تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلیه ی مباحث مربوط به ویکی پدیا در این تاپیک
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
خودتون رو نزنید به خواب.
در این دنیای دیوونه مگه این یهودی های نفهم به منبع آزاد اجازه‌ی فعالیت میدن؟
آزاد!!!
وقتی می‌بینید که این همه به عنوان یک منبع آزاد روی ویکیپدیا مانور میدن، باید دوزاریتون بیفته قضیه چیه.
ببینید اینا علنا قوانین خودشونو نقض میکنن

مثلا: یک قانون هست که برای هیچ مطلبی نباید از سایت اون مطلب(شخصی ، سازمانی و...) منبع اورد ولی اینا برای صفحه بی بی سی مثلا از سایت بی بی سی منبع اوردن و ویرایش هم نمیشه

از طرف دیگه برای پیج شخصیت های ایرانی هم هیچ منبع و نشریه و خبرگذاری داخلی رو قبول ندارند و جالبه علی رغم قانون بی طرف بودن منابع ویکی پدیا از دشمنان این شخصیت ها مثل همون بی بی سی یا روزنامه های امریکایی رفرنس میدن!!!!!

کلا اوج دیکتاتوری رو میتونید در ویکی پدیا ببینید ، واقعا زبون نفهم هستنBig Grin
(۲/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۷)revenger نوشته است: [ -> ]ببینید اینا علنا قوانین خودشونو نقض میکنن

مثلا: یک قانون هست که برای هیچ مطلبی نباید از سایت اون مطلب(شخصی ، سازمانی و...) منبع اورد ولی اینا برای صفحه بی بی سی مثلا از سایت بی بی سی منبع اوردن و ویرایش هم نمیشه

از طرف دیگه برای پیج شخصیت های ایرانی هم هیچ منبع و نشریه و خبرگذاری داخلی رو قبول ندارند و جالبه علی رغم قانون بی طرف بودن منابع ویکی پدیا از دشمنان این شخصیت ها مثل همون بی بی سی یا روزنامه های امریکایی رفرنس میدن!!!!!

کلا اوج دیکتاتوری رو میتونید در ویکی پدیا ببینید ، واقعا زبون نفهم هستنBig Grin
دقیقاً.
میخواستم همین ها رو بنویسم، نصفش رو نوشتم حوصله نکردم پاک کردم. خیلی برام جالب بود که شما هم دقیقاً همینها رو گفتینBig GrinBig Grin
(۲/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۲)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
باید تستش کرد ، من متاسفانه زیاد به منابع مورد قبول ویکیپدیا دسترسی ندارم.
یک بار فقط عکس ناشیاستی از امام خمینی رو با یک عکس مناسب جابجا کردم ، سریع برش گردودند.


برادر رونجر کاملا درست گفتند

در مورد آپلود عکس و محتوای مشابه هم همینطور است.

در مورد ویرایش هم من بارها در قسمت های مذهبی و تاریخی ، سیاسی و هرجایی که این زبان نفهم ها سم پاشی کرده اند وارد شده ام ولی مدیرا آن کاملا دیکتاتور مآبانه آن محتوا را سریع پاک میکنند و بعد از چند حرکت آی پی شما رو میبندند

البته در صفحات علوم پایه اینطور نیست و از این کار استقبال میکنند
(۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)t.kam67 نوشته است: [ -> ]بابا ایجاد یه ویکی اسلامی کلی وقت و نفر و هزینه میخاد.اما پالایش ویکی اصلی شاید روزی 10 دقیقه وقت، 5نفر آدم و هزینه اینترنت بخواهد فقط و فقط .
ایجاد ویکی پدیای اسلامی بر خلاف ویرایش سایت صیهونیستی ویکی پدیا چندان هم مشکل و سخت نیست کاربران عضو شده در این انجمن اگر در ویکی پدیا ویرایش انجام داده باشند حرف من رو متوجه می شن و ما به جای اینکه کلی از وقت و هزینه و نفرات خودمون رو صرف ویرایش بیهوده ویکی پدیا کنیم که این کار ما هم به پیشرفت ویکی پدیا منجر میشه هم اینکه ویرایش های ما سریع پاک میشه باید یک دانشنامه اسلامی بسازیم
کسانی که میخوان در پروژه ساخت دانشنامه اسلامی شرکت کنند به لینک زیر مراجعه کنن
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23824.html
دانشنامه فقط اسلامی باشه؟
چرا همه مطالبو درش جای نمی دید؟
ببین دوست عزیز
شما می تونی حتی وقتی کسی نام حیوانات رو جستجو می کنه در دانشنامه ای که شما راه اندازی می کنی، نظرات اسلام و آنچه در قرآن درباره حیوانات و رفتار امامان و بزرگان با حیوانات رو اضافه کنی تا اطلاعات جامع تر و مفیدتری در راه اسلام داشته باشی.
این جوری همراه با اطلاعات علمی در مورد حیوان مورد جستجو، اسلام هم بهتر معرفی می شه.
همچنین در مورد گیاهان، صفات و خصوصیات انسانی و رفتاری و ...
مثلا بیماری ها؛ شما وقتی سخنان و توصیه های اهل بیت رو درباره درمان و پیشگیری از بیماری ها در دانشنامه داشته باشی و مخاطب هنگام جستجو ببینه که چندین سال قبل، یکی از این عزیزان به این بیماری ها اشاره کردن، خود به خود علاقه مند آشنایی بیشتر با اهل بیت و اسلام خواهند شد.
ضمن این که نام گذاری مستقیم این دانشنامه با مفاهیم اسلامی، باعث حملات جدی ای می شه. البته چون شما کار خداپسندانه ای می کنی، خدا باهاته و غمی نداشته باش. اما با توجه به توضیحات فوق، پیشنهاد من اینه که دانشنامه جامع باشه با بیان واقعیت ها و به عنوان مسلمان، اطلاعات در مورد میوه ها و حیوانات و همه چی رو با محتوای مرتبط با اون در قرآن و فرمایشات معصومین (علیه السلام) و بزرگان درآمیزید.
انشاالله به سلامتی و موفقیت این طرح اجرا بشه.
در پناه خدا
(۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۰۱)soheyl_ir89 نوشته است: [ -> ]دانشنامه فقط اسلامی باشه
چرا همه مطالبو درش جای نمی دید
نام گذاری مستقیم این دانشنامه با مفاهیم اسلامی، باعث حملات جدی می شه
اولا این دانشنامه قرار نیست با ویکی پدیا فرقی داشته باشه جز اینکه دانشنامه ای اسلامی باشه و تنها مقالاتی در این دانشنامه موجود خواهد بود که منافاتی با دین اسلام یا دیگر ادیان نداشته باشه و در زمینه های دیگر هم سیاست های کلی دانشنامه تدوین خواهد شد و در زمینه امنیت هم اقدامات امنیتی لازم انجام خواهد شد و جای نگرانی نیست
مسئله اینه که کارهای شما همه انفرادی بوده، ولی اینی که من میگم یه کار تیمی مدون هست و میشه به منابع مختلف استناد کرد.من هم چند بار در موضوعاتی غیر دینی ویرایشاتی داشتم که به شدت باهاش مخالفت میکردن ولی نهایتا حرفمو به کرسی نشوندم.خلاصه اگر کسی خواست تیم ویرایشی تشکیل بده ما هستیم.هر چقدر هم وقت بخواد میذارم و هر قدر هم بن بشم باز اقدام میکنم.یه دانشنامه جدید هر قدر هم که مشارکت توش بالا باشه، باز نمیتونه توی سرچ با ویکی مقابله کنه و خیلی از مردم ما باز به صفحات اونا ارجاع میشن.انواع و اقسام پروژه مشابه سازی داشتیم که شکست خوردن.مخصوصا راجع به فیس بوک!حتی کلوب که خیلی وقته ایجاد شده با اون فضای باز و افتضاحش باز نتونسته رقیب خوبی براش باشه!شمایی که میگی چشما رو باز کنید!بدون که بهترین جنگ، جنگ از درون دشمنه!!!

این هم نمونه ای از تلاشهای ناموفق برای مقابله با فیس بوک:

facenama.com
http://www.facefarsi.com
facebook.poemse.com
facefeed.ir
nicefun.ir
http://www.facesaz.ir
http://www.facebax.com
http://www.takface.com
face20.com
parseface.com
http://www.facecenter.ir
facerooz.com
چشماتونو باز کنید!این راه رو خیلیا رفتن!
(۴/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۰)t.kam67 نوشته است: [ -> ]مسئله اینه که کارهای شما همه انفرادی بوده، ولی اینی که من میگم یه کار تیمی مدون هست و میشه به منابع مختلف استناد کرد.من هم چند بار در موضوعاتی غیر دینی ویرایشاتی داشتم که به شدت باهاش مخالفت میکردن ولی نهایتا حرفمو به کرسی نشوندم.خلاصه اگر کسی خواست تیم ویرایشی تشکیل بده ما هستیم.هر چقدر هم وقت بخواد میذارم و هر قدر هم بن بشم باز اقدام میکنم.
در ابتدا بابت حسن‌نیت‌تون متشکرم.Smile

آیا این همه تلاش که برای تخریب چهره‌ی اسلام انجام میشه، از یک اراده‌ی سیاسی منشأ نگرفته؟
البته درست‌ترش اینه که بگیم تمام قضایای سیاسی که برضد ما راه میفته، بخاطر ضدیت با مذهب ماست.

آیا رسانه‌های جهان و نسخه‌های اینترنتی‌شون مرده‌اند که این همه خرج کنن و خودشون رو بکشن، بعد اجازه بدن یک سایت بیاد بصورت آزاد مطالب رو ارائه بده؟
حتی اگر از اول هم بنیانش آزاد گذاشته شده بوده، وقتی همیشه در موتورهای جستجو در بالاترین رتبه قرار داره، مورد غفلت کسانی که میخوان دنیا رو قورت بدن واقع نمیشه.

بذارید برای شما دوست عزیز یک مورد از قضایای سیاسی بگم، تا دیگه سر امکان وجود آزادی بحثی نباشه.Smile

قضیه‌ی صفحه‌ی Mykonos_restaurant_assassinations رو قبلاً در ارسال شماره 6 هم مقداری توضیحش رو دادم، که اگر نخوندید لطفاً بخونید.

چند نفر از سران گروههای جدایی‌طلب و دارای منش ترورسیتی که در آلمان به آنها اجازه فعالیت داده می‌شد کشته شدند، و با استفاده از اون جریان، وزیر اطلاعات وقت، وزیر امور خارجه‌ی وقت، رئیس جمهور وقت، و حتی مقام معظم رهبری رو متهم به مشارکت در تروریسم کردند(وای به حال کسانی که سرپرستشون طاغوت باشه، که وقتی دید نمیتونه از زنده بودنشون سود ببره، بکشدشون تا از اون سود ببره).

براساس مقاله‌ی ویکیپدیا، اونها قرار بود در اون رستوران با نخست وزیر سوئد و دو نفر دیگر از مقامات سوئدی دیدار کنند، ولی یک تلفن به نخست وزیر شد و به او گفته شد که بخاطر وضعیت اورژانسی اقتصاد سوئد باید بلافاصله برگردد و هر سه همان روز با پرواز به کشورشون برگشتند! دم خروس از این تابلوتر ندیده‌ام.Big Grin

حالا آن مطلب من که "نظر وکیلش این بوده که رسانه‌ها از قبل محکومش کردن" با اینکه فقط نظر وکیلش رو نشون میده و قرار هم نیست چیزی رو ثابت کنه، هرچقدر هم مستند باشه، جایی در اون صفحه نخواهدداشت.

این همه خودشون رو کشتن که بیان وجهه اسلام و ایران رو تخریب کنن، بعد اجازه بدن ما بریم همه‌اش رو زیرسؤال ببریم؟
بیکار بودند چهار سال و نیم محاکمه برگزار کردند؟
آیا اینقدر اهل منطق هستند، یا فشاری که به موانع سر راهشون میارن مثل آزارهایی هست که به کاظم دارابی رسوندن؟

اگر نوشتن مطالب سیاسی و مذهبی آزاد در ویکیپدیا ممکن هست، پس باید بتونید ویرایش من رو که در عین مستند بودن خنثی‌سازی شد رو برگردونید!

ویرایش: الآن رفتم دوباره به صفحه اضافه کردم، تا ببینیم باز هم حذف میشه یا نه.Smile
ویرایش توی صفحه‌ی انگلیسی تا حالا 7 ساعته که دوام آورده!Big Grin
نمیدونم نسل کاربران مغرض ریشه کن شده، یا دستشون بند بوده، یا شاید هم متحول شدن؟Big Grin
شاید هم این هم یه توطئه است برای ضایع کردن من؟Big GrinBig GrinBig Grin
برم صفحه فارسی رو ویرایش کنم تا ببینم کاربران فارسی هم متحول شدن یا نه؟Big Grin
!!!!!!!!!!!!!!!!
صفحه فارسی به کل فی*ل*تره!
نمیدونم فی*ل*ترکنندگانش دقیقاً چی فکر کرده بودن، ولی شاید هم دلایل قابل قبولی داشتن، یعنی میخواستن یه وقت یه نفر فکر نکنه داره واقعاً یه منبع درست رو میخونه و نصفه‌هاش کلی فسفر بسوزونه تا دوزاریش بیفته اینها رو یه دسته با استناد به همون معارضین نوشتن.
به هر حال، شاید فکر خوبی باشه که اگر کسی دسترسی داشت، بره ویرایش Lord'sServant رو به اون صفحه برگردونه(فکر کنم بعد از اون هم ویرایش انجام شده باشه، و باید دستی کپی کنه) تا ببینیم چی میشه. یعنی چه بلایی سر اون ویرایش میارن!Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع