نقل قول:اولآ که یاس یه رپر هست و سبک رپ هم یکی از سبک های شیطان پرستیه.
سلام علیکم ، بنده کاری به بحثی که دارید میکنید ندارم فقط اومدم که نکته ای رو گوشزد کنم بهتون !
وقتی شما در مقام دفاع قرار میگیرید اون هم به نام دین مذهب و امضای اللهم ... زیر هر پستتون میزنید باید به شدت مراقب حرف هایی که میزنید باشید !
درسته که خر نوع موسیقی به تعالی انسان کمک نمیکنه اما این برخورد افراطی که نه رپ کلا شیطان پرستی هست و این بحث ها کلا کمک که هیچ ،حتی باعث ضربه به دین هم میشه !
شما با این برخوردتون دارید دید یه عده رو دین زده میکنید ...
این نکته هم یادتون باشه بهترین راه ضربه زدن به یه جریان دفاع بد کردن از همون جریان هستش پس خواهشا مراقب حرف هایی که میزنید باشید ، دوستان دیگر هم سعی کنند بحث هارو شخصی نکنند که تو منطقی نیستی و من فلان هستم ، سعی کنید در چارچوب قوانین تالار با هم محترمانه گفتگو و تبادل نظر کنید نه درگیری و تنش !
همه مسلمان و شیعه هستیم پس خواهشا موارد گفته رو رعایت کنید
آدمی که بحث کن باشه اصلا معلومه

والا

داداش من یه کار فوری پیش اومد برام میرم بیرون امشب میام توضیح میدم . یاعلی

برای اینکه زیر قولم نزنم فعلا یه لینک میذارم یه اطلاعات خیلی خیلی ناقص در مورد به وجود اومدن رپ :
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%BE
چون خستم باید برم بخوابم امشب نمی تونم توضیح بدم

ببخشید .
----------
فردا هم میرم تا حدود 10_12 روز توفیق خادم شهدا نصیبم شده البته من که لایق خادمی شهدا رو ندارم شاید بتونم خادم زائرای شهدا باشم ، انشاءالله برای تک تک عزیزان اینجا دعا خواهم کرد ، شما هم منو حلال کنید این مدت کوتاه چند نفرو اذیت کردیم
خلاصه بر میگردم با انرژی

یا علی

اتفاقآ خودم از زبون رئیس جنگ نرم ایران شنیدم که رپ چقدر مورد حمایت شیطان پرستاست دلیلش هم اینه
که تو ایران راک که شیطانیه طرفدار پیدا نکرد از طریق رپ فارسی وارد این عرصه شدن که متآسفانه موفق هم بود.
الان یه حرف متناقض با دنیای روز در کشورم دیدم ...
راک ایران طرفدار نداره ؟!؟!
حداقل چندتا از گروه های معروف رو برید نگاه کنید ، گوش بدید و بعد نظر بدید .........
حتی پارسال یه بنده خدای بود فکر میکنم فول آلبوم راک از ارشاد مجوز داشت ( ولی آهنگاش به درد ... می خورد )
دقیقآ کسایی دارن از رپ حمایت میکنن که انگار عاشق این سبکن و میخوان با گول زدن خودشون دست ازش نکشن!!!!!
ضمنآ گوش دادن به رپ با تحقیق جامع کردن زمین تا آسمون اختلافشه.
از رپ لذت ببرید چون چشم و گوشتون رو بسته
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
کاش میشد تو اون جلساتی که متخصص های این عرصه صحبت میکردن و فوق العاده زیبا حرفاشونو اثبات میکردن حضور داشتین...
موسیقی یه چیز بسیار شخصیه و سلیقه ای ...
نمیدونم چرا اصرار دارید که یه عده رو از خواستشون دور کنید ...
گول زدن ؟!
من چند سال رپ گوش میدادم ( تقریبا 4 سال ) ، الان هم آهنگ خوب باشه گوش میدم .
واقعا این سبک هر سلیقه ای رو ارضا میکنه ...
آهنگ کل کل و پارتی و عاشقانه و ... تا اجتماعی .
اتفاقا مشکل آقایون با رپ از اونجا شروع شد که آلبوم جنگل آسفالت سوروش حسابی گل کرد و بعدش هم یاس و بعدتر هم بهرام شروع کردن به خوندن ...
چطور اوایل کار رپ که استدیوها خونگی بود و اکثر کارا در حد کل کل های ساده کسی اینا رو شیطان پرستا نسبت نمیداد، ولی بعد که همه گیر شد و درد مردم رو توش گفتن و مردم هم دیدن که آقا راست میگه ، خودمون رو میخوایم گول بزنیم ؟! آسیب شناسی رپ و بگیر بگیر رپرا شروع شد ؟؟؟؟
بعد از دهه ی 70 که تو پارتی ها تکنو میذاشتن، دهه ی 80 پارتی ها فتاد دست رپ خونا ... یکی از این پارتی خونها و یا کسایی که آهنگاشون واسه ی پارتی و امثالهم مناسب بود ( مثل تهی 2afm tataloo و ...) دستگیر شدن ؟
درحالیکه هیچ کس، بهرام ، پیشرو و... رو 87 88 دستگیر کردن ...
آقایی که شما باشی ، خیلی ساده تر از این حرفایی که حرفهای من رو درک کنی ... البته چیز عجیبی نیست . ملت 75میلیونی که در عرض چند ماه مرغش برسه به 7300 تومن ، نونش 50درصد گرون بشه ، با این همه فروش نفت و جذب سرمایه گذاری خارجی و ... دلار ، 1 دلار بخره 2هزار تومن و جیکش در نیاد، معلوم که حرف فلان وزیر و فلان معاون واسش سنده ... بدون اینکه بگه : (( آیا واقا این حرف درسته ... ؟ ))
سلام به همگی.
دوستان گلم نیازی نیست که خیلی از حرفام ناراحت بشید. اتفاقآ شخصی که این حرفارو زده خیلی خیلی ساده زیست تر از بعضی از مسئولانه اما متآسفانه همه رو با یه چشم می بینین...
البته بهتره اسم از کس خاصی نبرم اما همین بس که یکی از اونا به دلیل یه بیماری خاص هیچوقت نمیخوابه و کل وقتش صرف تحقیق در باب تهاجم فرهنگیه(اینکه چندتا دکتری داره به کنار...)
همگی موفق باشین.
(اللهم عجل لولیک الفرج)
نقل قول:آقایی که شما باشی ، خیلی ساده تر از این حرفایی که حرفهای من رو درک کنی ... البته چیز عجیبی نیست . ملت 75میلیونی که در عرض چند ماه مرغش برسه به 7300 تومن ، نونش 50درصد گرون بشه ، با این همه فروش نفت و جذب سرمایه گذاری خارجی و ... دلار ، 1 دلار بخره 2هزار تومن و جیکش در نیاد، معلوم که حرف فلان وزیر و فلان معاون واسش سنده ... بدون اینکه بگه : (( آیا واقا این حرف درسته ... ؟ ))
دوست عزیز اگر توان پاسخ گویی ندارید نیازی به اظهار نظر نیست ، برای چی خلط مبحث میکنید ؟
بحث گرانی و مرغ این چیزها چه ارتباطی به عرایض شما داره ؟
اتفاقآ خودم از زبون رئیس جنگ نرم ایران شنیدم که رپ چقدر مورد حمایت شیطان پرستاست دلیلش هم اینه که تو ایران راک که شیطانیه طرفدار پیدا نکرد از طریق رپ فارسی وارد این عرصه شدن که متآسفانه موفق هم بود.
آقایی که شما باشی ، خیلی ساده تر از این حرفایی که حرفهای من رو درک کنی ... البته چیز عجیبی نیست . ملت 75میلیونی که در عرض چند ماه مرغش برسه به 7300 تومن ، نونش 50درصد گرون بشه ، با این همه فروش نفت و جذب سرمایه گذاری خارجی و ... دلار ، 1 دلار بخره 2هزار تومن و جیکش در نیاد، معلوم که حرف فلان وزیر و فلان معاون واسش سنده ... بدون اینکه بگه : (( آیا واقا این حرف درسته ... ؟ ))
من با توجه به حرف دوستمون که نقل قول کردم گفتم خیلی چیزا دروغ گفته میشه تو مملکت، اینا هم مثالش . مردم ما هم دیگه به این قضیه عادت کردن
البته این عادت کردن از زمان حمله ی مغول شروع شده و تا الان هم ادامه داره
آرامش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا
حتا با دشمن هم گفته مدارا کن، چه برسه کسی که داخل کشور هست و یه پستی هم داره ...
میگم با توجه به چیزی که من میبینم و البته خیلیای دیگه نمیشه به حرفا و گفته ها اعتماد کرد که این دوستمون با استناد به گفته های شخصی ( اتفاقآ خودم از زبون رئیس جنگ نرم ایران شنیدم ) تصمیم و یا نتیجه گرفت ...
حس میکنم بعضی وقتا خیلی پیچیده حرف میزنم، درسته ؟
سلام عزیزان.
بعد از اون متنی که توی این قسمت نوشتم متوجه شدم که خیلیا از حرفم ناراحت شدن!
بخاطر همین رفتم پیش شخصی که میگفتم تحقیقات گسترده ای درمورد جنگ نرم داره و موضوع رو باهاش درمیون گذاشتم.
باهم اومدیم تو تالار و پاسخ دوستان رو دیدیم...
به من گفت متنی که نوشتی درست نیست و باعث کج فهمی (ببخشیدا)مخاطب میشه.
پس نباید میگفتم رپ سبک شیطان پرستیه! باید اینجوری مینوشتم:
(چند سالی هست که فرقه های شیطانی تحت نظر سازمانهای جاسوسی دشمن برنامه ریزی ویژه ای روی رپ فارسی کردند چراکه میان قشر آسیب پذیر جوان با استقبال خوبی روبرو شده پس لازم هست که خیلی مراقب آهنگهایی با این سبک باشیم!!!)
از همه دوستان عرض پوزش دارم.
(اللهم عجل لولیک الفرج)
سلام،
آخی یه مدت دلم تنگ شده بود واسه یه قشری الان بازم دیدم
منظورم دوستانی هست که تا اسم رپ میاد رگ گردنشون باد میکنه و یه بادی میندازن به گلو و شروع به حرف زدن میکنن. حقیقتش یه سری جمله ها توی تاپیک بود نتونستم ازشون بگذرم. این که گفته بودید فلانی ها اصلا نمیدونن موزیک چیه چه برسه به رپ! شما اصلا میدونی رپ چیه و رپ فلان و رپ فلان.
تعریف موسیقی که گویا زیادی گسترده س، اینکه راه رفتن ما هم موسیقیه و این قبیل مبحث ها که من کاری باهاش ندارم. ولی معرفی رپ به عنوان یک سبک موسیقی کار کاملا مسخره ای ـه. شما اگه وکال ترک ها رو بردارید عملا چیزی نمی مونه جز یه تق تق خشک و خالی. تقریبا هیچ زحمتی هم نداره، تقریبا منظورمه. شاید سخت ترین کارش بخش لیریک باشه که خیلی وقت ها لیریک های قدرتمندی نیستند. حالا این که مباحث اجتماعی مطرح میشه و از این دست صحبت ها... قرار نیست یه نفر اینجوری حرفشو تو ذهن شما بچپونه و خیلی رک و راست بگه. البته بعضی رپر ها لیریک های خوبی هم دارن ولی باعث جبران موزیکش نمیشه.
من اگه بخوام اخبار روز سیاسی رو بفهمم میرم اخبار میبینم! بخوام وضعیت اجتماعی رو ببینم میرم روزنامه میخونم! وقتی ما به رپ بگیم موسیقی، یعنی ناچار داریم اون رو هنر محسوب می کنیم و هنر رسالتش چیز دیگری ست. می دونید مدرنیسم توی هنر میخواد چی رو به ما بگه؟ می خواد بگه "دوست عزیز هنرمند، تو حق نداری نظرتو از راه هنر تحمیل کنی! تو موظف ـی به شرح حقیقت با استفاده از هنرت(من فقط بلغور کنم و توضیح بدم نه، با هنر!)، نه چیز دیگری! نتیجه گیری به عهده مخاطب ـه". رپ بنیان اینم از ریشه کنده.
از هر نظر که بخوایم ببینیم ظلم ـه رپ رو سبک موسیقی حساب کنیم. رپ در واقع یک جنبش اجتماعی بوده، الان فقط یه جور سرگرمی ـه. مطمئن باشید برای رپر شدن چیز خاصی لازم نیست

خود من روزی 10 تا بیت واستون میسازم

شاید تنها مرحله ی سختش گفتن لیریکش باشه که خب آدم خجالت میکشه بهشون بگه لیریک. فقط پاشیدن رگبار کلمات و قافیه تو صورت مخاطب با یه سری بیانات دیگه کوچه بازاری که اصلا به هنر ضربه میزنن. شما بگو اجتماعی ـه! شما هر چی میخوای بگو!
مثلا دارم میگم، وقتی شهیار قنبری می خونه:
"تلخی فاصله ها نیز به یادت مانده ست/ نیزه بر باد نشسته ست و سپر یادت نیست"
اصلا این یه ترک عاشقانه ایرانی! که البته توی سبک کلاسیک راک ساخته شده. این هیچ پیش زمینه اجتماعی یا چیز دیگری نداره، هیچ پیام خاصی هم نمی خواد برسونه. فقط زیباست! و صد البته لذت بخش. رسالت هنر هم زیبایی ـه، هنر در وهله اول قراره زیبا باشه. اگه نگیم هنر برای هنر! ولی رپ فقط بیان برهنه نظر خواننده در مورد فلان چیزه که ابدا هنر محسوب نمیشه. نه موزیکش(چون عملا هیچ حسی توش وجود نداره) و نه لیریکش که فقط جریحه دار کردن افکار مخاطب ـه و ظاهر سازی.
خلاصه این که دوستان همچین رپ رو گنده نکنید. در بهترین شرایط که بهش بگیم یه شیوه اعتراض، حالا هم خیلی ها اون جنبه ش رو ول کردن و چسبیدن به مسخره بازی. عمه این جانب هم توانایی رپر شدن داره.