تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
سلام

انشاءالله نیمه شعبان دارم میرم قم و جمکران

امسال خوشحال بودم که نیمه شعبان جمعه است حالا جمکرانم که باشی نور علی نوره

نائب الزیاره دوستان هستم

یاعلی...
التماس دعای فرج
به نام خدا

التماس دعای فرج از همگی دوستان و اینکه نائب الزیاره منم باشید مخصوصا جمکران

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دوستان گرامی...

ان شاالله ما هم اگر خدا توفیق بده جمعه را در میعادگاه منتظرین قائم آل محمد مسجد مقدس جمکران هستیم.

دعاگوی همه شما بزرگواران هستم. Angel
(۱۹/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۹)fatemeh نوشته است: [ -> ]سلام

انشاءالله نیمه شعبان دارم میرم قم و جمکران

امسال خوشحال بودم که نیمه شعبان جمعه است حالا جمکرانم که باشی نور علی نوره

نائب الزیاره دوستان هستم

یاعلی...
التماس دعای فرج

(۱۹/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]دوستان گرامی...

ان شاالله ما هم اگر خدا توفیق بده جمعه را در میعادگاه منتظرین قائم آل محمد مسجد مقدس جمکران هستیم.

دعاگوی همه شما بزرگواران هستم. Angel
به نام خدا
سلام علیکم
خوش به حالتون.

[تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif]
تورو به حضرت زهرا(سلام الله علیها) برای من ودوستمما نیازمند یاری سبزتان هستیم.
دعا کنید..........
[تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif]
به نام خدا
سلام
دوستانی که نیمه شعبان، جمکران تشریف دارن لطفاً ما رو هم از دعای خیرتون فراموش نکنید که خیلی خیلی نیاز به دعاهاتون داریم...
من شب میلاد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) اونجا بودم و دعا کردم برا همه(فکر کنم)...ولی خب نمیتونستم برا نیمه شعبان اونجا باشم چون دارم میریم کربــــــــــــــــلاHeart... و اونجا تبریک بگیم به جد بزرگوار و عموی بزرگوار آقا امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ولادت با سعادتشون رو ان شاءالله...
خواهشم اینه اول برا سلامتی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا کنید بعد برای اینکه توفیق درک ظهور و حضور در محضر مولا نصیبمون بشه و اینکه خدایا مرگمون رو جز شهادت در راه خودت و در رکاب مولا امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار نده...
بعد اگه دلتون خواست یه کوچولو هم یاد ما بکنید که خیلی محتاج دعاهاتون هستم...
راستی حلالم کنید بخصوص کسائی که سر ولایت فقیه به شدت باهاشون بحث( از اون بحثا) داشتمConfused مثلاً برادر سید ابراهیم گرامی...

راستی بعد از عید فطر هم ان شاءالله مشهد هستم و دعاگوی همه دوستان...

التماس دعا
یاعلی(علیه السلام)

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا اباعبدالله

التماس دعا از همه زائران

[تصویر: siBYYl2q_535.jpg]
بسم الله ...

خیلی زور داره ک تا همین چند سال پیش، هر تعطیلی ای ک می شد، ما پیش امام رضا بودیم،سالی هفت - هشت بار ... مورد داشتیم، هر ماه ما مشهد بودیم :دی
اما تازگیا نمی دونم چی شده ک لیاقت این ضیافت های پشت سر هم ازم گرفته شده ....

[تصویر: 298303_437.jpg]

دلم داره پر میکشه ی بار دیگه تو صحنش بشینم و ب گنبدش نگاه کنم ...
توی اون شلوغی و همهمه، آرامش همیشگیم رو پیدا کنم ...

امام رضا(علیه السلام) بعد از یک ســـــــــــــــــــــــال بالاخره ما رو طلبید Crying

خلاصه اینکه ان شاء الله پنج شنبه، نماز صبحمون رو تو حرم امام رضا (علیه السلام) می خونیم Angel
انشاء الله نائب الزیاره باشیم Smile
خانم میثاق هر وقت برگشتید٬ اینجا در یک ارسال اطلاع بدید دوست عزیز
ممنون میشیم...
یا حق
[تصویر: 1_7mzj87cphn32prqo5ok2.jpg]
به نام خدا
سلام دوستان
هنوز نرفتیم یه روز قبلش راه بسته شد...
دعا کنید زودتر راه باز شه...خیلی دلتنگم...
التماس دعا
یاعلی(علیه السلام)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
آدرس های مرجع