شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
110 صلوات برای علی 110
110 صلوات برای وحید 110
110 صلوات برای Ramin_Ghn
به نیت سلامتی این عزیزان .
ان شاالله که سالم و سرحال برگردن پیشمون.
یا علی
سلام
حلالیت
دوستان بنده تا 3 ساعت دیگه ان شاءالله منزل رو به مقصد مکه مکرمه ترک می کنم اگه پیامی یا دعایی دارید بنده حقیر در خدمتم ، می تونید با پیام خصوصی یا همینجا مطرح بفرمائید توفیقی باشه با دعای شما سروران نائب الزیاره خواهم بود.
یا مولا
سلام دوباره.
خداحافظ و نگهدار همگی دوستان عزیزم ، ما رو هم دعا بفرمائید.
بااجازه
یا علی مدد
التماس دعا برادر!.... همین!
(۲۰/فروردین/۹۱ ۱۰:۵۱)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]رامین عزیز ؛
میدانی زمانی در مدینه خواهی بود که ایام فاطمیه دوم است؟؟؟
میدانی شب شهادت خانوم در بقیع بودن یعنی چی ؟؟؟
میدانی کبوتر حرم شدن و بال زدن در بقیع چه لذتی دارد؟؟؟
میدانی خدمت آقا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسیدن و عرض تسلیت گفتن چه توفیقیه؟؟؟
اینها رو گفتم تا دل خودم بسوزه ، تا دل خودم پر بکشه ،
برسه به مدینه النبی،
کنار قبر ریحانة النبی ؛
رامین جان حالشو داشتی یه طواف به نیت همه بر و بچه های تالار انجام بده .حال خوبی بهت میده .
دوستدار همه بچه های گل و مهدی طلب تالار،
آقا سَیّد.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
السلام علیکِ یا بنت رسول الله یا
فاطمة الزهرا
خیلی التماس دعا داریم ، هممون.
اللهمّ العن الجّبتَ و الطّاغوت
ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و
خدایی .
چقد امسال سال پربرکتیه واسه بچه های تالار.ایشالا تا آخر امسال همه عازم سفرهای زیارتی بشیم.
از اوایل سال سفرهای پربرکت واسه بعضیا شروع شد و دوستانمونم از بس با معرفت بودن که نائب الزیاره بقیه اونایی که نرفتن شدن.
دست همتون درد نکنه.
ایشالا هممون کربلا همدیگرو ببینیم.
التماس دعا
الهی بشنکه دست مغیره ...
به امید خدا امروز عازم قم حرم خانوم حضرت معصومه سلام الله علیها هستم .
نائب الزیاره دوستان خواهم بود ان شاءالله .
اللهم العن الجبت و الطاغوت
سلام دوستان
من قراره امروز یعنی5/2/91برم مشهد و ایام فاطمیه با آقا عزاداری کنم اگر قابل بدونن...
خیلی اتفاقی متوجه این تاپیک شدم حتما براتون دعا میکنم
شما هم دعا کنید که بیشترین استفاده از این سفر داشته باشم.
التماس دعا
بسم الله
سلام
یه چند وقته فرصت نمیکنم بیام سایت، خواستم بگم منم 24-25 فروردین لیاقت سفر به قم و جمکران رو پیدا کردم، نائب الزیاره ی همه بچه های تالار و بچه گردانها بودم... اما ........... دلم بدجور تو جمکران جا مونده ...........
نمیدونم چیکار کنم ..... دلم خیلی وقتا برا امام زمان تنگ میشه .............. اما دستم به جایی نمیرسه .......
دلم همیشه برا خدا و اهل بیتش تنگه ..........
التماس دعای فرج ....... دلتنگ شهادت شدم ......
سلام دوستان .
بنده مدت خیلی طولانی نخواهم بود.می خواهم به سفر عالم خود بروم تا خودم را پیدا و زیارت کنم .مدتی نیاز به تنهایی و تهذیب نفس دارم . برایم دعا کنید بتوانم خود و اعمال و نیاتم را خالصِ خالص برای خدا گردانم تا شاید اینگونه به من هم اجازه ورود دهند تا بتوانم گوشه ای از جمال حضرت حق را زیارت کنم.
مدتی بعد هم ان شاءاللّه حدود 1 ماه به زیارت حضرت علی بن موسی رضا(علیه السلام) خواهم رفت. نائب الزیاره ی همه شما دوستان خواهم بود.
اگر امکانش هست حلالم کنید .
التماس دعا.