تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رپ (بحث و بررسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
یه موضوع جالب که میشه دربارش بحث کرد اینه که چرا اینقدر این سبک رپ تو ایران طرفدار پیدا کرده ؟ خوب همچین چیزی باید یه سری نقات قوت و ضعف داشته باشه که تونسته درصد قابل توجهی از قشر جوون جامعه رو به خودش جذب کنه .

به نظر حقیر بحث جالبی میشه اگه بیایم ریشه ای این بحثو ادامه بدیم که :
چرا و چگونه این سبک مثل یه بمب تو کشور ترکید ؟
چرا دشمنان روش سرمایه گذاری کردند؟
آیا به خودی خودش بده؟
تاریخچه و نقطه آغاز رپ چی بوده و کجا؟
رپ در لغت به چه معنیه (چون کلمات زیادی رو بهش نسبت میدن)؟
سبک های رپ (اجتماعی ، گنگ و ...) رو چیا تشکیل میدن و تفاوتاشون باهم چیه ؟

یه نفر که اطلاعات کافی داره لطفا به این سوالا جواب بده که ما بیشتر با این سبک موسیقی آشنا شیم .
با سلام
احتمالا ایشان زرتشتی هستند
ولی اقای خشایار بدانید که اسلام پیروان تمام مذهب را پاک میداند و فقط کافران از نظر اسلام نجس هستند و آنهم با گفتن شهادتین پاک میشوند.
سلام به همه دوستان ، خوشحالم که موافق و مخالف خیلی قشنگ و آزادانه میان و نظرشون رو بیان می کنن

خواهشا جو ندید و برای کوبیدن همدیگه نظر ندیم همه با هم دوستیم Blush یه خورده تندی زیاد شده

از فردا انشاالله با سوال هایی که تو کامنت ها بود رو توی مطالبی که امیدوارم مفید باشه جواب میدم . یا علی
(۲۸/تیر/۹۱ ۷:۳۳)Mosi34 نوشته است: [ -> ]یه موضوع جالب که میشه دربارش بحث کرد اینه که چرا اینقدر این سبک رپ تو ایران طرفدار پیدا کرده ؟ خوب همچین چیزی باید یه سری نقات قوت و ضعف داشته باشه که تونسته درصد قابل توجهی از قشر جوون جامعه رو به خودش جذب کنه .

به نظر حقیر بحث جالبی میشه اگه بیایم ریشه ای این بحثو ادامه بدیم که :
چرا و چگونه این سبک مثل یه بمب تو کشور ترکید ؟
چرا دشمنان روش سرمایه گذاری کردند؟
آیا به خودی خودش بده؟
تاریخچه و نقطه آغاز رپ چی بوده و کجا؟
رپ در لغت به چه معنیه (چون کلمات زیادی رو بهش نسبت میدن)؟
سبک های رپ (اجتماعی ، گنگ و ...) رو چیا تشکیل میدن و تفاوتاشون باهم چیه ؟

یه نفر که اطلاعات کافی داره لطفا به این سوالا جواب بده که ما بیشتر با این سبک موسیقی آشنا شیم .
سلام

دلیل اینکه رپ توی ایران مثل بمب ترکید اینه که جوونا از سبک پاپ زده شده بودند و دنبال ی چیز دیگه ایی میگشتن که بارپ اشنا شدند(خداییش سبک پاپ خیلی مزخرفه-تکراریه-زیادی عاشقانس)
کدوم دشمن سرمایه گزاری کرد اگه سرمایه گذاری بود چرا پس این همه رپر کل هزینه هاشونو خودشون میدن.؟؟
هر سبکی بدی و خوبی داره(95درصد رپ امریکا بنظرم منحرف شده یعنی سیستم صهیونیست یا فراماسونی و..منحرفش کردن)
رپ در لغت به معنیه زخم زبان..گفتن مشکلات هستش.
رپ از امریکا شروع شده و سازندشم سیاهپوستایی که از وضعیت نژادپرستی و فقر اعتراض داشتند.
اجتماعی از موضوعات اجتماع گفته میشه ولی گنگ کل کل ها کوری خوندن برای همدیگه گفته میشه
من فکر میکنم این سبک یه پتانسیل های خاصی داشت که مثل یه بمب ترکید و واقعا لایق کلمه انفجار بود.

فکر میکنم خیلی بیشتر از فقط خستگی از یه سبک دیگه بوده.

آزادی بیان داشتن تا حدی که آزادانه فحش میدادن و کلمات رکیک بکار میبردن (برای جوونی که تا حالا نطقش باز نشده حکم تیربون آزاد رو داشت)
کاملا ساده و راحت بود چه گوش دادنش چه خوندنش . (آهنگ ساز و شاعر و ... نمیخواست یه لپتاب و یه میکروفون چت کارتو راه مینداخت)
حرفاشو خیلی ساده میزد بطوریکه یه بچه 10 ساله هم میفهمیدش (به دستور زبان بلد بودن نیازی نداشت)
تند بود و انرژی داشت (کاملا مطابق با معیار های یه جوون)
زیر زمینی و غیر قانونی بود ، هیجان داشت ، مناسب حال و هوای نو جوون ها و جوون ها بود

و خیلی پتانسیل های دیگه که باید بهش عمیقا پرداخته بشه

نه اینکه سرسری جواب بدیم رد شیمBig Grin (متلک بودااااا)

بحث جالبی میشه اگه بهش اهمیت بدین

بازم از وقتی که گذاشتین جواب بدین ممنونم
اینجا اختلاف نظر سر چیه و سر کیه
یه سری سوال و جواب دیدم که هر کی عقیده خودش رو گفته بود و همه اینو میدونیم که عقیده هیچ کس کامل نیست
یاس و آهنگاش رو میپسندم
به نظر هنوز تو راهه و منحرف نشده
اما در مورد شاهین و آقای رحیمی که یه سری حرف زدن که توضیحی ندم بهتره
عزیز دل " ما ایرانی خدا پرست بودیم و روی اعتقاداتمون هم متعصب و پایبند وقتی شدیم ایرانی مسلمان همون ایرانی متعصب وپایبندیم اما با هدفی روشنتر بهتر وکامل تر
امام هادی جزوی از اعتقادات ماست (البته مامسلمونا شما رو نمیدونم چه دیدنی دارین مطیع دین بر حق و کامل اسلام و شیعه هستین یا طابع ادیان ساختگی و بشری و شیطانی هستین)
امام هادی امام ما شیعیانه بین امام اول ما و امام دهم یازدهم و دوازدهم هیچ فرقی نیست همه امام ما هستن و حرفشون حرف خدا و عملشون الگوی ماست اونها اسوه حسنه در دنیا هستن و ما پیروانشون اگه کم وکاستی هست از ما پیروان شل مذهبه
ایرانی غیرت داره و بین امام و خانواده ش و دینش و خداش هیچ فرقی قائل نیست و برای حرف هر چهارتا جون فدا میکنه
شاهین طرفدار اگر هم داشت حالا شم داره اما این طرفدارا یکم فرق کردن اینا دنبال عمل به دستور خدا و دین و امام و خانوادشونن
یعنی کشتن شاهین
چرا چون اگه کسی به خانواه من توهین کنه جوابش رو میبینه بد هم میبینه چطور در مورد امام و خدا و دین جوابی نبینه؟

اما سوال من اگه ممکنه یکم در مورد هیچکس بنویس
اوایل خیلی پرت میخوند اما انگار جدیدا جو استادی گرفتش و داره ادموار میخونه
لطفا توضیح بده
راستی این دعواهاشون که میگن اهل قمه و زد و خورد و ... هستن راسته؟
دستت درد نکنه محسن خان من واقعا یاس رو دوس دارم و با آهنگاش حال میکنم چون واقعا حقیقتو میخونه مرسی از اطلاعاتت
سلام. در جواب دوستمون که از شاهین نجفی برای این کار کثیفش تشکر میکنه باید بگم که کدوم مسلمونی در قالب کار فرهنگی
مثلا خوندن یک آهنگ ادیان دیگرو مسخره کرده و به ارزشهاشون توهین کرده...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما طبق حرف قرآن برای ادیان الهی دیگه هم ارزش نگه میداریم. و هیچ وقت به ارزش ها و مقدساتشون توهین نمیکنیم.
اگه مسلمونی هم دچار همچین اشتباهی شده عیب از مسلمونیشه نه اسلام....
ما فقط با ادیان دیگه اختلاف نظر داریم اونم تو بعضی از مسائل که عنوان کردنش هیچ اشکالی نداره...
من خودم یه دوست مسیحی دارم که خیلی در مورد اعتقاداتش باهاش بحث میکنم ولی اصلا به خودم اجازه نمیدم به ارزشهاش توهین کنم.
در ضمن اهل بیت نقطه عطف تمام ادیان الهی هستن و احترام به اونها به مسلمون بودن ربطی نداره.
بی احترامی به ارزشهای انسانها نشانه بی تمدنی و ضعف عقله...
(۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۲۱)خشایار رحیمی نوشته است: [ -> ]یه توضیح بدم به دوست عزیز revengr
ما اول ایرانی بودیم بعد مسلمون هرکی هم عقایدشو میخونه
من الان بعد از این همه وقت توهین به شاهین میخام دفاع کنم ازش به جان مادرم بالای 60% جوونا نمیدونن امام نقی کیه.بعد از این همه که شماها به ما گفتید نجس و کافر به یهودی ها گفتید جهود به مسیحیا گفتید واسه خدا شریک قایل میشید خدا پسر نداره به عقاید سنی ه بی احترامی کردین یکی هم پیدا شد حرفای عقده مارو بزنه دستش هم درد نکنه بدونید که تو ایران خیلیا ازش دفاع میکنن

سلام
اولا کسی که به سنی ها توهین میکنه فقط می خواد تفرقه بندازه ما که توهینی به برادران اهل سنت نمی کنیم

این آمار شما هم نمی دونم از کجا اومده ولی تبلیغات بیش از حد از شاهین نجفی هم کم نیست در شبکه های مختلف
دوما ما که به مسیحیا نگفتیم شما واسه خدا شریک قائل میشی خودشون میگن خدا پسر داره
سوما ما با یهودی های صهیونیست مشکل داریم که دلایل زیادی برای خودمون داریم که خیلی بارز هستش که یکی از آنها تعریف کتاب تورات و دشمنی با مسلمانان و ... است
و بعد اینکه ما منظور شما را در مورد به ما گفتید کافر نفهمیدم شما مگه چه دینی دارید

در مورد یاس هم باید بگم مسلمون هستش آهنگاش جالبه
خشایار داداش بخون لطفا ، یه نیم ساعت نشستم نشوت که یکم با هم حرف بزنیم

(۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۲۱)خشایار رحیمی نوشته است: [ -> ]ی
ما اول ایرانی بودیم بعد مسلمون هرکی هم عقایدشو میخونه
من الان بعد از این همه وقت توهین به شاهین میخام دفاع کنم ازش به جان مادرم بالای 60% جوونا نمیدونن امام نقی کیه.بعد از این همه که شماها به ما گفتید نجس و کافر به یهودی ها گفتید جهود به مسیحیا گفتید واسه خدا شریک قایل میشید خدا پسر نداره به عقاید سنی ه بی احترامی کردین یکی هم پیدا شد حرفای عقده مارو بزنه دستش هم درد نکنه بدونید که تو ایران خیلیا ازش دفاع میکنن

داداش گلم چه عصبانی میشی. من یکم حرفاتو بشکافم با اجازه.

حرف اولت که کاملا درسته ، ما ایرانی هستیم ، مثل همه ی ملت های دیگه در طول زمان دین های مختلفی داشتیم و الان اکثریت کشور رو مسلمون ها تشکیل دادن . از بقیه ی دین ها و مذهب ها هم توی ایران هست. حتی لایئک هم هست که تا زمانی که بی دینی و ضد دین دیگه ای چیزی نگن ، کسی بهش کاری نداره. من خودم از همه ی ادیان تقریبا دوست و رفیق دارم. پس از لحاظ دینی کاملا ازادی هست. حالا بعضیا میان واسه اینکه تعصب خودشون رو نسبت به دین نشون بدن ، میگن ما مسلمون ایرانی هستیم و بعضیا که میخوان بگم وطن خواهیم میگن ایرانی مسلمون ! به نظر من کاملا این اشتباهه چون که (تعصب = حماقت) . اگه بخوایم به صورت تاریخی و عقلی نگاه کنیم ، اینه که پدران ما قبل از اسلام دین زرتشتی داشتن و بعد از ورود اسلام دین اسلام. همینو بس.

اینکه شما میگی 60% از جوونا نمیدونن امام نقی کیه ، با % که گفتی موافق نیستم ، ولی با اینکه بعضیا نمیدونن کیه وافقم ف من خودم اگه ازم بپرسن که امام چندم هست ، یا اشتباه میگم یا باید بشینم مثل کودکستان که بهمون یاد دادن ، بشمارم. اینکه بعضی از جوون های مسلمون نمیشناسن ، هم تقصیر ماست و هم تقصیر مسئولین که فرهنگ سازی دینی نکردن. مشکل رو به اسلام ربط ندیم که ضعیفه و نتونسته این کارو انجام بده.

و گفتی که کسی انگار به شما گفته کافر و نجس خدای نکرده، شما مطمئن باش که یه مسلمون هیچوقت به کسی تهمت نمیزنه. کسی که تهمت میزنه اصلا انسان نیست که بخواد دین داشته باشه. مسیحیت و یهودیت و اسلام ، همه یه دین هستند ولی متاسفانه بهودیت و مسیحیت تحریف شدن ، به طوری که چندین کتاب دارن. واسه همین الان ما مسلمون شدیم که اگه اینطوری نبود و تحریف نشده بودند ، ما هم الان مسیحی یا یهودی بودیم.
مسلمان ها با یهودی ها اصلا مشکلی ندارند ، با صهیونیست ها مشکل دارن که متاسفانه بیشترشون یهودی هستند. یکی از همسایه های نزدیک پیامبر زن یهودی بود ، که اگه چیزی که الان میگن کافر و نجس بود ، پیامبر اصلا از اونجا میرفت ولی موند و اونو راهنمایی کرد ، پس زیاد دنبال جمله ها نباشیم ، دنبال عمل و متحد کردن خدا پرستان باشیم.

اهل سنت عزیز هم که جز ما هستن ، من خودم سوریه که رفته بودم ، توی چند تا مسجد سمت چپ و راستم سنی نشسته بود ، دست به سینه نماز میخوندن ، ولی خیلی بهتر از من نماز . توی فروع دین یکم با هم تفاوت داریم ، وگرنه هر دو مذهب خدارو قبول داریم . پیامبر رو قبول داریم ، قران هم قبول داریم. این دشمنان انسانیت هستن که میخوان بین ما تفرقه بندازن. چون توی ادیان مسیحیت و یهودیت هم صلح و دوستی اومده.

من خودم عاشق اهنگ سازی شاهین بودم ولی از خیلی از اهنگاش هم متنفر بودم چون اخلاقیات رو به گند میکشید و توی این اهنگش که انسانیت هم زیر پا گذاشت و توهین کرد ، هیچ دینی توهین رو صحیح نمیدونه ، توهین به شخص و اعتقادات یه نفر ، اسنانیت رو زیر سوال میبره و اون متاسفانه این کارو کرد. در صورتی که بچه مسلمون به کسی توهین نمیکنه.

مطمئنا هر کسی طرف دار های خودش رو داره. ممکنه یه نفر 100 تا اهنگ بخونه ، 2 تاش رو حرف درست حسابی و مردم پسند بزنه ولی بقیه رو یه جوری بخونه که تخریب کننده باشه و توهین توش باشه ، به نظر من از اون 2 تا حتی میشه درست گرفت ولی باید به خاطر تویهن و حرکات غیر انسانی و اخلاقی ، مواخذه و تحریم بشه.

یکم بیشتر فکر کنیم ، مشکلی اصلا پیش نمیاد.

موفق باشی خشایار جان
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع