شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
درانتقاد از شاهین نجفی باید بگم که با آهنگاش علاوه بر توهین مسائل غیر اخلاقی هم در شعرهاش وجود داره که شاید از نظر خودش میخواد متمایز با دیگران باشه اگه آهنگی که راجع به خواهر زاده اش را شنیده باشید کلمات بیشرمانه ای نیز میشنوید همچنین آهنگ چیز... من ازهمون اول نه از شاهین نجفی نه از هیچکس نه از پیشرو ونه از خیلیای دیگه خوشم نمیاد درواقع از رپ خوشم نمیاد به جز آهنگای یاس که عالیه
شاهین وقتی میبینه که نمیتونه خودش رو نشون بده خودشو یه جورایی وصل میکنه به ماسون ها
تو جدیات آهنگ هاش تو یه آهنگ به همه بد میگه اما میبینی که بعد از چند سال به همه اونایی که توهین کرده ازش حمایت میکنن دلیلی هم نداره جز همون ماسون ها چون قدرت دست اونهاست و اونها برای بقای خودشون مجبورن به اونها متصل بشن
حافظ قرآن نیست چون اگه بود حداقل اینقدر توهین و بی احترامی نمیکرد کسی که اون همه کلمه زیبا و پر معنا رو حفظ کنه چه جوری میتونه اینجوری حرف بزنه اینجوری شعر بنویسه
دوستانی که میگن جوونایی که به عربا میگن سوسمار خور جزء دارو دسته شاهینن اشتباه میکنن
کم این عربا به ما توهین کردن کم دین اسلام رو تحریف کردن
ما اگه میگیم کوروش افتخار میکنیم که کوروش ما یکتا پرست بوده و ما از نسل یکتا پرستانیم
نه مثل اعراب که در هر لحظه از تاریخ رنگشون عوض شده
شما سختی هایی که امامان ما کشیدن رو ببینین کی سرشون در آورده ؟؟؟
چرا تو مکه ای که مقدس ترین مکان برای مسلمونه تمام جاهاش علامت های فراماسون بوده
آدم خودشو مذهبی نشون دادن کاره آسونیه اما تو پشت پرده آدم ها چی میگذره
همه دین ها برای ما محترم هستن و هیج دینی نباید به دین دیگه توهین کنه
اعتقادات مردم برای خودشون محترمه اما هیچ دلیلی نداره که خدا رو کسی انکار کنه
همین اعراب بودن که 8 سال جنگ رو به ما تحمیل کردن
(۲۲/آذر/۸۹ ۱۷:۳۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]ضمن احترام به نظرات دوست عزیزم
از قول بزرگانی چون ایت الله بهجت و حسن زاده آملی عرض میکنم
از موسقی نمیتوان برای توسعه دین استفاده خاصی کرد
اگه مفید و موثر بود در همان زمان پیامبر و تمام امامان هم انواع موسقی ها وجود داشته اما نه تنها از آن استفاده نشده بلکه از آلات موسقی هم نهی شده
در مورد صوت قرآن این یک صوت بشری است بعلاوه که اصلوب خاصی در انواع قرائت های اصیل وجود دارد که از خود اهل بیت به ما رسیده و خود ائمه سرامد قاریان قرآن بوده اند اما در سنت خودشان بوده که در جایی که آلات موسقی نواخته میشده و وجود داشته نمی رفتند و دیگران را هم نهی میکردند
به علاوه آقا امام زمان در هیچ یک از تشرفاتشون از 1200 سال پیش تا به امروز به هیچ وجه به این مسئله برای راهی برای توسعه دین اشاره نکردند
بعلاوه بعد از اقوا به وسیله ی زنها دومین ابزاری که شیطان برای فریب انسان ها به کار میبره موسقی طبق روایات
از این حرف ها به هیچوجه قصد نداشتم که تو ذوق شما بزنم خدایی نکرده
اینا نظر حقیر نبود، نظر بزرگان دین ماست
شما در تاریخ 14 معصوم یک مورد استفاده از آلات موسقی هم سراغ ندارید
اگه ما بنده ایم وظیفه ما اینه که ببینیم مولا چیمیگه و از ما چه خواسته
اما اگه آزادیم خوب ما هم نظر داریم و عقل و سلیقه و ...
یا علی و خدا پشت و پناهتون
اصلا نگران نباشین موسیقی هم حلال میشه
همونطور که شطرنچ حلال شد اینم حلال میشه....
وقعا که بدعت گذار در دین هستن
تو یکی از برنامه های مذهبی دیده بودم یه نفر زنگ زد گفت یه پیرمرد اومد مسجد ما گفت من خواب دیدم امیرالمومنین اومد به خوابم و فرمود در مسجد نی بزن!!!
مردم جاهل هم حرفش رو باور کردن و گذاشتن نی بزنه!
با توجه به اینکه بنده برگشتم

تاپیک رو از اون پایین پایینا کشیدم بالا .
یه نکته :
اگر بحث و سوالی بود در چهارچوب کلی تالار باشه نه بحث هایی که میشه تو تالار های موسیقی انجام داد
در این تالار در مورد رسانه ها و تاثیرات مثبت و منفی اونها بحث زیادی شده . چند ماه قبل آلبوم کوتاهی از لیبل ملتفت به نام عدل از " فدایی " منتشر شد با آهنگسازی مهدیار آقاجانی. تکست یکی از آهنگ هارو به اسم " جعبه جادویی " اینجا میذارم ببینم نظر شما عزیزان چی هست در این باره. آهنگشم خواستید با یه سرچ ساده گیر میاد.
ورس 1:
یاد میدن بهت بشی مرد ، بشی زن // بشی خم که بتونن روت بشینن
خوب ، بد ، بشی جوری که میخوان // جوری که امریکا گشاد شه روز به روز
سربازا میشن گور به گور نور به قبرشون میباره // بیچاره ، مادر که نیشش زد صد دفعه عقرب ساعت
البته بازم بهش یاد دادن که مهم نیست جمعه ها میگیره دلت
یعنی میشینه بهش // میگه فرزند شهید هست کیلید بهشت
یاد دارم // بهم یاد دادن که لال باشم
گفتن همیشه سیر میمونی بخوری حرفاتو // بگیر دستمال و برو ببین اربابو
کوروکی میکشن دور مغزا // و تزریق میشه تو رگا اخبار
یعنی به وضوح میتونی ببینی // جامعه معتاده به شنیدن دروغ
کروس:
چشمگیره نی؟ شستشو فکری
زنجیر و پیرهنای مشکی
هالیوود و فیلمای س×سی
ندارم حسی به عشقی که تحمیل شه از
"جعبه جادویی" ( ×2 )
ورس 2:
به تو هم گفتن که مفت در نمیاد اسکناس؟ // بهش بناز ترکهای دست غنیمت اجتماست؟
به اصطلاح سرت باشه گرم این قصه ها // حاجی ببنده گره کروات تو فرست کلاس
البته خوبه برات // میسازی لونه براش
در میاری نون حلال // اونم توش کز میکنه مثل جونورا
تاج ، عمامه ، امام ، پاپ // یقه بسته ، کروات ، سناتور و شاه
دیگه بسه // گوش ما پره از حرفـــــ مجری بی.بی.سی و منبر تو مسجد
هرطور // که بتونن باج بگیرن از مردم
دستخوش به معلمی که ریش از گچ پر شد و // اینا رو یاد ما داد آره بابا
اجتماع انسجام جمعی از رعیته واسه بردگی // حق که هیچ حتی خداتم دستت نی خودتو پس بگیر
کروس:
چشمگیره نی؟ شستشو فکری
زنجیر و پیرهنای مشکی
هالیوود و فیلمای س×سی
"جعبه جادویی" ( ×2 )
ورس 3:
نمیشه سربسته حرفــــــ زد // وقتی آیینه نشون میده سرباز هر شب
عقلم ، میگه بجنگم بشکنم مرزهای فلزی رو // به تلویزیون نشم خیره
یه "جعبه" که به زبونهای مختلف چرند میگه // در حدی که ، جنگــــــ شده سینمای حضار و
بازی ویدیویی واسه کودکای خردسال و // حکومت امت خودکام و مرده خدا و
تنها ناجی باقی خودکار و اندیشه // که وسعتش هر روز داره کم میشه
حقایق تحریف ، چون نمیصرفه تفسیرش // از جیبت اسلحه میسازن و بی خبری
عجیبه اونوقت حرفای ما اَخه ، چون داره بی ادبی // نه این حرفا بی اثر نی
بالاخره جا میفته سکه تو جاش // بفهمی ویزا بهشت نی مهر مکه تو پاس
کروس پایانی:
"جعبه جادویی" // پات نره رو این تلۀ قانونی
اگه هنوز محو جادویی بس که خالطوری // عین "کوجی زادوری"
یا پسر "گوگوش" با خالکوبی پی رپ بازی // یعنی سر خلخالی رو تن زن "سارکوزی"
کروس:
چشمگیره نی؟ شستشو فکری
زنجیر و پیرهنای مشکی
هالیوود و فیلمای س×سی
"جعبه جادویی"
داداش شاهین این کار رو میکنه که نه با صدای مسخرش نه با موهای افتضاح نه با...... چیزای دیگه معروف بشه.! فقط یه آدم که نه یه موجودی هست که میخواد با صحبت در مورد این حماقتش معروف بشه که با بحثهای ما در موردش داره معروفیتش رو ثابت میکنه.
من خودم اوايل فقط ازشعر چيز شاهين نجفي خوشم ميومد چون حدود3ماه بااون آهنگ تمرين Performanceميكرديم واسه يه فيلمي"من تئاترم كار م
نقل قول:در این تالار در مورد رسانه ها و تاثیرات مثبت و منفی اونها بحث زیادی شده . چند ماه قبل آلبوم کوتاهی از لیبل ملتفت به نام عدل از " فدایی " منتشر شد با آهنگسازی مهدیار آقاجانی. تکست یکی از آهنگ هارو به اسم " جعبه جادویی " اینجا میذارم ببینم نظر شما عزیزان چی هست در این باره. آهنگشم خواستید با یه سرچ ساده گیر میاد.
اشکان فدایی الان دو سال پیش شاهین نجسیه !
سبک شعرشم آمیختن بخشی از حقیقت با یک دروغ بزرگ هست !
خوشم نیومد از متن شعرش . . .
خدا هم که مرده ؟!
امام رو هم ارز می کنه با شاه و پاپ و . . .
خوشبختانه من کلا علاقه ای به آهنگ ندارم برای همین هم اطلاعاتم صفر که هیچی اصلا منفی است. ولی به طور اتفاقی یکی از هم اتاقیهایم آهنگ وقتی که از شاهین نجفی برامون گذاشت که واقعا برام جالب و زیبا بود. از اونجایی که واقعا اطلاعات کامل و جالبی دارید میخواستم بدونم نظرتون در مورد آهنگ "وقتی که" شاهین نجفی چیه؟(ممنون)