تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سامی یوسف
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
من استدلال هام رو تو پست های اولم کردم امیدوارم شما خونده باشید. اما در مقابل استدلال هایی خنده دار خوندم!
در هر حال از این به بعد باید در مورد بحث با افرادی که رائفی پور رو استاد خطاب می کنند تجدید نظر کنم!
اشکال نداره ما از این به بعد میریم سراغ حاج عبدالرضا هلالی که قطعا ریا کار نیست! [تصویر: ((asal-0002)).gif]
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۹)110 نوشته است: [ -> ]خوب شد معنی فرهنگ سازی رو هم فهمیدیم! خیلی احمقانست که فکر کنیم روسری سر کردن این دختر بچه ها فرهنگ سازیه!
اونها برای رضای خدا میان و روابط حدود زن و شوهر رو در بین شخصیت‌های کارتون‌ها نشون میدن؟
با این حرفتون فقط نشون میدید خیلی کمتر از اون فکر میکنید که بخواید متوجه قضایای منطقی بشید.

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۹)110 نوشته است: [ -> ]کسی که سانسور می کنه یعنی از فرهنگ فقط نوشتنش رو بلده.
خارجی‌ها هم همه‌جور چیز رو سانسور میکنن، حتی پخش با تأخیر چند ثانیه‌ای رو هم ما از اونها یاد گرفته‌ایم.

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۹)110 نوشته است: [ -> ]
(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]به قول مقاله‌ای که در بالا از Christian Science Monitor آورده شده، ابعاد قضیه تا بدان‌جاست که (با عرض معذرت و شرمندگی) دختربچه‌ی 5 ساله چیزی ابری به سینه‌ی خودش می‌بنده تا شکل بدن زنان رو تقلید کنه(حالا اصلاً ساخته شدن چنین چیزی برای دختربچه‌های کوچک برای خودش قضیه‌ی دیگری است!(و البته اثبات میکنه که شدت دادن به این روند ویرانگر سیستماتیک هست)).
اونها دارن از اون طرف بام می افتند ما از این طرف!
اون جمله‌ی قرمزی که بعدش نوشتم مال جلوگیری از همین فکر بود:
(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]گذشته از دلایل شکل‌گیری و شدت‌گیری این روند - که گفته میشه تأثیر عروسک‌های باربی و شاهزاده‌های کارتونی بر شخصیت دختربچه‌ها و تفکرشون درباره‌ی خودشون هست - مسئله‌ی حاضر اینه که ما نباید شبیه شدن دختران به الگوهای زنانه رو به شیوه‌ی غربی‌ها دنبال کنیم، چرا که احمقانه است که فکر کنیم اگر پا جا پای اونها بذاریم به جای دیگری می‌رسیم.

ببینید چطور براشون به تفصیل شرح میدیم.

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۹)110 نوشته است: [ -> ][تصویر: ((asal-0003)).gif]
خدایی خیلی وقت بود چنین تفکراتی رو ندیده بودم. شماها هنوز وجود دارید؟
همین؟؟؟
این تمام حرفی هست که دارید؟
یا نشان دهنده‌ی حرفی هست که ندارید؟
لازم نیست به زبان بگید کم آوردم، جواب‌های بی‌ربطتون باعث قوت قلب منه.
یه بار نشد من تاپیکی ببینم که توش جر و بحث نباشه!
با همتون هستم!
اگه میخاین بحث کنین بفرمایید پ.خ چرا تاپیک رو از موضوع اصلی منحرف میکنین!؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟
اگه (110 و درست پسند ) موافق نظر هم نیستند دلیل نمیشه که سایرین بیان قاطی بحث بشن و به نام آقای رائفی پور دفاع کنن اگه شما خیلی طرفدار این آقا هستین بفرمایید سخنرانی روایت عهد 24 رو گوش کنین دست از سر مخالفانی که در مذهب و دین با شما یکی هستن بردارین
کاربر 110 اگه شخصیتی ایراد داره شما نباید به این صورت ازشون انتقاد کنی ، واقعا برای شمایی که پای حرف آقای عباسی میشنین بعیده راه درست نقد اینجوریه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...l#pid97508

------
من همچنان در مورد آقای ایرج جواب سوالم رو نگرفتم...
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۸)110 نوشته است: [ -> ]من استدلال هام رو تو پست های اولم کردم امیدوارم شما خونده باشید. اما در مقابل استدلال هایی خنده دار خوندم!
در هر حال از این به بعد باید در مورد بحث با افرادی که رائفی پور رو استاد خطاب می کنند تجدید نظر کنم!
خب بشر، انسان گرامی!
استدلال‌هاتون بوسیله‌ی اونها رد شد.(یعنی تلاش شد که رد بشه، شاید به نظر شما رد نشده) و در این صورت باید ازشون دفاع کنید، یا به طریقی دیگه منطورتون رو اثبات کنید.
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۸)110 نوشته است: [ -> ]اشکال نداره ما از این به بعد میریم سراغ حاج عبدالرضا هلالی که قطعا ریا کار نیست! [تصویر: ((asal-0002)).gif]
توی ارسال صفحه‌ی 6، بعد از اینکه خواستم یه تلنگر محکم بهتون بزنم که چقدر بی‌دقت میخونید:
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲:۵۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]من گفتم به سامی یوسف مشکوکم؟
آیا من گفتم به سامی یوسف مشکوکم؟
اصلاً شما حوصله می‌کنید درست بخونید؟
اینطوری میخونید و بعد هم نفهمیدن حرفهامون رو به حساب ما میذارید؟
بعدش دقیقاً همونجا بود که در جواب این برداشت سراسر اشتباهتون این رو گفتم:
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲:۵۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]من کی گفتم نوع مداحی‌های این آقایون رو تأیید میکنم؟ چه برسه به اینکه بگم خودشون رو تأیید میکنم.
برای خودتون یه چیزی توهم میزنید و به ما میگید متوهم.
اصلاً کی گفته خود کسانی که مداحی‌هاشون رو دوست دارن خود مداح رو تأیید میکنن؟
ببخشید که می‌پرسم، شما خوندن بلدید؟
یعنی واقعا نمی فهمید که تفکراتتون مال دهه ی هزار و سیصد و بووووقه ؟! من باید حتما براتون دلیل بیارم؟ هر ندونم کاری که دولت ما می کنه رو با کار غربی ها توجیه می کنید! واقعا خنده دار نیست باید بحال خودتون گریه کنید. پس فردا پوشیه هم به صورت این دخترا بزنید بگید نباید مثل غربی ها بشیم. این دخترا هم از فردا می گن مامان من پوشیه می خوام من تحت تاثیر افکار اینها متنبه شدم و می خوام حجاب داشته باشم! Big Grin خدایی توجیه های شما جای بحث نداره فقط باید بگیم آفرین به تو که انقدر فهیمی و اینقدر استراتژیک فکر می کنید! من بعید می دونم شما تو جامعه ی ما رفت و آمد داشته باشید انگار در یک فضای دیگری هستید! برای همینه که می گم شما هنوز وجود دارید؟
خودتون هم میدونید اگه این حرفها رو تو محیط های عمومی بزنید چقدر مورد تمسخر واقع می شید هم با سواد هم بی سواد هم روشنفکر هم کوته فکر هم مذهبی (با عقل) هم لا مذهب!
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۵)درست پسند نوشته است: [ -> ]خب بشر، انسان گرامی!
استدلال‌هاتون بوسیله‌ی اونها رد شد.(یعنی تلاش شد که رد بشه، شاید به نظر شما رد نشده) و در این صورت باید ازشون دفاع کنید، یا به طریقی دیگه منطورتون رو اثبات کنید.
خخخخخخخخخخخخخخخ تو اینجوری فکر کن!
ببین من و شما کلا تفکرمون باهم فرق داره! از بنیان با هم تفاوت عقیده داریم. شما هر وقت فهمیدی با خودت چند چندی بیا با ما هم بحث کن

در مورد هلالی هم باید بگم شما خوب بلدید از حرف ها سوء استفاده کنید. کلا مغالطه کار امثال شماهاست. این حرف یک چیز کلی بود شما کلا بحث رو دوست دارید منحرف کنید.
در ضمن ببینیم فرهنگ سازی امثال شما ها به کجا می کشه و کی جامعه رو به تباهی مطلق می بره!
نقل قول:یعنی واقعا نمی فهمید که تفکراتتون مال دهه ی هزار و سیصد و بووووقه ؟!

تفکرات ما واسه 1400 سال پیشه دوست عزیز Blush

این جمله ی شوپنهاور واقعا این جا به درد میخوره :

اگر با شخصی مباحثه کنیم و تمام قدرت استدلال و بیان خود را به کار اندازیم , چقدر تلخ و خشمگین خواهیم شد وقتی که بفهمیم طرف نمیخواهد بفهمد و ما با اراده ی او سر و کار داریم . از اینجاست که منطق بی فایدست , هیچکس دیگری را با منطق متقاعد نساخته است . برای قانع کردن شخصی باید به منافع شخصی و امیال و خواست و اراده ی او رجوع شود .

برادر 110 عزیز هیچوقت حرفی نزنید که بعدا نتونید ازش دفاع کنید و به زدن شکلک بسنده کنید . بگید دوست دارم به موسیقی گوش بدم , نگید که تفکرات شما ماله سال بوقه !

در پناه حق
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۵)درست پسند نوشته است: [ -> ]ببخشید که می‌پرسم، شما خوندن بلدید؟
اینو نگی چی بگی!
من خوندن رو شاید بلد نباشم اما تعقل رو... (راستی گفتم تعقل ، یک تایپیک باید در این مورد ناشناخته تو تالار بزنم)

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۵۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]برادر 110 عزیز هیچوقت حرفی نزنید که بعدا نتونید ازش دفاع کنید و به زدن شکلک بسنده کنید . بگید دوست دارم به موسیقی گوش بدم , نگید که تفکرات شما ماله سال بوقه !

در پناه حق

شما هم از همون اول بگید کلا با موسیقی مشکل دارید که انقدر بحث نکنیم! این همه سفسطه واسه چیه؟

در ضمن تفکر 1400 سال پیش مشکل نداره مشکل تفکر 1500 سال پیش بعضیاست (منظورم رو احتمالا فهمیدید)
نقل قول: شما هم از همون اول بگید کلا با موسیقی مشکل دارید که انقدر بحث نکنیم! این همه سفسطه واسه چیه؟

به نظر میرسه واقعا شما نوشته های ما رو نمی بینید , بنده در صفحه ی 2 این تاپیک نوشتم که :

نقل قول:تا زمانی که خوندن ایشون باعث تبلیغ اسلام ناب بشه و نه اسلام امریکایی ! خوندنش هیچ مشکلی نداره !
ولی اگه قراره وقتی توی جلسه ای حاضر میشه مثله افراد سکولار رفتار کنه و دینش رو به خاطر عرف بفروشه بهتره هر چه زودتر جمعش کنه و به جای لااله الا الله گفتن توی آهنگ هاش سریعتر به سوسن خانم و موشول اینا کوشن رو بیاره . ولی اگه واقعا رفتارش هم اسلامیه خدا خیرش بده !

در پناه حق
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۹:۰۱)Reza2035 نوشته است: [ -> ]به نظر میرسه واقعا شما نوشته های ما رو نمی بینید , بنده در صفحه ی 2 این تاپیک نوشتم که :

در پناه حق
ببین من مصداقی صحبت نمی کنم. حرفهای دوستان رو هم حفظ نمی کنم! علم غیب هم ندارم! کلی می گم!
در هر حال تفکری که به سانسور می گه فرهنگ سازی یعنی ولش کن بزار با خودش خوش باشه!
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]یعنی واقعا نمی فهمید که تفکراتتون مال دهه ی هزار و سیصد و بووووقه ؟! من باید حتما براتون دلیل بیارم؟
حالا حتماً حتماً که نه!Big Grin فقط اگه دلیل دارید.

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]هر ندونم کاری که دولت ما می کنه رو با کار غربی ها توجیه می کنید! واقعا خنده دار نیست
با کار غربی‌ها توجیه نشد. اشتباه گرفتین منظورم رو. من میخواستم بگم:
اونها چندین سال پیش جای ما بودن.
از اول که اونطوری نبودن!
فیلمهای اوایل قرن بیستم رو که ببینید معلومه که پوشش زنها چطور بوده،
حتی دهه‌های قبل از دهه‌ی 80 هم پوشش زنها تا حدود زیادی متفاوت با الآن بوده.
الآن انفجارهای جنسیتی رو می‌بینیم که توی دهه‌ی 90 نبودن، و الآن صداشون رو درآورده که بچه‌ی 5 ساله تفکر کودکانه‌اش اینها شده.

ما داریم با سرعت روز به روز بیشتر شبیه اونها میشیم:
دهه‌ی 70 تمام بحث‌ها روی روابط آزاد دختر و پسر بود،
حالا حرف از همجنس‌بازی شده!

سرعتمون از غربی‌ها خیلی بیشتره، چون داریم نمونه‌ی پیش رفته‌ی این حرکت رو در غرب می‌بینیم و ازش تأثیر می‌گیریم.
میگید نباید بترسیم؟ این بی‌فکری میشه.

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]پس فردا پوشیه هم به صورت این دخترا بزنید بگید نباید مثل غربی ها بشیم. این دخترا هم از فردا می گن مامان من پوشیه می خوام من تحت تاثیر افکار اینها متنبه شدم و می خوام حجاب داشته باشم! Big Grin خدایی توجیه های شما جای بحث نداره فقط باید بگیم آفرین به تو که انقدر فهیمی و اینقدر استراتژیک فکر می کنید! من بعید می دونم شما تو جامعه ی ما رفت و آمد داشته باشید انگار در یک فضای دیگری هستید! برای همینه که می گم شما هنوز وجود دارید؟
حتی آیت‌الله ها هم نگفتن پوشیه واجبه.

من از شما می‌پرسم، واقعاً شما توی جامعه رفت و آمد ندارید که فکر می‌کنید ما داریم در مورد پوشیه صحبت میکنیم؟

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]خودتون هم میدونید اگه این حرفها رو تو محیط های عمومی بزنید چقدر مورد تمسخر واقع می شید هم با سواد هم بی سواد هم روشنفکر هم کوته فکر هم مذهبی (با عقل) هم لا مذهب!
مگه خندیدن مردم توی محیط‌های عمومی تعیین‌کننده‌ی درستی حرف هست؟!
اگه اینطوره چرا خدا عقل داده، و چرا تالار میایم؟
بریم همین تفکراتی که توی جامعه وجود داره رو بپذیریم(که درستی‌شون از وضعیت جامعه صد در صد معلومه!)، و بجای بحث منطقی، برای قانع کردن همدیگه توی خیابون توی سر و کله‌ی هم بزنیم!

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۵۵)110 نوشته است: [ -> ]
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۵)درست پسند نوشته است: [ -> ]
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۸)110 نوشته است: [ -> ]اشکال نداره ما از این به بعد میریم سراغ حاج عبدالرضا هلالی که قطعا ریا کار نیست! [تصویر: ((asal-0002)).gif]
توی ارسال صفحه‌ی 6، بعد از اینکه خواستم یه تلنگر محکم بهتون بزنم که چقدر بی‌دقت میخونید:
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲:۵۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]من گفتم به سامی یوسف مشکوکم؟
آیا من گفتم به سامی یوسف مشکوکم؟
اصلاً شما حوصله می‌کنید درست بخونید؟
اینطوری میخونید و بعد هم نفهمیدن حرفهامون رو به حساب ما میذارید؟
بعدش دقیقاً همونجا بود که در جواب این برداشت سراسر اشتباهتون این رو گفتم:
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲:۵۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]من کی گفتم نوع مداحی‌های این آقایون رو تأیید میکنم؟ چه برسه به اینکه بگم خودشون رو تأیید میکنم.
برای خودتون یه چیزی توهم میزنید و به ما میگید متوهم.
اصلاً کی گفته خود کسانی که مداحی‌هاشون رو دوست دارن خود مداح رو تأیید میکنن؟
ببخشید که می‌پرسم، شما خوندن بلدید؟
اینو نگی چی بگی!
من خوندن رو شاید بلد نباشم اما تعقل رو... (راستی گفتم تعقل ، یک تایپیک باید در این مورد ناشناخته تو تالار بزنم)
آیا می‌پرسید: «اینو نگم چی بگم؟» ؟؟
جناب Reza2035 درست میگه، انگار شما اصلاً حرفهای ما رو نمی‌بینید.
تمام این بحث مداحان رو که همه‌اش حرفهای ساده بود رو آوردم که همه ببینن دارید چی کار می‌کنید!
واقعاً چطور روتون میشه بعد از اینها بیایید و بجای اعتراف به اشتباه، تعقل ما رو زیرسؤال ببرید!

من دیگه ادامه نمیدم. واقعاً هم تعقلم بشدت زیرسؤال هست که دارم با کسی که جواب بحث منطقی رو اینطوری داد، و حتی نخونده بودش، و داره با علاقه کل‌کل رو پیگیری میکنه به جدل بی‌نتیجه ادامه میدم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع