تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
(۱۵/اسفند/۹۰ ۲۱:۰۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]اما سخنی با زائر کربلا
حرم آقا ابالفضل از خدا شفای مادرم و آمرزش پدر بزرگوارم را بخواهید از باب الحوائج
عاجزانه تقاضا دارم از خدا بخواهید که پدر عزیز ما را سر سفره ی کریمانه ی خود بنشانند!!!!
که پدر بزرگوارما هم آرزوی نجف به دلش ماند و رفت
باشد که حیره خور سفره ی مولایش باشد

اللهم عجل لولیک الفرج

ان شاءالله علی آقا به دیده منت
سلام شما را میرسانم جواب سلام واجبه ! ان شاءالله جوابش سلامتی و عافیت باشد برای مادر گرامیتان .

از طرف پدر شما هم دو رکعت نماز خواهم خواند ان شاءالله .

خدا به همه بچه های گل این تالار سلامتی بدهد و زیارت کربلا ان شاءالله
این سفر دوم منه اما اگه بدونید چه حالی دارم کلی همسفر اهل دل دارم همه اهل بیداری !

حدیثی از یکی از معصومین علیهم السلام به ذهنم اومد :

اگر خدا برای کسی خیری بخواهد دوستان شایسته ای نصیب وی خواهد کرد .
(۱۶/اسفند/۹۰ ۱:۳۸)neda نوشته است: [ -> ]از همه دوستان خوبم التماس دعا دارم... اما اینجا کسی نمیره حرم امام رضا ع؟؟؟؟ خیلی دلم میخواد فقط چند دقیقه، چند دقیقه روبروی حرمش بایستم... سلام کنم.... و بگم ممنون آقاجون، تا ابد وام دارت خواهم ماند... نمیدونید چقدر دلم براش تنگ شده.....

بسم الله الرحمن الرحيم
من فردا دارم ميرم حرم اما رضا ( ع ) البته به اتفاق يكي از دوستان اگه لايق باشيم نايب الزيارة هستيم و هر بار كه بريم زيارت سلام شما رو هم ميرسونيم مخصوصا دوست عزيزم كه خصوصي براتون زيارت ميكنه .
ندا جان شما هم يه قولي به من و ايشون دادي .... Wink
سر قرارمون يادت نره هم سلاممون رو برسوني و هم برامون دعوتنامه كربلا بخواي
التماس دعا
خوش به حال همه کسایی که میرن زیارت و...
ما که دلمون لک زده برای یه زیارت و بدجور گرفته
خیلی ما رو دعا کنین خیلی
میگن زیارت رفتن توفیق می خواد ....
اره هم توفیق می خواد و هم همت می طلبه ....
دوستان دعا در حق همدیگه رو برای براورده شدن دعای خودمون از یاد نبریم . التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

برادران و خواهران عزیزم ، امروز ظهر بنده عازم مکه مکرمه هستم و انشاالله که نایب الزیاره ی همه شما عزیزان باشم....

با بعضی ها که خیلی کله گرفته بودم خصوصی حلالیت طلبیدم ولی اینجا به صورت عمومی از همه ی شما عزیزان میخواهم که اگر خوبی بدی چیزی دیدید از بنده حلال بفرمایید..... اشک نمیذاره دکمه های کیبرد رو ببینم.....

نمیدونم چی دیگه باید بگم! خدا نگهدار ، سال نو همه تون هم پیشاپیش مبارک باشه.

التماس دعا

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

یا علی (علیه السلام)
وااااااااااااااااااااااای.
دلم برای اون فضا خیــــــــــــــــی تنگ شده.
خوش به سعادتت.
وقتی داری از مدینه میری بیرون، نمیتونی از اونجا دل بکنی. همش مناره های مسجد النبی رو نگاه میکنی و اشک میریزی.
وقتی وارد مسجد الحرام میشی، بهت میگن سر ها رو به پایین باشه و هیچکی به کعبه نگاه نکنه. یکسره میرین سجده. دعا میکنین:
اولین دعات ظهور آقامون باشه.
تو بقیه دعاهات هم یه یادی از ما بکن.
التماس دعا فراوان.
چشم ، به نیابت از همه ی سفارش کنندگان دعا میکنم انشاالله....

البته در باره ی دعاهایی که باید بکنم قبلا با علی 110 مشورت کردم.... و در مورد ظهور آقا قرار شد دعا کنم که آقا ازمون راضی باشه.... (چون شخصا شرایط جامعه رو هنوز محیا برای ظهور نمیدونم ولی ما باید تا میتونیم ظهور رو بیاریم نزدیک....)
آخرین باریه که من میام تالار.... خدا نگهدار
التماس دعا ؛ ما رو هم دعا کنید .
خدایا بقیه همسنگرای ما رو هم بطلب و بعد از اونا این لیاقت رو نصیب ما هم بفرما .

الهی امین .
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

شهدا طلبیدند و دوباره داریم میریم دیدارشون. ان شا الله امروز بعد از ظهر راهیم.

حلالم کنید

یا علی مدد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
آدرس های مرجع