(۴/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۰)t.kam67 نوشته است: [ -> ]مسئله اینه که کارهای شما همه انفرادی بوده، ولی اینی که من میگم یه کار تیمی مدون هست و میشه به منابع مختلف استناد کرد.من هم چند بار در موضوعاتی غیر دینی ویرایشاتی داشتم که به شدت باهاش مخالفت میکردن ولی نهایتا حرفمو به کرسی نشوندم.خلاصه اگر کسی خواست تیم ویرایشی تشکیل بده ما هستیم.هر چقدر هم وقت بخواد میذارم و هر قدر هم بن بشم باز اقدام میکنم.
در ابتدا بابت حسننیتتون متشکرم.
آیا این همه تلاش که برای تخریب چهرهی اسلام انجام میشه، از یک ارادهی سیاسی منشأ نگرفته؟
البته درستترش اینه که بگیم تمام قضایای سیاسی که برضد ما راه میفته، بخاطر ضدیت با مذهب ماست.
آیا رسانههای جهان و نسخههای اینترنتیشون مردهاند که این همه خرج کنن و خودشون رو بکشن، بعد اجازه بدن یک سایت بیاد بصورت آزاد مطالب رو ارائه بده؟
حتی اگر از اول هم بنیانش آزاد گذاشته شده بوده، وقتی همیشه در موتورهای جستجو در بالاترین رتبه قرار داره، مورد غفلت کسانی که میخوان دنیا رو قورت بدن واقع نمیشه.
بذارید برای شما دوست عزیز یک مورد از قضایای سیاسی بگم، تا دیگه سر امکان وجود آزادی بحثی نباشه.
قضیهی صفحهی
Mykonos_restaurant_assassinations رو قبلاً در
ارسال شماره 6 هم مقداری توضیحش رو دادم، که اگر نخوندید لطفاً بخونید.
چند نفر از سران گروههای جداییطلب و دارای منش ترورسیتی که در آلمان به آنها اجازه فعالیت داده میشد کشته شدند، و با استفاده از اون جریان، وزیر اطلاعات وقت، وزیر امور خارجهی وقت، رئیس جمهور وقت، و حتی مقام معظم رهبری رو متهم به مشارکت در تروریسم کردند(وای به حال کسانی که سرپرستشون طاغوت باشه، که وقتی دید نمیتونه از زنده بودنشون سود ببره، بکشدشون تا از اون سود ببره).
براساس مقالهی ویکیپدیا، اونها قرار بود در اون رستوران با نخست وزیر سوئد و دو نفر دیگر از مقامات سوئدی دیدار کنند، ولی یک تلفن به نخست وزیر شد و به او گفته شد که بخاطر وضعیت اورژانسی اقتصاد سوئد باید بلافاصله برگردد و هر سه همان روز با پرواز به کشورشون برگشتند! دم خروس از این تابلوتر ندیدهام.
حالا آن مطلب من که "نظر وکیلش این بوده که رسانهها از قبل محکومش کردن" با اینکه فقط نظر وکیلش رو نشون میده و قرار هم نیست چیزی رو ثابت کنه، هرچقدر هم مستند باشه، جایی در اون صفحه نخواهدداشت.
این همه خودشون رو کشتن که بیان وجهه اسلام و ایران رو تخریب کنن، بعد اجازه بدن ما بریم همهاش رو زیرسؤال ببریم؟
بیکار بودند چهار سال و نیم محاکمه برگزار کردند؟
آیا اینقدر اهل منطق هستند، یا فشاری که به موانع سر راهشون میارن مثل آزارهایی هست که به کاظم دارابی رسوندن؟
اگر نوشتن مطالب سیاسی و مذهبی آزاد در ویکیپدیا ممکن هست، پس باید بتونید
ویرایش من رو که در عین مستند بودن خنثیسازی شد رو برگردونید!
ویرایش: الآن رفتم دوباره به صفحه اضافه کردم، تا ببینیم باز هم حذف میشه یا نه.