(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]یعنی واقعا نمی فهمید که تفکراتتون مال دهه ی هزار و سیصد و بووووقه ؟! من باید حتما براتون دلیل بیارم؟
حالا حتماً حتماً که نه!

فقط اگه دلیل دارید.
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]هر ندونم کاری که دولت ما می کنه رو با کار غربی ها توجیه می کنید! واقعا خنده دار نیست
با کار غربیها توجیه نشد. اشتباه گرفتین منظورم رو. من میخواستم بگم:
اونها چندین سال پیش جای ما بودن.
از اول که اونطوری نبودن!
فیلمهای اوایل قرن بیستم رو که ببینید معلومه که پوشش زنها چطور بوده،
حتی دهههای قبل از دههی 80 هم پوشش زنها تا حدود زیادی متفاوت با الآن بوده.
الآن انفجارهای جنسیتی رو میبینیم که توی دههی 90 نبودن، و الآن صداشون رو درآورده که بچهی 5 ساله تفکر کودکانهاش اینها شده.
ما داریم با سرعت روز به روز بیشتر شبیه اونها میشیم:
دههی 70 تمام بحثها روی روابط آزاد دختر و پسر بود،
حالا حرف از همجنسبازی شده!
سرعتمون از غربیها خیلی بیشتره، چون داریم نمونهی پیش رفتهی این حرکت رو در غرب میبینیم و ازش تأثیر میگیریم.
میگید نباید بترسیم؟ این بیفکری میشه.
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]پس فردا پوشیه هم به صورت این دخترا بزنید بگید نباید مثل غربی ها بشیم. این دخترا هم از فردا می گن مامان من پوشیه می خوام من تحت تاثیر افکار اینها متنبه شدم و می خوام حجاب داشته باشم!
خدایی توجیه های شما جای بحث نداره فقط باید بگیم آفرین به تو که انقدر فهیمی و اینقدر استراتژیک فکر می کنید! من بعید می دونم شما تو جامعه ی ما رفت و آمد داشته باشید انگار در یک فضای دیگری هستید! برای همینه که می گم شما هنوز وجود دارید؟
حتی آیتالله ها هم نگفتن پوشیه واجبه.
من از شما میپرسم، واقعاً شما توی جامعه رفت و آمد ندارید که فکر میکنید ما داریم در مورد پوشیه صحبت میکنیم؟
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]خودتون هم میدونید اگه این حرفها رو تو محیط های عمومی بزنید چقدر مورد تمسخر واقع می شید هم با سواد هم بی سواد هم روشنفکر هم کوته فکر هم مذهبی (با عقل) هم لا مذهب!
مگه خندیدن مردم توی محیطهای عمومی تعیینکنندهی درستی حرف هست؟!
اگه اینطوره چرا خدا عقل داده، و چرا تالار میایم؟
بریم همین تفکراتی که توی جامعه وجود داره رو بپذیریم(که درستیشون از وضعیت جامعه صد در صد معلومه!)، و بجای بحث منطقی، برای قانع کردن همدیگه توی خیابون توی سر و کلهی هم بزنیم!
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۵۵)110 نوشته است: [ -> ] (۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۵)درست پسند نوشته است: [ -> ] (۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۸)110 نوشته است: [ -> ]اشکال نداره ما از این به بعد میریم سراغ حاج عبدالرضا هلالی که قطعا ریا کار نیست! ![[تصویر: ((asal-0002)).gif]](http://www.asalchat.com/smilies/((asal-0002)).gif)
توی ارسال صفحهی 6، بعد از اینکه خواستم یه تلنگر محکم بهتون بزنم که چقدر بیدقت میخونید:
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲:۵۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]من گفتم به سامی یوسف مشکوکم؟
آیا من گفتم به سامی یوسف مشکوکم؟
اصلاً شما حوصله میکنید درست بخونید؟
اینطوری میخونید و بعد هم نفهمیدن حرفهامون رو به حساب ما میذارید؟
بعدش دقیقاً همونجا بود که در جواب این برداشت سراسر اشتباهتون این رو گفتم:
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲:۵۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]من کی گفتم نوع مداحیهای این آقایون رو تأیید میکنم؟ چه برسه به اینکه بگم خودشون رو تأیید میکنم.
برای خودتون یه چیزی توهم میزنید و به ما میگید متوهم.
اصلاً کی گفته خود کسانی که مداحیهاشون رو دوست دارن خود مداح رو تأیید میکنن؟
ببخشید که میپرسم، شما خوندن بلدید؟
اینو نگی چی بگی!
من خوندن رو شاید بلد نباشم اما تعقل رو... (راستی گفتم تعقل ، یک تایپیک باید در این مورد ناشناخته تو تالار بزنم)
آیا میپرسید: «اینو نگم چی بگم؟» ؟؟
جناب Reza2035 درست میگه، انگار شما اصلاً حرفهای ما رو نمیبینید.
تمام این بحث مداحان رو که همهاش حرفهای ساده بود رو آوردم که همه ببینن دارید چی کار میکنید!
واقعاً چطور روتون میشه بعد از اینها بیایید و بجای اعتراف به اشتباه، تعقل ما رو زیرسؤال ببرید!
من دیگه ادامه نمیدم. واقعاً هم تعقلم بشدت زیرسؤال هست که دارم با کسی که جواب بحث منطقی رو اینطوری داد، و حتی نخونده بودش، و داره با علاقه کلکل رو پیگیری میکنه به جدل بینتیجه ادامه میدم.