(۱۶/بهمن/۹۱ ۰:۰۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]اینجا کجا گفته شده است که فقط مسلمین مورد رحمت واقع میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
البته در زمان اسلام ، اگر کسی بهش اسلام عرضه شده باشه و زمینه هدایت داشته باشه ، و بر مذهبی غیر شیعه باقی بمونه ، اهل بهشت نخواهد بود.
نقل قول: دوست داشتید به این هم خواهیم پرداخت إن شاء الله
خیلی هم عالی
اگه میشه تو یه تاپیک مجزا مطرح بفرمایید
ممنون
(۱۶/بهمن/۹۱ ۰:۱۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
البته در زمان اسلام ، اگر کسی بهش اسلام عرضه شده باشه و زمینه هدایت داشته باشه ، و بر مذهبی غیر شیعه باقی بمونه ، اهل بهشت نخواهد بود.
بله اونجا دیگر بحث قاصر و مقصر و مستضعف و ... پیش میاد
اونجا بحث استکبار هست
همون بحثی که مجزا باید مطرح شود و خیلی خیلی بنیادی تر از این مباحث استدلالی هست
یعنی توهم اینکه مشکل ما در ایمان و یافتن حقیقت فقط استدلال است!!!!!!
مسئله بسیار پیچیده تر از این حرفهاست
(۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۲۷)blue.blood نوشته است: [ -> ]
البته این نکته رو هم اضافه کنم که شاید دید ِ من با خیلی از دوستان نسبت به خدا متفاوت باشه ، ولی تفاوت ِ چندانی نداره در این بحث ...
اتفاقاً جناب آقای بلو تمام نکته ی کلیدی بحث از همین دید متفاوت شما نسبت به خدا هست که در تمام مباحث این تاپیک که هیچ در هر بحثی در هر جایی که انجام بدید بیشترین تأثیر رو داره
من منتظرم که دید شما رو نسبت به خدا بدانم
و علتی که باعث شده شما این دید رو دید درست بدونید
و طریق اثبات صحت این دیدتون رو
(۱۶/بهمن/۹۱ ۰:۱۱)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلام
(می بخشید شاید منظورتون رو نادرست متوجه شدم)
ممنون
سلام
شاید بهتر بود می گفتم ادیان ابراهیمی بیشتر با فطرت (همون سیستم عامل) جور هستن .
البته عقل و استدلال های عقلی هم جای خودشو داره
با سلام
اقایون چرا هی بحث لای بحث میارید؟؟؟؟؟
اقای بلوبلود بیا یک موضوع رو به طور دقیق مشخص کن و همه فقط و فقط راجع به همون یک موضوع حرف بزنند
من پینهاد می کنم بحث یک به یک بشه. یعنی یه نفر با بلو بلاد بحث کنه.
خانه از پای بست ویران است . خواجه در بند نقش ایوان است
دوستان دقت کنن در هر بحثی باید دنبال ریشه بود .
فایده ای نداره ما هی جواب بدیم آخرش که چی . باید دید شبهه از کجا شروع شده.
با سلام ، خداوند خودش راه پی بردن به این سوال رو در وجود همه افراد داده که که بهش می گن عقل ، اگر شما در آیات قرآن تدبر کنید خواهید فهمید که این کتاب کتابی نیست که فرد عادی آن را نوشته باشد ، اگر هم می خواهید بگویید که پیامبران یا امامان آن را نوشته اند که خود آنها هم گفته اند که این کتاب از طرف خداوند بوده است و معلوم است که کسی این کتاب را نوشته که به همه ی امور اشراف کامل دارد و آن کسی نیست جز خداوند بلند مرتبه و بزرگوار .
سلام دوستان
می دونید اشکال این بحث چیه؟
در یه تاپیک داره چند تا بحث همزمان (و البته مرتبط با موضوع) پیش میره. مثلاً در مورد معیارهای فلسفی، معیارهای دلی، اعجاز، تحدی قرآن و ...
به نظرم لازمه در مورد هر کدومش یه تاپیک جداگانه زده بشه.
در مورد فلسفه، یه بحث قدم به قدم داشتیم که تا اینجا به این نتیجه رسیده:
"چیزی وجود دارد که هم یکتاست و هم کامل و تمام زنجیره های علت و معلول به آن ختم می شود"
و قزار شده آقا ابراهیم این بحث رو ادامه بدن تا برسیم به اثبات نبوت پیامبر. یعنی اثبات اینکه پیامبر با چنین موجودی در ارتباط بوده اند.
در مورد تحدی قرآن (این که هیچ کس نمی تونه کتابی مثل قرآن بیره)، از دوستان می خوام که بحث رو در تاپیک زیر ادامه بدن:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23536.html
در مورد فطرت هم یه سری بحثها رو دوستان توی همین تالار علم و عقل شروع کرده اند.
اگر روش دیگری هم برای تشخیص مکتب درست از مکتب جعلی مد نظرتون هست، ممنون میشم که یه تاپیک مجزا ایجاد کنید.
یه موضوع هم اینه که توی چنین بحثهایی نمی شه توقع داشت که ظرف یکی دو هفته بشه به نتیجه رسید. باید کلی تحقیق بشه.
ممنون