بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یادم رفت بگم
در شب شهادت موسی ابن جعفر علیه السلام در حرم حضرت معصومه علیه السلام دعا گوی دوستان بودم
![[تصویر: 51600c9e2549c.jpg]](http://www.qomefarda.ir/media/photo/51600c9e2549c.jpg)
و در روز شهادت موسی ابن جعفر علیه السلام در کربلای ایران حرم علی ابن باقر علیه السلام دعا گوی دوستان بودم
![[تصویر: IMAGE635648248106828681.jpg]](http://kashanshenas.ir/files/img_send_web_matlab/map/IMAGE635648248106828681.jpg)
اللهم عجل الولیک الفرج حجه ابن الحسن به حق زینب
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا علی
التماس دعا ی فرج
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر امام رضا

بطلبن فردا حرمشون هستیم
مزدوج

(جهت تبلیغ ازدواج گفتم که بالاخره دم به تله بدید )
دعاگوی همه هستم حتی سید ابراهیم
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند:
قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
تا به حال انقدر تشنه ی زیارت امام رئوف نبودم... انقدر در این دو سه هفته التماس آقا رو کردم که بالاخره قبولم کردن

به شرط لیاقت نائب الزیاره ی دوستان بزرگوار در حرم امام رضا (علیه السلام)هستم

سلام
برای پیاده روی اربعین بصورت آزاد لازمه که توی
سامانه سماح
ثبت نام کنیم یا همین که گذرنامه داشته باشیم کافیه؟این سامانه واسه چه کسانیه؟
هر کی هر حاجتی داره دیگه غمش نباشه کوچیکتون نائب الزیاره میشه ^_^ وانشا الله همتون حاجت روا میشین 
البته من مجانی کار نمیکنم شماهم مارو دعا کنین

لایق وصل تو که من نیستم اذن به یک لحظه نگاهم بده رضا جان
سلام
ان شاءالله فردا عازم مشهدم

اگه لایق باشم نائب الزیاره هستم
.
.
.
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی

سلام
یه رو سیاه ، یه بدبخت ، یه گنهکار داره میره دیدن آقاش حسین (علیه السلام) برای اولین بار
هرکسی هر حاجتی داره من از ته دل دعاگوش هستم و مطمئن باشه کوتاهی نمیکنم و امیدوار باشه به رحمت خدا و بزرگی مولامون حسین (علیه السلام) و عزیزانش.میگم به دعای حقیر امیدوار باشید نه بخاطر ایمان نداشته خودم بلکه شنیدم دعای دوست در حق دوست مستجاب میشه ان شاءالله مخصوصا الان که با حالت تضرع و با دلی پرخون دارم میرم پس هر کدومتون که دردی دارید من از ته دل میفهممتون و باور کنید از صمیم قلب و با دل پرسوز چشمی پر از اشک دعاگوی شما هستم
اما ازتون یه خواهش دارم عاجزانه.شما هم برای بنده حقیر دعا کنید یا برنگردم و خدا ازم راضی بشه و یا اینکه اگه برگشتم مشکلی که چند ساله درگیرشم به زودی زود برطرف بشه.خدا میدونه این مشکل چقدر زمین گیر و مفلوکم کرده که خودم میدونم بخاطر خود گنهکارمه که این بلا سرم اومده.اگر دل پر دردی دارید ازتون تمنا دارم توی دعاهاتون این حقیر رو هم فراموش نکنید.تمنا دارم.اگه آبروی من حقیر بعنوان یه برادر کوچک براتون مهمه که حتما هست فراموشم نکنید
ان شاءالله چهارشنبه عازم هستیم
التماس دعا
----------------------------------------------------------------
البته خواهش میکنم بخاطر این دعا نکنید که من هم طلب خیر برای شما میکنم چرا که از یه بزرگواری شنیدم اگر برای کسی کاری انجام بدید و در قبالش از طرف بخواید حتی فقط براتون دعا هم بکنه این رشوه محسوب میشه و من نمیخوام این کارم به منزله رشوه باشه خدای نکرده.البته شاید در این مورد حقیر اشتباه کنم ولی لازم دونستم بگم.
شما چه بنده رو دعا بکنید و چه نکنید دعاگوی شما هستم چون درد کشیدم و میفهمم کسی که درد داره چه حالی میشه . و همچنین ازتون میخوام نه بخاطر دعای بنده،بلکه بخاطر انسان دوستی و رسم مسلمانی برام دعا کنید
(۹/آبان/۹۵ ۱۶:۳۵)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
یه رو سیاه ، یه بدبخت ، یه گنهکار داره میره دیدن آقاش حسین (علیه السلام) برای اولین بار
هرکسی هر حاجتی داره من از ته دل دعاگوش هستم و مطمئن باشه کوتاهی نمیکنم و امیدوار باشه به رحمت خدا و بزرگی مولامون حسین (علیه السلام) و عزیزانش.میگم به دعای حقیر امیدوار باشید نه بخاطر ایمان نداشته خودم بلکه شنیدم دعای دوست در حق دوست مستجاب میشه ان شاءالله مخصوصا الان که با حالت تضرع و با دلی پرخون دارم میرم پس هر کدومتون که دردی دارید من از ته دل میفهممتون و باور کنید از صمیم قلب و با دل پرسوز چشمی پر از اشک دعاگوی شما هستم
اما ازتون یه خواهش دارم عاجزانه.شما هم برای بنده حقیر دعا کنید یا برنگردم و خدا ازم راضی بشه و یا اینکه اگه برگشتم مشکلی که چند ساله درگیرشم به زودی زود برطرف بشه.خدا میدونه این مشکل چقدر زمین گیر و مفلوکم کرده که خودم میدونم بخاطر خود گنهکارمه که این بلا سرم اومده.اگر دل پر دردی دارید ازتون تمنا دارم توی دعاهاتون این حقیر رو هم فراموش نکنید.تمنا دارم.اگه آبروی من حقیر بعنوان یه برادر کوچک براتون مهمه که حتما هست فراموشم نکنید
ان شاءالله چهارشنبه عازم هستیم
التماس دعا
----------------------------------------------------------------
البته خواهش میکنم بخاطر این دعا نکنید که من هم طلب خیر برای شما میکنم چرا که از یه بزرگواری شنیدم اگر برای کسی کاری انجام بدید و در قبالش از طرف بخواید حتی فقط براتون دعا هم بکنه این رشوه محسوب میشه و من نمیخوام این کارم به منزله رشوه باشه خدای نکرده.البته شاید در این مورد حقیر اشتباه کنم ولی لازم دونستم بگم.
شما چه بنده رو دعا بکنید و چه نکنید دعاگوی شما هستم چون درد کشیدم و میفهمم کسی که درد داره چه حالی میشه . و همچنین ازتون میخوام نه بخاطر دعای بنده،بلکه بخاطر انسان دوستی و رسم مسلمانی برام دعا کنید
آقا افشین اگه بسپارم جدی جدی فراموشم نمی کنی ؟!
از ته دل فکر و ذکرت ظهور باشه برادرم ...
بعدشم به امام حسین (علیه السلام) بگو سجاد 10 ساله منتظره ، شما که بی معرفت نبودین و نیستن ... پس کی زمان اجابت ماست؟ تا آخر عمرمم طول بکشه باکی نیست ، اما خدا رو اینطور نشناختم که ما رو تنها بذاره.
منم تعهد می کنم بعد نمازها دعاتون کنم.