تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رپ (بحث و بررسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
با این حرفت موافقم یه جوری عروسک دستشون بود.به خاطر همین زود معروف شدندش و دیده شدن زیاد تو شبکه ها مورد انتقاد که نه مورد خشم خیلی از رپرهاست.
آلبوم جدیدش هم شعرهاش با خودش نبود که البته خودش هم اینو گفت.
ولی از دیگر کارهاش میشه فهمید کدومشو خودش گفته کدومش رو بهش دادن که بخونه.
آهنگ شر اعظم رو گوش دادین ؟؟ از اون آهنگ به بعد بود که دید خیلیا بهش تغییر کرد و به عنوان شیطان پرست ظاهر شد
بله
ساخت همون اهنگ عمرا کار این شاهین باشه
خودش تو بیانیه گفت نه خدا رو قبول داره نه شیطان درحالی که سبک اهنگش دقیقا سبک خواندن انجیل در کلیسای شیطان بود و حرفش این بود که حرام سجده جز برای تو که اینم دقیقا حرف شیطان در روز خلقت ادم بود

کلا ادم کثیفیهBig Grin
نقل قول: برادر من دلیلت چیه میگی پاش به حوزه علمیه باز نشده ؟؟
یه جورایی همشهری بنده هست !
ادامش هم که شنیدید :
ب
ه اسم اعظم شر و چش سه و تن مانا
به تثلیث دو سر کوه مخفی وخط ناخوانا
به آلت مقدس حالت نامیر آتش
شر اعظم یاختو سینا رژی ناکی وناوش
لی یوادش کوخنی ربی سنی خوراتنو لهلی به عینی
تو تیری سیکس راخنا حنی لنا حونی ژرا عنی و عدی
مارح وت یارب زج هدجس
مارح وت یارب زج هدجس
مارح وت یارب زج هدجس
---
به جز این که سجده جز برای تو حرام بقیش هم استفاده از حروف ابجد هست
هم چنین به عدد 666 هم اشاره کرده
معتبرتر از ویکی پدیا پیدا نکردی؟!Big Grin
این عکس که واسه واکنش هیچکس گذاشتی فیل.تره برادر!
هیتلر نیس که..............چرا جو میدین..HuhHuh
واسه من باز نشد!هم با موزیلا اومدم هم با اکسپلورر.جو چیه برادر!چرا ناراحت میشی!
سلام به همه منهم به عنوان یک رپر شاهینرو قبول ندارم و اینم بگم هیچوقت رضارو باهاش هم تراض ندونین چون شاهین در هده این داستانا نیست من کسیو یه شاعر رپ میدونم که مراحل گنگرو گزرونده باشه خیابونی بودنرو و پله پله سختیارو رفته باشه که خیلی از این جدیدا نرفتن و نمیدونن چی هست و بیخودی معروف شدن و ادعا دارن اما اونها جرقه ان و زود خاموش میشن و تاریخ دوامشون تو رپ تا زمانیکه مردم رپو کامل درک نکرده باشن اونها بلنگوهای تبلیقاتی هستنSmile من بشخسه خیابونی بودن خیلاهارو دیدم مثل رضا و کسی نمیتونه زحمات و حرفه ای بودنشو انکار کنه. بقوله دوستم مسعود سینگیل که یکی از قدیمیهای رپه: ادمایی مثل شاهین یاد گرفتن از ازادی بیان و گستردگی اسفاده از کلمات و گوناگونی موضوعات رپ سو استفاده کنن و چیزهایی مثل مواد و نماد و ... تبلیق کنن برای اهداف خود یا دیگران و این وسط ضررش به ما شاعرها و رپرها میرسه و چهره کلی ما خراب میشه با تشکر.بچهای شرقWink
یک لحظه فکر کنید در ارتش یک کشور درحال جنگ سرباز هستید !
با تمام وجودتون با دشمن بجنگید و از طرف کشور خودتون هم مورد آزار و اذیت قرار بگیرید ، چه حسی دارید ؟؟
اینه وضعیت ما Smile
دوست عزیز فرقی نداره که چه دینی دارم یا اصلا ندارم
بعد اینکه ما همه آزاد آفریده شدیم محمد خاتمی یه حرف قشنگ داره اونم اینه که میگه هرچیزی حتی دین جلوی آزادی ایستاده شکست خورده من هم یک انسان آزادم پس حق دارم از هرکسی که بخام دفاع کنم
دموکراسی زمانیه که تو حرفای من بشنوی و من هم همینطور ولی نخایم واسه هم تعیین تکلیف کنیم و به یه راهنمایی اکتفا کنیم
در ضمن چرا دفاعم غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Angry
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع