تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رپ (بحث و بررسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
سلام
رپ فارس رپرهای بزرگ دیگه ای هم داره مثل بهرام ولی چون بعضی از آهنگاش زدنظام هست کمتر ازش یاد میشه

اخیرا هم پیشرو در رابطه با آهنگ نقی از شاهین نجفی انتقاد کرده و واسش خط و نشون کشیده
به نظر من رضا اینکارو نمی کرد بهتر بود چون اونم میخواد از آب گلالود ماهی بگیره
وگرنه اونایی که با رپ آشنا هستن می دونن که رضا اصلا در حد شاهین نجفی نیست

حامد بهداد هم خیلی داره با رپرها می پره به نظرم آخرش اونم رپر بشه
اول فیلم((کسی از گربه های شهر خبر ندارد))که حتی هیچکس هم یه صحنه طوی فیلم بازی کرده و آهنگ اینجا تهرانه رو خونده
حالا هم شما میگین شایدفیلم دیگه ای رو هم بازی کنه
(۱۳/تیر/۹۱ ۰:۲۵)yunmi نوشته است: [ -> ]پس اون موقع ها که پرچم امریکا رو اتیش میزدید توهین نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون به امام توهین نکرده یه اهنگ دیگه هم هست که به جای نقی توش کورش رو صدا میزنه
حامد فرد اهنگ کورش بیدار شو

اهان بعد عمه منه تو امریکا هرسال 11 سپتامبر قران اتیش میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هروقت ما انجیل اتیش زدیم بعد بیا طرفداری کن

بنده خدا دین با ملیت فرق داره و تعصب و شدتش 1000برابر بیشتره

شاهینتون به امام توهین نکرده اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.... زاده تو اهنگای قبلیش به خدا جسارت میکرد امثال شما تو تالار ازش حمایت میکردید
امام زمانو مسخره میکرد شما ها میگفتید ......
اون کاور اهنگم ....
AngryAngryAngryAngry

برو خدا روزیتو جای دیگه بده

چپ راست اکانت میزنن واسه یه روز بعدا عوضش میکنن
نقل قول: پس اون موقع ها که پرچم امریکا رو اتیش میزدید توهین نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جز تاسف برای این یه تکه از جمله اتون هیچ کاری نمیشه کرد ...
عزیزان دل اینجا داره تبدیل میشه به تاپیک طرفداران رپر ها ، یا درباره مبحث مورد نظر صحبت کنید یا کلا نکنید ... ادامه بدید مجبور به حذف میشم ....
نقل قول:اخیرا هم پیشرو در رابطه با آهنگ نقی از شاهین نجفی انتقاد کرده و واسش خط و نشون کشیده
به نظر من رضا اینکارو نمی کرد بهتر بود چون اونم میخواد از آب گلالود ماهی بگیره
وگرنه اونایی که با رپ آشنا هستن می دونن که رضا اصلا در حد شاهین نجفی نیست

رضا در حد شاهین نجفی نیست؟!!
برادر من شما یا نمیدونی رپ چیه یا نمیدونی جایگاه رپرا کجاس تو رپ فارسی!!
شاهین نجفی رو که اصلا بلد نیست قافیه بندی کاراشو درست انجام بده خیلیا مثل من اصلا به رپر بودن قبولش ندارن.
شاهین نجفی یه ...زاده ی عوضیه که به وسیله رپ میخواست قبح یه سری چیزارو بشکنه که با این آهنگ آخرش ثابت کرد که براش هیچ چیز و هیچکس مهم نیست و فقط میخواد عقاید کثیفشو بیان کنه به هر نحوی.
شما سعی کن بری تاریخچه رپ رو بخونی ببین رضا کیه شاهین کیه بعد بیا بگو رضا در حد این هست در حد اون نیست!
(۱۳/تیر/۹۱ ۱۱:۳۶)revenger نوشته است: [ -> ]شاهینتون به امام توهین نکرده اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.... زاده تو اهنگای قبلیش به خدا جسارت میکرد امثال شما تو تالار ازش حمایت میکردید
سلام
راستش من خودم یه زمانی طرفدار شاهین بودم و خیلی خوب میشناسمش،ولی دیدم رفته رفته داره گند میزنه،باسه همین ازش متنفرم.
درضمن دوستمون راس میگه،این ملعون تو اهنگ قسم به خدا جسارت کرده(دیگه نمیخام به زبون بیارم که چی گفته).باسه همین دیگه به کلی از چشم افتاده.
راستش من هم اهل رپ هستم در (حد المپیک) و بهترین رپر(نه رپ خون) مورد علاقه ی من یاس هست.
با عرض شرمندگی تاپیک خیلی مز..ف و بی فایدس به دو دلیل:
1.معلومه از هرکسی که تو رپ یه دستی داره بپرسی تایید میکنه که هر کدوم از رپرای بزرگ(تاکید میکنم رپرای بزرگ نه اینا که از مادرشون قهر میکنن میان رپ میخونن)هرکدوم واقعا یه مشکل اساسی یا یه درد اجتماعی یا احساس مسئولیت برای گفتن یه سری آسیب های جامعه یا خانواده رو حس میکردن که اومدن رپر شدن.
2.اینکه بیای بگی زدبازی خوبه یا پیشرو خوبه یا اون یکی بده اونو قبول ندارم و فلان و بهمان رو میتونی بری تو سایتای رپ فارسی تو نظرسنجی هاشون شرکت کنی اینجا تالار بیداری اندیشه است!
یه بحث هایی پیش اومد که لازم میدونم توضیحاتی بدم اطلاعات دوستانم کامل تر بشه :
در مورد رضا پیشرو که اون رو با شاهین نجفی مقایسه کردید
اولا باید بگم دلیل حمایت بعضی از شما از رضا اینه که به آهنگ نقی واکنش نشون داد ولی بهتره بدونین رضا مثل من و شما به دلیل تعصبش روی امام معصوم این کارو نکرد ! منظورش اینه که آقای نجفی که اون طرف دنیا داری از اجتماع ما حرف می زنی
حرف های تو باعث میشه ما رپر هایی که تو ایران هستیم برامون مشکل ایجاد بشه ! که بعد از اون آهنگ نقی مردم قم بعد از نمازجمعه تظاهرات کردن بعدش دوباره دستور بگیر بگیر رپرها شروع شد ! سعید ساحب سایت (درپیت!) میکسفا دستگیر شد و سعید اژدر(دوست خودم) که استدیو داره هم دستگیر شد.
---------------------
در مورد نجفی :
از سابقه ایشون براتون بگم که حافظ قرآن هستند ایشون!! در حوزه علمیه رشت هم مدتی تحصیل کردند. خوانواده ی چنان مذهبی نداره و تو یکی از آهنگاش میگه پدرم رو ندیدم ولی مطمئنم شراب خوار بوده.
دانشگاه هم میره ولی به خاطر فعالیت های سیاسیش اخراج میشه. آدمی بوده که زمینه این کارارو داشته که الان انجام میده
کم کم سوق پیدا میکنه به ضد انقلاب و ضد دین. به آلمان پناهنده میشه و یکی از حامیان اصلی جنبش سبز
در اونجا می بینیم که آهنگ هایی میده که سرتاپا کفره مثلا اسم یکی از آهنگاش : وقتی خدا خوابه (استغفرالله)
تکنیک و روش شاهین نجفی چیه :
یکی از دوستان نوشته ایشون نمی تونه قافیه بندی کنه ولی برعکس نجفی یه شاعر ماهر توی کار خودشه !
ایشون اصلا رپر نیست و کسی که ذره ای از موسیقی رپ بارشه ایشون رو رپر نمی دونه ! شما یه تاپیک تو سایت های رپ با اسم ایشون بزنین تا فحش های ناموسی رو که نثار ایشون و طرفدارش میشه رو ببینید.
این آقا کسی هست که در سبک راک ، بلوز و جاز فعالیت داره ولی وقتی می بینه رپ شنونده و مخاطب داره میاد حرفاشو تو این سبک میزنه.
همین آهنگ یکی به آخرش " نقی " میاد به صورت رگباری مشکلات جامعه ی مارو جلوی چشم شنونده میذاره
جوون های ما هم عشق فروهر و عربا ملخ میخورن و ... (خودتون میدونین دیگه..) میان و خوششون میاد از این آغا !
خودم هم اطلاعات و سندهایی دارم که احتمال قوی میدم به جز دستگاه های اطلاعاتی کشور کس دیگه ای ندونه که ایشون عضو یک سری گروه ها و فرقه های مذهبی مثل پ.ک.ک و .. هست.
-------
اگه کافی نیست سوال کنین ادامه میدم Wink
منم که تایید کردم به رپر بودن قبولش ندارم!!
ضمنا آغا رو هم خوب اومدی!!
(۱۳/تیر/۹۱ ۱۲:۵۲)Moh3eN-QalaM نوشته است: [ -> ]همین آهنگ یکی به آخرش " نقی " میاد به صورت رگباری مشکلات جامعه ی مارو جلوی چشم شنونده میذاره
معلوم هست چی میگی برادر،اصلا" شاهین کی در مورد مشکلات جامعه حرف زده که این دومین بارش باشه!!!
اون همش در مورد فتنه ی سبز خونده،نه مشکلات جامعه
این یاس هست که همیشه در مورد مشکلات جامعه خونده،همین و بس
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع