۹/بهمن/۹۱, ۲۰:۳۵
بله صد در صد بدون فلسفه هم راه حق باز است. هیچ کس نمی تونه ادعا کنه که تنها راه رسیدن به حقیقت فلسفه است. ولی خب فلسفه هم جایگاه خاص خودش را دارد. 

(۹/بهمن/۹۱ ۱۸:۵۰)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلامسلام
یه سوال برام پیش اومده:
آیا بدون فلسفه و ... میشه راه درست رو پیدا کرد؟ خب در زمانهای قدیم (مثلاً زمان صدر اسلام یا در زمان حضرت موسی) که مردم با فلسفه آشنا نبودند، پس چطوری راهشون رو انتخاب کردند؟
ضمن اینکه استدلالهای فلسفی هم ایراداتی بهشون وارده. (در این مورد قراره یه بحث قدم به قدم داشته باشیم)

(۲/بهمن/۹۱ ۱۴:۱۹)وحید110 نوشته است: [ -> ]چیزی که بنده فهمیدم اینه که برای درک اعجاز قران باید اندازه بزرگی قران بزرگ بود!
(۱۲/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۸)آشفته نوشته است: [ -> ]معنی این حرف اینه که جماعت برید بمیرید!!!سلام
آقا وحید ینی چی برید اندازه خود قران بزرگ بشید بعد میتونین قران رو بفهمین؟؟
(۱۲/بهمن/۹۱ ۲۰:۳۸)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلام آقای آشفته
اگر ادعای پیامبر رو درست بدونیم که مسئله حل میشه. اگر در این مسئله شک داشته باشیم چطور میشه اثباتش کرد؟
ممنون
(۱۳/بهمن/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
این حرف آقا وحید که خیلی حرف واضح و مشخصی هست.
ببینید ، من اگر بخوام کتاب فیزیک هالیدی رو بخونم و اصل مطلبش رو بفهمم ، باید در چه حد باشم؟خوب باید در حد مطالعه و فهم این کتاب باشم ، یک بچه کلاس اول ، فقط این کتاب به درد این می خوره براش که دوره الف و ب و .... خط بکشه و تمرین استفاده از این حروف رو داشته باشه.یک بچه آمادگی فقط عکساش رو می بینه و از رنگ عکس هاش خوشش می آد و .... ، یک بچه راهنمایی فقط بعضی قسمت های ساده اش رو می فهمه و ....
حالا بلا نسبت ، قرآن هم همین طوره ، هر کسی اندازه فهمش از قرآن می فهمه ، فهم کامل قرآن هم فقط از انسان کامل بر می آد ، که همون ائمه علیهم السلام باشند.
حالا اگر من به یک بچه بگم برای فهم کتاب فیزیک هالیدی باید اندازه این کتاب درس خونده باشی ، یعنی برو بمیر؟ تازه من نوعی در برابر قرآن بچه کلاس اولی هم نیستم.

(۱۲/بهمن/۹۱ ۲۱:۰۶)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]دوستان اینجور بحث کردن مال کسانی هست که چیزی از اسلام نمیدونن
ما که در جامعه اسلامی زندگی میکنیم خیلی جلوتر هستیم چه کاریه ما بخوایم پیامبر و قرآن رو به روش فلاسفه اثبات کنیم.
خود قرآن و احادیث و رفتار پیامبر که واقعا خیلی ها به خاطر رفتار پیامبر به اسلام گرویدن . یعنی اینجور نبوده که بخوان از این بحث ها کنن.