شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
موفق باشید دوستان،
یه چند وقت امتحان کنید شرایط ویکیپدیا دستتون بیاد.
من نتونستم درست توضیح بدم.
برای من، معمولاً پنج دقیقه هم طول نمی کشید که خنثی سازی میشد. صفحه آلمانی میکونوس اصلاً قبل از تأیید اعمال نمیشد. در مورد یک صفحه که سه بار خنثی سازیشان را خنثی سازی کردم یک روز محروم شدم.
سلام اساسا بنده موافق نیستم
اول اینکه داریم برای یک سایتی که توی آمریکاست خدمت میکنیم و بازدید اون میره بالا و معلوم نیست باید چندین بار ویرایش کنیم
ولی باید ما مسلمون بالاخره باید به شکوه قبل خودمون برسیم
نترسید
ما ادم میخوایم و سرمایه
اول باید گروه درست کنیم تا همدیگکرو ببینیم هرچی این گروه بزرگتر بشه بهتر از کجا معلوم شاید یه روزی کنفرانس برگزار کنیم
سلام
لطفا جمع بشیم و راهی را نتیجه گیری کنیم
دایرتالمعارف چیز مهمی هست
به نظرم باید میرایشها همان زمان توسط هر شخص ثبت نشود بلکه منبع ابتدا برسی شود بعد ثبت شود
افرادی هم که ۱۱۰ مطلب را سعی کردن درست کنند به صورت موقت مدیر میشوند و با ۳۱۳ ویرایش مدیرت پخش میشوند چه طوره؟
ببخشید قصد ناامید کردن این هدف بزرگ رو ندارم
ولی اونها قدرتشون بیشتر از شماست
اگه تعداد دفعاتی که تو کار نشر اکاذیبشون دخالت کنید زیاد باشه ای پی تون رو میبندن..
الکی وقت خودتون رو در ویکی پدیا تلف نکنید هر چی ویرایش میکنی حذف میشه
سلام
خوب بیاید دیگه ، بیایند خودمون یه کاری کنیم
خودمون باید شروع کنیم
وقتی از یک جای قدرتمند پشتیبانی بشه ، هر کاری هم که بکند ، تغییر زیادی نمی تونید روش ببینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(و صد البته وقتی مخالف چیزی باشه که خودشون می خوان بگن خیلی راحت حذف میشه)
سلام
به نوشته ی من فکر کنید
ویرایش ویکی پدیا تا کی؟
ویرایش یک سایت خارجی تا کی؟ مگه ما نوکر بی جیره و مواجب ویکی هستیم؟
ما کی میخوایم سایتی مطرح در سطح جهانی داشته باشیم؟
دوستان، مسلماً اتحاد با بقیه کسانی که می خواهند چنین چیزی بسازند، می تواند بهترین نتیجه را بدهد. مثل
دانشنامه رشد یا
دانشنامه سادانا که هنوز جامع نیستند، و همینها هم مسلماً می توانستند نیروهایشان را با هم جمع کنند و دانشنامه بسیار جامع تری داشته باشند.
همچنین دانشنامه هایی هستند که در یک موضوع تخصصی ایجاد شده اند و به همین دلیل فقط در میان کسانی که با مطالبشان سر و کار داشته اند شناخته شده اند، مثل
دانشنامه جهان اسلام ،
دانشنامه موضوعی قرآن و
دانشنامه اینترنتی قرآن . مسلماً خیلی بهتر است که اینها به عنوان بخشی از یک دانشنامه جامع تر با موضوعات مختلف وجود داشته باشند.
سلام
بالاخره چی شد؟ یاعلی؟