تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سامی یوسف
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۰)110 نوشته است: [ -> ]مشکل اینجاست که شما یک سری پیش فرض های عجیب و غریب نسبت به سامی یوسفHeart داشتید! نمی دونم ایشون رو مثل محمود کریمی پنداشتید؟
من کلیپ رو دیدم، خیلی عادی بود! همون چیزی که ازش انتظار می رفت بود.
قرار نیست دم در کنسرتش گشت ارشاد بیاد از افراد بی حجاب ممانعت کنه!
اینکه با یک خانمی دست داده کجاش مشکل داره!؟
یا مصاحبش با بی بی سی؟
یا انتقاد از افراطیون!

من هرچی به ذهنم فشار آوردم چیز دیگه نیافتم که شما بهش گیر داده باشید! جوابتون رو بدم. می شه شما خودتون بگید مشکل سامی یوسف در چی هست؟
به عنوان خواننده ای که تو اروپا کار می کنه و تبلیغ اسلام رو می کنه باید ستایش بشه! و باری که خواننده های ما به دوش نکشیدند رو به تنهایی به دوش کشیده!

نه من اصلا هيچ پيش فرض هاي عجيب و غريبي نداشتم وندارم .من تا چند هفته پيش خودم يكي از طرفداران ايشون بودم و جديد ترين آهنگ هاشونو دانلود مي كردم .بعد از يك مدتي برام سوال پيش اومد كه چرا تنها همين يه نفر داخل كشور هاي اروپايي تونسته در مورد اسلام بخونه و جلوشو نگرفته باشن در صورتي كه الان كشور هاي اروپايي به شدت با اسلام مخالفند .بعد از اون به نظر شما اين خيلي عاديه كه يه مسلمون با يك زن نامحرم دست بده؟؟ و اينكه مسلمونا رو به دو دسته سنتي و مدرن تقسيم ميكنه وميگه كه مسلموناي افراطي موسيقي رو حرام مي دونن اگه اون واقعا مسلمون بود بايد دين اسلام رو با تمام احكامش قبول مي كرد نه اينكه ...
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۷)اميرمهدي نوشته است: [ -> ]نه من اصلا هيچ پيش فرض هاي عجيب و غريبي نداشتم وندارم .من تا چند هفته پيش خودم يكي از طرفداران ايشون بودم و جديد ترين آهنگ هاشونو دانلود مي كردم .
خوب خدا رو شکر دیگه از طرفدارش نیستید. آهنگاشو دانلود می کنیم نمی گیم حرامه ولی دست دادنش با نا محرم حرامه [تصویر: ((asal-0069))%20(80).gif]

(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۷)اميرمهدي نوشته است: [ -> ]بعد از يك مدتي برام سوال پيش اومد كه چرا تنها همين يه نفر داخل كشور هاي اروپايي تونسته در مورد اسلام بخونه و جلوشو نگرفته باشن در صورتي كه الان كشور هاي اروپايي به شدت با اسلام مخالفند.
اونها مثل ما نیستند جواب هنر رو با تیغ سانسور و سرکوب بدن. جلوگیری از یک خواننده کار رو وخیم تر می کنه واسشون! مگه ما اینجا با سرکوب تونستیم جلوی خواننده ها رو بگیریم که اونها بتونن. جواب هنر رو با هنر می دن! نه اینکه با مجوز ندادن باعث رشد قارچ گونه ی خواننده های زیر زمینی بشن!
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۷)اميرمهدي نوشته است: [ -> ]بعد از اون به نظر شما اين خيلي عاديه كه يه مسلمون با يك زن نامحرم دست بده؟؟ و اينكه مسلمونا رو به دو دسته سنتي و مدرن تقسيم ميكنه وميگه كه مسلموناي افراطي موسيقي رو حرام مي دونن اگه اون واقعا مسلمون بود بايد دين اسلام رو با تمام احكامش قبول مي كرد نه اينكه ...
مگه ما تمام احکامش رو قبول کردیم. شما اصلا به چه حقی آهنگاش رو دانلود می کردید؟ شما مگه مسلمون نیستید؟
در ضمن شما قبول ندارید واقعا مسلمونهای افراطی وجود دارند؟
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۲۱)اميرمهدي نوشته است: [ -> ]شما برو تو سايت آپارات توي نوار جستجوش بزن "سامي يوسف bbc" بعدش اون كليپي كه مورد نظره مياد
البته شما خودتون میتونستین لینک کلیپ رو مستقیماً بدین.

مسلماً این طرز فکرش که رقصیدن با حجاب و دست دادن با زنان رو مجاز میدونه با اصول مشخص آیات قرآن در تضاد کامل هست، و به خیال تفکر باز و دوری از افراط، گناهانی که توی غرب عادی هستن رو گناه به حساب نمیارن.

نکته‌ی قابل تأمل در کار این خواننده اینه که در کیلپ‌هایی که برای آهنگ‌هاش می‌سازه اصلاً چنین طرز فکری رو نمایان نمیکنه. کلیپ‌هاش خیلی مثبت هست، و کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرت‌هاش اینجوری هست و این هم از اون آدمهایی هست که دست دادن با زنان نامحرم رو مجاز میدونه.
این میتونه به دو دلیل باشه:
1. میتونه بخاطر شناخت بازار محصولاتشون باشه که بخش بزرگی‌اش رو افرادی مثل ما تشکیل میدن که اصلاً نمیتونن با چنین آدمی ارتباط برقرار کنن(مثل من که با دیدن این رفتارش رفتم آهنگ‌هاش رو از روی کامپیوتر پاک کردم) و بخاطر حرفه‌ای گری کلیپ‌هاشون اینطوری باشه.
2. احتمال دیگه اینه که واقعاً نمی‌فهمن اینها داخل اسلام نیست، و جاهایی هم که مسائلی رو رعایت میکنن بخاطر عمل به پاره‌ای دیگر از احکام اسلام هست.

به نظرم دومی بیشتر صحیح هست.

می‌بینیم که از میان ایرانی‌ها هم افراد زیادی هستن که حرف از دین‌گریزی نمیزنن و خودشون رو مسلمان میدونن و نماز هم میخونن، اما دارن سال به سال بیشتر با فرهنگ غربی کنار میان. کسانی که دیگه درک نمیکنن خیره شدن توی چشم نامحرم گناهه. منظورم دین‌گریزها و آدمهای خیلی بدحجاب نیست‌ها! اینها فکر میکنن حجاب دارن، و قسمت اعظم موها و سطح بدنشون رو می‌پوشونن، ولی به نظرشون هیچ اشکالی نداره که بوسیله‌ی آرایش و لباس‌هاشون بخوان که صورت و بدنشون بیرون از منزل خوش‌ترکیب جلوه کنه. آیا واقعاً نمی‌فهمن بیرون از منزل نامحرمان هستن؟

(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۰)110 نوشته است: [ -> ]اینکه با یک خانمی دست داده کجاش مشکل داره!؟ (با در نظر گرفتن شرایط)
...
من هرچی به ذهنم فشار آوردم چیز دیگه نیافتم که شما بهش گیر داده باشید! جوابتون رو بدم. می شه شما خودتون بگید مشکل سامی یوسف در چی هست؟
به عنوان خواننده ای که تو اروپا کار می کنه و تبلیغ اسلام رو می کنه باید ستایش بشه! و باری که خواننده های ما به دوش نکشیدند رو به تنهایی به دوش کشیده!
همینطور که رفته بودم دنبال کارم و ارسالم برای ویرایش نهایی باز مونده بود، شاهد از غیب رسید!
می‌پرسن «کجاش مشکل داره؟» !!!

(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: [ -> ]خوب خدا رو شکر دیگه از طرفدارش نیستید. آهنگاشو دانلود می کنیم نمی گیم حرامه ولی دست دادنش با نا محرم حرامه [تصویر: ((asal-0069))%20(80).gif]
اینقدر سرتون رو به دیوار نکوبید.
تمام آهنگ‌ها و فیلمها و سریالهای خارجی که کثافت ازشون می‌باره همه‌جا در دسترس هستن.
ولی ما میخوایم مثل کرکس دنبال مردارخواری نباشیم(به نظرم تمثیل بهترش سوسک توالت هست) و دنبال یه چیزی باشیم که روحمون رو آلوده نکنه.
کی گفته پول نمیدیم؟ دزد هم .... ما نیستیم.
من زمانی که اهل فیلم بودم حدود 200 هزار تومن رو(طی حدود 2 سال) خرج خرید فیلمهای دوبله‌ی مؤسسات رسانه‌های تصویری کرده بودم(اون موقع قاب شیشه‌ای داشت و سه هزار تومن بود، اکثراً هم مال موسسه‌ی قرن 21 بود. بعدها هزار تومنی‌اش کردن که بازار کپی‌های غیرمجاز رو بشکنه).
اینکه این آدم آهنگ‌هاش رو بصورت رسمی داخل ایران عرضه نکرده مشکل ما هست یا خودش؟

(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: [ -> ]اونها مثل ما نیستند جواب هنر رو با تیغ سانسور و سرکوب بدن. جلوگیری از یک خواننده کار رو وخیم تر می کنه واسشون! مگه ما اینجا با سرکوب تونستیم جلوی خواننده ها رو بگیریم که اونها بتونن.
چقدر هم سرکوب کردیم!
باید براتون مسلم باشه که چقدر در ایران به خواننده‌ها و فیلمسازها بیش از حد فضا داده شده و ملاحظه‌شون شده.
البته اگر سرتون رو بکوبید باید هم به نظرتون بیاد دارن سرکوب میکنن.Big Grin شوخی کردم این بخش رو.

(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: [ -> ]جواب هنر رو با هنر می دن! نه اینکه با مجوز ندادن باعث رشد قارچ گونه ی خواننده های زیر زمینی بشن!
جواب هنر رو باید با هنر بدن، این درسته، این ضعف ماست، ولی سانسور هم لازمه. نمیشه هر اراجیفی که خونده شد اجازه‌ی پخش پیدا کنه.
مشکل اینه که شما اونجا رو ندیدین که اونها هم شرایط و حدود دارن و هرچیزی اجازه‌ی پخش نداره.
اتفاقاً ما در سانسور ضعف بسیار شدید داریم!
سلام علیکم همگی....
من اصلا از طرفداران این آقا نیستم اما دو سه تا کلیپ ازش دیدم که خوب بود
دوست من نگو " به ظاهر مسلمون " از کجا از باطنش خبر داری که میگی به ظاهر مسلمون؟ این آقا شاید به نظر ما خرده گناهی داشته باشه<وقتی که در توبه همیشه بازه> اما از دین خارج نیست که انگ ظاهرسازی بهش بزنیم ( حتی تو دلت هم این فکر رو نکن وقتی اثبات نشده این آقا واقعا معاند اسلام نیست ،فکرش هم گناه داره )

"بعد از اون به نظر شما اين خيلي عاديه كه يه مسلمون با يك زن نامحرم دست بده؟؟"
نه از نظر من عادی نیست رفتار درست همون رفتار امام موسی صدر موقعی که نمی خواستن به نامحرم دست بدن و بی احترامی برداشت نشه ! درسته اما من یه چیزی رو خیلی در رفتار خارجی ها دیدم انگار یه جور عرفه! اصلا بحث تماس جنسی توش مطرح نیست شاید مسخره بیاد مثالم اما همونطور که روبوسی مردها در دید و بازدید ما برامون عادیه برای اون ها عجیب و زشته یا همینطور متقابل هرچند برای اون ها هم منع دینی برای انجام اینکار وجود نداره اما این کار رو نمی کنن

"کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرت‌هاش اینجوری هست"
ببخشید من هرچی دقت کردم ندیدم تو این تکه های کنسرتش جور خاصی باشه مثل همه خواننده هاست (اگه من اشتباه مبکنم بهم بگین)

بذار تبلیغ بازار کار و هنرش باشه وقتی کلیپش اینقدر به قول خودتون " کلیپ‌هاش خیلی مثبت هست " ما تیکه مثبت کلیپ رو میبینیم اون آدم دیگه شاید حرکات موزون برخی خانم ها تو کنسرتش ، ولی خداییش هیشکی از نگاه مثبت ضرر نمیکنه
حالا اگه فردا حتی این خبر اومد که این آقا معانده بازهم با این دید مثبت بینی ، شما چیزی رو از دست ندادی ، به نظرت دادی؟
Smile
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: [ -> ]خوب خدا رو شکر دیگه از طرفدارش نیستید. آهنگاشو دانلود می کنیم نمی گیم حرامه ولی دست دادنش با نا محرم حرامه [تصویر: ((asal-0069))%20(80).gif]

اونها مثل ما نیستند جواب هنر رو با تیغ سانسور و سرکوب بدن. جلوگیری از یک خواننده کار رو وخیم تر می کنه واسشون! مگه ما اینجا با سرکوب تونستیم جلوی خواننده ها رو بگیریم که اونها بتونن. جواب هنر رو با هنر می دن! نه اینکه با مجوز ندادن باعث رشد قارچ گونه ی خواننده های زیر زمینی بشن!
مگه ما تمام احکامش رو قبول کردیم. شما اصلا به چه حقی آهنگاش رو دانلود می کردید؟ شما مگه مسلمون نیستید؟

ممنون از شما كه اينقدر با دقت جواب مي دين بله من گفتم دانلود مي كردم ولي با شنيدن يك سخنراني اصلا ديگه به موسيقي گوش نمي دم .قبول دارم مسلموناي افراطي وجود دارن ولي ايشون نبايد داخل بي بي سي اونجور حرف مي زد.

ممنون از شما كه اينقدر با دقت جواب مي دين بله من گفتم دانلود مي كردم ولي با شنيدن يك سخنراني اصلا ديگه به موسيقي گوش نمي دم .قبول دارم مسلموناي افراطي وجود دارن ولي ايشون نبايد داخل بي بي سي اونجور حرف مي زد.Big Grin

(۱۳/شهریور/۹۲ ۵:۰۲)هامون نوشته است: [ -> ]سلام علیکم همگی....
من اصلا از طرفداران این آقا نیستم اما دو سه تا کلیپ ازش دیدم که خوب بود
دوست من نگو " به ظاهر مسلمون " از کجا از باطنش خبر داری که میگی به ظاهر مسلمون؟ این آقا شاید به نظر ما خرده گناهی داشته باشه<وقتی که در توبه همیشه بازه> اما از دین خارج نیست که انگ ظاهرسازی بهش بزنیم ( حتی تو دلت هم این فکر رو نکن وقتی اثبات نشده این آقا واقعا معاند اسلام نیست ،فکرش هم گناه داره Wink

"بعد از اون به نظر شما اين خيلي عاديه كه يه مسلمون با يك زن نامحرم دست بده؟؟"
نه از نظر من عادی نیست رفتار درست همون رفتار امام موسی صدر موقعی که نمی خواستن به نامحرم دست بدن و بی احترامی برداشت نشه ! درسته اما من یه چیزی رو خیلی در رفتار خارجی ها دیدم انگار یه جور عرفه! اصلا بحث تماس جنسی توش مطرح نیست شاید مسخره بیاد مثالم اما همونطور که روبوسی مردها در دید و بازدید ما برامون عادیه برای اون ها عجیب و زشته یا همینطور متقابل هرچند برای اون ها هم منع دینی برای انجام اینکار وجود نداره اما این کار رو نمی کنن

"کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرت‌هاش اینجوری هست"
ببخشید من هرچی دقت کردم ندیدم تو این تکه های کنسرتش جور خاصی باشه مثل همه خواننده هاست (اگه من اشتباه مبکنم بهم بگین)

بذار تبلیغ بازار کار و هنرش باشه وقتی کلیپش اینقدر به قول خودتون " کلیپ‌هاش خیلی مثبت هست " ما تیکه مثبت کلیپ رو میبینیم اون آدم دیگه شاید حرکات موزون برخی خانم ها تو کنسرتش ، ولی خداییش هیشکی از نگاه مثبت ضرر نمیکنه
حالا اگه فردا حتی این خبر اومد که این آقا معانده بازهم با این دید مثبت بینی ، شما چیزی رو از دست ندادی ، به نظرت دادی؟
Smile
بله درسته مثل همه ي خواننده هاي غربيه نه مسلمون!!!شايد منم قضاوت نا به جا كردم الله اعلم.Wink

(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]البته شما خودتون میتونستین لینک کلیپ رو مستقیماً بدین.

مسلماً این طرز فکرش که رقصیدن با حجاب و دست دادن با زنان رو مجاز میدونه با اصول مشخص آیات قرآن در تضاد کامل هست، و به خیال تفکر باز و دوری از افراط، گناهانی که توی غرب عادی هستن رو گناه به حساب نمیارن.

نکته‌ی قابل تأمل در کار این خواننده اینه که در کیلپ‌هایی که برای آهنگ‌هاش می‌سازه اصلاً چنین طرز فکری رو نمایان نمیکنه. کلیپ‌هاش خیلی مثبت هست، و کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرت‌هاش اینجوری هست و این هم از اون آدمهایی هست که دست دادن با زنان نامحرم رو مجاز میدونه.
1. میتونه بخاطر شناخت بازار محصولاتشون باشه که بخش بزرگی‌اش رو افرادی مثل ما تشکیل میدن که اصلاً نمیتونن با چنین آدمی ارتباط برقرار کنن(مثل من که با دیدن این رفتارش رفتم آهنگ‌هاش رو از روی کامپیوتر پاک کردم) و بخاطر حرفه‌ای گری کلیپ‌هاشون اینطوری باشه.
2. احتمال دیگه اینه که واقعاً نمی‌فهمن اینها داخل اسلام نیست، و جاهایی هم که مسائلی رو رعایت میکنن بخاطر عمل به پاره‌ای دیگر از احکام اسلام هست.

به نظرم دومی بیشتر صحیح هست.

می‌بینیم که از میان ایرانی‌ها هم افراد زیادی هستن که حرف از دین‌گریزی نمیزنن و خودشون رو مسلمان میدونن و نماز هم میخونن، اما دارن سال به سال بیشتر با فرهنگ غربی کنار میان. کسانی که دیگه درک نمیکنن خیره شدن توی چشم نامحرم گناهه. منظورم دین‌گریزها و آدمهای خیلی بدحجاب نیست‌ها! اینها فکر میکنن حجاب دارن، و قسمت اعظم موها و سطح بدنشون رو می‌پوشونن، ولی به نظرشون هیچ اشکالی نداره که بوسیله‌ی آرایش و لباس‌هاشون بخوان که صورت و بدنشون بیرون از منزل خوش‌ترکیب جلوه کنه. آیا واقعاً نمی‌فهمن بیرون از منزل نامحرمان هستن؟

همینطور که رفته بودم دنبال کارم و ارسالم برای ویرایش نهایی باز مونده بود، شاهد از غیب رسید!
می‌پرسن «کجاش مشکل داره؟» !!!

اینقدر سرتون رو به دیوار نکوبید.
تمام آهنگ‌ها و فیلمها و سریالهای خارجی که کثافت ازشون می‌باره همه‌جا در دسترس هستن.
ولی ما میخوایم مثل کرکس دنبال مردارخواری نباشیم(به نظرم تمثیل بهترش سوسک توالت هست) و دنبال یه چیزی باشیم که روحمون رو آلوده نکنه.
کی گفته پول نمیدیم؟ دزد هم .... ما نیستیم.
من زمانی که اهل فیلم بودم حدود 200 هزار تومن رو(طی حدود 2 سال) خرج خرید فیلمهای دوبله‌ی مؤسسات رسانه‌های تصویری کرده بودم(اون موقع قاب شیشه‌ای داشت و سه هزار تومن بود، اکثراً هم مال موسسه‌ی قرن 21 بود. بعدها هزار تومنی‌اش کردن که بازار کپی‌های غیرمجاز رو بشکنه).
اینکه این آدم آهنگ‌هاش رو بصورت رسمی داخل ایران عرضه نکرده مشکل ما هست یا خودش؟

چقدر هم سرکوب کردیم!
باید براتون مسلم باشه که چقدر در ایران به خواننده‌ها و فیلمسازها بیش از حد فضا داده شده و ملاحظه‌شون شده.
البته اگر سرتون رو بکوبید باید هم به نظرتون بیاد دارن سرکوب میکنن.Big Grin شوخی کردم این بخش رو.

جواب هنر رو باید با هنر بدن، این درسته، این ضعف ماست، ولی سانسور هم لازمه. نمیشه هر اراجیفی که خونده شد اجازه‌ی پخش پیدا کنه.
مشکل اینه که شما اونجا رو ندیدین که اونها هم شرایط و حدود دارن و هرچیزی اجازه‌ی پخش نداره.

ممنون كه لينك دانلود رو قرار دادين فرمايشات شمام مي تونه درست باشه.Smile
(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]مسلماً این طرز فکرش که رقصیدن با حجاب و دست دادن با زنان رو مجاز میدونه با اصول مشخص آیات قرآن در تضاد کامل هست، و به خیال تفکر باز و دوری از افراط، گناهانی که توی غرب عادی هستن رو گناه به حساب نمیارن.
نکته‌ی قابل تأمل در کار این خواننده اینه که در کیلپ‌هایی که برای آهنگ‌هاش می‌سازه اصلاً چنین طرز فکری رو نمایان نمیکنه.
رقصیدن با حجاب رو مجاز می دونه؟کی چنین حرفی زده؟ [تصویر: ((asal-0066))%20(4).gif] ببخشید از این به بعد بهش می گم هر موقع کنسرت گذاشت گشت ارشاد ما رو هم بیاره کسی تو کنسرتاش حرکات موزون انجام نده! از ورود بی حجاب ها هم ممانعت بعمل بیاره! [تصویر: ((asal-0032))%20(2).gif]عزیز من اونجا انگلیسه ایران نیست که شما یک سری انتظارات واهی دارید. اگه بخواد کنسرتاش رو کنترل کنه باید فاتحش رو خوند... اینجا هم کسی نمی تونه چنین کاری کنه چه برسه به اونجا!
(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]کلیپ‌هاش خیلی مثبت هست، و کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرت‌هاش اینجوری هست
شما چون در عالم خودت سیر می کنی چنین فکری نکردی. شما یعنی انتظار داشتی تو کنسرتاش روضه امام حسین بخونه و 4 تا مفتی و روحانی هم نشسته باشند اونجا در حال اشک ریختن!! بعد شما می گی سرت رو نکوب به دیوار!![تصویر: [Avin]%20(052).gif]
(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]و این هم از اون آدمهایی هست که دست دادن با زنان نامحرم رو مجاز میدونه.
2. احتمال دیگه اینه که واقعاً نمی‌فهمن اینها داخل اسلام نیست، و جاهایی هم که مسائلی رو رعایت میکنن بخاطر عمل به پاره‌ای دیگر از احکام اسلام هست.به نظرم دومی بیشتر صحیح هست.
من نمی دونم چرا انتظار داریم طرف معصوم باشه!!دقیقا همین تفکر احکام گرایی افراطی باعث شده در جایی مثل ایران ریا و تزویر شکل بگیره. طرف اگر هزار تا اشتباه بکنه هیچ اتفاقی نمی افته اما اگه در مورد احکام مرد و زن مشکل داشته باشه چنان می کوبنش که پدرجدش از گور در می آد! نمونش همین رئیس جمهور های قبلی ما بودند. هزار تا اشتباه کردند که صدای کسی در نیومد اما ....این باعث می شه طرف کارش رو علنی نکنه و ریاکارانه در مورد نامحرم عمل کنه و ظاهر و باظنش با هم فرق داشته باشه!اما این بابا چون اونطرف زندگی می کنه دقیقا ظاهر و باطنش یکیه و این یک خصوصیت پسندیده در اسلام هست!
(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]اینقدر سرتون رو به دیوار نکوبید.
ولی ما میخوایم مثل کرکس دنبال مردارخواری نباشیم(به نظرم تمثیل بهترش سوسک توالت هست) و دنبال یه چیزی باشیم که روحمون رو آلوده نکنه.کی گفته پول نمیدیم؟ دزد هم .... ما نیستیم.من زمانی که اهل فیلم بودم حدود 200 هزار تومن رو(طی حدود 2 سال) خرج خرید فیلمهای دوبله‌ی مؤسسات رسانه‌های تصویری کرده بودم(اون موقع قاب شیشه‌ای داشت و سه هزار تومن بود، اکثراً هم مال موسسه‌ی قرن 21 بود. بعدها هزار تومنی‌اش کردن که بازار کپی‌های غیرمجاز رو بشکنه).اینکه این آدم آهنگ‌هاش رو بصورت رسمی داخل ایران عرضه نکرده مشکل ما هست یا خودش؟
من کاری ندارم شما آهنگ های دیگران رو می خرید و دانلود نمی کنید لازم به خودتعریفی شما نیست! من دارم در مورد سامی یوسف صحبت می کنم. در هر حال با ایجاد یک حساب ارزی همه چی حله و امکان خریدش فراهمه حالا می خواید توجیه کنید کارتون رو راه توجیه همیشه بازه! خدارو شکر دیگه طرفدارش نیستید. طرفداری که آهنگ ها رو دانلود می کنه به هیچ دردی نمی خوره!
(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]چقدر هم سرکوب کردیم!
تا بحال کسی رو ندیدم اینقدر از واقعیت گریزون باشه. تیغ سانسور تو کشور ما بیداد می کنه یک نمونه براتون میارم:
سه عکس زير عکس هايي است که براي کنسرت کودکان گروه پارسيان گرفته شده است.

عکس اول به علت بي حجاب بودن دختربچه ها رد شد.

[تصویر: vjmk2kug924zp56nsi6.jpg]
در عکس دوم عليرغم باحجاب شدن دختربچه ها بازهم اداره ارشاد به معلوم بودن دست هاي دختربچه ها ايراد گرفتند

[تصویر: wcy2gm66qsp3gi6mdxm.jpg]
و نهايتا عکس سوم تاييد شد تا تا مبادا کسي به گناه بيفتد!!!

[تصویر: 5bqh91zjfbwedie9wrc3.jpg]
واقعا تیغ سانسور تا این حد! اگر شما جای ارشاد بودید احتمالا عکس چهارمی هم در کار بود اونهم سر دخترا چادر بود!
یعنی خـ... بر سر ملتی که با دیدن این دختر بچه ها غرائض جنسیشون فوران می کنه. اینجا کوبیدن سر تو دیوار افاقه نمی کنه! [تصویر: (s1385).gif]
(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]جواب هنر رو باید با هنر بدن، این درسته، این ضعف ماست، ولی سانسور هم لازمه. نمیشه هر اراجیفی که خونده شد اجازه‌ی پخش پیدا کنه.مشکل اینه که شما اونجا رو ندیدین که اونها هم شرایط و حدود دارن و هرچیزی اجازه‌ی پخش نداره.
واقعا خدا رو شکر شما تو ارشاد نیستید وگرنه با این سرکوبتون [تصویر: animated-smileys-brutal-violent-042.gif] فقط مداحی های محمود کریمی مجوز می گرفت!!
ابدا مشکلی تو این کلیپ ندیدم.AngryHuhHuhHuhHuh
نقل قول:اونها مثل ما نیستند جواب هنر رو با تیغ سانسور و سرکوب بدن. جلوگیری از یک خواننده کار رو وخیم تر می کنه واسشون!
ببخشید من این کلیپ رو ندیدم برام هم این مسائل اهمیتی نداره ولی با این بخش از حرفتون کاملا مخالفم

جناب 110 اونها به اونی که باید میدون بدن میدون نمیدن
به کسی میدون میدن که یک جای کارش بلنگه این رو اگر غرب رو بشناسی متوجه میشی
مثلا شما خودت رو بکشی نمیتونی یک مسجد شیعه توی اروپا بزنی ولی چون میدونن با این کار حساسیت روی این مساله به وجود میاد اجازه میدن به صورت محدود مسجد سنی و به صورت فله ای مسجد وهابی بزنن !!! حتی برای مسجد سنی هم سخت میگیرن ولی برای مسجد وهابی حتی کمک مالی هم میکنند Dodgy این در موارد مثل تبلیغات و کنفرانس های شناخت وهابیت در مقابل تبلیغات و کنفرانس های شیعه هم صدق میکنه و وهابیت خیلی بیشتر میدون داده میشه

اونا قبلا تجربه کردند اگر صدای حق رو خفه کنند حساسیت روی این مساله به وجود میاد پس نسخه ی بدلی و مشکل دار حق رو ارائه میکنن گرچه که اینجا منظورم سامی یوسف نبود
"بله درسته مثل همه ي خواننده هاي غربيه نه مسلمون!!! "
میدونم بحث در مورد خوبی و بدی این شخص نیست اما.....
کاش شما مصاحبه شو با احسان علیخانی میدیدن ( تو همین لینکی که جناب درست پسند لطف کردن گذاشتن هست ) در مورد ریشه و هویت خودش حرف زده. دعای آخرش هم جالب بود اونهم گوش کنAngel
غربی بودن و مسلمان بودن باهم منافاتی نداره مگه منظورتون از غرب لایف استایل غربی باشه!

من چیزهایی که به سایر مسلمون های جهان ( مثلا مردم ترکیه ، مردم مالزی و امثالهم) نسبت میدن قبول ندارم مثلا به مردم ( توجه کن مردم نه دولتشون نه حکومتشون ) میگن مسلمان آمریکایی واقعا این انگ بدیه که به یه مسلمون که خدا و قبله و پیامبرمون یکیه چنین حرفی رو بزنیم( خیلی وقت ها مردم دستشون در قدرت بسیار کم و محدود به یک رای انتخاباتی هست ، که حتی در همین یک رای هم می تونین افکار و سلایقشون رو ببینیم مثلا وقتی در ترکیه لاییک حذب اسلامگرا رای میاره، پس اونها هم طالب اسلام هستند) واقعا آمریکای متجاوز و انسان کش هیچ جوره لقب و اسمش به این مسلمانان نمی چسبه خیلی هم ناراحت کننده و تفرقه آوره ، به یک مالزیایی مسلمان این حرف رو بزن واکنش رو ببین Confused
وقتی این شخص با این استایل میاد از رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میگه که دنیا درموردش بد میگه و فیلم مزخرف میسازه به نظرت کارش بده؟ (همون مسلمانانی که بعضی ها انگ امریکایی بودن بهش زدن چقدر اعتراض و راهپیمایی کردن یادتونه که؟)وقتی سلفی گری و توحش یه عده آدم طالبانی دارن میشن مظهر اسلام بازهم این شخص با این روند، آهنگش بده؟
در مورد موسیقی و حلال و حرامیش حرفی نمیزنم چون علمش رو ندارم الان هم حتی حوصله گوش کردن آهنگ ندارم عشق آهنگ نیستم! از سر علاقه به این شخص و موزیک حرف نمیزنم! ، اما بپذیرین عده ای هستند که نظرشون در این مورد با ما هماهنگ نیست که غنا تاثیرات روانی داره حالا به نظرت این شخص این رو گوش بده "ألا بذكرك قلبي يطمئن/و هل بغير ذكرك قلب المرء يرتآح" بَده؟
شايد منم هم قضاوت نا به جا كردم که حقیقتا
الله عليم بذات الصدور
من هم این تیکه حرف جناب 110 رو قبول دارم "
خـ... بر سر ملتی که با دیدن این دختر بچه ها غرائض جنسیشون فوران می کنه"

در اغلب تاپیک هایی که درمورد حجاب زنان هست مینویسن که این حجاب یه حالت دفاعیه !
همونطور که شان و مقام یه زن نجیب رو نباید با یه زن هرزه مقایسه کرد نباید شان مرد ایرانی رو هم اینقدر پایین آورد که نگاهشون فقط نگاه جنسیه! چرا باید اینجوری فکر کرد که مردان همگی هیز و مریض جنسی هستن و باید در مقابلشون از خودت دفاع کنی!همونطور که نظر عده ای اینه که حجاب برای این دختر بچه های عکس بالا باید رعایت بشه چون یه تیکه گوشت نیستند که انسانن باید هم اینجوری برداشت بشه که مردان نامحرمی که میخاستن در این کنسرت باشن وحشی و شهوت پرست نیستن! چرا مردان باید شرطی بشن در این مورد؟ چرا اونی که ظاهرش از من و شما مذهبی تره همونقدر بد و هیز به یه زن ساپورت پوش نگاه میکنه که یه مرد ظاهرن جور دیگه؟؟ دلت بیشتر به درد میاد اگه از اون توجیه و دلیلشو بشنوی> استغفار میکنم این که نشد کار من هی به انگیزه شهوانی گناه کنم چون بعدش برای ماست مالی استغفار از گناه کنم ، استغفار راه در رو نیست کلاه شرعی نیست ، سرو کارت با الله نه آدم های دوقرون دوزار دنیایی!
اتفاقا تو اگه حجاب داری خواهر گل من این حجابت یک تاکتیک دفاعی نیست بلکه حمله است ! چون میگی ای مرد هرزه تو با نگاهت داری حمله میکنی من هم با حجابم ، به نظرت کدوم پیروزند؟؟
لطفا برداشت فرافکنی نشه از حرف بالام در مورد حجاب
Smile

من در مورد عدم مجوز به مساجد شیعیان اطلاعات ندارم ، شما جناب خیبر میتونین لینکی مطلبی مقاله ای خبری.... در این مورد داری به من هم نشون بدی .. ممنون میشم ازتون ... اگه خواستین تو پ.خ بفرستین یا اگه سایرین هم خواستن همینجا توضیح بدید
به نام خدا

بنده کاری با شخصیت واقعی سامی یوسف در حال حاضر ندارم ولی باید بدانیم که هیچ انسان عادی، معصوم از گناه نیست و هر لحظه ممکن است بلغزد ولی لغزش او نباید باعث شود که کارهای خوب گذشته اش فراموش شود چون این یعنی تندروی.

همین که بدانیم در هر لحظه هر کدام از ما ممکن است فریب شیطان یا نفس خود را بخوریم و مرتکب گناهی شویم باید باعث این شود که بدانیم هر شخصی حتی مومنترین افراد ممکن است در یک لحظه بلغزند و یا در گمراهی باقی بمانند یا با توبه دوباره به راه راست برگردند. ولی میگویم باز هم لغزش فرد نباید باعث فراموشی تمام کارهای خوب گذشته او شود.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع