تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
به نام خدا
سلام دوستان
من ديروز برگشتم از عمره
جاتون خالي، خيلي خوب بود.
بچه هاي تالارو دعا كردم، اونايي هم كه پيام داده بودن اسم آوردم ازشون.
تا جوونيد بريد.ما كه جوون بوديم همش دوست داشتيم بيشتر جون داشتيم و بيشتر اعمالو به جا مي آورديم!
درپناه حق
(۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۵۴)t.kam67 نوشته است: [ -> ]تا جوونيد بريد.ما كه جوون بوديم همش دوست داشتيم بيشتر جون داشتيم و بيشتر اعمالو به جا مي آورديم!
درپناه حق

بسم الله
سلام
زیارت قبول دوست عزیز
خوشا به سعادتتون
دعا کنید خدا توفیق و لیاقت این زیارت رو به امثال بنده هم عنایت کنه ......
یه بار که رسما از رفتن جام گذاشتن.....
نمیدونم شاید لیاقت نداشتم ....
شایدم هنوز آمادگی درک این ملاقات رو پیدا نکرده بودم ........
انشاءالله خدا توفیق بده تا راضی بشم به رضای خودش ......
ممنون.
به لياقت نيست دوست عزيز، به دعوته.
اگه خدا دعوتت كنه هركاري كني نري، نميتوني!
اگه دعوتت نكنه، شهردار مكه هم باشي نميتوني بري!

خانمم اعتقاد داشت آمادگيشو نداشته، ولي وقتي اومد ديگه نميخواست برگرده.ميگفت بيا اقامت بگيريم (حرفي كه خودم قبل سفر بهش ميگفتم) اما جالبه كه من به اين اعتقاد پيدا كردم كه موندن تو مكه قساوت قلب مياره و بهتره به موقعش كه خود خدا تعيين ميكنه، آدم بياد خونه خدا...
بسم رب الرضا
سلام
ان شاء الله 5شنبه این هفته مطابق با شب لیلة الرغائب در حرم حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) دعاگوی شما هستم!از تمام کسانی که در این شب با فضیلت توفیق زیارت در هر مکان زیارتی را دارن،التماس دعای فراوان دارم
یا علی
بسم رب العباس(علیه السلام)
سلام دوستان
شماروقسم نمیدم اماازتون میخوام
هرکسی که رفت مدینه قبرستان بقیع ازدرکه واردشدسمت چپ یه بانوی دل شکسته ومحزون اونجادفنه(خانم ام البنین)شاید اونجا آروم باشه آخه تازنده بود هرروز میرفت از اهل بیت عذرخواهی پسرش رومیکردبراهمین خسته هست
شمارو به خودش قسم رفتین بهش بگین(سید ابراهیم)گفت که سفارشش رو به پسربزرگوارتون بکنین همین خواهشا منو یادتون نره

<<عباس جان>>نفس به جزتو نخواهم برای کس بزنم نفس بده که برایت نفس نفس بزنم
بسم الله الرحمن الرحیم
چند روز پیش بهم خبر دادند که انشاالله نیم شعبان زائرخانه خدا هستیم .
اولین چیزی که به ذهنم رسیدبچه های بیداری اندیشه بود البته ما که کسی نیستیم ولی دعا گوی همه هستیم .
انشاالله بدی چیزی دیدید حلال کنید که با کوله بار سبک سفر کنیم.
یاعلی مدد التماس دعا.

تانگاهم افتاد پرسیدم این جا کجاست
گفت این جا خانه خوب خداست
گفت این جا می شود یک لحظه تنهاماند
گوشه ای خلوت نمازی خواند
باوضویی دست ورویی تازه کرد
بادل خود گفتوگویی تازه کرد
می توان باخداپرواز کرد
سفر دل را برایش باز کرد
می توان درباره ی گل حرف زد
صاف ساده مثل بلبل حرف زد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آقا سید خیلی خیلی التماس دعا
به خصوص توی بقیع... اون موقع که دارید دنبال گمشده اتون می گردید....
و روبروی حرم پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)....
یه دنیا ممنون
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد، یکشنبه عازم مشهدم...
شاید نیازی به نوشتن اینجا نباشه...
اما هر وقت میخوام کربلامو مرور کنم... قبلش و بعدش (نه خودش) متنهایی که توی تاپیکها رو نوشتم میخونم... یادی زنده میشه....

فقط میتونم بگم ممنونشان هستم و تا ابد وام دار....

دوستان اگه پیامی، حرفی واسه آقا دارند بگن... پیام رسان بدی نیستمBlush....
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان خوبم.بالاخره انتظار بنده به سر اومد و انشالله بی حرف پیش شنبه(سوم تیر) راهی کربلا میشم.در تاپیکی که ایجاد کردم و دوستان التماس دعا داشتند(محتاجیم به دعا) همه نوشته ها رو چاپ کردم و مطمئن باشید که تو ایوون نجف،زیر قبه سید الشهدا(علیه السلام)،بین الحرمین، کاظمین و ... همه دلونشته های دوستان رو می خونم و از همین الان احساس میکنم که همتون در اون لحظه کنار بنده خواهید بود و یک ذوق و شوق عجیبی همه وجودم رو فرا گرفته.
انشالله همگی یه روز با هم همسفر می شیم.
در پناه حق و امیر
ان شاالله که سفر همه دوستان پر خیر و برکت و بی خطر باشه و همچنین پر از معنویت....
خیلی التماس دعا

(۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۳۵)یا صاحب الزمان نوشته است: [ -> ]ان شاءاللّه حدود 1 ماه به زیارت حضرت علی بن موسی رضا(علیه السلام) خواهم رفت. نائب الزیاره ی همه شما دوستان خواهم بود.
اگر امکانش هست حلالم کنید .
التماس دعا.

سلام دوستان .
بنده توو این مدت خیلی از دست خودم ناراحت بودم . توو یه قرعه کشی توو دانشگاه قرار بود ما رو ببرن مشهد ولی انقدر از اعمال بدم خجالت می کشم که روم نمیشه برم پیش امام رضا (علیه السلام) . احساس می کنم بوی گناه گرفتم . به خاطر همین از رفتن انصراف دادم .
دوستان برای من خیلی دعا کنید .
تنهایی طی مسیر کردن بدون استاد به خدا خیلی خیلی سخته . همش می خورم زمین .
خواهش می کنم برام خیلی دعا کنید . خیلی .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
آدرس های مرجع