندن زیارت عاشورا اکتفا کردم.
دریغا که اگر کسی ارزش این مداومت در زیارت عاشورا رو میدونست نیازی به التماس من نبود
اکنون با این برنامه ریزی هیئت عهد آدینه و سردرگمی من دقیقا نمیدونم ولی به احتمال 99.99/100 هفته آینده همین روز اگر خدا بخواهد و مشکلی پیش نیاید من رو اصلا حذف نکردن که خدا این روزو نیاره عازم عتبات و پیاده روی اربعین هستم
دعای ویژه برای آن زیارت عاشورا خونها در این مدت و اونهائی که از امروز زیارت عاشورا خون میشن دارم
خدایی بخونید دل حضرت زهرا(سلام الله علیها) امام زمان(علیه السلام) خوشنود میشه از زیارت عاشورا خوندنتون
یاد امام حسین(علیه السلام) کردن با خوندن این حدیث قدسی یعنی کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
ما که انشاء الله رفتیم کربلا
دوستان خدا نگه دار شما
دعا کنید سلامت بر گردم
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
بسم الله الرحمن الرحیم
کربلا منزل عشاق خدا می باشد.....
دعا می کنم سلامت برگردی
ولی دلت برنگرده(البته بر هم نخواهد گشت)
البته تا امام رضا رو داریم که غم نداریم
اگر هر کسی داشت میرفت پیاده روی اگر مایل بود پیام بده یکمی از تجربیات بگم که بکارش بیاد
من دلم زیارت اربعین میخواد
![[تصویر: 20.gif]](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/20.gif)
اللهم الرزقنا به حق محمد و آل محمد
(۱۷/آذر/۹۲ ۱۱:۴۱)mohammad reza نوشته است: [ -> ]عاجزانه درخواست کردم به بزرگترین هدیه من برای خودتون عمل کنید
اونم وقت گزاشتن روزی 7 یا 8 دقیقه خوندن زیارت عاشورا..
دریغا که اگر کسی ارزش این مداومت در زیارت عاشورا رو میدونست نیازی به التماس من نبود
نقل از تاپیک مهجور و زیرخاکیِ
توصیه های موکّد امام زمان علیه السلام چیست؟؟؟؟
(۲۲/آبان/۸۹ ۱۲:۴۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]در تشرفی که سید احمد رشتی در تاریخ 1280 هجری قمری در طی سفر خود در بین راه از تبریز به عزم زیارت بیت ا... خانه ی کعبه داشته است، ایشان نقل می کند که:
...
سپس دست مبارکش را بر زانوی من گذاشت و فرمود:
شما چرا نافله نمی خوانید؟!! نافله، نافله، نافله سه بار تکرار کردند.
آنگاه فرمود شما چرا عاشورا نمی خوانید؟
عاشورا، عاشورا، عاشورا
سپس فرمود شما چرا جامعه نمی خوانید
جامعه، جامعه، جامعه
... .
آقا جان میدونم زیارت اربعین اومدنت لیاقتی میخواد که برای هیچ سفر و روز دیگه ای نمیخواد،یعنی حتی برای حج و جاهای دیگه تو خاص ترین ایام هم اینقدر لیاقت نمیخواد که پیاده روی روز اربعین میخواد...
آقا جاموندم اما خودت توفیق بده لااقل تو همین تهران بتونم یه ذره خودم رو بهت نزدیک کنم...قربونت برم به قول حاج میثم مطیعی "تو که فقط آقای خوبها نیستی"
دلم برای امام رضا هم خیلی تنگ شده،یا علی بن موسی الرضا بطلب به زودی زود همه عاشقانت بیان پابوسید.
از اقا محمدرضا هم عاجزانه هم میخوام رفتن اونجا پایین پا منم دعا کن تا به حق جوون ابی عبدالله عاقبت بخیر بشم و از گناه فاصله بگیرم.
سلام
اقا محمدرضا دلمون رو آتیش زدند،خیلی دلم هوای حرم ارباب رو کرده،خیلی دلتنگ آقام شدم.
قبلاً که بچه تر بودم و یه ذره آدم تر بودم وقتی میرفتم مشهد روز آخری که میخواستم برگردم میرفتم یه گوشه میشستم و چشم از گنبد امام رضا برنمیداشتم و باهاش یه قراری میذاشتم(شاید بعضی ها باورشون نشه اما حقیقته)میگفتم اقاجون من الان دارم اما میخوام مثلاً10روز دیگه برگردم پیشت،باور کنید همینطوری میشد،دقیقاً سر همون زمانی که با آقا قرار داشتیم دعوتم میکرد،این روال تا یکسال ادامه داشت،میرفتم مثل دکترا به امام رضا زمان ملاقات میدادم دوباره میرفتم تا سری بعد،تو یکسال به همین منوال من حدود9بار رفتم پابوسی امام رضا،هر2تا کربلا هم از امام رضا گرفتم،حالا اینا رو گفتم تا برسم به اینجا،دیگه از بار پنجم به بعد بچه ها میپرسدن تو چیکار کردی که هروقت اراده میکنی میری مشهد،منم حماقت کردم و رازی که با امام رضا رو داشتم رو فاش کردم،دیگه از اون به بعد اقا کمک و بیش دعوتم میکنه،منظورم اینکه دوستان اگر احساس کردید یه عنایت خاصی بهتون شده تو همه جا جار نزنید،با خودتون نگه دارید....
اینا رو گفتم که بگم آقا جان حوصله ام از خودم سر رفته،دلم برات یه ذره شده،بذار بیام ببنیمت.
دلم برای حرم امیرالمونین هم بدجور تنگ شده،آخه بچه هایی که تازه اونجا بودن میگفتن دارن صحن حضرت زهرا رو با سرعت میسازن،دلم میخواد تا قبل از تکمیلش یه بار برم یه دل سیر توش گریه کنم...مادر مادر مادر
آقا محمدرضا تو نجف هم منم دعا کن...دلم برای مولا هم خیلی تنگ شده...
حسین جان!بی قراریم رو خودت قرار بده...
اميرى حسين و نعم الأمير
إن شاء الله عازم كربلا هستم
دعاتون مىكنم
ياعلى مدد