تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رپ (بحث و بررسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
(۶/شهریور/۹۳ ۱۵:۵۶)Kol نوشته است: [ -> ]این امینم آدم فاسدیه . حالا شما ازش دفاع بکن. من ازش حدود 100 تا آهنگ دارم و فقط 5 یا 6 تاش ارزش گوش دادن داره.
تو آهنگ کیم راحت میزنه زنش رو میکشه. تو آهنگ سوپرمن میاد توهم میزنه که با یه خواننده رابطه داره. تو کلیپ اسپس باند با پورن استار بازی کرده. اعتیاد به مصرف الکل و مواد مخدر هم بماند. واقعا تو آهنگاش میشه خشونت علیه زنان رو دید.
تنها اهنگی که میشه بهش گوش داد استن هست . اونم چون با دایدو خونده .
پس یعنی شما میگس فقط استن اره.. پس Way I Am , Beautiful, rap god , I back, Armageddon ,Westwood, White america ,not afraid ,parking lot ,bad guy ,lose your self اینا هیچ کدوم ارزش ندارن اره؟؟؟ شما در جایگاهی نیستی که بگی امینم ادم فاسدی هست.. چون الان نزدیک شش سال هست که مواد مخدر و الکل رو ترک کرده... و اهنگاش دیگه حاوی اون مطالب خشونت امیز نیست... شما هم که فقط‌نظر خودتو قبول داری پس من کاری ندارم ...Cool
دعوا بسه!
بحث رو چرا به امینم می کشید؟ خوبه تاپیک درباره رپ فارس بود. امنیم فقط یه بار به سبک رپ فارس خونده(همونی که خیلی تند تو می خونه)
بگذریم.
من چند نکته درباره رپ فارس اومدم بگم و برم. فقط اینکه پایه رپ فارس رو بهتر بشناسن تا وقتی یکی اومد دری وری خوند نگن داره رپ می کنه و رپ یعنی این!Blush
اولین نکته: رپ فارس یه خط مشی فکری هست که هدف اصلیش جامعه گرایی هست. مفهوم مقدسی دارن به نام "خیابون" و شخصیت های نمادینی مثل "گوشه گیر"، "گدا"، "خنجر دار" و "گنگستر" و از همه مهمتر شخصیت "من"!
تک تکشون رو در ادامه توضیح می دم روشن بشین.
خیابون: متعلق محض به رپ فارس یا رپ خیابانی، خیابان به معنی یک جامعه بیدار اما ساکت از فرط خفقان باشه. این خفقان می تونه هر نوعی باشه. بسته به رپ کن داره.
اگه کسایی مثل بهرام و یاس و سروش بودند که منظور خفقان اجتماعی و عرفی(سنت گرایی افراطی یا غرب زدگی) هست.
اگه کسایی مثل شاهین نجفی و کامیار و بودن که منظور خفقان سیاسی و حکومتی هست.
اگه کسایی مثل حصین ابلیس، عرفان، رضا، تریپر و از همه مهمتر علی سورنا بودند که منظور خفقان ترکیبی از خفقان سیاسی و اجتماعی هست.(یخه سفید های رده پایین و کثافت کاری های درجه خرد که مردم با چشم خودشون می بینن ولی چیزی نمی گن)
هر کسی که تو خیابون هست می بینه. می شنوه. حس می کنه و مفهمه اما هیچی نمی گه.
گنگستر ها که نماد بزن بهادر ها هستن و طبق هر نوع از خفقان ها می تونن یکی باشن
خجنر دار ها افراد آزاد قلب و آزاد طرلب هستن که در طی یک حرکت قصد تغییر جو رو دارند اما در انتها موفق نمی شن
گوشه گیر در اصل اطرافیان خود رپ کن هستن(که اتفاقی نیست). تنها کسی که خیلی از گوشه گیر ها خونده شاهین نجفی بوده. به اندازه کافی هم توضیح داده چجور آدم هایی هستنو این افراد مخالف رپ هستن و دری وری تلقی می کننش. کسایی هستن که موسیقی رو فقط برای موسیقی می خوان اما رپ برای موسیقی نیست.
گدا ها مردمی هستن که زیر بار خیابون جون می دن و نای اعتراض ندارن
در انتهای نکته اول بهترین آهنگ درباره خیابون رو از بهرام می گذارم. این آهنگ به قدری فوق العاده است که هنوز بعد گذشت چند سال رپ کن های مختلف مثل عرفان، حصین ابلیس، مازیار و رضا به دنیال رمیکس کردنش هستن. به نظر من بهترین رپ خیابونی رو در این ترک به اجرا در آورده و به خوبی در پس پرده معرفی کرده
http://cld.persiangig.com/download/h3jCA...oon.mp3/dl
سلام من ازرپ خوشم میادودرواقع عاشق این سبکم وبنظرم کاررپرهایی مثل سورنا وهیچکس جالبه وارزش گوش دادن داره.
اصلاهم این سبک برخلاف دین نیست اونایی هم که با2 بار رپ گوش دادن ازدین دورمیشن دیگه زیـــادی جوگیرتشرف دارن.
حالادرسته یه سری مثل زدبازی ونجفی چــــــــــرت میگن امانمیشه به سبک ربطش داد!اگه رپ نبود میرفتن توپاپ فحش میدادن
نکته دومی که درباره رپ فارس یا رپ خیابانی باید گفته شه فرقش با رپ غربی هست.
اگه از نظر فرهنگی و محتوی بخواییم رپ رو تقسیم کنیم به چند دسته تقسیم میشه که فرق های اسای با هم دارند:
1- رپ سیاه: این رو با سبک رپ سیاه اشتباه نگیریم خوبه. رپ سیاه در اصل موسیقی محلی محسوب می شه. موسیقی ای هست که توسط سیاه پوستان آمریکایی ابداع شده و اولین سفیدی که تو این دسته رپ کرد امینم بود. محتوی این دسته از رپ بیشتر شبیه به دری وری می مونه اما شده که محتوی خوبی هم داشته باشه. یکی دیگه از مشخصه های مهم این نوع با لهجه بودن خواننده هاش هست. یعنی باید با لهجه سیاه پوستی خونده بشه و خیلی جالبه بدونید که امینم این نوع رپ رو با لهجه می خونه! با اینکه یه سفید پوسته و لهجه مادری و آمیانه اش سیاه پوستی نیست(نابغه ای هست برای خودش!). برای همین سردمدار این نوع رپ امینم هست اما کسایی AJO هم خوب هستن تو این دسته ولی من خودم از این مدل خوشم نمی یاد زیاد.
2- رپ مدرن: این نوع رپ از بیت های بعد 1990s استفاده می کنن. فرقشون توی بیت هست. بیت های هیپ هاپ 10.5 یا بیت های Sam Bantan معروف به دی جی تمساح ها کاربردی نداره. بلکه دی جی هایی با چهار دیسک یا بیس های زیر 4 هرتز خیلی مناسب هستن. مبتکر این نوع رپ در جهان امینم هست(به صورت رسمی). البته توی ایران هم می شه گفت اولین کسانی که از این نوع رپ کردن یاس و گروه 021 بودن.
3- رپ عربی: این نوع رپ خیلی تازه هست. ساختمان سالمی و منظمی داره. پر از شعار های مختلف و مضمامین آزادی خواهانه هستش. من اولین بار از طریق شبکه بی بی سی یه نمونه کار از المشعف اماراتی دیدم که خیلی خیلی فوق العاده بود. اصلا تصور می کنم زبان عربی توی رپ خیلی جالب می تونه باشه. همونطور که گفتم تازه پا هست و خواننده های رپ عربی هم معترضان یمنی و بحرینی و ... هستن.
4- رپ شرق آسیا: این دسته رو خودم اضافه کردمBig GrinBig Grin. آخه خیلی دسته افتضاحی هستن. طرز حرف زدن اونا اصلا به درد ریتم های سریع نمی خوره. خیلی وقت ها نمی شه صداشون رو از بیت تشخیص دادن. شرق آسیا در زمینه رپ خیلی عقب مانده هست. همانطور که در زمینه عقیدتی در زمان فروپاشی شوروی متوقف شده اند!
5- رپ فارس: این دسته، دسته مورد علاقه من هست. خیلی هم ازش می دونم. بیت های این سبک کاملاً نوع هستن. یعنی داغ داغ استفاده می شن. دلیلش هم اینه که فقط ایرانی ها از این دسته هستن. سردمدار این نوع رپ همونطور که تو دسته بند های سبک خواندن اشاره کردم سروش سرلشگری هست. بیت های این سبک خیلی سنگین هستن. بیس بیت ها بالای 10.1 و معمولا با سه دیسک نوشته می شن. اما بعد تموم شدن بیت اون رو با آلات موسیقی اصیلی همشون دایره و سه تار و دف میکس می کنن(شاید هم زنده میکس کنن اما خیلی سخت می شه) دوست دارم یه روزی دی جی تو این سبک بشم بیت های چهار دیسکی بدم بیرون باهاش رپ بکنن. فقط باید پول جمع کنم و بیس کستر بخرمBig Grin. الآن از بیس کستر دوستم استفاده می کنم نمی تونم حرفه ای کنم خودمو
آقا
فقط کندریک لامار،ایمورتال تکنیک اونم نه همه عقایدش.امنم قبل اینکه مین استریم بشه (زمانی که آندرگراند بود)الان دیگه موزیکاش به من نمیچسبه Smile)))))))
رپ فرانسه:بوبا.کنی آرکانا
تو رپ فارسم :چریک-ملتفت-پلاک
دعوا نداره که =)))
والسلام
Big Grin
(۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۲۱)faateme-313 نوشته است: [ -> ]آقا
فقط کندریک لامار،ایمورتال تکنیک اونم نه همه عقایدش.امنم قبل اینکه مین استریم بشه (زمانی که آندرگراند بود)الان دیگه موزیکاش به من نمیچسبه Smile)))))))
رپ فرانسه:بوبا.کنی آرکانا
تو رپ فارسم :چریک-ملتفت-پلاک
دعوا نداره که =)))
والسلام
Big Grin
میشه فارسی حرف بزنیدBig Grin هه من اصلا نگرفتیم اینا کی هستنBig Grin خب دیگه هر کس با یه خواننده حال میکنه ولی بعضیا دوس دارن عقایدشون رو تحمیل کننCool
ما تو رپ فارسی گیر کردیم چی میگن. خواهر ما رفته رپ فرانسه.
-------------
بچه ها مگه موسیقی یک هنر نیست؟
کجای رپ هنره؟ نباید گوش داد. رپ مخصوص همون سیاه پوستای گانگستر هستش. به نظر من موسیقی کانتری و پاپ خیلی بهتر و ارزش هنری بیشتری داره.
نقل قول:ما تو رپ فارسی گیر کردیم چی میگن. خواهر ما رفته رپ فرانسه.
-------------
بچه ها مگه موسیقی یک هنر نیست؟
کجای رپ هنره؟ نباید گوش داد. رپ مخصوص همون سیاه پوستای گانگستر هستش. به نظر من موسیقی کانتری و پاپ خیلی بهتر و ارزش هنری بیشتری داره.
به کلمه کشیدن وقایع خودش یه هنره
هنر فقط سلو و نت و ... نیست.
هنر باید روح رو جلا بده
رپ خودش یه هنره چون صدای بیدار کننده ای هست.
سلام می خواستم نظرتون رو راجع به حصین(حسین ابلیس) بدونم خیلی صدای با حالی داره
نقل قول:سلام می خواستم نظرتون رو راجع به حصین(حسین ابلیس) بدونم خیلی صدای با حالی داره
حصین ابلیس به خاطر اینکه اسمش شبیه به حسین ابن علی نشه(آخه پسوند ابلیس داره) با "ص" نوشته می شه
بگذریم.
من یکی دو تا ازش شنیدم
فکر کنم می خواسته 021 رو دوباره بسازه و چند تا خبر از سایت های طرفدار رپ خوندم که قراره با بهرام فیت بده.
ولی فکر نکنم بشه. چون که اصلا نمی شه دوباره 021 رو ساخت
حصین ابلیس صدای خوبی داره تقریبا می شه گفت برای همه ی بیت های وقفه دار مناسب هست. ولی بهترین گزینه برای صداش، بیت های سبک و غیر و دیجیتالی هستن
خودش هم همچین نظری داره(تو همون یکی دو تا ترک هم این کار رو کرده بود)
نظر دیگه ای ندارم!
زیاد نمی شناسمش
ولی خیلی خوب می شد که گروه 021 رو دوباره جمع می کردن.
اصلا عالی می شد.
الآن همه برای پول می رن با هم دیگه چند تا فیت مسخره می دن که سر و نه نداره
یه بار یه گروه ساختن(فکر کنم سه سال پیش یا چهار سال پیش بود) به اسم ایران پارسا یا پارسا یا پارس یه همچین چیزی یادم نمی یاد.
هیچی هم بیرون ندادن. فقط چند تا مصاحبه کردن و آخرش هم هیچی به هیچی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع