زدن یک سایت رسمی (و نه در سطح یک وبلاگ ! ) با زبان های بین المللی (در فاز اول انگلیسی و فارسی ) با عنوان دروغ های دانشنامه آزاد بهترین تصمیم از نظر من هست . . .
شما باید این گزاره که "این سایت آزاد هست" رو زیر سوال ببرید ، مطمئنا یکم که کار جلو بره می تونید تو رسانه ملی هم مطرح بشید و بازدید خوبی بگیرید و به این ترتیب کم کم جهانی به معنای واقعی هم بشید.
شما هرگز قادر نخواهید بود دانشنامه ای مثل ویکی پدیا با این سابقه و حمایت و سرمایه مالی و انسانی بسازید ، وقت و هزینه رو تو این زمینه هدر ندید .
همچنین گه گاهی کلیپ های رو به عنوان بررسی موردی بعضی از دروغ هاش به صورت وسیع در فضای سایبر پخش کنید.
[اگر قضیه جدی باشه روی من هم به عنوان راه اندازی سایت و هم به عنوان تدوین گر کلیپ ها در حد وسعم می تونید حساب کنید]
منم با جناب
Scimitar
موافقم،اما به نظرم ویکیپدیا حقیقی رو هم باید خودمون بسازیم....
یعنی یک سایت ویکی پدیای جدید که جایگزینی باشه برای ویکیپدیای دروغین.....
و همچنین یه سایت که دروغ های ویکی پدیا رو به رخ بکشه.........
با سلام دوباره به دوستان عزیز به نظرتون اسم Electronic Encyclopedia ( دانشنامه الکترونیکی ) چطوره
البته میشه این اسم رو فقط برای عنوان دانشنامه استفاده کرد و برای ادرس از Electronicpedia استفاده کرد
(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۳۰)رضا1357 نوشته است: [ -> ]علي ابوالحسني در ويكيپديا حذف نشده
مقاله رو حذف کرده بودن ولی بعد مدتی مجبور شدن دوباره مقاله رو بسازن تازه باز هم بهایی ها با گذاشتن نظر سنجی دوباره خواستن مقاله رو حذف کنن که اکثر رای دهنده ها در نظر سنجی دوم با حذف مقاله مخالف کردن
(۲۰/بهمن/۹۱ ۱۷:۳۰)علی الهادی نوشته است: [ -> ]با سلام , حتما با ویکی پدیا اشنایی دارید این سایت خودش رو دانشنامه ایی معتبر و ازاد معرفی میکنه در حالی که در واقعیت این طور نیست و بعضی از مقالات این سایت اصلا هیچ ارزش علمی ندارند ( چون هر فردی با هر سطع سوادی قدرت ویرایش مطالب این سایت رو داره ) و مطالب و مقالاتی که با اهداف صیهونیست ها همخوانی نداشته باشه سریعا حذف یا سانسور میشه به طور مثال میتوان به حذف صفحه استاد علی ابوالحسنی (منذر) اشاره کرد :
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911017001121
متاسفانه بیشتر مردم دنیا ویکی پدیا رو به عنوان دانشنامه ایی معتبر قبول دارن و از اون به عنوان منبع علمی استفاده میکنن به خصوص درباره اسلام و حرکت های مقاومت اسلامی منطقه . ما باید دست به کار بشیم و یک دانشنامه معتبر و اسلامی بسازیم تا اقدامات صیهونیست ها ( تحریف حقایق جهان به نفع خودشون ) رو خنثی کنیم و فقط کافیه چند نفر از دانشمندان مطرح جهان این دانشنامه را تایید کنند تا از این طریق دانشنامه مذکور از نظر محتوای علمی کلی اعتبار کسب کنه
به نظر من نام های پدیای اسلامی ( Islamic Pedia)یا دانش پدیا (Knowledge pedia)بهترین اسم برای این دانشنامه هستن نظر شما چیه
ویکیپدیا یکی از معتبر ترین دانشنامه های دنیاست. شاید باید بگم معتبر ترین.
نه به این علت که هر فردی با هر سطح سوادی قدرت ویرایش مطالب این سایت رو داره.
به این علت که هر لحظه چندین متخصص در حال تصحیح ویکیپدیا هستن:
به اندازه ی کافی چشم روی یه موضوع بذار، مشکل خودبه خود حل می شه.
(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۳۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]ویکیپدیا یکی از معتبر ترین دانشنامه های دنیاست. شاید باید بگم معتبر ترین.
کی گفته ویکی پدیا معتبره؟؟؟؟
ویکی پدیا رو اگه به عنوان یه منبع جایی ذکر کنیم بهمون میخندن
اگه میخوای امتحان کن و نتیجش رو ببین... تو یه سایت علمی یه نکته ای از ویکی پدیا بنویس (یه نکته ی جالب رو انتخاب کن) برا منبع هم بگو ویکی پدیا
(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۵۸)zahrarezaei نوشته است: [ -> ]کی گفته ویکی پدیا معتبره؟؟؟؟
ویکی پدیا رو اگه به عنوان یه منبع جایی ذکر کنیم بهمون میخندن
اگه میخوای امتحان کن و نتیجش رو ببین... تو یه سایت علمی یه نکته ای از ویکی پدیا بنویس (یه نکته ی جالب رو انتخاب کن) برا منبع هم بگو ویکی پدیا
کلا دانشنامه ها به عنوان مرجع علمی، معتبر نیستن. تو برو همین بریتانیکا یا هر دانشنامه ی دیگه ای رو معرفی کن، نه تنها بهت می خندن دو تا هم می زنن تو سرت...
(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۳۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]ویکیپدیا یکی از معتبر ترین دانشنامه های دنیاست. شاید باید بگم معتبر ترین.
نه به این علت که هر فردی با هر سطح سوادی قدرت ویرایش مطالب این سایت رو داره.
به این علت که هر لحظه چندین متخصص در حال تصحیح ویکیپدیا هستن:
به اندازه ی کافی چشم روی یه موضوع بذار، مشکل خودبه خود حل می شه.
بسم الله الرحمن الرحیم
بهتره بگیم بزرگترین دانشنامه نه معتبر ترین
خود من سه بار تو صفحات ریاضیش و یک بار در یکی از صفحات فیزیکش ازش سوتی گرفتم و ویرایش کردم
به این چیزاش گیر نمیدن
فقط کافی منافع صهیونیزم به خطر بیفته سریع اقدام میکنند به پاک کردن
مخصوصا مدیران قسمت فارسی زبانش
عمدتا افراد رذل و بی دینی هستند که اگر در بر قضیه بروید متوجه میشوید به کجاها وصل هستند
==============
در مورد اسم دانشنامه مذکور
اصلا از پسوند پدیا استفاده نکنید
این کار باعث میشود تا ویکی پدیا با ارزش تر بشود
اسامی قرآنی بهترند طبیعتا
تبیان
تسنیم
......
مخصوصا در بخش های
مذهب
تاریخ
فلسفه
و تمامی زمینه های علوم انسانی تقریبا
هنر نیاز به سایت اسلامی هست چون خیلی تحریف تو سایتش هست
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]فقط کافیه منافع صهیونیزم به خطر بیفته سریع اقدام میکنند به پاک کردن
برای من هم پیش اومده حتی اگر حرفات هم قابل اثبات باشه حق نداری مطلبی بر ضد صیهونیسم اضافه کنی حتی من رو چند بار تهدید کردند
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]در مورد اسم دانشنامه مذکور اصلا از پسوند پدیا استفاده نکنید
نگاه کنید دوست عزیز کلمه دانشنامه در انگلیسی میشه
Encyclopedia و کلمه پدیا کوتاه شده کلمه دانشنامه هستش و اگه نگاه کنید بیشتر دانشنامه های دنیا از پسوند پدیا استفاده میکنن و ساخت یک دانشنامه بدون پسوند پدیا ممکن نیست چون هر دانشنامه ایی در اینترنت با پسوند پدیا شناخته میشه