تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رپ (بحث و بررسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
خداشاهده دیگه با وجود این همه دلیل حوصله نداشتم برات اثبات کنم خودت یه کم بخونی متوجه خیلی چیزا میشی.
همون اولم به همه گفتم درباره این صحبت نکنن ولی مثل اینکه علاقه ی خاصی به این کار دارن ملت
(۱۳/تیر/۹۱ ۰:۳۶)TINCHY نوشته است: [ -> ]
(۱۳/تیر/۹۱ ۰:۲۹)Moh3eN-QalaM نوشته است: [ -> ]برادر من کاور آهنگ رو دیدی ؟؟ Angry
از کسی که سابقشو نمیدونی سرسری حمایت نکن

اخو اون ادم ....زاده حمایت داره

نمی دونم چرا شما اینقدر روی خودتون حساب باز کردید ...
اصلا چرا انقدر خودتون رو حساب میکنید ...
من جوونایی رو میشناسم که مرز اتقادشون از خدا پاییین تر نمیاد ، چه برسه بخوان ضد آهنگ نقی موضع بگیرن، انقدر هم زیادن و فعال که آدم شاخ در میاره ...
شماها خیلی دلتون خوشه ...

به نظر من رضا اینکارو نمی کرد بهتر بود چون اونم میخواد از آب گلالود ماهی بگیره
وگرنه اونایی که با رپ آشنا هستن می دونن که رضا اصلا در حد شاهین نجفی نیست

یعنی چی ؟ یعنی شاهین بالاتره ؟!
ای بابا اقا خشایار من خودم قبلا شاهین باز بودم نگو این حرفو رضا در حدش نیست وقتی رضا بچه بود تو خاک سفید داشت رپو جر میداد شاهین قمقمه مینداخت گردنش با بلله میرفت مدرسه اگه بنظرت اینطوریه پس رضا و امساله اونو نمیشناسی ببین داداش من قبلانم گفتم ی رپر تا خیابونی نباشه رپر نیست بهتره بری تاریخچه رپو بخونی بفهمی واسه چی بوجود اومده پیشنهاد میکنم یه راست بری سراغه 2pak بفهمی تا تو خیابون نباشی نمیتونی واقعیتارو ببینی و درده جامعه رو بفهمی درزم من وقتی طرفه کسیو میگیرم و موزیکاشو گوش میدم که به ارزشها احترام بزاره و توهین ب مقدسات نکنه حالا به هر قیمتی میخواد باشه اگه ازادی بیان و دموکراسی یعنی توهین به اعتقادات دیگران من با دموکراسی تو wc قرار میزارم و اقا اصلا همه رپر ساسی مانکنم رپر چرا باید تو موزیک توهین کرد این بهسه ماست.اقا شاهین وطن پرسته بیاد راجب دشمنای ایران بخونه جوابه اونارو بده خشایار جون امیدوارم خیلی زود بفهمی شاهین و امسال اون ضررشون بیشتر از سودشونه و در اخر اگه حرف ما سندیت نداره بورو تو سایت rapfa64 ببین رپ تو دست کیاستSmile الله هممونو براه راست هدایت کنهBlush
من فکر میکنم بعضیا هدفشون وقت گرفتنه تو این تاپیک..
منظورت از بعضیا یعنی من؟؟؟؟؟Huh
نه شوالیه منظور تو نیستی منظور بعضیاس که بحث های سوخته راه می ندازن
مثل آدم دارم میگم درباره نجفی بحث نکنید یعنی نکنید دیگه اه خب 5400 نوع دلیل برای مخالفت با ایشون آوردیم کو گوش شنوا ؟؟
مدیر اینجا ای پی هارو چک کنه احساس می کنم بعضی ها چندتا یوزر دارن ،
اینجام فضاش طوری نیست بعضی حرف هارو زد برین پیج رضا پیشرو براتون گفته وقتی رپ فارسی راه افتاد امثال نجفی
... زاده کجا بودن
داداش ما عادت کردیم که فقط حرف خودمونو بزنیم اگه این قرار نبود شماها اینجوری نبودین
الان هم میدونی واسه چی اینجوریه این سایت چون یه مشت ..... عضوش اند توبرو تو فیس بوک این حرفارو بزن ببین چیکار میکنن
شوالیه من خودم بچه خاک سفید ام رضا پیشرو هم بچه نظام آباده.بچه های سمت تهرانپارس و خاک سفید آرمین بود طمه تتلو مجید خراطا
سختی هایی که آدمای منطقه ما کشیدن رو خیلیا نمیفهمن پس شما که دوری تو جریانش نیستی یه مشت لاشخوره ولگرد بودن
جناب خشایار رحیمی افراد عضو این تالار هرکدام دارای شان و شخصیت بالایی هستند ، شما تحمل این ادب و منش خوب دوستان رو ندارید بهتره حضور پیدا نکنید ، این مکان جای فحاشی و عقده گشایی نیست عزیز !
سعی کنید در چارچوب قوانین با هم تبادل افکار کنید
.
نقل قول:توبرو تو فیس بوک این حرفارو بزن ببین چیکار میکنن
متاسفانه فضای آلوده فیس بوک ، مکان برای جولان دادن افرادی مثل (...) شده ...
باسلام.
اولآ که یاس یه رپر هست و سبک رپ هم یکی از سبک های شیطان پرستیه.
ثانیآ تو خیلی از آهنگاش هم توهین صریح به نظام اسلامی داره.
ثالثآ اگه خیلی نگران ایران و ایرانیه سعی کنه آهنگاشو با مفهومات حمایت از اسلام بخونه نه ضد اسلام و نظام اسلامی...
در پناه حق تعالی باشید.
(اللهم عجل لولیک الفرج)
(۱۸/تیر/۹۱ ۱۹:۵۰)mahdi jan نوشته است: [ -> ]اولآ که یاس یه رپر هست و سبک رپ هم یکی از سبک های شیطان پرستیه.

رپ یکی از شاخه های موسیقی هست مثل پاپ یا کلاسیک یا غیره.
اگه اینجوریه اگه یه آهنگ پاپ راجع به شیطان خونده بشه یا ضد دین پس یعنی کل موسیقی پاپ سبک شیطانیه؟!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع