شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
برادر من به راهنمایی اکتفا نمی کنم واست دلیل چیدم طرف اصلا رپر نیست بعدش چیزی که میخونه بهش میگن که بخونه
هنرمند آزاده مثل کمال الملک نه اینا بیشتر سعی میکنی با مسائل حاشیه ای بی ربط چیزه دیگه ای رو اثبات کنی
کلا بحث درمورد این انسان نما فایده ای نداره این چند صفحه رو بخون به جوابات میرسی

به قول شاهین خیابون واسه تو زن متلک گفتنه
در ضمن رضا پیشرو چه پیامی داره الان تقریبا حذف شده تو لحظاتی رو که من با موزیک شاهین نجفی درک کردم نکردی به طور کلی بگم آقای شوالیه که شاهین درد دل خیلیا رو بازگو کرده و حکم اعدامش هم بیشتر سیاسیه
عذز میخام ولی تا درباره یه چیز کامل تحقیق نکردی و نمیدونی اضهار نظر نکن آقای خیابونی
آقا محسن انسان نما اونایی اند که به بقیه بگن انسان نما
استاد رپ با اطلاعات چند صفرهم حرفاشه و هم خوندم هرکی هم که به شاهین بگه بخونه هیچ فرقی نداره چونکه مهم حرفاشه
شاهین نجفی:وقتی که زن منو دختر تو مادره شما یعنی داف وقتی که رپ قی شد از گلوی هر لمپن الاف
شاهین نجفی:وقتی سواران حسین لات های موتوری بودن
شاهین نجفی:وقتی که شبه مارکس روی سر دریدا بود وقتی که دالی پشت بوم فریدا بود
این آهنگ که میگی رپ نیست برادر من کاری با شاهینت کردیم از رپ کشید بیرون
2سال بچه های فروم ها رحمت کشیدن کاری کردن الان دیگه آهنگ 6/8 میشنوی ؟؟
بازی دست ماست
اره 6 8
بابا بازی زیاد فیلم میبینی.در ضمن منظورم معنای کلمات بود
راسی برو یکم تحقیق کن ببین آخرین آهنگش به چه سبکیه
خداوندا همه رو به راه راست هدایت بفرما..
..و جواب هرکسی که با قصد به امامتت یا بهتره بگم عهدت توهین کردن رو اون دنیا جلوی چشم پیامبرت بده به حق پهلوی شکسته ی زهرا(سلام الله علیها).........
==============================================
هیشکی حرفی نداره راجع به متن بالا.داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه حرفی نمیمونه
پس خواهشا دیگه راجع به از قصد توهین کردن یا نکردن کسی صحبت نکنید.خدا خودش بهترین شاهد و قاضیه..
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا شمارو مجبور کردم از شاهین نجفی بکشی بیرون ؟؟ گوش بده واسه خودت 24ساعته گوش بده
من الان حالم یه طوریه وقتشم نیست تجزیه تحلیل کنیم ، من از سبک های دیگه سر در نمیارم زیاد ولی بهت میگم این رپ نیست
خب پس نتیجمون اینه که شاهین نجفی رپ نمیخونه.این قسمت هم درباره رپه.پس یه پیغام گنده بده که درباره شاهین نجفی اظهار نظر نکنید چون رپر نیس
ولی بحثمون خوب بود ممنون
خشایار