تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلیه ی مباحث مربوط به ویکی پدیا در این تاپیک
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
ممنون که تشکر کردید ولی بیاید کاری کنیم
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۳:۲۸)sam_esfid نوشته است: [ -> ]ممنون که تشکر کردید ولی بیاید کاری کنیم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20...#pid152452
سلام
بنده هم مشکلاتی را در ویکی دیدم که در اینجا اشاره کردم:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...#pid154093

ولی خوب چیکار کنیم

هر چه زودتر بهتر

روی ویکی کار کنیم یا چیزی فراتر از ویکی بسازیم؟

اول اینو مشخص کنید و متوجه باشید که ساخت چیزی فراتر از ویکی سرمایه میخواهد و دانش

نکند که اصلا اینکارها بیهوده باشد یا شاید خیلیییی سودمند باشد

ببینید گوگل به کجا رسیده که نام خلیج فارس بودن در گوگل مهم میشود
گوگل چند سال دارد؟
او چه حقی دارد که نظرسنجی قرار دهد؟
مگر او کیست؟ خودش را در چه جایگاهی میبیند؟

نکند اینها تله ای باشد برای سرگرمی ما

آیا باید سایتی بزرگ بسازیم که پایگاهش یک حکومت اسلامی باشد یا از یک سایت در آمریکا استفاده کنیم و هی بدنبال ویرایش آن باشیم؟
(۳۰/مهر/۹۱ ۲۳:۳۸)sam_esfid نوشته است: [ -> ]روی ویکی کار کنیم یا چیزی فراتر از ویکی بسازیم؟

اول اینو مشخص کنید و متوجه باشید که ساخت چیزی فراتر از ویکی سرمایه میخواهد و دانش

نکند که اصلا اینکارها بیهوده باشد یا شاید خیلیییی سودمند باشد
فکر می کنم اگر بخواهیم چیزی شبیه ویکیپدیا بسازیم، می توانیم آنطور که جناب گریفن گفتند دانشنامه رشد را گسترش دهیم. اینطوری سرمایه و دانش فنی حاضر و آماده است. من رفتم دانشنامه رشد رو دیدم. فکر کنم ویرایش مطالبش نیاز به اجازه داشته باشد.
سلام
به نظر بنده خوب هست یک دایر المعاذف اسلامی ساخته بشه، به مفهوم واقعی، بدون دخل و تصرف،تا چهره واقعی اسلام به جهانیان شناسونده بشه،حق ویرایش هم محدود باشه ، به عنوان مثال
- فقط کاربران معرفی شده حق ویرایش داشته باشند
- مطالب به وسسله دیگر کاربران قابل گزارش و حذف باشه.
- به چهار زبان زنده دنیا ، انگلیسی ، عربی ، ترکی و فارسی باشه.
بهترین کاری که ممکن است هر سایت ارائه مطلبی انجام دهد(که تا جایی که من می دانم تا به حال هیچکس انجام نداده است) این است که مطالبش را در قالب معنایی(Semantic) ارائه کند. این ایده ای است که World Wide Web Consortium یا W3C هم به دنبال اجرای نوعی از آن است، تا به جای وب اسناد که الآن وجود دارد، یک وب اطلاعات وجود داشته باشد، یعنی اطلاعاتی از آن دست که در پایگاه داده می بینیم. به این صورت، با اطلاعات به شیوه بسیار قابل استفاده تری برخورد می شود. البته چیزی که ما به دنبال آن هستیم کمی با چیزی که W3C می خواهد متفاوت است.

چیزی که ما می خواهیم مرتبط کردن تمام معناهای یکسان درون سایت با هم است. فایده اساسی آن اینست که مطالب بشدت مرتب تر، جامع تر، اعتمادپذیرتر و در عین حال خلاصه تر خواهد بود و نیز اینکه در صورتی که بخواهیم بحثی هم در سایت داشته باشیم، ضمن اینکه مطالبش خاصیتهای گفته شده را دارند، خود بحث کاملاً بدون حاشیه خواهد بود.

در مورد اینکه این قالب معنایی دقیقاً چیست نمی توانم توضیح بدهم، چون خودم هم دقیقاً نمی دانم.
Big Grin

من یه پیشنهاد دارم

یه گروه تشکیل بدید و هرکس مسئول چند صفحه خاص و مهم تو ویکی پدیا بشه تا هر چند وقت به اون صفحات سر بزنه و مطالبش رو در صورت ویرایش دیگران دوباره ویرایش کنه و حقیقت رو جایگزین کنه

ضمنا دانش نامه جدید درست کردن اصلا بدرد نمیخوره و بارها اینکار صورت گرفته ولی همینطور که الان میبینید هیچ کدوم درحد ویکی پدیا نیست
(۱/آبان/۹۱ ۱۸:۵۳)revenger نوشته است: [ -> ]من یه پیشنهاد دارم

یه گروه تشکیل بدید و هرکس مسئول چند صفحه خاص و مهم تو ویکی پدیا بشه تا هر چند وقت به اون صفحات سر بزنه و مطالبش رو در صورت ویرایش دیگران دوباره ویرایش کنه

سلام
پیشنهاد بنده هم همین بود ، پس شما هم موافقید؟
کاملا موافقم ولی متاسفانه چون ترک اینترنت کردم نمیتونم در خدمتتون باشم
سلام
ممنون از لطف بیشمار شما
خوب به نظر بنده باید هر کدام از کاربران صفحه نامعتبری رو می بینند (اتفاقی یا در اثر جستجو برای چنین مواردی) ، در اینجا قرار بدن ، بعد هر کس می تونه متقبل اون صفحه بشه.بنده یا هر کسی که علاقه مند هست هم باید لیست صفحهات + کسی که مسئول ویرایش صفحه شده + Log کامل تغییرات و ویرایش ها رو داشته باشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع