۱۵/بهمن/۹۱, ۲۰:۵۳
نقل قول:
در يكى از روزها پيغمبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به اصحاب خويش فرمود: آيا مى دانيد: كدام يك از مؤ منين افضل و برترند؟ گفتند: فرشتگان حضرت فرمود: همين طور است ولى منظور من آنان نبود. گفتند: پيامبران افضلند، حضرت فرمود: آرى ولى منظورم ايشان نيست . گفتند: يا رسول اللّه پس آنان كيانند؟
حضرت فرمود: ايشان آن افرادى هستند كه بعد از من در آخر الزمان بوجود مى آيند آنان مرا نديده و سخن مرا نشنيده و معجزات مرا مشاهده ننموده اند. فقط ورق و كتاب سربسته و سياهى را كه بر سفيدى نوشته شده باشد مى بينند و به آنان عمل مى كنند. آنان برادران من هستند كه افضل اهل ايمانند.
سپس رسول اعظم اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اين آيه را خواند كه مى فرمايد الذين يومنون بالغيب اولئك اخوانى حقا آن افرادى كه بغيب ايمان مى آورند حقا كه برادران منند. اصحاب گفتند: يا رسول اللّه آيا ما برادران تو نيستيم !؟
حضرت فرمود: شما اصحاب من هستيد و آنان برادران منند.(12)
12- تفسير آسان : ج 1، ص 37، نقل از تفسير جلاء الاذهان .
من که گفتم ، دینها طوری برنامه ریزی شدن که کمتری ایراد بهش وارد بشه ، انقدر قوی هست این برنامه که انسان رو مطیع خودش کنه ، با دادن وعده هایی که معلوم نیست راست هست یا دروغ و عالم غیب هست و هیچ دلیلی بر وجود یا عدم وجودش نیست ... حالا کسایی هم که در این روایت اشاره شد جزء همین افراد هستن ...
نقل قول:چون اصلا ما فقط مادی نیستیم که فقط با اکتفا به علم مادی رد یا قبول کنیم .
شما 2تا از همین چیزهای غیر مادی رو بگو ما هم مطلع بشیم ...
نقل قول:ترجیح میدم راهی رو خودم پیدا کنم که مفید باشه واسه ی بشریت ، نه اینکه راهی رو برم که خیلی ها رفتن و چیزی جز نابودی و بدبختی درش نیست ...
قطع این مرحله بی همرهی خضر مکن . ظلمات است بترس از خطر گمراهی
. بهتر این هست که شما از یک استاد بیاموزید نه اینکه تفسیر بزرگ المیزان رو خودتون بخونید.
نقل قول:البته من هم با توجه به اینکه شما اطلاعات خوبی و البته نه چندان درست درباره دینتون دارید با شما بحث کردم.
من از خودم اطلاعاتی ندارم ، هرچی هست سخن بزرگان ِ دین هست که من نقل میکنم.
نقل قول:مثلا کدوم بخش از دین منسوخ شده؟
به عنوان ِ مثال یه چیز ِ خیلی ساده و عادی .... برده داری ... من یه لیست دارم در باره این چیزها که به مسولین تالار اریه کردم ، هر وقت اجازه بدن یکی یکی میگم چی هستن و بررسی میشه .
(۱۵/بهمن/۹۱ ۱۳:۲۸)mohebALI نوشته است: [ -> ]أَفَلاَ يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللّهِ لَوَجَدُواْ فِيهِ اخْتِلاَفًا كَثِيرًا ﴿۸۲- نساء﴾
آيا در قرآن نمى انديشند اگر از جانب غير خدا بود قطعا در آن اختلاف بسيارى مى يافتند
من با اندیشه کردن و خوندن ِ حرفهای دیگران دیدم که کلی ایراد داره و اختلاف ... اگه اجازه بدن یکی یکی عرض میکنم و بررسی میکنیم .
نقل قول:دوست من هر چقدر هم که بگذره و هر چقدر هم که انسانها باهوشتر بشن باز هم رفتار انسانی رو دوست دارن . چه کسی هست که از اخلاق و رفتار اسلامی بدش بیاد . عموما تمدن بشر بر اساس انسانیت میتونه ادامه حیاط بده وگرنه میشه مثل جنگل! به قول یکی از فیلسوفان غربی اگر خدا نباشه هر کاری میشه کرد. اما جامعه بشری دیگه از هم میپاشه!من خیلی کلی میدم جواب ِ این حرف رو ، شما خودت برو Search کن ...
الان شادترین و در صلحترین و با آرامش ترین کشورهای دنیا سوئد و نروژ و کشورهای اون اطراف هستن که مردمی بسیار بی اعتقاد دارن و مسیحیت و دین گرایی در این کشورها بسیار ضعیف هست .
نقل قول:دوست من اتفاقا در زمانی که ما هستیم گرایش به دین در جهان رو به فزونی هست میتونید تحقیق کنی
در ضمن ما منطقی هستیم و با عقلمون فکر میکنیم و چشم دل نداریم.
اتفاقا" دین گریزی بیشتر شده !!
نقل قول: شما هم اگه با چشم دل نگاه کنید و منطقی باشید با خودتون حرفهای من رو درک خواهید کرد .
من 2تا چیز رو با هم گفتم ، هم عقل و هم دل . شما با حرفها و کلمات بازی نکن خواهشا" ، من این درسها رو پاس کردم خیلی وقته پیش ....