۲۸/آذر/۸۹, ۱۹:۵۶
(۲۸/آذر/۸۹ ۱۷:۲۸)mabbaszadegan نوشته است: [ -> ]سلام
متاسفانه من حرف شما عزیزان رو متوجه نمیشم !
کجای دین ما سرگرمی رو منع کرده ؟؟
مگه سرگرمی نمیتونه باعث یادگیری بشه ؟
بله ، موسیقی که هیچ محتوایی نداشته باشه و فقط اراجیف توش باشه هیچ کس تایید نمیکنه ، ولی موسیقی هایی که باعث تلطیف روحیه میشه ، مضامین عرفانی داره رو با موزیک های بی محتوا مقایسه نکنید
به نظر من مشکل ما افراط و تفریط !
دوست خوب من، شما واقعا فکر می کنین چیزهایی که گفته شد افراط و تفریط هست؟ افراط و تفریط رو به وفور داریم همه جا. اما حلال و حرام خدا افراط و تفریط نداره.
مثلا آقای بهجت و علامه جعفری دچار افراط بودن که موزیک رو منع کردن؟ چقدر اونها رو می شناسیم؟
من که طلبه و حوزوی نیستم. من که گفتم حداقل ده سال کارم شنیدن موزیک همه رقمی بوده.
خود من دوران جاهلی اینطور فکر می کردم که اینها دیگه دارن شورش رو در میارن.
اما الحمدلله با لطف خدا و با مطالعه و تحقیق متوجه اشتباه خودم شدم.
و اما بحث سرگرمی، صد البته در دین نگفتن سرگرم شدن حرامه. نمیخوام وارد حوزه لغویات بشم و منعیات در موردشون.
اما هیچوقت جدی خواستیم فکر کنیم برای چی خلق شدیم؟ خیلی از خودم پرسیدم تا جواب رو درک کردم نه اینکه فهمیدم چون از قبل می دونستم الا لیعبدون هست. درک کردم.
الا لیعبدون و به تفسیر مردان خدا، الا لیعرفون. خوب این یعنی چی؟ معرفت خدا یعنی عرفان یعنی طی طریق عرفان تا برسیم به خشوع در نماز. به مقام عرفایی چون بهجت و طباطبایی و قاضی و انصاری همدانی و ...
به جایی که در نماز خودمون به عبارت آقای پناهیان، خدانوشی کنیم. به جایی که بالاترین نعمت بهشت یعنی رضایت خداوند رو درک کنیم...
اینکار ساده نیست. کار میخواد. مبارزه و مجاهده و مراقبه و محاسبه و مطالعه بسیار میخواد.
آیا واقعا ما اینقدر وقت داریم که بشینیم چپ و راست فیلم نگاه کنیم اونهم فیلمهای...؟ یا اینکه ساعتها بازی کنیم؟ می دونین چقدر این بازیها وقت نازنین من رو تلف کرد؟ الان جز افسوس چیزی ندارم بگم. و البته شاکرم خدا رو که الان چنین نیستم.
ساعتها دنبال موزیک بودن و دانلود کردن و رد و بدل کردن و ...
تازه من دارم در مورد موارد بدون مشکل حرف میزنم وگرنه مشکلدار که تکلیفش روشنه.
بله دین ما سرگرم شدن رو حرام نکرده اما یک ذره هم بهمون توصیه نکرده.
من به شخصه دیگه نمی خوام توی دنیا سرگرم باشم. دیگه از سرگرم شدن که دغدغه همه عمرم بود متنفرم. یک عمر فقط دویدم دنبال سرگرم شدن. چشد نصیبم؟ بزرگان و مردان خوب خدا چه می کنن؟ به لطف خدا دشمن شناسی باعث شد و مستند ظهور باعث شد تلنگور و جرقه ای زده بشه و اونوقت بود که فهمیدم چقدر چقدر چقدر نمی دونم. و چقدر جای رشد و تعالی برای من بشر وجود داره. نگیم امامان، نگیم بهجت و قاضی و طباطبایی اما می تونیم بگیم رجبعلی خیاط و حاج مرشد چلویی و ... بسیاری دیگه.
اصل قضیه همینجاست که من بخوام همینطور خودم و فرزندانم رو سرگرم کنم تا وقت مرگم سر برسد یا اینکه برای دوری از غفلت و جهل و بیخبری، همتی کنم و به جای سرگرم کردن خودم دنبال حقیقت خدا و شناخت خدا و معنای حقیقی عبادت خدا باشم؟
(پس اگه ما موسیقی که زمینه شیطانی داره به فرض اسلامی
کردیم پس حالا حلال شد...)