(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۲۱)اميرمهدي نوشته است: [ -> ]شما برو تو سايت آپارات توي نوار جستجوش بزن "سامي يوسف bbc" بعدش اون كليپي كه مورد نظره مياد
البته شما خودتون میتونستین
لینک کلیپ رو مستقیماً بدین.
مسلماً این طرز فکرش که رقصیدن با حجاب و دست دادن با زنان رو مجاز میدونه با اصول مشخص آیات قرآن در تضاد کامل هست، و به خیال تفکر باز و دوری از افراط، گناهانی که توی غرب عادی هستن رو گناه به حساب نمیارن.
نکتهی قابل تأمل در کار این خواننده اینه که در کیلپهایی که برای آهنگهاش میسازه اصلاً چنین طرز فکری رو نمایان نمیکنه. کلیپهاش خیلی مثبت هست، و کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرتهاش اینجوری هست و این هم از اون آدمهایی هست که دست دادن با زنان نامحرم رو مجاز میدونه.
این میتونه به دو دلیل باشه:
1. میتونه بخاطر شناخت بازار محصولاتشون باشه که بخش بزرگیاش رو افرادی مثل ما تشکیل میدن که اصلاً نمیتونن با چنین آدمی ارتباط برقرار کنن(مثل من که با دیدن این رفتارش رفتم آهنگهاش رو از روی کامپیوتر پاک کردم) و بخاطر حرفهای گری کلیپهاشون اینطوری باشه.
2. احتمال دیگه اینه که واقعاً نمیفهمن اینها داخل اسلام نیست، و جاهایی هم که مسائلی رو رعایت میکنن بخاطر عمل به پارهای دیگر از احکام اسلام هست.
به نظرم دومی بیشتر صحیح هست.
میبینیم که از میان ایرانیها هم افراد زیادی هستن که حرف از دینگریزی نمیزنن و خودشون رو مسلمان میدونن و نماز هم میخونن، اما دارن سال به سال بیشتر با فرهنگ غربی کنار میان. کسانی که دیگه درک نمیکنن خیره شدن توی چشم نامحرم گناهه. منظورم دینگریزها و آدمهای خیلی بدحجاب نیستها! اینها فکر میکنن حجاب دارن، و قسمت اعظم موها و سطح بدنشون رو میپوشونن، ولی به نظرشون هیچ اشکالی نداره که بوسیلهی آرایش و لباسهاشون بخوان که صورت و بدنشون بیرون از منزل خوشترکیب جلوه کنه. آیا واقعاً نمیفهمن بیرون از منزل نامحرمان هستن؟
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۰)110 نوشته است: [ -> ]اینکه با یک خانمی دست داده کجاش مشکل داره!؟ (با در نظر گرفتن شرایط)
...
من هرچی به ذهنم فشار آوردم چیز دیگه نیافتم که شما بهش گیر داده باشید! جوابتون رو بدم. می شه شما خودتون بگید مشکل سامی یوسف در چی هست؟
به عنوان خواننده ای که تو اروپا کار می کنه و تبلیغ اسلام رو می کنه باید ستایش بشه! و باری که خواننده های ما به دوش نکشیدند رو به تنهایی به دوش کشیده!
همینطور که رفته بودم دنبال کارم و ارسالم برای ویرایش نهایی باز مونده بود، شاهد از غیب رسید!
میپرسن «کجاش مشکل داره؟» !!!
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: [ -> ]خوب خدا رو شکر دیگه از طرفدارش نیستید. آهنگاشو دانلود می کنیم نمی گیم حرامه ولی دست دادنش با نا محرم حرامه ![[تصویر: ((asal-0069))%20(80).gif]](http://www.asalchat.com/smilies/((asal-0069))%20(80).gif)
اینقدر سرتون رو به دیوار نکوبید.
تمام آهنگها و فیلمها و سریالهای خارجی که کثافت ازشون میباره همهجا در دسترس هستن.
ولی ما میخوایم مثل کرکس دنبال مردارخواری نباشیم(به نظرم تمثیل بهترش سوسک توالت هست) و دنبال یه چیزی باشیم که روحمون رو آلوده نکنه.
کی گفته پول نمیدیم؟ دزد هم .... ما نیستیم.
من زمانی که اهل فیلم بودم حدود 200 هزار تومن رو(طی حدود 2 سال) خرج خرید فیلمهای دوبلهی مؤسسات رسانههای تصویری کرده بودم(اون موقع قاب شیشهای داشت و سه هزار تومن بود، اکثراً هم مال موسسهی قرن 21 بود. بعدها هزار تومنیاش کردن که بازار کپیهای غیرمجاز رو بشکنه).
اینکه این آدم آهنگهاش رو بصورت رسمی داخل ایران عرضه نکرده مشکل ما هست یا خودش؟
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: [ -> ]اونها مثل ما نیستند جواب هنر رو با تیغ سانسور و سرکوب بدن. جلوگیری از یک خواننده کار رو وخیم تر می کنه واسشون! مگه ما اینجا با سرکوب تونستیم جلوی خواننده ها رو بگیریم که اونها بتونن.
چقدر هم سرکوب کردیم!
باید براتون مسلم باشه که چقدر در ایران به خوانندهها و فیلمسازها بیش از حد فضا داده شده و ملاحظهشون شده.
البته اگر سرتون رو بکوبید باید هم به نظرتون بیاد دارن سرکوب میکنن.

شوخی کردم این بخش رو.
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: [ -> ]جواب هنر رو با هنر می دن! نه اینکه با مجوز ندادن باعث رشد قارچ گونه ی خواننده های زیر زمینی بشن!
جواب هنر رو باید با هنر بدن، این درسته، این ضعف ماست، ولی سانسور هم لازمه. نمیشه هر اراجیفی که خونده شد اجازهی پخش پیدا کنه.
مشکل اینه که شما اونجا رو ندیدین که اونها هم شرایط و حدود دارن و هرچیزی اجازهی پخش نداره.
اتفاقاً ما در سانسور ضعف بسیار شدید داریم!