(۱۹/آبان/۹۱ ۱۲:۲۶)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]توهم توطئه داری ها ؟! این چه بذر شومی است که رائفی در دل شما جوانان حزب اللهی کاشته است
پسر جان چرا اینقدر زود فنرت در میره؟ تالار گفتگو یعنی اینکه هر آدم بتونه نظر بده. چرا نظر بده؟ برای اینکه درستی نظراتش رو بفهمه (یکی از دلایل). اگر هم نظرش درست نبود اون رو اصلاح کنه. من الان یک چیز جدید از شما یاد گرفتم. چه ایرادی داشت این؟ یک نظر دادم و یاد گرفتم درستش چی بود و پذیرفتم. تمام! یاد بگیر مهم تر از موضوعات و درون مایه یک گفتگو، علت اون گفتگو و روح حاکم بر اونه! آدم کارش بوی حقیقت طلبی می ده یا اینکه....؟!
(۱۹/آبان/۹۱ ۱۳:۰۶)مسافر نوشته است: [ -> ]پسر جان چرا اینقدر زود فنرت در میره؟ تالار گفتگو یعنی اینکه هر آدم بتونه نظر بده. چرا نظر بده؟ برای اینکه درستی نظراتش رو بفهمه (یکی از دلایل). اگر هم نظرش درست نبود اون رو اصلاح کنه. من الان یک چیز جدید از شما یاد گرفتم. چه ایرادی داشت این؟ یک نظر دادم و یاد گرفتم درستش چی بود و پذیرفتم. تمام! یاد بگیر مهم تر از موضوعات و درون مایه یک گفتگو، علت اون گفتگو و روح حاکم بر اونه! آدم کارش بوی حقیقت طلبی می ده یا اینکه....؟!
من از شما عذر می خواهم ولی علت گفته ام این بود که در این سایت، همگی جوانان ( افسران جنگ نرم ) ، به تقلید
از رائفی عادت کرده اند به زمین و زمان و هرچیزی گیر! بدهند و آن را مرتبط با فراماسونری و شیطانپرستی بدانند .
و این کار که ادامه دار شده است بسیار آزارنده است.
بله اگر اشتباه نکنم آن نشان گنو هست
اعضای محترم لطفا از این بحثهای حاشیه ای بیایند بیرون
اخر چکاری انجام دهیم؟
تصویه ی ویکی یا ساخت یک ویکی؟
میخوایند به رای بزاریم؟
اصلا چطوره تو خود بیداری اندیشه دانشنامه درست کنیم؟ دانش نامه ی بیداری اندیشه یا دانشنامه ی بیداری؟
لطفا تکلیف را روشن کنید
اول باید بین خودمون به تفاهم برسیم که چیکار میخوایم انجام بدیم و در قدم بعد گسترشش بدیم
سلام
یعنی در حد حرف دوست دارید کاری انجام بشه؟
بیاید دیگه
بگید چکار کنیم
sam_esfid dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1352914682' نوشته است: [ -> ]1352914682[/url]']
بیاید دیگه
بگید چکار کنیم
با سلامي ديگر

تا قيام قياما هم بشينيد و صفحات ويكي پديا رو ويرأش كنيد باز سر نيم ساعت تغيير مي كنند مگ اين كه يه وبلاگ بزنيد و تو اون دروغ هاي ويكي پديا رو با ذكر منابع معتبر بنويسيد !!
اين بهترين رآه ممكنه !!
سلام
بنده هم اساسا مشکل دارم که یک سایت خارجی رو بسازیم ولی خوب مگه میاند باهم فکر کنیم که چیکار کنیم
آقایون و خانومها به عمل کار براید نه با حرف و شعار
سلام
خوب به عنوان حداقل کار ، میتونیم در این مبحث هر خطایی که در ویکیپدیا دیدیم ، ذکر کنیم.
مطمئنا هر کدوم از ما در هنگام مرور در ویکیپدیا با مشکلی بر خواهیم خورد.
سلام
قبلاً شنیده بودم که ویکیپدیا وابستگی تام به مراکز صهیونیستی و جبهه ی شیطان دارد
و اینکه برخی کلمات در ویکیپدیا غیر قابل ویرایش است مانند فراماسونری و یهود و...
امروز خیلی اتفاقی جستجویی کردم ببینم در ویکیپدیا چه چیزی در مورد امام حسین علیه السلام نوشته شده
پیشنهاد میکنم بروید ببینیند چه اراجیف وقیهانه ای در مورد سید و سالار شهیدان این معتبرترین دایرة المعارف عالم ذکر کرده است
قطره ای از این لجن زار را تقدیم میکنم:
نقل قول: حسین در زمان معاویه اقدامی علیه وی انجام نداد. گرچه حسن را به خاطر انتقال قدرت به معاویه مورد سرزنش قرار داد ولی معاویه سالی یک یا دو میلیون درهم به حسین میفرستاد و حسین مکرر به شام سفر میکرد و در آنجا نیز هدایای دیگری از معاویه دریافت مینمود.
مشروح اکاذیب را می توانید از این لینک در صورت تمایل دریافت کنید:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AD%D8%B...9%84%DB%8C
و این صفحه غیر قابل ویرایش است
و این چیزی هست که معتبر ترین دایرة المعارف جهان برای هر کسی که میخواهد در مورد تشیع تحقیق کند ارائه می دهد