تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سامی یوسف
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
نقل قول:
آخه من یه حساسیت فوق شدیدی به خانومای خواننده دارم اصن کهیر می زنم
[تصویر: biggrin.png]
من هم همینطور Big Grin برای همین اون آهنگشو حذف کردم از آلومی که داشتم

من گفتم سامی یوسف آهنگایی میخونه که اون مفاهیمو داره. این چه ربطی به مقایسه ی اخلاق این دو نفر داره؟
توی بعضی تک آهنگ های این دو خواننده اشتراک هایی وجود داره ، اما سبک کلیشون متفاوته. آقای زمانی ، توی آهنگاشون همیشه همه چیو مستقیم و صریح میگن ، همین ویژگیشون توی کارهای سیاسی ایشون باعث میشه یه سری طرفدارش نباشن . اما سامی یوسف معمولا هیچوقت اینطوری مستقیم حرف نمیزنه ، سعی میکنی مفاهیم کلی دینی و فلسفی رو بگه
برای همینه که این دو خواننده چنودان قابلیت مقایسه شدن ندادن. وگرنه اتفاقا من خودم طرفدار پروپاقرص حامد زمانی هستم و واقعا کارشو تحسین میکنم

درضمن ، در مورد هنر کردن و نکردن. حتما که نباید بیان صراحتا در تمامی آهنگها از مبانی اسلام حرف بزنن تا بهشون بگیم خواننده اسلامی!
اگه کارایشون هنر نیست ، پس چی؟ کار خواننده های خضعبل گوی داخلی هنره؟!
حامد زمانیو هم که گفتم ، بحثش جداست
من از لحاظ مذهبی گفتم کارشون شبیه همه نه سیاسی...
والا چی بگم من مخالف سامی یوسف نیستم اتفاقا کارهایی که توش عربی بیشتر می خونه رو هم خیلی می پسندم اما می گم اونا یی رو هم که داریم که تازه کارشون ثوابشم بیشترهBig Grinبیشتر ارج بنهیم والا...وگرنه سامی یوسف واسه یه میلیار مسلمون که نیست خیلی از طرفداراش اصن مسلمون نیستن به قول شما سبکش رو دوست دارن ...
البته من قضیه اخلاق برام روشن نشدا تو لفافه گفتین واسم نامفهوم موند!!!Dodgy
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۹:۱۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]من گفتم سامی یوسف آهنگایی میخونه که اون مفاهیمو داره. این چه ربطی به مقایسه ی اخلاق این دو نفر داره؟

گفتم ک نظر شخصیمه.
اینجا جاش نیست چون میشه مقایسه ی شیعه و سنی. اشتباه کردم بیان کردمSad میشه ازش بگذریم؟
نقل قول:من از لحاظ مذهبی گفتم کارشون شبیه همه نه سیاسی...
والا چی بگم من مخالف سامی یوسف نیستم اتفاقا کارهایی که توش عربی بیشتر می خونه رو هم خیلی می پسندم اما می گم اونا یی رو هم که داریم که تازه کارشون ثوابشم بیشتره[تصویر: biggrin.png]بیشتر ارج بنهیم والا...وگرنه سامی یوسف واسه یه میلیار مسلمون که نیست خیلی از طرفداراش اصن مسلمون نیستن به قول شما سبکش رو دوست دارن ...
البته من قضیه اخلاق برام روشن نشدا تو لفافه گفتین واسم نامفهوم موند!!![تصویر: dodgy.png]
حالا ما یه یکی ارج بنهیم اون یکی رو تحقیر می کنیم؟
من هر دوی این عزیزان رو آهنگاشون رو دارم. ولی خوب خیلی وقت ها سلیقه هم دخیله. درسته که این دو در یک زمنیه هستن. ولی سبکشون حقیقتا فرق می کنه.
سامی یوسف سبکش تقریبا به هیپ هاپ نزدیکه(مخصوصا آهنگاش)
ولی حامد زمانی اصلا نزدیک هیپ هاپ نرفته
خو یه نفر هیپ هاپ دوست داره
یه نفر دوست نداره
من هیپ هاپ رو دوست دارم
این آهنگ های سامی یوسف هم نظرم رو جلب می کنه
مثلا آهنگ «فلسطین» کاملا شبیه هیپ هاپه(ولی نیست)
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۷:۲۰)peymantr نوشته است: [ -> ]حضرت علی میفرمایند به گوینده کاری نداشته باشید بلکه حرف رابشنوید و در جایی دیگر میفرمایند مروارید را از دهان سگ هم بردارید
من ایشون رو تایید نمیکنم بالاخره ایشون درفرهنگ غربی بزرگ شده و حتی یه آهنگ هم با یه زن خونده ولی وقتی یه آهنگ ارزشی خونده میشه برام مهم نیست کی میخونه این آهنگه که برام مهمه ...Wink

اتفاقا من هم به حرفش کار دارم نه خودش

یکم تحقیق کنید ببینید ایشون چکاره است
بسم الله الرحمن الرحیم

1- آقای فدایی ولایت میشه لطفا بفرمایید کدوم گزاره های فلسفی در اشعار سامی یوسف موجوده.

2- دوستان احادیث رو تفسیر به رای نفرمایند. خیلی خلاصه عرض میکنم که در اسلام بسیار سفارش شده که ببینید غذای معنوی خودتون رو از کی میگیرید (همونطور که باید این ملاحظه رو درباره ی غذای مادی انجام داد) یعنی شخص گوینده هم مهمه. اگر کسی خواست مفصل تر بحث کنه جاش اینجا نیست ، تاپیکی جداگانه در بخش علم و عقل بزنید در خدمت هستیم.

3- طبق قانون بخش این تاپیک باید در تاپیک سامی یوسف ادغام بشه ولی بنا به اهمیت موضوع برای دوستان فعلا ادغام نمیکنیم تا حمل بر بی توجهی نشه.

4- امام خامنه ای : آنچه در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست.
ارائه ی مفاهیم در قالب هنر کار بسیار ارزشمندیه. البته خودم موضع خاصی دارم که فعلا مطرحش نمیکنم.
واسه چی بحث می کنید آخه!؟

خنده دار نیست؟

بابا ببین طرفت اصلا هنر می دونه چیه بعد بحث کن عزیز من!!
اصلا شما عزیزان خدای فلسفه و هنر!
من بعنوان یه مخاطب میگم تا حالا مفاهیم اسلامی و اخلاقی زیادی تو آهنگای جناب سامی یوسف دریافت کردم. البته حامد زمانی هم همینطور البته در سبک خودش
من نه ادعای هنر دارم و نه هیچی ، اما تا حالا هیچ نکته منفی ای تو آهنگای سامی یوسف ندیدم.
آهنگاشون درباره پیامبر ، مادر ، سلام که در پاسخ به فیلم موهن درباره پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود ، خراسان و امام رضا (علیه السلام) خوندن ، حاوی چه پیام و مفهوم منفی ای هستن؟
هرموقع بحث این چیزا میشه ، دوستان مدعی چهارتا کلمه میارن که فقط خودشون میفهمن و بحث تمام میشه!
اونوثت ما میشیم خوارج و ضد انقلاب!

جالبشم اینجاست که این مواردی که آورده شده در مورد سامی یوسف هم صدق میکنه ، اما آخر پست باز ایشون میشن بد!
من ترجیح میدم بحث نکنم چون نتیجه ی بحث کاملا مشخصه و از پیش حق با یک نفر دیگست
سلام
من خیلی به آهنگ المعلم سامی یوسف علاقه داشتم.
یادمه اون موقع ها اولین دفعات صدا و سیما پخش کرد ، به نام محمد دنبالش بودم توی نت ، این قدر گشتم تا شاید جزو اولین نفرایی بودم که پیداش کردم توس سایت های خارجی
من خیلی المعلمش رو دوست دارم ، اما خوب یادمه یک مدت پیش یک خطایی کرد و توی تالار هم گفته شد یادم نیست دقیقش رو.
ببینید لزوما نباید محتوای آهنگ یک شخص مورد دار باشه یا بهتره بگم آشکارا مورد داشته باشه تا این حرفا در موردش صدق کنه

الان ساله 2014 داره تموم میشه

مردم باهوش شدند

روش فریب دادنشون هم پیچیده تر شده

شما فقط همون مصاحبش با بی بی سی فارسی رو ببینید .. همین
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع