تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سامی یوسف
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
به نام الله Heart

9صفحه تاپیک بابت شخصیت واقعی سامی یوسف!!
فقط هم این تاپیک نیست من چندتا تاپیک دیگه هم دیدم وقتی باز کردم صفحاتشو دیدم

Confused
و این داستان همچنان ادامه دارد...

دوستان "با احترام فراوان" فقط می خوام توجه کنید که انرژیتون رو صرف مسایلی که انتهاش مشخصه نکنید!
سخنم کاملا دوستانه ست، هدف در یک تالار مهدوی، فعالیت برای زمینه سازی در ظهور حضرت بقیة الله
[i] Heart است
.

هر کسی در هر زمینه ای که تخصص دارد برای آگاهی سایرین قدم بردارد، وقتتان را صرف مسایل غیرمهم نکنید، لحظه لحظه ای که وقت میزاریم باید مفید باشه. منظورم این تاپیک نیست، بطور کلی عرض کردم،

و نکته آخر اینکه ... را در نطفه خفه کنید!

با تشکرBlushConfusedAngel

تاپیک بخاطر به حاشیه رفتن بسته شد.
دوستان اگر موردی بود از دکمه گزارش استفاده بکنند.
.
واقعا زشته که بخاطر یه اختلاف نظر این همه به همدیگه بپریم .
الان سامي چت ويدئويي زنده داره و من وي پي ان ندارمAngry
نقل قول:الان سامي چت ويدئويي زنده داره و من وي پي ان ندارم
اگه تونستین رفتین ،از طرف من بهش بگین یه دست به نامحرم دادی یک تاپیک 40 صفحه ای برات ساختن،دست از پا خطا کنه تبدیل میشه به اسمشو نبر، میشی فتنه گر عامل امپریالیسم ،از ما به تو نصیحت نکن این کار ها رو طرفدارتو از دست میدی!
(۱۵/آذر/۹۲ ۲۱:۱۱)هامون نوشته است: [ -> ]اگه تونستین رفتین ،از طرف من بهش بگین یه دست به نامحرم دادی یک تاپیک 40 صفحه ای برات ساختن،دست از پا خطا کنه تبدیل میشه به اسمشو نبر، میشی فتنه گر عامل امپریالیسم ،از ما به تو نصیحت نکن این کار ها رو طرفدارتو از دست میدی!
خودمون همون موقع سر كليپش كه با خواننده ي زن خونده بود بهش گفتيم.اما طرفداراش مخصوصا عربا قبول نكردن.انقدر بهش اعتراض كرديم كه اكانت منو بستند همون بن كردند.البته دوباره باز شد.
ولي اين سامي.......بگذريم
نقل قول:
خودمون همون موقع سر كليپش كه با خواننده ي زن خونده بود بهش گفتيم.اما طرفداراش مخصوصا عربا قبول نكردن.انقدر بهش اعتراض كرديم كه اكانت منو بستند همون بن كردند.البته دوباره باز شد.

ولي اين سامي.......بگذريم
خیلی ممنون که تذکر دادین، عجیب نیست که قبول نکردند . این سامی چی؟ من یادمه تو یکی از قسمت های - مستند -مزخرف دوم عبدالله هاشم بهش گیر داده بود مثلا از آرم اش گفته بود و اینجور چیزها - شما نرین مستندشو ببینید خواهشا- راستش نون به نرخ روز خوری خیلی شایع شده ........ امیدوارم ناراحت نشده باشین، قصدم شوخی بود
(۱۵/آذر/۹۲ ۲۱:۲۵)هامون نوشته است: [ -> ]خیلی ممنون که تذکر دادین، عجیب نیست که قبول نکردند . این سامی چی؟ من یادمه تو یکی از قسمت های - مستند -مزخرف دوم عبدالله هاشم بهش گیر داده بود مثلا از آرم اش گفته بود و اینجور چیزها - شما نرین مستندشو ببینید خواهشا- راستش نون به نرخ روز خوری خیلی شایع شده ........ امیدوارم ناراحت نشده باشین، قصدم شوخی بود
من مستندشو نديدم.
كدوم ارمش؟هو هناك؟يا اويكنينگ؟همون كه شبيه هرمه؟اون ارم شركتي بود كه باهاش كار ميكرد.يك شركت مصري كه الان با ماهر زين كار ميكنه.
به اين دليل سامي از اون شركت جدا شد كه يك البوم بدون اجازه ي سامي انتشار كرده بودن.
دليلي براي ناراحت شدن نميبينم
نقل قول:كدوم ارمش؟هو هناك؟يا اويكنينگ؟همون كه شبيه هرمه؟اون ارم شركتي بود كه باهاش كار ميكرد.يك شركت مصري كه الان با ماهر زين كار ميكنه.
همون هرمه
نقل قول:دليلي براي ناراحت شدن نميبينم
خداروشکر بعضیا آخه تعصب دارن، اگه دوباره موقعیتشو داشتین دوباره هم بهش بگین، ممنون
سلام.من که خودم نتونستم چت ويدئويي سامي برم اما آمارشو از دوستان گرفتم و ظاهرا سامی راجع به ایران هم حرف زده.این سوال رو يكي از اعضاي بنگلادشي ازش پرسيده.گفتم شاید بد نباشه شمام ببینید،هر چند جدید نیست این جواب!!!؛
Q.
What is your comment about Iran? Don't you plan to come in Iran?

Ans.
We hope to visit Iran...
Insha'a Allah one day!
It will be an honor...
We're looking forward to it...
To visiting Iran and a.. It will be a.. It will be an... It will be a... an honor...

[b]سوال:
نظر شما درباره ي ايران چيست؟برنامه اي براي رفتن به ايران نداريد؟[/b]

[b]جواب سامي:
ما ارزو ميكنيم كه ايران رو ببينيم.انشاالله يك روزاين يك افتخاره.ما دنبال ملاقات ايران هستيمديدن ايران و يك......اين خواهد بود يك.....اين خاوهد بود يك....اين خواهد بود يك.....يك افتخار![/b]

[b]اين چه طرز جواب دادنه اخه؟Dodgy

[/b]
با اینکه ایران بدینیا اومده اما خودشو ایرانی نمیدونه
خلاصه سامی یوسف یک مسلمان سنی حنفی مذهبه که یک بار قاطعانه از مذهبش دفاع کرد . کلی از اسلام حنفی دفاع کرد
و از مذهب حنفی به عنوان مذهب حقه اسلام نام برد
نیاد سنگینترهConfusedBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع