۱۷/بهمن/۹۱, ۲۲:۳۲
بسم الله الرحمن الر حیم
من همه ی ارسال ها را نخوندم اگه تکراریه عدرخواهی می کنم
نمی دونم اعتقاد دارید که خداوند علم به غیب داره و می تونه توی دل ما را بخونه و از آینده خبر بده؟
اگر کمی به آیات قرآن توجه کنیم می بینیم که خداوند متعال از درون دل و فکر و نیت آدم ها سخن گفته.مثلا جنگی بوده و خداوند به پیامبر از نیت دشمنان خبر می دهد و یا از آنچه که در دل مومنان و یا کفار و مشرکان بوده خبر می دهد.ویا خدا به پیامر از سوالی که قرار است از پیامبر بشود خبر می دهد و جوابش را هم می گوید
با کمی مطالعه تاریخ صدر اسلام بهتر به این موضوع پی می بریم
(۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۲۷)blue.blood نوشته است: [ -> ]راستش من نمیدونم تا حالا سر ِ این قضیه که میخوام مطرح کنم چقدر اینجا بحث شده و چقدر بهش پرداخته شده ... ولی واقعا" واسه ی من سوالی شده که میتونه در حل کردن ِ خیلی از نکته ها کمکم کنه ...
بدون ِ توضیح ِ اضافه میپرسم ...
از کجا میشه فهمید قرآن کلام ِ آفریننده ی این جهان هست ؟
البته این نکته رو هم اضافه کنم که شاید دید ِ من با خیلی از دوستان نسبت به خدا متفاوت باشه ، ولی تفاوت ِ چندانی نداره در این بحث ...
2باره می پرسم ، چطور ، به چه دلیل گفته میشه که این حرفها از طرف خالق ِ این جهان هست ؟
خواهشا" از این برهان های دبیرستانی استفاده نکنید ! خیلی سطحی توضیح میدن ...
منطقی ، عقلی و عادلانه بحث میتونه پیش بره .
خیلی براهین وجود داره در باره ی خدا و بی خدایی ، من کاری به اینها ندارم .
فقط و فقط سوالم اینه که آیا قرآن از طرف آفریدگار ِ این جهان هست یا نه ؟
از نظر علمی ، تاریخی ، عقلی ...
فکر کنم درک کنید که چرا احادیث و روایات در این باره زیاد مورد ِ استفاده نیستن ... ولی مسلما" از خود ِقرآن میشه استدلال کرد .
امیدوارم بحث به انحراف کشیده نشه ! اینطوری استهلاک و خستگی میره بالا و نتیجه ی دلخواه به دست نمیاد .
من همه ی ارسال ها را نخوندم اگه تکراریه عدرخواهی می کنم
- خود قرآن در سوره ی بقره آیه 23 می فرماید :اگر فکر می کنند که قرآن از بشر هست اگر راست می گویند همانند آن ررا بیاورند.که اگه درست به خاطر داشته باشم کفار سعی می کنند سوره ای مثل سوره ی فیل درست کنند که اون هم نمی تونند و خیلی بی خود میشه
- فصیح بودن قرآن خودش نشانی از این مورد است حتی در زمانی کفار می گویند این قرآن را شخصی غیر عرب در آورده و به پیامبر آموخته.که خداوند متعال آیه ی 103 سوره نحل را برای جواب آنان نازل می کندو فصیح و مبین بودن زبان عربی قرآن را دلیل آن می خواند البته مفسرین در ذیل این آیه دلایل دیگری هم ذکر کرده اند
- یک چیزی که علم خاصی نمی خواهد و نظر خودم هست :
نمی دونم اعتقاد دارید که خداوند علم به غیب داره و می تونه توی دل ما را بخونه و از آینده خبر بده؟
اگر کمی به آیات قرآن توجه کنیم می بینیم که خداوند متعال از درون دل و فکر و نیت آدم ها سخن گفته.مثلا جنگی بوده و خداوند به پیامبر از نیت دشمنان خبر می دهد و یا از آنچه که در دل مومنان و یا کفار و مشرکان بوده خبر می دهد.ویا خدا به پیامر از سوالی که قرار است از پیامبر بشود خبر می دهد و جوابش را هم می گوید
با کمی مطالعه تاریخ صدر اسلام بهتر به این موضوع پی می بریم